INTRODUCCIÓN

Mi nombre es Angela y conoci a LadyAxR hace un tiempo a traves de algo que tenemos en comun, nos encanta la serie Xena Warrior Princess. Sus relatos me hicieron sentir y eso me hizo que les comentara a mis amigos, ellos me pidieron sus relatos para leerlos y coincidieron conmigo. Asi que decidimos crear este club sobre ella, sere la encargada de llevarlo aunque mis amigos me ayudaran de vez en cuando. Te damos la bienvenida y esperamos que tu tambien leas sus relatos.

Angela.

Tanks You.....

Thanks primarily to LadyAxR for having replied to the e-mail, the truth is that you never imagined you would....

" I do not like these deserve as much as you are working for me but I feel blessed for having made feel with my stories, I think they have very sweet fan of Lucy and Renee, with great respect that I do ..... "

These stories are good and a good writer who sent us but we will not publish respect for her. On behalf of all want to thank us Misslane who kindly responded to our request soon banner, thanks and hope to keep contact with you, does a great job, is an artist. Thanks to all those we have asked translations in Greek and some other languages .... time, little by little they will soon published many more .....

Heather.

jueves, 19 de marzo de 2009

(Greek) ROMANO ΑΓΑΠΗΣ

ROMANO ΑΓΑΠΗΣ
(Από LadyAxR)

Όλα στο μου γύρω εγώ προς τον ξένο, κάθισαν στην πολυθρόνα μου, δίνοντας πίσω στο γράφω-γραφείο μου, που πρόσεξαν μέσω του παραθύρου μου. Δεδομένου ότι πάντα είχε ίδιο Vista, ένα μεγάλο κτήριο με πολλούς παράθυρα και ανθρώπους που συνέβησαν από ένα παράθυρο σε ένα άλλο ένα, ήταν γραφεία, η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτά ποτέ ούτε θέλησα να ξέρω ότι η επιχείρηση ή αυτή αφιερώθηκε.
Η ζωή μου αυτήν τη στιγμή ήταν κάτι άσχημα συναισθηματικά που μιλά, αγαθό που η αλήθεια είναι ότι στην αγάπη κατά τη διάρκεια όλης της ζωής μου η αλήθεια είχε πάει εγώ αρκετά φοβερός και έτσι ώστε. Είμαι ένας εργαζόμενος γυναικών, πιστός στις αρχές μου, δεν εξετάζω το κακό πρόσωπο και θα επιθυμούσα να έχω μια συναισθηματική σταθερότητα, αλλά φαίνεται ότι εκείνος ο αυτός προτίμηση στη Βερόνικα δεδομένου ότι είπε σε με ότι θέλησε κάτι αλλά και έτσι μετά από 4 έτη δεν αφήνομαι πολύ χωρίς αλλά. Ήταν σαφές ότι η αγάπη δεν ήταν ορυχείο. Έχω αυξηθεί σε έναν οικογενειακό σταύλο, με το μας αλλά και αλλά λιγότερο σταθερός, με ένα ιδιαίτερο τελευταίο όνομα και αυτό σε κάποια περίπτωση εγώ αγγίζω ο ίδιος ότι κάποιος φίλος ράγισε κάποιο αστείο μήλων σε με. Ο δικηγόρος επαγγέλματος πατέρων μου και ένα ευθύ πρόσωπο, πάντα εμείς inculcó μια ελεύθερη εκπαίδευση και με όλες τις γνωστές τιμές. Η μητέρα μου, νοικοκυρά, και πιστός στις αρχές του και πάντα επιθυμία που όλη μια που αυτό ένας καλύτερος δικοί του γύρω από αυτή η την πιθανή και αλλά εάν κάποια ήταν η οικογένειά του. Ο αδελφός μου, μοναδικός που έχω, ένα έτος μεγαλύτερο από με και πάντα αυτήν την προστασία σε με σαν κρύσταλλο εξωτερικών όψεων. Χάρι στο Θεό είχαμε δεδομένου ότι έχω πει προηγουμένως μια ελεύθερη εκπαίδευση, αυτός κατέστησε πιό ανεκτή από στην εφηβεία μας την οικογένειά μας που υποστηρίχθηκε καλύτερα στην κατάσταση του αδελφού και του ορυχείου μου. Γεννηθήκαμε στους μπερδεμένους οργανισμούς, όπως λέω σε τον μερικές φορές στον αδελφό μου και είναι ed *** reflx mng πολύς για εκείνο τον λόγο. Ήδη εκείνος ο είμαι λεσβιακός και ο ομοφυλόφιλος. Συμπαθώ τη γυναίκα, Ι, όχι του σώματός μου, με επιθυμώ για να είμαι γυναίκα αλλά κατά την διάρκεια του αισθήματος σε με που προσελκύομαι από ένα άλλο πρόσωπο κλίνω αλλά προς το ίδιο φύλο μου.
Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε δικηγόροι επαγγέλματος και αυτός είναι κάτι που είναι υπερήφανο σε μας, έχουμε το γραφείο γραψίματός μας που δημιουργήθηκε από τον μεγάλος-παππού μου και αυτή την περίοδο οι διευθυντές τους είναι ο αδελφός θείου πατέρα μου μου και ο πατέρας μου. Ελπίστε ότι όλα ακολουθούν όπως μέχρι τώρα και ακολουθούμε με την παράδοση της οποίας αυτό το τίμιο γραφείο γραψίματος που δεν είναι εύκολο να ειπωθεί ότι σήμερα επειδή μένει ακόμα επάνω. Συνέχισε μετά από το παράθυρο, αν και ο κεστοειδής σκώληκας η χαμένη ματιά, κούραζε με αυτής της ζωής, τις ενιαίες συνεδριάσεις της εργασίας και αλλά την εργασία, σηκώθηκα ο ίδιος να εργαστώ στα 22 έτη και ήδη με 30, δημιουργώ αξιμένος ένα descansito σε με και την αλήθεια με τη ρήξη που αισθάνομαι αρκετά σπάνιος. , Ενιαίος όχι άσχημα σπάνιος, εάν κεστοειδής σκώληκας ότι για να είναι ειλικρινές ίδιο πράγμα δεν με είχε βλάψει πολύ χαμένο και ως αδελφό μου που ειπώθηκε σε με χτες τη νύχτα όταν τον είπα στο πράγμα. Angy που είναι ότι όχι ακόμα έχετε ερωτευτεί πραγματικά.
Σκέφτεται ότι ό, τι έχουμε τη δίδυμη ψυχή μας και ότι όταν διακρίνει στα μάτια σας δώστε στον απολογισμό έτσι ώστε απεικονίζετε μια πρόσθετη φωτεινότητα στη ματιά της, εάν αυτό είναι ορισμένο οριστικά Ι όχι ακόμα βρίσκω ότι έπειτα δεν το έχω δει τίποτα του οποίου κανένα πρόσωπο με το οποίο εκεί AM όντας. Δεν ήμουν με πολλά ενιαία δύο αλλά χωρίς εγώ έχω δει αυτός για τον οποίο μιλιέμαι τον αδελφό μου. Εκφοβίζομαι την ενδοσυνεννόηση, γυρίζω την πολυθρόνα μου γρήγορα και απαντάτε:
- Εάν;
Ακούγομαι τη φωνή του γραμματέα μου:
- Η Angela, έχει στη μητέρα του από τη γραμμή δύο και το διορισμό των 10 φθαμένος ήδη
- Αυτό το αγαθό, θα φροντίσω τη μητέρα μου και σύντομα λέτε σε τον ότι συμβαίνει
- Κατανοητός
Πήρα το τηλέφωνο και ακούω τη φωνή της μητέρας μου η άλλη πλευρά:
- Αγάπη, γειά σου, καλημέρα, όπως είστε;
- Καλά μητέρα, ευχαριστίες, και σας;
- Καλά, ο αδελφός σας με έχει καλέσει και….
- Και είναι εκεί μετρημένος όλα σε σας η αλήθεια; Ο αδελφός μου κάθε έτος που περνά αυτό το να γίνει αλλά το marujilla και….
- Δεν καλείτε έτσι το ορυχείο κορών, ο ενιαίος εξετάζει για το cuidarte και protegerte έτσι ώστε…
- Η μητέρα, είτε αλλά είναι ο ίδιος ότι δεν είμαι κορίτσι, ή είμαι grandecita για να φροντίσω σε με και….αγαθό στο στόχο που είναι σωστή, dígame έτσι ώστε κάλεσε σε με;
- Η κόρη, θέλησε να φάει σήμερα με σας ότι φαίνεται σε σας, μπορείτε; , είναι ότι για πολύ δεν το έχουμε κάνει
- Βέβαιος σαφής ότι εάν, ότι φαίνεται εσύ στις 2:00 στο ναυτικό κόλπο λεσχών
- Τέλειος θα είμαι εκεί αλλά εσείς δεν αφήνω φυτευμένος πάλι, ούτε μου στέλνετε το γραμματέα στο σας για να πείτε σε με ότι δεν μπορείτε να φάτε με με
- Όχι, ηρεμεί αυτή τη φορά όχι, είναι σήμερα ήρεμη ημέρα, επιπλέον είναι ελάττωμα του συζύγου σας, οστεώδες ο πατέρας μου μέχρι τον οποίο πρέπει εγώ ανωτέρω της εργασίας
- Το αγαθό ήδη εσείς ξέρει ότι εμπιστεύεται την πολλή εσείς και είναι καλό σε ποιες ακτίνες
- Εάν, ήδη, αλλά στον αδελφό μου δεν τον δίνει, καλός στο στόχο σύντομα που μιλήσαμε το dea συνετό;
- Εάν κόρη, βλέπουμε ratito αντίο
- Αντίο
Κρέμασα το τηλέφωνο, προσέχω την ημερήσια διάταξή μου που βλέπει που ήταν ο πελάτης. Ο κ. Rodriguez, ένα καλό άτομο που αν και η σύζυγός της το είχε αφήσει από τον καλύτερο φίλο της θέλησε να υιοθετήσει το γιο του που σύντομα βγάζω για να μην είμαι ούτε δικοί του, αλλά αν και δεν πήραν το ίδιο αίμα ήταν εκεί υπάλληλος μέχρι των 6 ετών και ήταν εμφανής ότι το εξέτασε όπως έτσι. Η γυναίκα αρνήθηκα σε αυτή που το επισκέφτηκε, στο στόχο αυτές οι νέες περιπτώσεις δεν συμπάθησαν έτσι ώστε πάντα άφησαν το φτωχό άνδρα που δεν ήταν ένοχες των τοποθετήσεων των μεγαλύτερων τους. Αλλά οριστικά κεστοειδής σκώληκας που για να λάβει ότι τόσο καλό άτομο έλαβε την πρόθεσή του.
- Miriam-. Κλήση στο γραμματέα μου. - Ότι περάσματα ο κ. Rodriguez
- Εάν, Angela
Καλώ και το εισάγω, χαιρετώ και το ένα κάθισε το μου μπροστά από, κατά τη διάρκεια του μισού μια ώρα μιλήσαμε για την περίπτωση και είπα σε τον ότι την επόμενη ημέρα είχαμε τη συνάντηση με το δικαστή για να επιτύχουμε μια οριστική συμφωνία ήδη, αυτό έτσι ώστε ήταν νευρικός και είπα σε τον ότι κάποιος δεν ανησύχησε ότι θα έκανε τι ήταν στο χέρι μου για να κερδίσει την περίπτωση. Πήρα την άδεια του και πάλι είναι ενιαία στο γραφείο μου. Ο γραμματέας μου είπε σε με ότι δεν είχε οποιοδήποτε πελάτη μέχρι τα 12 έτσι δεδομένου ότι ήταν 11:30 που αποφάσισα να φύγω για να πάρω μια εξωτερική όψη καφέ η εργασία. Baje y como todos los días solía hacer fui a la cafetería que hacia ya mas de 1 año a la que iba, no estaba lejos de mi despacho así que entre y me senté en una mesa frente al ventanal mientras me tomaba un café con leche. Ξαφνικά παρατηρεί κάτι νέο ότι το haba μπροστά από το μου, είχε βάλει ένα γραφείο ταξιδίων, και η αλήθεια όπως ούτε έτσι ώστε αλλά κάτι μέσα στο μου δεν ειπώθηκε σε με είναι αρκετό, ή είναι ώρα του οποίου εσείς διασκεδάζεται για λίγο. Αυξάνει και μου πληρώνει τον καφέ σε και ήμουν ο ίδιος στην κατεύθυνση της αντιπροσωπείας. Μεταξύ και υπεάρξαν σε δύο γράφω-γραφεία δύο κορίτσια που φροντίζουν τους αντίστοιχους πελάτες του, κάθισα στις καρέκλες που ήταν καθώς το δωμάτιο αναμονής, παίρνει τη λαβή ένα περιοδικό και αυτό μικρά ρολόγια αυτό κατά τη διάρκεια της αλήθειας δεδομένου ότι φρόντισαν σαφή σε με.
- Υποδοχή, είμαι ρόδινος, έρχομαι συμβαίνω στο γράφω-γραφείο μου. Κάθισα όπου υποδεικνύομαι
- Γειά σου, ευχαριστίες
- Αγαθό, επειδή θα πείτε. Είπε σε με με ένα μεγάλο χαμόγελο
- Κατόπιν η αλήθεια Ι ενίσχυση ανάγκης, πλευρές, χρειάζομαι τις διακοπές επειγόντως, η αλήθεια αλλά η πιθανή συντομία. Το πεπρωμένο η αλήθεια δεν ενδιαφέρει πολλή ενιαία επιθυμία σε με να στηριχτεί κατά τη διάρκεια των ημερών, αλλά Ι θα ήθελα ότι υπεάρξε κάτι της θάλασσας, συμπαθεί πολύ τον ωκεανό
- Συνετό Dea, για να δει déjeme το ρολόι
Αυξάνομαι και περιμένω λεπτά, αμέσως φθάνω με μερικά τεύχη στο χέρι.
- Ρολόι, ένα ταξίδι που συστήνω σε τον και από την εμπειρία λέω σε τον δεδομένου ότι πρόσφατα επέστρεψα από και είμαι έξοχος που ικανοποιήθηκα
- Εάν, dígame
- Είναι από την Ιταλία, θα σας ξέρατε ένας καλός πολιτισμός, μεγάλα μνημεία και πολλή ιστορία και οι θάλασσες ότι ο τρόπος είναι κάτι μετουσιώνουν, το ταξίδι αποτελείται από 9 ημέρες και θα ήξερε το Μιλάνο, Βενετία, Φλωρεντία και….
- Χρειάζομαι αλλά
- Συγχώρηση; , δεν το καταλαβαίνω
- Έχει πει σε με ότι το ταξίδι διαρκεί την αλήθεια 9 ημερών;
- Εάν
- Σε εκείνη την συζήτηση Ι για, χρειάζομαι αλλά, αλλά χρόνος, σημαίνω από την αρνητική ανάγκη Ι 15 ημέρες
- Το αγαθό, που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι ότι κάνετε το ταξίδι εκτός από εκείνους του κυκλώματος, έτσι ώστε έτσι αντί της παραμονής μια ημέρα σε κάθε πόλη παραμένει εσύ ένα ζευγάρι των ημερών ή τριών, στην εκλογή που αποφασίζετε
Το τηλέφωνό μου που ηχείται σε εκείνη την στιγμή.
- Συγχωρήστε ένα δευτερόλεπτο
- Καθαρίστε. Χαμογέλασε σε με
- Diga; Εάν, ήδη πηγαίνω, δεν παίρνω, είμαι στενός, dile ότι ελπίδες. Εργασία. Είπα σε τον ενώ μου άφησε ένα χαμόγελο προσβολών σε. Το ρολόι που πρόκειται να του αφήσω την κάρτα μου σε, πρέπει να πάει οι αριθμοί τηλεφώνου μου, enchants ότι περιήγηση, αυτό πολύ καλά σε με το μόνο πράγμα που ζητώ σε τον είναι ότι το προσαρμόζει έτσι ώστε είναι 16 ημέρες περισσότερο από ότι, από τα χρήματα δεν ανησυχεί ούτε οι δαπάνες, δεδομένου ότι σας λέω σε τον adáptemelo σε εκείνες τις ημέρες, συνετό dea. Αισθάνομαι για να πρέπει να πάω σε με αλλά τις διαμαρτυρίες εργασίας σε με και είμαι σημαντικός.
- Δεν ανησυχείτε. Είπε σε με ενώ πήρε τη λαβή η κάρτα σε με ότι του πρόσφερα σε. - Θα το κάνω, εγώ θα το προσαρμόσει και έπειτα θα το εντοπίσει, πότε αυτό επιθυμεί να πάει σε ένα ταξίδι;
- Αλλά το σύντομα πιθανό πράγμα, θέλω να απομακρυνθώ αυτής της πόλης μέχρι έναν χρόνο, για να δω, είναι σήμερα Τετάρτη, mmmm Παρασκευή, εάν η σοβαρή Παρασκευή μπορεί φανταστικός
- Πολύ καλά, θα το καλέσει όταν έχει όλος έτοιμος ένας
- Τέλειος, ευχαριστίες, αντίο
- Αντίο
Έφυγα με την ταχύτητα, περίμενε τον ακόλουθο πελάτη μου σε με και ήταν φίλος μου πατέρας δεν θα μπορούσε να κάνει να ελπίσει αυτός, φθάνει γρήγορα και αφήνει τα πράγματά μου, συγχωρεί σε με και ο κύριος την κατάλαβε και είπε σε με ότι δεν ανησύχησε σε με, τελειώνει τον και το γραμματέα μου που εισάγω:
- Angela, η ημερήσια διάταξή του αυτό….
- Όχι, όχι άλλο
- Κανένας αυτός;
- Συνετό Dea Miriam, siéntate ένα δευτερόλεπτο. Το ένα κάθισε το μου μπροστά από
- Dígame
- Άκουσμα, είμαι μακροπρόθεσμη εργασία, σας το ξέρετε, αυτοί εδώ δεδομένου ότι άρχισα, και η ζωή μου πρόσφατα όχι….το αγαθό τι που σημαίνω σε σας αυτό είναι ότι δεν περνάτε πλέον τίποτα των διορισμών ούτε τίποτα σε με, από τώρα και στο εξής είμαι διακοπών
- Το Pero Angela εσείς πρέπει….έχει τους πελάτες και ο πατέρας του θέλει…
- Τίποτα, δεν κουράζει ήδη σε με, το έχει αποφασίσει, αφήνει τις διακοπές και θα είναι εξωτερική όψη ελάχιστο 15 ημερών, έτσι ακυρώνει όλους τους διορισμούς μου που….αγαθό που είναι αλλά όχι έπειτα των 15 ημερών, καλύτερος όλου του επόμενου μήνα
- Η Angela στον πατέρα του πρόκειται να του δώσει κάτι σε, αυτό δεν είναι κανονικό σε σας
- Pues no, pero no me interesa, y si decide despedirme que lo haga, estoy muy cansada y ya no aguanto mas, tanto trabajo me va a matar. Το Miriam δεν ανησυχεί για σας, επίσης θα έχετε τις διακοπές του
- Εάν, ήδη αγάπησε το Ι αλλά δεν μπορώ να μου επιτρέψω το Ι χρειάζομαι την αμοιβή μου και….
- Ακούστε όχι ανησυχίες για εκείνο τον λόγο, θα τον πληρώσω πληρώνω άθικτο σαν εργαζόταν για το μου μέσα αυτό το μήνα και το Ι που καθένα δεν πηγαίνει μακριά στον πόλεμο EH, ότι ενιαίος αφήνω τις διακοπές ενός μήνα, σύντομα εμείς ξαναπήρε όλα και ειρηνικά
- Η αλήθεια όχι ως αυτός ο πατέρας του λήφθηκε, αλλά δεν πιστεύω πολύ καλά αυτός
- Από τον πατέρα μου ήδη που θα διατάξει το Ι σε με, εσείς ακυρώνω όλους τους διορισμούς και τα φύλλα μου όλο το αγαθό ότι από αυτό σε καθυστέρηση βγήκαμε στις διακοπές τα δύο, είναι αλλά… Προσκαλώ για να υπάρξει το βραδυνό για να το γιορτάσω αυτό, το οποίο φαίνεται σε τον;
- Εσείς έχει γίνει τρελλή, με τη συγχώρηση
- Εάν, και τόσο καλός ότι για να είστε ήδη jaja, αλλά δέχεστε την πρόσκληση;
- Εάν, καθαρίστε
- Τέλειο, θα συμβεί να το συλλέξει στο σπίτι του στις 8:30, αυτό το αγαθό;
- Εάν, αυτό είναι η κατεύθυνση
- Κατόπιν, ακυρώνουν όλα όπως είπα σε τον, εκτός από το διορισμό του δικαστηρίου του κ. Rodriguez, θα είναι Ι τα ολοκληρώνει ότι κάνουν αύριο και όταν τελειώνουν μπορεί να φύγει στο σπίτι του
- Pero….
- Τίποτα των peros, hágame περίπτωση, είμαι υπεύθυνος για όλα, βλέπουμε στη νύχτα
- Αγαθό, μέχρι τότε
Φεύγω και ήμουν με το πρόσωπο ότι όχι ακόμα ανακτημένο της έκπληξης, το Ι που χαμογέλασα της αντίδρασης της, ήταν καλός γραμματέας, νεαρό άτομο, 24 añitos αλλά πολύ αποδοτικός, με έναν γιο τον οποίο να διατηρήσει και τη μητέρα του, κατάλαβε ότι χρειάστηκε την αμοιβή του αλλά θα ήμουν υπεύθυνος για αυτήν. Σύλλεξα όλο το γράφω-γραφείο μου, το αφήνει έτοιμο και δεδομένου ότι ήταν ήδη κοντά στα δύο επειδή βαδίζει σε με προς τη λέσχη όπου είχε αφεθεί με τη μητέρα μ. Το πρόσωπό του που φαντάστηκε ήδη σε με όταν είπε όλα σε τον τι είχε τη σκέψη που κάνει. Αλλά ο κεστοειδής σκώληκας πολύ που αποφασίστηκε δεν επρόκειτο να ρίξει το αντίστροφο εργαλείο σε με. Όταν φθάνει πάρκα στο χώρο στάθμευσης κάτω δεδομένου ότι ήταν αρκετή αφθονία, ενώ εξαφανίζει το αυτοκίνητο και σύλλεγε κάποιο πορτοφολιών μου αγγίζω τις στροφές κρυστάλλου και είδα τον αδελφό μου σε με, χαμογέλασα σε τον και του ρωτά σε:
- Ότι ακτίνες εδώ; , γειά σου. Τον έδωσα σε ένα αγκάλιασμα και ενώ χαμογέλασε σε με την απάντηση Ι
- Ήταν με έναν πελάτη, τελειώνω και πήγαινε σε με όταν δω εσείς φθάνω, και σας ότι ακτίνες εδώ;
- Φάγατε ήδη; , ήμουν με το στήθος που τρώει
- Εάν έχω φάει ήδη, αλλά θέλετε εγώ παραμένετε ότι δεν έχω τίποτα που κάνει μέχρι αργότερα
- Επειδή προσέχει εάν θα ήθελα ότι παραμείνατε, έχω κάτι που λέει
- Κάτι που για να πει; , το οποίο πρέπει να πείτε;
- Το ξέρετε καίρια, εγώ είναι η πηγαίνοντας κλήση στον παπά, το έχετε δει;
- Όχι, το πρωί αφήνω σε έναν διορισμό εκείνο τον κεστοειδή σκώληκα με διάφορους πελάτες και όχι κοντά όπου αυτό
- Θα το καλέσει. Κατά συνέπεια το έκανα, το σκέφτηκα για τη στιγμή, δεδομένου ότι ήταν ο αδελφός μου εκεί και η μητέρα μου δεν θα έπαιρνε να φθάσει έπειτα καλύτερα εκμεταλλεύτηκε και είπε σε τον στην οικογένειά μου στην πλήρη
Ενώ εισαγάγαμε το εστιατόριο ο πατέρας μου Ι απάντηση ο ίδιος
- Diga;
- Πατέρας, είμαι
- Μου λέει την κόρη, η οποία συμβαίνει;
- Αυτό το πολύ κατειλημμένο;
- Αγαθό ήδη τελειώνω τη συνεδρίασή μου και….
- Τέλειος, έχει κάτι που κάνει τώρα;
- Όχι, καλό διοργανώνω μια άλλη συνεδρίαση σε πέντε και….
- Κατόπιν θέλω να ζητήσω μια εύνοια σε τον αυτό έρχομαι στον κόλπο λεσχών, είναι ότι ήταν με τη μητέρα για να φάει και ήμουν ο αδελφός μου και δεδομένου ότι σημαίνω κάτι σε τους εσείς έρχομαι επίσης εσείς σταματάτε έτσι για να το λέτε σε το σε όλους μαζί τους αυτούς
- Σαφές ορυχείο κορών, αλλά δεν είναι τίποτα κακή αλήθεια;
- Όχι, κακό εσείς δεν είναι ήρεμο, αλλά πήρε την εκδίκηση για εδώ
- Εάν, στο μισό μια ώρα θα φθάσει
- Καλά, ευχαριστίες, μέχρι τότε, αντίο
- Αντίο
Μαζί ο αδελφός μου και περίμενα στη μητέρα μας στην πόρτα, όταν φθάνω εμείς πέρασα τα τρία και ζητούσαμε ήδη πότε ο πατέρας μου φθάνω και κάθισε στον πίνακά μας. Μας χαιρετώ σε όλοι και πρόσεξαν σε με, μου ζήτησαν σε με τις ματιές του, εγώ επιθυμεί τη συνομιλία και του τι είχε αποφασίσει. Χάρι στο Θεό η μητέρα μου ενισχύομαι που ρωτώ σε μου:
- Καλά κόρη, η οποία συμβαίνει; , έτσι ώστε δεν μας λέτε ότι συμβαίνει;
- Bueno….είναι ότι….ίσως….Ι….deacuerdo που θα πω σε σας και ότι αφήνει τον ήλιο κοντά όπου φεύγει. Έχω αποφασίσει μέχρι τον Μάρτιο σε με.
- Marcharte; -. Ρωτώ τον έκπληκτο αδελφό μου. - Σε αυτός μιλάτε για με το marcharte;
- Εάν δεδομένου ότι έχετε ακούσει, έχω αποφασίσει μέχρι τον Μάρτιο σε με, πηγαίνω μακριά των διακοπών
- Ah! , διακοπές. Πρόσθεσε τη μητέρα μου. Με είχατε φοβίσει κόρη, είχατε αρχίσει κοντά σας έχετε, ότι αυτό το αγαθό, εσείς τους αξίζετε
Ενώ η μητέρα μου επιβεβαίωσε την απόφασή μου, το πρόσωπο του πατέρα μου δεν ήταν ίσο και εκτός από έναν από τον αδελφό μου.
- Κόρη, πιστεύω ότι δεν είναι καλή ιδέα, τώρα έχουμε πολλή εργασία. Ο συνεχής πατέρας μου με ο ίδιος ομιλία ότι όποτε θέλησε να βγεί διακοπές έριξε αλλά αυτή τη φορά σε με όχι ήταν πηγαίνοντας εγώ που πείθω καθορίστηκε. - Πιστεύω ότι θα είχατε….
- Αριθ. Η μητέρα μου άρχισε αυτή τη φορά να μιλά, φάνηκε σπάνια σε με έτσι ώστε τον έδωσε πάντα στο λόγο στον πατέρα μου, αλλά ότι ο χρόνος ήταν διαφορετικός. - Έχετε ακούσει σε με, όχι, αφήνετε την κόρη από το μας διασκεδάζετε, παίρνει πολύ να εργαστεί και το ένα αξίζει τις διακοπές, έτσι δεν συνεχίζεστε με εκείνη την συνομιλία έτσι ώστε…
- Αυτό είτε, αυτός ο είτε, δεν λέω πλέον τίποτα, είμαι σίγουρος εσείς αξίζω τις διακοπές, αλλά αγάπη, ενιαία εγώ ζητά σε σας κάτι, ότι καλείτε καθημερινά και ότι είστε πάντα σε επαφή με τον εχθρό με το κινούμενο σώμα σας, αξίζει;
- Εάν, πατέρας, θα το κάνω, ευχαριστίες. Προσέξτε τον αδελφό μου που αν και δοκιμάζει την ιδέα επειδή ήταν δεν έχει κλείσει επάνω την αναμονή τη στροφή του, αλλά ως πατέρας μου συμφώνησε ήδη ότι δεν είχε την τίποτα άλλο που για να πει, τόσο τελικά αυτός είπε σε με.
- Αγαθό, EH θα είναι οι πρώτες διακοπές σας χωρίς το μου, περιμένω γιατί διασκεδάζεστε και δεδομένου ότι πατέρας εν λόγω θέλουμε πάντα σε επαφή και pásatela σε σας το έξοχο αγαθό, πότε πηγαίνετε μακριά; , και όπου;
- Αποφάσισα να πάω σε με για την Ιταλία και πηγαίνω μακριά Παρασκευή, αγαθό όχι ακόμα ξέρω καλά σαφώς σε εκείνη την ώρα που μου αφήνω έτσι ώστε αυτός ο καθορισμός το κορίτσι σε το γραφείο ταξιδίων αλλά, εάν θα είναι Παρασκευή
- Καλά, ελπίζω ότι μου φέρνετε ένα καλό δώρο σε EH
- Καθαρίστε. Αυξάνει και σε τους φιλί σε με σε καθένα. Όταν έγινα στο κάθισμα στον πίνακα ήχησα το τηλέφωνό μου
- Dígame;
- Είμαι του γραφείου ταξιδίων, ήδη αυτό το όλο έτοιμο ένα, η ώρα που θα είναι σε 10 το πρωί της Παρασκευής, έρχεται να συλλέξει τα εισιτήριά του και θα εξηγήσει όλο καλύτερο σε τον
- Εάν, οι σίγουρες ευχαριστίες, το απόγευμα θα συμβούν σε με
- Τέλειοι, βλέπουμε, αντίο
- Αντίο
Εξηγεί στην οικογένειά μου σε τους, ενώ φάγαμε τα σχόλια στον πατέρα μου ένας σε τον από το γραμματέα μου για τον οποίο δεν υπεάρξε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων και αυτός αν και απρόθυμα αποδοχή η πρότασή μου, τελικά όπως είπε σε με. Σας μπορείτε να κάνετε με τα χρήματά σας αυτό που εσείς της επιθυμίας, η οποία η επιθυμία σας, εσείς μπορεί να το ξοδεψει καθώς θέλετε. Τελειώσαμε και ο καθένας πήρε την άδεια και το ποσό στο αυτοκίνητό του για να πάει μακριά στην εργασία του, η μητέρα μου παίρνει το Ι σε την στο σπίτι του επειδή εγώ φθάνει στο ταξί. Ήμαστε στην είσοδο και προσκαλώ για να συμβώ, τον είπα ότι έπρεπε να πάει στην αντιπροσωπεία, η οποία σύντομα τη νύχτα θα συνέβαινε σε με, συμφωνηθείς και πορείες με με. Πήγα άμεσα στην αντιπροσωπεία, θέλησα να κάνω συγκεκριμένος όλα, το συντομότερο δυνατόν. Κατά συνέπεια το έκανα και πιό πρόσφατος με βαδίζει στο σπίτι μου. Φθάστε και ήσαστε πολύ ικανοποιημένοι, άρχισα να κάνω τις βαλίτσες μου, αποφάσισα να μην πάρω σε με πολύ ενιαίο ουσιαστικό δεδομένου ότι στην αλήθεια ο κεστοειδής σκώληκας έσωσε αρκετοί στην τράπεζα και αποφάσισε να αγοράσει τι χρειάστηκε σε με στο ταξίδι. Ι, απόμερος έκανε λίγο του χρόνου στον υπολογιστή μου που παίζει έναν μοναχικό, κατά συνέπεια ήταν. Ξαφνικά ενιαίος το τηλέφωνο του σπιτιού, αποφάσισα ότι απάντησε στη μηχανή, η αλήθεια δεν επιθύμησε να μιλήσει με οποιο δήποτε. Ακούστε τη φωνή του.
- Γειά σου, εκπλήσσω, θέλω verte σε σας
Προσέξτε τον αυτόματο τηλεφωνητή, δεν θα μπορούσε να θεωρήσει σε με, κάλεσε σε με, τώρα κάλεσε σε με, ότι προς; , απαντημένος σε τον. Συνέχισε
- Χρειάζομαι σε σας τώρα, ότι εκεί AM όντας μακριά από σας εγώ πραγματοποιώ ποιος δεν θέλω perderte, εκείνη η ανάγκη Ι σε σας και ότι είμαι παράξενος σε σας όπως πολύς
Συνέχισε τον αυτόματο τηλεφωνητή, αλλά η αντίδρασή μου ήταν παράξενη, αν και ήμουν τέσσερα έτη δίπλα σε την, Ι, η αλήθεια που δεν τον εξέπληξε, έπρεπε να είναι ρεαλιστικός, και που ήταν αυτό που συνέβη σε με. Αλλά αποφάσισα να μην απαντήσω σε τον, έβλαψε σε με με μερικές λέξεις ότι αυτή που ειπώθηκε σε με και αυτό δεν άξιζε σε με, έτσι δεν θα απαντούσε σε τον και ήδη θα μιλούσε σε τον όταν επέστρεψε, για να είναι φίλοι εάν θέλησε, αλλά για την τίποτα άλλο. Ακολούθησα με το μοναχικό μου, εγώ άφησε να μιλήσει και κρεμασμένος, προσέχω το ρολόι μου του υπολογιστή, ήμουν ώρα για να καθοριστώ για να συλλέξω Miriam.
Συμβημεν καλή νύχτα, πρώτα αποφασίσαμε να πάμε στον κινηματογράφο, είδαμε την ταινία του φόβου, που είναι αυτός αλλά εγώ συμπαθούμε, αν και πιστεύω ότι πέρασε κάτι αλλά, δεδομένου ότι είδα φοβισμένος, ενώ μίλησα μερικές φορές για να το αποσπάσω σε τον των σκηνών αυτή αλλά φόβισα σε τον. Σύντομα πήγαμε να έχουμε το βραδυνό σε ένα εστιατόριο και εμείς ed *** reflx mng οι ίδιοι και μιλήσαμε πολύ, η αλήθεια είναι ότι περνά μια νύχτα λαμπρή, όπως προς πολύ που δεν την πέρασε . Κάτι που κουράζεται φθάνει, ενώ είχε τις κλήσεις βραδυνού στη μητέρα μου για να πει σε τον ότι θα πήγαινε στο σπίτι του το πρωί και ότι σε με για να μην πάει σε εκείνη την νύχτα. Καθορίζω πριν από όχι χωρίς λήψη ενός μηνύματος στο κινούμενο σώμα Miriam μου, ότι παραμένω ανησυχημένου σε περίπτωση που έφθασε στο σπίτι μου, απαντήσεις σε τον, και σε με κοιμάται.
Ξύπνησα πέντε λεπτά πριν από το awakener μου που ηχήθηκε, το αποσυνδέω και πήρα ντυμένου γρήγορα. Άφησα το σπίτι μου και πήγα στο γκαράζ να πάρω το αυτοκίνητό μου, να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της μητέρας μου και τις κλήσεις στην πόρτα. Salio Ella σταθερό ήδη και εκείνη η μαζί ημέρα ήμαστε όλη η ημέρα, των αγορών, εγώ δίνει κάποια συμπροεδρία έτσι ώστε με πήρε στο ταξίδι. Φθάνω η νύχτα και έχω το βραδυνό με όλη την οικογένειά μου, πήραμε την άδεια και συμφωνήσαμε με τον αδελφό μου που θα με έπαιρνε στον αερολιμένα.
Στο σπίτι μου βρήκε και η αλήθεια εγώ ότι κάτι νευρικό δεν θα μπορούσα στον ύπνο , έτσι αφιερώνει σε με για να κάνει τη βαλίτσα μου, πολύ ενιαίος θα έπαιρνε μεγάλο και ένα lap-top μου σε με. Φθάνω η ώρα, έβαλα τα άνετα ενδύματα, τις προσφορές βοοειδών και μια μπλούζα του lycra, μια ΚΑΠ της αγαπημένης ομάδας ποδοσφαίρου μου και τα γυαλιά ήλιών μου που τα κρέμασα στο λαιμό μου σε περίπτωση που σύντομα τα χρειάστηκε. Ο αδελφός μου ήλπισε σε με κάτω, το cogi η βαλίτσα μου και όλα τι επρόκειτο να πάρει σε με και έκλεισα την πόρτα μου πίσω από το μου. Ο αδελφός μου ενισχύομαι για να βάλω τη βαλίτσα στο αυτοκίνητό του και παίρνω στον αερολιμένα, αφήνει τα κλειδιά του σπιτιού μου έτσι ώστε εγώ αυτό διατήρησε το καθαρό και όλα αυτός στη σειρά. Εγώ despidio με ένα μεγάλα φιλί και ένα αγκάλιασμα.
- Hey, ότι δεν πηγαίνω μακριά στον πόλεμο ούτε τίποτα EH. Είπα σε τον που χαμογελά σε τον
- Η καλή κόρη που θέλετε, δεν είχε πάει ποτέ εσείς ενιαία σε ένα ταξίδι, είναι λογική ότι…
- Δεν ανησυχείτε για ποιος προειδοποιώ σε σας με το οποίο είναι δεσμός; , ακούει και βλέπει το σπίτι μου, εγώ εσείς δεν το αφήνει
- Καθαρίστε ότι όχι, ήδη εσείς ξέρει
- Αυτό το αγαθό, αντίο
- Αντίο
Επιβιβαστείτε τη βαλίτσα μου και χάρι στο Θεό δεν υπεάρξε κανένας τύπος καθυστέρησης ούτε τίποτα και αρχίσαμε να πετάμε το πρωί σε 10 η ώρα, το πρώτο πεπρωμένο μου ήταν Μιλάνο. Η πτήση ήταν ευχάριστη, ήξερα έναν μεγαλύτερο γάμο, Εστρεμαδούρα, την οποία ήδη αποσύρθηκαν και τα μεγάλα παιδιά τους αφιερώθηκαν για να κάνουν τα ταξίδια συχνά. Ανταλλάξαμε τα τηλέφωνα σε περίπτωση που κάποια στιγμή όντας στην παράξενη γη που απαιτηθήκαμε. Φθάσαμε στο Μιλάνο, η προσγείωση ήταν κάτι εσπευσμένο και τα αυτιά μου ήταν ότι φάνηκαν αντλίες στα πρόθυρα της ανατίναξης, το poquito ελάχιστα πήγαινε σε με.
Άφησα τον αερολιμένα και ήταν ελπίζοντας ήδη κύριος σε με της αντιπροσωπείας να με αφήσουν στο ξενοδοχείο μου. Η αλήθεια είναι ότι κατά είσοδο του ξενοδοχείου τη συμπαθώ, ήταν χαρακτηριστικός Romanesque, πολύ αρκετά. Εγκαθιστά σε με στο δωμάτιό μου και ο κύριος του agencie με έδωσε σε μια λίστα της οποίας θα μπορούσε να επισκεφτεί σε εκείνη την όμορφη πόλη. Η αλήθεια δεν σπατάλησα το χρόνο, αλλά πρίν αρχίζω σε με στο περπάτημά μου που καλεί στη μητέρα μου. Ήδη όλος έτοιμος ένας, cogi το σακίδιό μου εγώ το ρίχνει στην πλάτη και άρχισα να περπατώ από τις οδούς του χάρτη του Μιλάνου στη διάθεση.
Η πρώτη επίσκεψή μου πήγε στον καθεδρικό ναό ή το Duomo, του γοτθικού ύφους
Lombardo με τις αναρίθμητες πυραμίδες και το όμορφο κάθισμά τους. Πιό πρώην έκανα το κλείσιμο στη στοά Vittorio Emmanuel ΙΙ. Σύντομα όπως ή φθάνω ώρα για να φάω εγώ υπόβαλα ένα εστιατόριο, έφαγα ένα χαρακτηριστικό πιάτο εκείνης της γης και ή έδωσα τα 6 χωρίς δόσιμο μου της περιγραφής, δεδομένου ότι η αλήθεια που είναι ενιαία η νύχτα που δεν συμπάθησα πολύ την αφήνει για του στις αρχές πρωινού, έγινα στο ξενοδοχείο μου, όπου στην αίθουσα χορού ήταν πολύ ικανοποιήσεις, έτσι αποφάσισα να έχω ένα ποτό. Έβαλα το αγαπημένο, μαύρο φόρεμά μου λίγα με το κοντό στήριγμα και πέρα από το γόνατο. Κάθισα σε έναν πίνακα και ζήτησα από το güisqui με το κόκα κόλα, προσεγμένοι άνθρωποι για να χορεψω και χαμογέλασαν σε με, έτσι ώστε η αλήθεια είναι ότι για να δουν σε με καλά τους ανθρώπους που περνούν τους σε τους. Στο απόμακρο σημείο στη διαδρομή χορού ήμουν στο γάμο που ήξερα στο αεροπλάνο, σε με και χάρι σε τους που προσεγγίστηκαν, δεν ήμουν άγαμος που νύχτα και συνόδευσαν σε με και η αλήθεια την περνά λαμπρή, πήγαν μακριά σύντομα δεδομένου ότι το ταξίδι τους το πρωί συνεχιζόμενο και τρώω εγώ είπα ότι σε τους είχε αφήσει το Ι ημερησίως αλλά.
Στην επόμενη ημέρα που εσύ αυξάνει κάτι εγώ tardecito, ήταν ήδη τα 11 πότε η γυναίκα του καθαρισμού ξύπνησε μέχρι με, γρήγορα πήρα ντυμένο άνετο και πάλι αυτό βαδίζω το σακίδιο διαθέσιμο και με το χάρτη μου, ήταν η πλήρης ημέρα Ι μου στο Μιλάνο και θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Πρώτα να δει ήταν, το θέατρο του Scala, σύντομα συνεχίστηκα με την κάστρο-δύναμη του Sforza (το στρατιωτικό άτομο Francesco Sforza κυβέρνησε το Μιλάνο μέχρι 1500, έτος στο οποίο η πόλη κατακτήθηκε από τους Γάλλους). Και έτσι συνεχίστηκα με την επίσκεψή μου διάφορων μνημείων, χωριών και παραδόσεων εκείνης της πόλης. Φθάστε καταστρεμμένος στο ξενοδοχείο από όπως πολύ περπατώντας, και γρήγορα έπεσα κοιμισμένος, όχι χωρίς πρίν καλώ στη μητέρα μου και λέω του ότι όλα πήγαν της κατάπληξης.
Στην επόμενη ημέρα Ι που αφέθηκε στην κατεύθυνση της Βενετίας, όπως στο Μιλάνο κάποιος της αντιπροσωπείας ήλπισε σε με, δίνω τους χάρτες και παίρνω στο ορισμένο ξενοδοχείο μου. Στις δύο επόμενες ημέρες ήξερα οι μέρους για Βενετία, περίπατος από όμορφος κάθισμα SAN Marcos, επισκέπτομαι εργοστάσιο για διάσημος κρύσταλλο για Murano. Πήγα στη Rialto γέφυρα, η εκκλησία Sta.
Μαρία η υγεία, το νησί του SAN Giorgio, το τελωνείο, ο κόλπος του SAN Marcos και Puente των στεναγμών. Η βασιλική του SAN Marcos και το παλάτι του Duxes. Και τα απογεύματα παίρνει έναν περίπατο σε με στη γόνδολα συν μια μικρή κρουαζιέρα ότι έκανα από τα νησιά της λιμνοθάλασσας veneciana.
Συνέχισα τον τρόπο μου προς τη Φλωρεντία, ήδη ήταν μια εβδομάδα των διακοπών και της αλήθειας που αισθάνθηκε σε με πολύ που χαλάρωσαν, όλα ήταν θαυμάσια και συνάρπασε σε με, στα καταστήματα των souvernirs αγόρασε πολλά πράγματα που παίρνουν στο σπίτι, και όπως όχι, έπρεπε να αγοράσω μια νέα βαλίτσα για να βάλω τα πράγματα. Συνέχισε την ιστορική ομορφιά που ήταν σε εκείνη την όμορφη χώρα. Ο καθεδρικός ναός Sta. Dei Fiore της Μαρίας, με το θόλο Brunelleschi το Baptistry και η θαυμάσια πόρτα του του παραδείσου, κάτι που συναρπάζω ο ίδιος, (αριστούργημα του Lorenzo Ghiberti) το εμβληματικος Ponte Vecchio (παλαιά γέφυρα), το οποίο από τον αιώνα XVI είναι θέση της δραστηριότητας των jewelers και των χρυσοχόων το κάθισμα του Signoria, θαυμάσιο σύνολο κτηρίων, αγαλμάτων και πηγών μεγάλου καλλιτεχνικού πλούτου. Τα εστιατόρια ήταν λαμπρά, έφαγα όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα της κουζίνας της Ιταλίας, αλλά προφανώς τι αλλά συμπάθησα ήταν canelones, δεν ήταν όπως το ποιο έφαγα στην Ισπανία, η οποία ήταν προκατασκευασμένου, ήταν εδώ των επιστατών, riquísimos.
Αποφάσισα ότι το υπόλοιπο του ταξιδιού μου θα το περνούσε στην όμορφη πόλη της Ρώμης, ιταλικό στον κύριο, ανακαλύπτοντας την ιστορία και απολαμβάνοντας την. Στην πρώτη ημέρα μου που με παίρνει με πολύ κεστοειδή σκώληκα ηρεμίας έπειτα αρκετός χρόνος να ξέρει, πήγα σε Pompeya και ανακάλυψα το θαυμάσιο αρχαιολογικό υπόλοιπο της παλαιάς Ρώμης στο χρόνο από η έκρηξη που σταμάτησε του Vesubio του έτους 79. Η επόμενη ημέρα επισκέπτεται τη Νάπολη, η πιό χαρακτηριστική πόλη του ιταλικού νότου, με τα reminiscencias Corona de Aragón, δεδομένου ότι πιστοποιεί το νέο Castle. Αργότερα επιβιβάζεται σε με προς Capri, καταφύγιο νησιών paradisíaca των ρωμαϊκών αυτοκρατόρων και σήμερα των αστεριών της ζελατίνης, με τα farallones, τα grottos, το μεγάλο ναυτικό και τα πολλαπλάσια φυσικά σημεία.
Όντας σε εκείνο το νησί που έπρεπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο μου στη Ρώμη, έχασα την τελευταία βάρκα μου προς το κεφάλαιο, έτσι έγινα σε αναζήτηση ένα ξενοδοχείο, την βρήκα γρήγορα, κλήσεις στο ξενοδοχείο μου στην Ιταλία και είπαν σε με ότι θα μου έστελναν μια ιδιωτική βάρκα σε αλλά είπα σε τις ότι δεν υπεάρξε κανένα πρόβλημα ότι θα είχα αφήσει εκείνη την νύχτα.
Χαμηλότερο για να έχει το βραδυνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, κεστοειδής σκώληκας ένα όμορφο πεζούλι όπου η θάλασσα ήταν σε όλη την πληρότητά του με εκείνο το πολύτιμο πλήρες φεγγάρι που απεικονίστηκε στον ωκεανό. Χαμηλότερος όταν το βραδυνό μου τελειώνει σε με για να πάρει έναν περίπατο από τα σύνορα, η αλήθεια είναι ότι εάν από το μου πηγαίνω θα είχε φύγει για να ζήσει σε εκείνο το όμορφο νησί, απομακρύνθηκε όλων και όλα, που χάνονται στις σκέψεις μου στο απόμακρο σημείο τον descries ένας αριθμός για τους βράχους. Ήταν γυναίκα, φάνηκε να είναι λυπημένο, το πρόσωπό του που πρόσεξαν προς τα κάτω, δεν μπόρεσα να το δω κοντά από καλά αλλά αυτή ήταν η αίσθηση ότι με έδωσε. Όταν άρχισα να περπατώ προς την, με είδε και γρήγορα μέσα στο σπίτι που ήταν πίσω από την, ήταν εμφανές ότι θα πρέπει να είναι το σπίτι του ή….αφήστε να σκεφτεί για την όταν κάποιος εγώ φωνάζει ο ίδιος:
- Κυρία, νέα κυρία μήλων;
- Εάν; -. Γυρίζει σε με και απαντά στο πρόσωπο που μίλησε σε με. - Ότι επιθυμίες;
- Μιλούν σε τον στο τηλέφωνο υποδοχής
- Ευχαριστίες, αμέσως πηγαίνω
Είδα πηγαίνω μακριά στο κορίτσι και έγινα για να γυρίσω, δεν το είδε πλέον, ήδη αυτό δεν ήταν, ότι σοβαρός. Όχι έτσι ώστε αλλά έχω έχω φύγει για λίγο, ελπίζοντας ίσως σε αυτός που επέστρεψε ίσως στην άδεια . Μη σοφός αυτό έτσι ώστε το ραδιουργεί προς εκείνη την γυναίκα που είχε δει το απόμακρο σημείο. Ήδη, ειπώθηκα ίδιος ένας μου, ήδη αυτό το αγαθό, Angela, χρονολογεί την επιστροφή και εμποδίζει. Κατά συνέπεια το έκανα, κατά τον άφιξη στο cogi υποδοχής η κλήση. Ο αδελφός μου, ο οποίος δεν αποκρίθηκε στο τηλέφωνο και επιθυμητός να ξέρει ότι έτσι πήγε σε με. Το εξηγεί και έχω φύγει όπως. Όταν τελειώνει τις πορείες σε με στον ύπνο. Την επόμενη ημέρα όταν αυξάνει σε με και με παρουσιάζει στο μπαλκόνι των ρολογιών δωματίων μου Vista αλλά όμορφος που δεν σκέφτηκα ποτέ θα υπεάρχε, ότι ο ωκεανός, πριν από το μου, που απαιτήθηκε σε με να το επισκεφτεί, ένα όμορφο πρωί, για να εξερευνήσει τη θάλασσα, καθορίστηκε ότι θα είχα αφήσει μια ημέρα αλλά σε εκείνο το πολύτιμο νησί. Κλήση στο ξενοδοχείο της Ρώμης και είπα σε τους ότι καθεμία σήμερα αυτό δεν θα πήγαινα αλλά ότι σε με συνέχισαν δωμάτιο μαζί με τα πράγματά μου. Πήγα από το νησί, αγοράζω το απαραίτητο πράγμα σε με και νοικιάζει μέχρι μια ώρα που η μια moto σε με υδρόβιο, συνάρπασε το αίσθημα σε με του αέρα στο πρόσωπό μου με τη μεγάλη ταχύτητα, το ύδωρ που καταβρέχτηκε σε με και εκείνος ο συμπάθησα, μείωσε και θαύμασε την απεραντοσύνη του ωκεανού και μετά από την επιστροφή στην αδρεναλίνη. Σύντομα ένα ratito βουτά και βρήκα ένα conch ότι ο κεστοειδής σκώληκας αυξήθηκε μορφή , αυξήθηκε της θάλασσας, και είναι παράξενος να μην ειναι απαραίτητο οποιος δήποτε σε αυτή να τον δώσει σε τον. Αργότερα για να φάω το απόγευμα ειπώθηκα, τώρα θα πάω μακριά εσωτερικός, πήγα σε ένα κοντινό αγρόκτημα όπου υπεάρξαν άλογα που τοποθετούν, έφεραν πραγματικά να λάμψουν, ευγενές άλογο, μαύρο χρώμα σε με αεριωθούμενο, η τρυφερή ματιά του και με αυτήν επιλέγει ταυτόχρονα της πυρκαγιάς. Είχε τοποθετήσει σε πολλά άλογα όταν ήταν η νεολαία αλλά προς το χρόνο όχι αυτό προς, αλλά αυτή όπως το μοντάρισμα στο bici, δεν ξέχασε ποτέ.
Ο περίπατός μου άρχισε και πήγα σε ένα ιδιωτικό calita ότι κεστοειδής σκώληκας που το αγρόκτημα, άρχισε dusk και τον ήλιο που χαμήλωσαν αργά, τον πρόσεξα και σκέφτηκα για όλα και τίποτα. Σύντομα επέστρεψα εσωτερικό και απεικονίζω έναν ποταμό, μεγάλο, με το ρεύμα, στο οποίο τελείωσε και προσέλκυσε εκείνη την ιδέα σε με της γνώσης, εάν ήταν στη θάλασσα ή κάποιο καταρράκτη, έτσι ακολούθησα τον ποταμό. Η χαμένη ματιά μου στον ορίζοντα, δευτερεύοντα μεγάλα πράσινα λιβάδια και στην άλλη πλευρά ο ποταμός που ακολούθησε με τον τρόπο μου. Από σύντομα το απόμακρο σημείο που εσύ ακούει φωνή, ήταν chiquillo, είδα ενώ είδε δεδομένου ότι τίναξε τα όπλα του και εκείνος ο έγινα τεθειμένου σε με στο galope σε περίπτωση που χρειάστηκε την ενίσχυση, η αλήθεια είναι ότι έτσι ήταν η κατάσταση. Χαμηλότερος ενός χτυπήματος του αλόγου φθάνει στο ύψος του.
- Αυτός συμβαίνει σε σας; , αυτό το αγαθό; , περάσματα κάτι; , οι ίδιοι έχετε χάσει;
- Η κυρία αδελφών μου, η αδελφή μου. Φωνάζω ο ίδιος που φοβάται και που δείχνει τον ποταμό
- Αυτός; , αυτός έχει συμβεί σε τον στην αδελφή σας; , πού αυτό; -.
Ήμουν φοβισμένος το χειρότερο πράγμα όταν είδα το σήμα του, ο ποταμός, αυτό δεν ακούει περισσότερους και πλησιάζει σε με που τρέχω τα σύνορα. Εκεί είδα, στη μέση του ποταμού, ένα chiquilla περίπου 7 ή 8 ετών ημι ληφθείσας λαβής μιας χλόης που σπάστηκε έπειτα. Άκουσα τις κραυγές του και χωρίς σκέψη του με στέλνει στο κενό, το ύδωρ που εισήχθη σε με σ' όλο, τρέχον ήταν ισχυρό αλλά παλεύει για να φύγει, δεν το είδε, η αύξηση φόβου μου, επέστρεψα για να δω την άδεια αυτό το κατώτατο σημείο, έπρεπε να πάρει τη λαβή αυτό, κολυμπά και κολυμπά και κατορθώνει να την πάρει, αγκαλιάζει στο λαιμό μου, βύθισε σε με, Ι που φωνάζω ότι ήταν, κάτι σε τον που δεν ήταν έτσι, pataleaba και κατορθώνει να την μειώσει. Με έναν βραχίονα με γαντζώνει σε έναν βράχο που είδα luckyly, ο τρέχων ήταν λίγο πιό αδύνατος αλλά δεν άφησε την ανάγκη για να μας πάρει στο κατώτατο σημείο. Με τον άλλο βραχίονα αγκαλιάζει το βράχο και το κορίτσι ήταν τώρα μεταξύ του βράχου και του Ι, τον προσέχει στο πρόσωπο και επιστρεφόμενος για να προσπαθήσει αυτός.
- Γειά σου μικρός, καθώς καλείστε;
- IRIS, και….
- Escúchame-. Δεν έπρεπε να σπαταλήσει το χρόνο δεν θα κρατούσε πολύ σε εκείνη την θέση. - Καλά IRIS, για να φύγουμε πρέπει εδώ να συνεργαστούμε τα δύο αξίζουμε;
- Αλλά για να μην κολυμπηθώ και είμαι φοβησμένου και….
- Αυτό το αγαθό, εσείς δεν ανησυχεί για εκείνο τον λόγο, Ι, AM που δεν πηγαίνει να χαλαρώσει σε σας το dea συνετό; , δεν είστε φοβησμένοι, δεν θα χαλάρωνε ποτέ σε σας, αλλά πρέπει ponerte όπως λέω σε σας, να είμαι σε θέση έτσι να φθάσω μέχρι τα άλλα σύνορα. Κατόπιν κατά στροφή του κεφαλιού μου στο σήμα σε τον το είδα ότι υπεάρξαν διάφοροι άνθρωποι στα σύνορα, χάρι στο Θεό, και μια γυναίκα που υπέθεσα τη μητέρα του επειδή φώναξε πολύ απελπισμένα
- Η θέα εσείς βλέπει, τώρα θα έρθει και διάσωσαν σε μας, έχω εδώ. Φωνάζει σε τους, δεδομένου ότι ήδη μας είχαν δει και έριξαν ένα σκοινί σε μας, σε μια συνοπτική μετακίνηση παίρνει τη λαβή αυτό.
Ποιος προκαλώ ότι χαλαρώνει σε με του βράχου και χαλαρώνουμε, οι κραυγές του IRIS που αυξήθηκαν και της ληφθείσας κεστοειδής σκώληκας λαβής από ένα πόδι, με μια κοινή προσπάθεια το επέστρεψα για να αυξήσω, το χαμογέλασα για να δω εάν επομένως ήταν λίγο, αυτό λαμβάνει αν και ο χρόνος εξωτερικών όψεων σχεδόν, ήταν φιλάργυρος στη μέση μου με πολλή δύναμη και ενώ εκείνοι των συνόρων έριξαν του σκοινιού και του Ι που τι τίποτα δεν μπόρεσε con ρεύμα φθάναμε σιγά-σιγά.
- Βλέπετε, ήδη αφήνεται μικρός. Είπα σε τον
- Είναι σίγουρο, mami, mami-. Κραυγή
Φθάσαμε στα σύνορα, ένας κύριος πήρε τη λαβή του βραχίονα και του salio του χτυπήματος, στο μου μου πρόσφερε το βραχίονα σε και προσπάθησε να το πάρει αλλά κάτι άρχισε σε με που σταματώ, άλγη εήταν μπλεγμένων σε με στο πόδι που σέρνομαι στο κατώτατο σημείο, δεν είδα τίποτα παρά τα awares μου ανοικτός κάτω από το ύδωρ, ήμουν πολύ νεφελώδης γήινη πλημμύρα, αφαιρώ λίγο το κεφάλι και ακούω τις κραυγές του sacadla! , sacadla ήδη, αυτή η ασφυξία. Επέστρεψα στο νεροχύτη και όπως μπόρεσα έσπασα το φύκι, το πόδι μου χαλαρώνει αλλά δεν φθάνει στο βραχίονα που μου πρόσφερε το ρεύμα σε εγώ σέρνεται, αισθάνθηκα το ύδωρ που εισάγει μέσα στο μου και στα δευτερόλεπτα αισθάνθηκα ένα μεγάλο χτύπημα στο κεφάλι.
Ήμουν στα awares μου, προσέχει το άσπρο ανώτατο όριο, γυρίζει τα μάτια μου αργά, προσέχει το μου γύρω, ήταν ένα δωμάτιο άγνωστο για το μου, στον κεστοειδή σκώληκα αριστερής πλευράς μου που ένας πίνακας που γέμισαν με τα botecitos των φαρμάκων, των γαζών και ενός πλήρους χωμάτινου κύπελλου του ύδατος, ήταν επίσης μια πόρτα. Η σωστή πλευρά μου θα μπορούσα να δω ένα μεγάλο μεγάλο παράθυρο, οι ανοικτές κουρτίνες ήταν ημι και ένας πίνακας που το παλαιό ύφος με τις πολυθρόνες τους στο παιχνίδι ήταν μπροστά από το μεγάλο παράθυρο, μπροστά από το μου κατορθώνει να δει έναν πίνακα επιδέσμου και ένα κρύσταλλο, ήταν παράλληλα μια κλειστή πόρτα. Δεν θυμήθηκε το πράγμα καλά, ήταν κάτι που ζαλίστηκε, προσπαθεί να κινηθεί προς με, αλλά αισθάνθηκα έναν ισχυρό πόνο στα πόδια μου και όπλα όταν προσπαθεί να ενσωματώσει σε με, σταμάτησα για να το κάνω. Σκέφτηκα για το πράγμα, εάν, τώρα ήρθε εγώ στο μυαλό μου, IRIS, το κορίτσι που προσπαθεί να το αφαιρέσει από τον ποταμό, το ρεύμα και….αλλά αυτό δεν ήταν ένα δωμάτιο νοσοκομείων, και…. πού ήταν; , και έτσι ώστε αισθάνθηκε σε με έτσι το adolorida; Καλύφθηκε με μια σαβάνα, το αποσύρεται χωρίς σπατάλη του χρόνου, και τι είδα αφήνω κάτι περιπλέκω, τα πόδια μου ήταν όλα γρατσουνισμένος, ευγενικός κεστοειδής σκώληκας μερικοί από βαθιά τους, τα όπλα μου ήταν ίσα, αν και με τη λιγότερη ένταση, θα μπορούσε να τους κινήσει καλύτερα, αλλά όχι ακόμα κατόρθωσε να ενσωματώσει σε με. Το Habia δεν θυμήθηκε όπως με συνέβη ότι, ούτε ότι μετάβαση με το IRIS, αυτή…
- Γειά σου, όπως είστε;
Κάποιος αφαιρώ από τις σκέψεις μου, έτσι αποσπάστηκα που δεν καθορίζει σε με ότι κάποιος που εισάγω το δωμάτιο. Ήταν γυναίκα, κανονικό complexión που ρίχνει στα λεπτά, πράσινα μάτια, καφετιά τρίχα αν και τον είδε αλλά ξανθός μέσα σύμφωνα με τις μετακινήσεις του, πήγε ντυμένο στις προσφορές βοοειδών και ένα άσπρο πουκάμισο. Όχι, που οριστικά δεν ήταν ένα νοσοκομείο. Είδα εκείνη την προσέγγιση Ι μου και καλύπτω τα πόδια με τη σαβάνα και με ένα χαμόγελο που επιστρέφεται για να πει σε με.
- Γειά σου, με λέει, όπως αισθάνεστε;
- Mmmm καλός, καλός είμαι κάτι που ζαλίζεται, αλλά….
- Είναι κανονική, ηρεμία, λάβατε ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και….
- Στο κεφάλι; , δεν καταλαβαίνω, αυτός… και…. IRIS; , Το cWho εσείς είναι; , σας ξέρω ; , το θεωρώ, αλλά….αλλά δεν αποφασίζω σε με….
- Είτε, είτε, για να δει, déjame εγώ αισθανθείτε και εξηγώ το δεσμό σε σας. Είπε σε με χωρίς καθαρισμό του χαμόγελου του προσώπου του, ενώ το ένα πήγε μακριά από μια πολυθρόνα. - Έχω καταρχήν decirte ότι ευχαριστώ σε σας για να σώσω την κόρη μου, εσείς δεν είμαι πηγαίνοντας ποτέ αυτό να είμαι σε θέση να πληρώσω με τίποτα, αλλά θα κάνω όλη πιθανή μια.
- Κατόπιν αυτή αυτό το αγαθό
- Εάν, και όλες οι ευχαριστίες σε σας. Είπε σε με ενώ τα δάκρυα από τα μάγουλα έπεσαν σε τον
- Ακούστε, οποιοδήποτε πρόσωπο σε ισχύ μου είχε….
- Όχι, οποιοδήποτε όχι, σήμερα αυτό είναι δύσκολο ότι κάποιος κάτι στην αλλαγή δεν αναφέρει το και πολύ λιγότερο τη ζωή του αλλά….το καλό déjeme που συνεχίζει σε του, ο οποίος είναι Ι το ολοκληρώνει που θυμάται;
- Μνήμη που έριξε ένα σκοινί σε μας και παίρνει τη λαβή αυτό και φθάσαμε σχεδόν στα σύνορα
- Αγαθό, όταν αφαιρέσαμε στο IRIS, προσπαθήσαμε να ρίξουμε σας αλλά κάτι που παίρνω τη λαβή αυτό κάτω και….
- Εάν, είναι σίγουρο το φύκι, τώρα αυτό μνήμη
- Μετά από αυτόν ο τρέχων τον σέρνω και χτυπώ τον με έναν βράχο στο κεφάλι και το αδρανές σώμα του συνεχιζόμενο που χτυπιέται με τους βράχους ότι ο ποταμός ήταν κάτω, μέχρι τον κάλο από έναν μικρό καταρράκτη και είναι πότε μπορέσαμε να πάμε πίσω από σας και να τον αφαιρέσουμε
- Πηγαίνετε….κατόπιν δεν είναι πιό παράξενος ποιος με βρίσκει με αυτές τις πληγές στα πόδια
- Εάν, κατά συνέπεια είναι, και το θεωρώ πάρα πολλοί, εάν η κόρη μου όχι….
- Κάποιος δεν ανησυχεί, να ηρεμήσει, ακούει το σημαντικό πράγμα είναι ότι αυτή αυτό το αγαθό και ότι όλα που είμαι σε λίγα. Και εκείνη η θέση είναι αυτό; , σημαίνω….έτσι ώστε δεν με πήραν στο νοσοκομείο και…. πόσο μακρύς παίρνω inconciente;
- Εάν, σας μεταφέραμε στο νοσοκομείο, σας απομακρύναμε από το νησί, αυτοί στη Ρώμη, παίρνετε ασυναίσθητο σε μια ημέρα και μέσα, αλλά στο νοσοκομείο είπαν ότι ήταν δευτερεύουσες πληγές σε δικοί του για να φανούν και καλύτερος σας έφερα για το σπίτι μου, εντολές για να φέρουν έναν γιατρό και πρέπει εσείς που επισκέπτεστε, είπε σε με τι έπρεπε να κάνει για το curarte και το φάρμακο και ότι λιγότεροι που κάνουν από cuidarte από το σας εσείς έσωσαν τη ζωή της κόρης μου
- Η οικογένειά μου, αυτοί….πρέπει να ανησυχηθούν έτσι ώστε δεν έχω καλέσει σε τους, το ξενοδοχείο και….
- Αυτό το αγαθό, για να δει, Ι, δεν έχει καλέσει σε οποιο δήποτε έτσι ώστε δεν είχα όπως την εντόπιση σε κανένα, δεν πήρατε τίποτα του προσδιορισμού, το θεωρώ
- Το αγαθό, ένα τηλέφωνο δεν ανησυχεί, δίνει, Ι που το κάνω τώρα αλλά ποιοι τίποτα έτσι ώστε δεν βάζουν στην επιφυλακή την αστυνομία. Είπα σε τον που χαμογελά σε τον. - Όπως είναι και είναι σε θέση να διατάξουν τη FBI για να ψάξουν σε με
- Βέβαιος αμέσως εσείς το φέρνω. Αυξάνομαι και πρίν αφήνω το δωμάτιο που γυρίζω γύρω και είπε σε με. - Από τον τρόπο που καλούμαι Regina
- Enchanted Regina, είμαι η Angela, και….ευχαριστία για να φροντίσετε σε με, για να φροντίσετε σε με, δεν ανησυχείτε τώρα που ήδη γίνομαι ενήμερο jaja που πρόκειται μακριά να μεταφέρω στην πιθανή συντομία
- Όχι, σημαίνω ότι… δεν είστε σε μια βιασύνη, Ι γιατί το tenerte μου είναι μια τιμή εδώ και….καλός πηγαίνω τηλεφωνικώς, είστε πεινασμένοι; , πρόκειται σε σας να προετοιμάσω κάτι EH, ήδη επιστροφή
Το Hill η πόρτα πίσω εάν, η αλήθεια όχι ακόμα αυτό αντέδρασε όλου αυτού, επειδή εάν αυτή είχε πάει σε με ή στο στόχο μου διακοπών, αλλά της αλήθειας που αλλά πειραγμένος σε με είναι ότι εκείνη η πολύ μικρή μια ήταν ή και ότι μην φθαμένος σε μεγαλύτερο. Επέστρεψε για να αποσυρθεί τη σαβάνα των ποδιών μου, πηγαίνει, εάν είχε βλάψει σε με, μερικές περικοπές ήταν τεράστιο, αλλά χάρι στο Θεό ήταν ζωντανή, πραγματικά είχε επιστρέψει για να γεννηθεί. Ακούστε τις μεταβάσεις μετά από την πόρτα του κοιτώνα, αποκαλούμενη ζευγάρι των χτυπημάτων.
- Προώθησε. Αποκρίθηκα. Την πόρτα άνοιξαν και εισάγω ένα πολύτιμο κορίτσι, με την ξανθή τρίχα, τα μπλε μάτια και με ένα χαμόγελο που μόλυνε
- Γειά σου, ευθυμίες verte σε με ίχνη επάνω, πώς είναι εσείς; , τελειώνω από την οδό και είπε το mami ότι μου σε με που είχατε επάνω και….
- IRIS;
- Εάν, το Ι, ευχαριστίες, ευχαριστία για να με βοηθήσει είναι, θεωρήστε ότι είστε υπέρ έτσι του ελαττώματός μου, Ι….θέλησε ότι…
- Για να δουν βλέπουνε εδώ. Δείχνει σε τον που το ένα κάθισε δίπλα στο μου, στο κρεβάτι
- Εάν δίνει σε ένα αγκάλιασμα με και ένα φιλί και λέει στο Ι μια ιστορία είχαμε φύγει εν την ειρήνη, αυτός φαίνεται σε σας; -. Είπα σε τον που χαμογελά σε τον ενώ ταυτόχρονα ένα μάτι παρέκκλινε της πορείας σε τον
- Καθαρίστε αυτού εάν. Πλησιάζω το μου
Υπάρχει ορυχείο Θεών, προς δεδομένου ότι πολύς χρόνος που δεν έδωσε τόσο έναν συναισθηματικό με φιλά, είχε θελήσει πάντα να είναι μητέρα αλλά από ένα πράγμα ή ένα άλλο ένα ο χρόνος ένας περνούσε σε με και δεν μπόρεσε. Χαμογέλασε και άρχισε να μιλά σε με σε με για πολλά πράγματα, όπως επιθυμεί να είναι αλλά υγιής να είναι σε θέση να πάει να παίξει με την, σε όλα τι μου είπε. Έδωσε τη ζωή , χαρά που, ήμουν πολύ χαμογελώντας κορίτσι και για την ηλικία της πολύ ήταν espabilada, που προσποιήθηκε για να έχει ένα ζευγάρι περισσότεροι.
- IRIS; , απορροφά σε αυτό που…
- Βλέπουνε, συμβαίνουν, Gabriel, είναι η Angela
- Είναι ο αδελφός σας, αλήθεια; -. Είπα σε τον ενώ δεν άφησε το ρολόι αυτό
- Εάν, ο μεγαλύτερος Gabriel είναι ο αδελφός μου, ήταν αυτός που…
- Ένας που τίναξε τα όπλα με τον τρόπο, εάν ήδη αυτό μνήμη
- Γειά σου Angela, συμπαθώ ότι αυτό το αγαθό ήδη, αλλά το IRIS, ήδη εσείς ξέρει το στήθος που λέεται σε μας ότι δεν εισαγάγαμε ακόμη και και πρόκειται μακριά να πάρει εάν ευρήματα εμείς εδώ
- Πηγαίνουμε Gabriel που δεν είστε θανάτωση-χαρά, η Angela ζήτησε μια ιστορία σε με και του λέω ότι….
- Είναι σίγουρο….βλέπουνε únete την ιστορία. Δείχνει σε τον ότι ένα που κάθεται στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. , Με ορισμένη δυσπιστία και να σιγουρευτώ ότι η μητέρα της δεν έφθασε στέλνω στο κρεβάτι
- Αλλά ενιαίος ένα ratito, πηγαίνει, από όπου εσείς πηγαίνει;
- Είναι ότι σε ένα σκοτεινό δάσος κάποιο ήταν….
Ακολούθησαν τις ικανοποιήσεις και την ευτυχή μετρώντας ιστορία και είδα εμφανίζομαι στη Regina, παραμένω quiets στην πόρτα, ακούοντας, θέλησε να εισαγάγει και να στρέψει την προσοχή αλλά έπρεπε να καταλάβω τη ματιά μου σε τους δεδομένου ότι ενιαία έχει εγώ παραμένει και δεν είπε τίποτα σε τους, επιθυμημένος να δει γελά, όταν IRIS που γίνεται μια συνοπτική μικρή διακοπή της ιστορίας τους ήδη που εγώ εισάγει το δωμάτιο.
- Πηγαίνετε, πηγαίνει, το οποίο κάνετε εδώ; , είπα σε τους ότι δεν θέλησε ότι εισήχθησαν
- Αισθάνομαι το στήθος, το θεωρώ, μεταξύ έτσι ώστε θέλησε να δει και να ευχαριστήσει σε τον. Ο Gabriel είπε
- Δεν είναι ορισμένο εν λόγω IRIS, Ι μεταξύ πρώτα αλλά…
Πριν από εκείνη την κατάσταση που πραγματοποιείται της οποίας εκείνα τα παιδιά αν και ήταν πολύ espabilados προστάτευσαν αυτό σε άλλο, εκείνο το συμπαθώ, είδα τα ευγενή, καλά και ευσυνείδητα παιδιά Ι των πράξεών του.
- Συνετό Dea, δεν περνά τίποτα. Είπα. - Στη σοβαρή Regina, δεν ενοχλούν σε με, γιατί μου είναι μια ευχαρίστηση να η επιχείρησή του
- Το αγαθό, εάν σας επομένως το θέλετε, αλλά τώρα εσείς πρέπει να στηριχτεί, τα παιδιά παίρνουν την άδεια και πρόκειται μακριά να πλύνουν τα χέρια για τα τρόφιμα
- Εάν, mami
Πλησίασαν ομόφωνα φιλημένος σε ένα μάγουλο καθένα σε με και έφυγαν, με χαμογέλασε κατά να γυρίσει γύρω
- Η λήψη, εσείς έχει το τηλέφωνο εδώ, αισθάνομαι την καθυστέρηση, ελπίδες σε εκείνο το ένα που τελειώνουν το caldito για το traértelo και
- Δεν ανησυχείτε ότι όντας πολύ έχω διασκεδάσει με τα πολύτιμα παιδιά σας
- Εάν, πολύτιμο, αλλά μερικές φορές jaja trastos
- Αγαθό, είναι νέοι, ευχαριστίες για το τηλέφωνο και όλες άλλες
- Μην το αναφέρετε, θα αφήσει ενιαίος έτσι ώστε μιλάτε σε σας την ηρεμία, επιστρέφω στον κοντό ενώ όταν καθορίζει στα παιδιά
- Gracias
Φεύγω μετά από να αφήσω στο εύπορο βραδυνό με που τοποθετούμαι σε έναν εξοπλισμένο πίνακα για να είμαι σε θέση να φάω στο κρεβάτι. Πρίν τρώει χαρακτηρίζει το σπίτι μου, η ασφάλεια ανησύχησε.
- Diga;
- Μητέρα, μητέρα είμαι η Angela
- Angela; , δεν μπορώ να το πιστεψω, μας έχετε δώσει έναν τρόμο θανάτου, έχουμε προσπαθήσει να εντοπίσουμε σε σας παντού, πού εσείς ήμαστε; , έτσι ώστε κάνετε αυτό σε μας;
- Η ήρεμη μητέρα, όλα έχει μια εξήγηση, περιμένει τον την ιστορία
Μετά από σχεδόν να είσαι μια ώρα στο τηλέφωνο που μιλά με το όλο και που αυτοί, τους είπα όλο σε ένα και κατορθώνω να τους πείσω έτσι ώστε δεν ήρθαν να ψάξουν ακόμη και , δεδομένου ότι η Regina είχε πει το Ι που θα μπορούσε να μου έχει αφήσει σε ημέρες αλλά, και η αλήθεια σε με ότι συμπάθησα την ιδέα δεδομένου ότι εκείνα τα παιδιά ως μητέρα τους κατακτούσαν σε με και αν και πήρε λίγα για να τους ξέρει, επιθυμίες να γίνει αλλά. Ήδη τελείωσε τη συνομιλία που τέθηκα για να έχω το βραδυνό ποια Regina με είχε κάνει, και mmmm ήταν καλός μάγειρας, ήταν εύγευστα. Ο πίνακας αποσύρεται λίγο και εγώ τη φιλελευθεροποίηση τα μικρά πόδια, προσπαθούν να αυξήσουν, επιθυμητός σε με να πάει στην υπηρεσία, δεν μπόρεσε αισθητός έναν φοβερό πόνο, που είναι σε εκείνη την λειτουργία που η πόρτα άνοιξαν, ήταν αυτή.
- Hey hey, μπορεί να μαθευτεί που ακτίνες;
- Το OH που το θεωρώ, είναι ότι επιθυμία να πάει λουτρό και
- Κατόπιν εάν επιθυμείτε να πάτε λουτρό καλείτε σε με έτσι ώστε δεν μπορείτε να περπατήσετε ενιαίο κατόπιν διαταγής του γιατρού. Είπε σε με με το αρκετά σοβαρό πρόσωπό του
- Το θεωρώ, αισθάνομαι ότι δεν ήταν η πρόθεσή μου… είναι ότι δεν θέλησε molestarte
- Άκουσμα. Είπε αυτή τη φορά σε με που χαμογελώ ελάχιστα αλλά. - Αισθάνομαι haberte προφορικός έτσι, δεν θέλησα reñirte είμαι ότι ο γιατρός είπε ότι εάν ακτίνες το υποδεδειγμένο πράγμα εσείς δεν πρόκειται μακριά να ανακτήσει και επιπλέον εσείς να μην ανησυχήσει για την ενόχληση, σας δεν πρόκειται ποτέ να ενοχλήσετε σε με, dea συνετό;
- Αυτό το αγαθό. Ήταν το μοναδικό πράγμα σπου θα μπορούσα να απαντήσω σε τον, έτσι ώστε εκείνο το χαμόγελο μου έκανε σε για να ντροπιάσει και για να πάει κάτω από τη ματιά σε με στο έδαφος όπως το μικρό κορίτσι, αλλά ότι σε με;
- Για να δουν, βλέπουνε, ότι σας παίρνω στο λουτρό
Πλησιάζω το μου και μετά από μια προσπάθεια να βάλω σε με που στέκομαι επάνω και να μην είμαι σε θέση λόγω του πόνου, παίρνω τη λαβή ο ίδιος στα όπλα, ήμουν απίστευτος αλλά παρά την κατοχή ενός λεπτού σώματος, κεστοειδής σκώληκας αρκετή δύναμη στα όπλα, ήταν με μορφή, έπρεπε να πραγματοποιήσει της οποίας αυτή το πρόσεξε και χαμογέλασε το ρητό
- Επιθυμώ να κάνω τον αθλητισμό και τι αλλά aeróbic, ήταν δεσποτικός κατά τη διάρκεια ενός χρόνου
- Όχι, εάν Ι όχι….
- Jaja, ηρεμία
Με αρκετό πόνο κάναμε το υπόλοιπο τη διαδικασία και επιστρέψαμε για να με πάρουμε στο κρεβάτι. Αυτή όταν ήδη ήμαστε εκεί εκείνο το τώρα venia το δύσκολο πράγμα, που πρέπει να θεραπεύσουμε τις πληγές σε με. Προειδοποίησε σε με ότι προετοιμάστηκε σε με και έσφιγξε μια πετσέτα με τα δόντια, τα οποία θα προσπαθούσαν να το κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ι, προσεγμένος, ενώ προς την επεξεργασία και εάν, αυτό ήταν σίγουρη, αισθάνθηκα το φοβερό πόνο αλλά τη ζωή μου, αλλά κίνησε το χέρι της με το gentleness, που θεραπεύει τις πληγές μου και δεν άφησα το ρολόι αυτό, για να το προσέξω στα μάτια, εκείνα τα μάτια που η πράσινη ελπίδα χρώματος, πρόσεξε το πρόσωπο σχεδιαγράμματός του ενώ καθάρισε τις πληγές μου με τις γάζες, σκέφτηκα ότι εκείνη η κατάσταση άρχισε να μου δίνει το φόβο σε, έτσι ώστε δεν θέλησε να αρχίσει να αισθάνεται κάτι προς εκείνη την γυναίκα, επιπλέον όχι ακόμα σοφός τίποτα σε την, εάν ο σύζυγος κεστοειδών σκωλήκων ή fiancè, και αυτό δεν είχε σκεφτεί για αυτόν, όπου ήταν και πατέρας εκείνων των παιδιών. Με αρκετούς ντροπιάστε αν και επίσης για να ξεχάσετε τον πόνο μου που άρχισα να ρωτώ
- Regina, μπορώ hacerte ερωτήσεις
- Βέβαιος ποιος θέλετε, τους οποίους θέλετε να ξέρετε;
- Καλός είμαι εδώ στο σπίτι σας και τίποτα σας και δεν ξέρετε σε τίποτα του μου και του Ι….
- Είναι λογικό ότι επιθυμείτε να ξέρετε, η αλήθεια είναι ότι θέλησα hacerte το ίδιο jaja ερώτησης, να δει που αρχίζει να μετρά λίγο τη ζωή της; -. Είπε σε με με εκείνο το χαμόγελο αυτό αλλά το είδε και αλλά συμπάθησα
- Το cWho σας εσείς θέλει
- Η αρχή Ι, για να δει, καλείται Regina Colonet, αγαθό ότι ήδη το ξέρετε . Αυξήθηκα δίπλα στο padrastro μου και τη μητέρα μου μεταξύ του νησιού και της πόλης της Ρώμης, είμαι ιταλικά της γέννησης, η οικογένειά μου αφιερώνει στο hosteleria και όλα είμαστε industralists, Ι επίσης, έχω τον αδελφό, ο πατέρας μου που το ξέρω αλλά μόλις το βλέπω επειδή φεύγω σε με πολύ μικρό και την αλήθεια το padrastro μου έκανε αλλά από το μου, ήδη ξέρετε ότι έχω δύο όμορφα παιδιά, και έναν πρώην--σύζυγος που προσπαθεί να κάνει πικρός η ζωή σε με, μέχρι τώρα πιστεύω ότι αυτή είναι όλα, τα οποία έτσι. Είπε ότι το τελείωμα σε με ολοκληρώνει την επεξεργασία του αριστερού ποδιού μου
- Καλά. Χαμογέλασα σε τον από το αγαθό που ήταν αυτό το σύνολο. - το jaja, αυτό το αγαθό, με αγγίζει τώρα μου. - Το Ι συμπεριλαμβανομένου με κάθε τρόπο, ένας αδελφός, πολλή προστασία από το γνωστό μέρος μερικές φορές στο βαθμό για να καταπιέσει έχει τον πατέρα και μητέρα, μια σταθερή οικογένεια, όλες που αφιερώνονται στο σωστό γραφείο, είμαστε δικηγόροι, αλλά τελικά είναι η οικογένειά μου, δεν έχω το ζευγάρι, είχα μέχρι σήμερα ότι αφήνω την απόσταση έτσι ώστε είπε χρειασμένος κάτι αλλά, δεν έχω τα παιδιά αν και enchant σε με, ζωντανός και είμαι ισπανικά, πιστεύω ότι είναι όλα, εάν επιθυμείτε να ξέρετε κάτι αλλά την ενιαία ερώτηση και εσείς την λέω
- Το τελευταίο όνομά σας, το όνομά σας και, το τελευταίο όνομά σας;
- Το αγαθό αυτό είναι ότι το τελευταίο όνομά μου είναι….εσείς το λέω εάν δεν γελά σε σας
- Δεν θα το κάνω
- Applee, Angela Applee, αγαθό αυτό το καλό ríete εάν επιθυμεί σε σας. Είπα σε τον έτσι ώστε ήταν εμφανές ότι κάποιος κρατούσε
- Jajá jajá, αισθάνομαι ότι δεν είναι η πρόθεσή μου αλλά…
- Εάν εάν εάν, ήδη, δεν είστε πρώτοι ούτε ολοκληρώνετε το jajaja
Ήμαστε μέχρι σε καθυστέρηση να μιλήσουμε, να ξέρουμε μας και να ξέρουμε λίγο αλλά ζωών μας, Ι έτσι ώστε για να με εξαπατάμε εγώ ήμαστε ευτυχείς πολύς στη γνώση που nontapeworm αυτή την περίοδο σε οποιο δήποτε στη ζωή του, συναισθηματική, αλλά μερικές φορές αποθαρρυμένος σε με επειδή αυτή nontapeworm καμία ένδειξη της ύπαρξης λεσβιακός και πολύ λιγότεροι να παρουσιάσει ενδιαφέρον από το μου. Ο χρόνος συνέβη και ανάκτησα όλο και περισσότερο των ποδιών, αλλά η καρδιά μου άρχισε να υφίσταται, για να βλάψει όταν πήγε μακριά της πλευράς μου, είχε δεσμεύσει ένα μεγάλο λάθος, είχε σε με με την.
Η ημέρα που θα μπορούσα να περπατήσω, αργά αλλά το έκανα, άφησα το δωμάτιό μου, υπεάρξε μακροχρόνιος διάδρομος, και τρεις πόρτες αλλά, πιθανώς serian οι κοιτώνες των παιδιών και της Regina, αυτό descries σκαλοπάτια που πήγαν προς τα κάτω, το ακολούθησα, πριν από το μου ήμουν ένα salita με έναν καναπέ που φάνηκε να είναι πολύ άνετος και ένας πίνακας κρυστάλλου προτού , παράλληλα με το αριστερό να είσαι μια μεγάλη αίθουσα, με έναν πίνακα και στο παιχνίδι οι καρέκλες τους, ξύλο χρώματος, και στο δικαίωμα ήταν η κουζίνα, διαιρέθηκε με έναν φραγμό κεραμικής , η αλήθεια είναι ότι το σπίτι ήταν πολύτιμο, στην αίθουσα ήταν μια διπλή πόρτα του κρυστάλλου που έδωσε στη εξωτερική όψη, αλλά πρίν φθάνει είδα ότι υπεάρξε ένας πίνακας του παλαιού σκακιού, το μικρό αντιπροσωπευόμενο αριθμοί Ι ασκεί μεσαιωνικό, αφές ένα από τα κομμάτια ενώ με ρώτησε που ήταν το πρόσωπο εκείνου του σπιτιού που έπαιξε επειδή θα επιθυμούσα να το προκαλέσω σε ένα παιχνίδι, μου το σκάκι σε με. Ακολούθησα για να απεικονίσω τη εξωτερική όψη, ένα μεγάλο και εκτενές πεζούλι, με έναν οβελό στο αριστερό του και μια υπηρεσία γευμάτων και ένα λευκό χρώμα καρεκλών. Δεδομένου ότι υπεάρξαν σκαλοπάτια σε αντιδιαστολή με την προσέγγισή μου εγώ που βλέπουνε που ήταν εκεί κάτω από την, και μου τι είδα πραγματικά το Ι enchant, ήταν ένας πλήρης κήπος των λουλουδιών, πολύ πράσινοι και πολύ που φρόντισαν και μια πισίνα με έντυπο S με μια πηγή που διαμορφώνει των ψαριών. Ήταν θαυμάσια, το σπίτι ήταν πραγματικά θαυμάσιο, και η αλήθεια παίρνει τη λαβή πολλές ιδέες να γίνει ο παρόμοιος σε με, έτσι ώστε είχα συμπαθήσει το σχέδιο. Απορροφημένο προσέχοντας την πισίνα με εκφοβίζει κατά την πίστη ότι κάποιος εγώ cogia το χέρι.
- Αυτός…;
- Γειά σου, δεν είστε φοβησμένοι, συγχωρήσεις, είμαι IRIS Ι
- Γειά σου μικρός. Το αγκαλιάζει και φιλά το μέτωπο σε τον. - Ότι ακτίνες εδώ;
- Ζωντανός εδώ, jaja, τελειώνω από το σχολείο
- Και; , όπως ήταν σε σας στην εξέταση των μαθηματικών που μελετήσαμε;
- Πολύ καλά, αφαιρέστε 8, όχι αυτό το άσχημα EH; -. είπε σε με τη ματιά που φαγούρισε με
- Όχι, όχι αυτό άσχημα
- Και ότι οι ακτίνες αυτός ο τρόπος ενιαίος, εσείς δεν θα είχαν, ακόμη και αυτοί…
- Το καλό IRIS, που θέλουν για να περπατήσει και για να βγεί το δωμάτιο είτε είναι ώρα της οποίας το κάνει, επιπλέον δεδομένου ότι ο τρόπος θα έπρεπε να πάει σε με, ή είναι μια εβδομάδα εδώ και πρέπει να φύγει στο σπίτι
- Στο σπίτι;
- Εάν μικρός, στο σπίτι μου, στην Ισπανία, πρέπει…
- Όχι, εσείς δεν μπορεί IRTE, αριθ.
- Καλή θέα, ήδη θα μιλήσουμε για εκείνο τον πιό πρόσφατο αξίζουμε; , τώρα πηγαίνουμε στο εσωτερικό ότι σας βοηθώ για να κάνω τα καθήκοντα
Ήμαστε όλα απόγευμα μελετώντας στο μισό από την εγώ φθάνουμε Gabriel και ενώθηκε στη μελέτη, γυρίζει σύντομα Vista μου προς τη σκακιέρα, ρωτά σε τους τα παιδιά και είπαν σε με ότι τα τρία, που η μητέρα της έχει διδάξει σε τους για να παίξει, Ι που συμπαθώ την ιδέα, όταν τελειώσαμε, εγώ πρότειναν σε τους να παίξουν ενώ η μητέρα της έφθασε από την εργασία. Η γυναίκα που τους φρόντισε κατά βλέποντας ότι η μητέρα της δεν έφθασε άρχισε να ενοχλεί, είπα σε τον ότι έφυγε ότι δεν πέρασε τίποτα ότι θα ήμουν υπεύθυνος για την προσοχή τους. Δειλά έπειτα δεν θέλησε να αποτύχει το θηλυκό ηγέτη του σε τον εγώ φεύγει μετά από πολύ Ι για να επιμείνει σε τον. Και αρχίσαμε με το παιχνίδι σκακιού μας, σε αντιδιαστολή με στο μέτωπο ήμαστε ο Gabriel και Ι, ροή με το χέρι το παιχνίδι και παρά την ύπαρξη νέα προς πολύ καλά, παρατήρησε ότι ήδη πρακτικές κεστοειδών σκωλήκων σε εκείνο το παιχνίδι. Προσέξτε το ρολόι μου ενώ περίμενε το παιχνίδι, ήταν 9:00 μ.μ., η μητέρα της δεν έφθασε.
Ενώ είχαμε το βραδυνό εισάγω τη Regina, και όχι το venia με το καλό χιούμορ που κρίνει από το portazo ότι έδωσε. Το IRIS πήγε σε την να θελήσει να το αγκαλιάσει και παρμένος ανατρεμμένος αυτή απάντηση Ι σε τον ελαφρώς. Είπα σε τους ότι δεν έπρεπε να είναι σε εκείνη την ώρα ακόμα και πανέξυπνοι και ότι πήγαν μακριά αμέσως στο κρεβάτι, το πρόσεξα, ότι κατάσταση δεν συμπαθώ το Ι, αλλά εγώ οδός επειδή είναι η μητέρα της και δεν ειναι απαραίτητο να βάλω, ζητούμενος να τελειώσω το βραδυνό.
- Όχι, έχω πει αυτού στο κρεβάτι, ήδη
- Η Regina, είναι ότι μόλις αρχίζει και….- Άρχισα να λέω σε τον, αλλά αποκρίθηκε σε με απότομα
- Όχι, Angela, δεν ειναι απαραίτητο να είναι εδώ, παρακαλώ δεν έβαλα αυτό σε σας….
- Αυτό το αγαθό. Αυξάνει σε με και με βαδίζει στο δωμάτιό μου, ήταν σαφές ότι δεν θέλησε που έχει
Δεν κατάλαβε εκείνη την αντίδραση της, σκέφτηκε ενώ πρόσεξε μέσω του παραθύρου του κοιτώνα, Vista που ήταν πολύτιμη, πρόσεξε τον κήπο και την πισίνα που ήταν φωτισμένη έπειτα. Δεν ήταν καλά ότι μίλησε σε τον έτσι στα παιδιά του και ποιος πλήρωσε με τα τα κακά σύντομα whiles του, αλλά, τα οποία άνοιξαν σε τον τελευταίο; Κάλεσαν στην πόρτα μου
- Προώθησε. Την πόρτα άνοιξαν αργά και μέσος εγώ εισάγει
- Μπορώ να συμβώ;
- Βέβαιο είναι ο κοιτώνας σας και το σπίτι σας που δεν θα έπρεπε να ρωτήσετε. Είπα σε τον ενώ επέστρεψε στο ρολόι μετά από το παράθυρο
- Καλά, εγώ το αξίζω, αξίζω ότι μιλάτε σε με έτσι, αισθάνομαι τη Angela, έρχομαι στις δικαιολογίες pedirte, έτσι δεν είχα hablarte
- Regina. Έγινα για να το προσέξω. - Disculpas; , μου δεν ρωτάτε τις δικαιολογίες, pídeselo στα παιδιά σας που έχετε πληρώσει με τις στην ενόχλησή σας, ότι από ορισμένο πρόκειται σε σας να πω ότι αυτή όχι αυτό το αγαθό, αυτό εσείς όχι πρέπει, δεν είναι ένοχες…
- , Και το θεωρώ, ήδη ζήτησα τη συγχώρηση σε τους και εξηγεί σε τους, αλλά τώρα θέλω ότι… το αγαθό σας… Ι… perdóname η Angela, παρακαλώ είναι ότι….-. Είδα τα δάκρυα αυτός πτώση στο πρόσωπό του
- Αλλά, αυτός συμβαίνει σε σας; -. του ρωτά σε ενώ με πλησίασε αυτή και το αγκαλίασε, με επέτρεψε και συνέχισε το αναφιλητό. - Για να δω, έτσι ώστε οι απολογισμοί, τα προβλήματα δεν είναι λιγότερα προβλήματα εάν παίρνουν δύο σε το. Λίγο με χωρίζει και το πρόσωπο το προσέχει, κεστοειδής σκώληκας τόσο κοντά, αυτός για να το δει έτσι, με εκείνα τα δάκρυα και δεδομένου ότι ένα μικρό κορίτσι θέλησα να το φιλήσω, για να το χαϊδεψει, πρόσεξε σε με και Ι, όπως μπόρεσα άφησα την περίοδο των ματιών του και της στροφής κατά μέρος της ματιάς μου που αυτή το παίρνω και το κάθισα σε μια από τις καρέκλες, το Ι μπροστά από την έβαλε και παίρνοντας τα χέρια σε τον εγώ επέστρεψε για να του ρωτήσει σε. - Αυτός συμβαίνει σε σας;
- Είναι ότι είμαι πλήρης των προβλημάτων, και όχι αντιμετωπίζει τη λύση και….
- Αγαθό, λέω το secretillo σε σας; , όλα έχουν τη λύση εκτός από το θάνατο. Είπα ενώ ένα μάτι που παρεκκλίνεται της πορείας σε τον, σε τον χαλαρώνει ένα χαμόγελο προσβολών. - Έρχεται, cuéntamelo και πλευρές ότι βρήκαμε μια λύση αυτός
- Είναι ότι έχω αρκετών και…
- Αυτό το αγαθό, αρχίζει από τον πρώτο και σύντομα μετά από τους αυτούς και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση αυτοί, δεδομένου ότι είπα δύο κεφάλια που σκέφτεστε σε σας καλύτερα από το ένα, για να δείτε, δεδομένου ότι είναι πρώτο
- Οι πρώην αυτοί μου, αυτή η παρενόχληση και θέλουν τώρα σε με να με καθαρίσουν στα παιδιά μου, θέλουν να ζητήσουν την πλήρη διαφύλαξη και να την πάρουν σε την όπου οι δαίμονες εάν δεν επιστρέφω με, δεν αφήνουν την κλήση σε με και δεν έχουν το cansadísima σε με. Σύντομα κεστοειδής σκώληκας ένας συνεργάτης που με έχει ληστεψει χρήματα που πήγαν σε μια ευεργετική ένωση και όπου υπάρχουν βαλμένος και ο πατέρας μου τώρα αυτό δεν έρχεται και λένε ότι το εστιατόριο που τρέχει τη μητέρα μου λένε που είναι του και που πρόκειται μακριά να καθαρίσουν και οι δικηγόροι μου αποφεύγουν σε με και δεν με δίνουν στις λύσεις και ήδη ταΐζομαι επάνω με όλα και όλα. Όλοι έρχονται να ζητήσουν από την ενίσχυση όχι άλλο σε με και αυτός για να κάνουν, και….
- Καλοί, καλός, πηγαίνουμε φίλος βαθμιαία, όσον αφορά τους πρώην αυτούς σας, είμαστε εμφανείς ότι δεν θα είναι σε θέση ποτέ να λάβει ότι αυτός ένας δικαστής με μια μητέρα δεν ψάχνει ποτέ δεδομένου ότι είστε άριστη μητέρα και διατηρείτε τέλεια τα παιδιά σας, επομένως αυτή θα καθάριζε τα παιδιά της σε τον. Απολογισμός ημερομηνίας από τον οποίο μοναδικός που θέλει είναι sacarte quicio και molestarte έτσι ώστε δεν είστε ευτυχείς και αγαθό οι άλλες περιπτώσεις αυτό αλλά το complicadillo αλλά είναι λύση. Είπε σε τον ενώ χαμογέλασε σε τον, τα δάκρυα του ήδη δεν έφυγαν, φάνηκαν ότι το ηρεμούσε. - Ότι έτσι εάν κάνουμε ένα πράγμα, σε περίπτωση που κάποιος έχει ξεχάσει σε σας είμαι δικηγόρος και .....
- Όχι, ούτε εσείς δεν το σκέφτεται, ούτε το λέτε. Είπε σε με ενώ το recostaba στην πολυθρόνα, φάνηκε να υποθέτει ότι επρόκειτο σε τον να προσφέρει τις υπηρεσίες μου και η αλήθεια είναι αυτή που θέλουν για να το κάνει, για να βοηθήσει αυτό enchant σε με, κεστοειδής σκώληκας που για να λάβει ότι το δέχτηκε
- Πηγαίνουμε Regina, déjame ayudarte, σας με έχετε βοηθήσει και έχετε φροντίσει σε με στο σπίτι σας και θέλω….
- Και σας σώσατε τη ζωή της κόρης μου, δεν μπορώ ούτε θέλω ότι…
Estuvimos un rato hablando de todos sus problemas y seguimos hablando mientras cenábamos abajo y no se dejaba convencer, la verdad es que era una mujer testaruda hasta que pensé en jugar, si así lo conseguiría, esa idea no podía fallar, le ofrecí jugar al ajedrez y quien ganara obtendrían dos cosas para pedirle a la otra.
- αυτό το χρηματοκιβώτιο για να θελήσει να στοιχηματίσει. Είπε σε με τη ματιά που φαγούρισε με
- Εάν, καθαρίστε αυτού εάν, ήδη ξέρετε ποιος κερδίζει τα αιτήματα δύο πράγματα που φαίνονται σε σας;
- Τι είναι;
- Κατά συνέπεια είναι, το οποίο θέλετε
- Θέλω ότι ξέρετε ότι είμαι καλός στο σκάκι, ακόμα κι έτσι πρόκειται μακριά να διακινδυνεύσετε; -. είπε σε με ενώ το ένα κάθισε τον πίνακα μπροστά από
Ι enchant ο ίδιος για να δει το πρόσωπό του, ήταν προκλητικός σε με, στο οποίο αυτό θα ήταν η σκέψη για να πει αυτού σε με; , το οποίο θα ήθελε του μου; , πέθανε σε με της περιέργειας, επικεφαλής μου σκεπτόμενος πολλά πράγματα, πράγματα που δεν θα μπορούσαν προφανώς να είναι.
- Εάν, εκείνο το αγαθό για να ξέρει τον, αλλά εγώ επίσης αγαθό AM. Απαντά σε τον στην πρόκλησή του
- Θαυμάσιοι, αρχίζουμε
Μετά από ένα γέλιο, για να συγκεντρωθεί σε μας, για να το προσέξει ενώ δεν με είδε, για να θεωρήσει ότι δίνω τη ζωή μου από την,….έτσι ώστε για να εξαπατήσει σε με, για να το αγαπήσει, πρόσεξε τα μάτια του, το πρόσεξε από πάνω προς τα κάτω και γύρισε κατά μέρος τη ματιά μου όταν πρόσεξε σε με, είμαι ενός απέραντος που φοβάμαι για να χάσω τη φιλία του, έτσι ώστε ικανοποιώ σε αυτή, για να το χάσω πριν συνολικά, φθάνω το τέλος από το παιχνίδι και για την τύχη το ορυχείο έτσι ώστε ήταν πολύ σκληρή και ήταν καλύτερο παιχνίδι κερδίζει, κερδίζει σε τον.
- Καλά Angela, είμαι όλος δικοί σας, τους οποίους πηγαίνετε σε με που ζητώ;
Χαμογέλασα κατά την άκουσμα για να το πω ότι, ότι ήταν όλο το ορυχείο; , εάν εκείνο το αγαπημένο Ι, απαντώ στο μυαλό μου σε τον, ότι ήσαστε όλα για το μου για όλη την αιωνιότητα.
- Και καλά; , ότι πηγαίνετε σε με στο αίτημα;
- Ήμαστε σε δύο πράγματα, ορισμένα;
- Πολύ ορισμένο, με λέει, τον οποίο επιθυμείτε;
- Mmmmm, déjame για να σκεφτεί, για να δει….εάν τον έχω ήδη
- Καλά, ζητά από εκείνο το στόμα και θα το εκπληρώσω, είμαι γυναίκα λέξης
- Jaja, ήδη ότι είστε γυναίκα λέξης, αλλά….αυτοί που προκαλούν σε μου; -. Υπάρχει ορυχείο Θεών, αλλά αυτός έλεγε, δεν μπόρεσε να το θεωρήσει. - Οι συγχωρήσεις σχολίων μου, σήμαναν ότι….
- Ηρεμία, δεν ανησυχείτε, Ι… Κατάλαβα και πρόκληση; , σκέφτεται τι αγαπάτε το φίλο. Είπε χωρίς χωρισμό της ματιάς του σε με από με. Ίσως αυτή; , όχι, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι, το μυαλό μου έπαιζε σε με κακό τελευταίο
- Αγαθό, πρόκειται σε σας να ζητήσω δύο πράγματά μου, πρώτα είναι ότι θέλω ότι φεύγετε ayudarte με τα προβλήματά σας μιλώντας επαγγελματικά, εάν ο δικηγόρος σας όπως λέτε όχι σε με σας εξυπηρετεί, despídelos και αυτό δίνει σε όλα τα έγγραφα Ι σε με για να εργαστεί. και δεύτερος είναι….για να δω mmmm, εάν, ήδη να το έχε, θέλω ότι μου δίνετε μια πλήρη ημέρα σε για το μου, θα πρέπει να κάνετε τι λέω
- Συνετός, έτοιμος Dea, θα σας δώσω στα έγγραφα και πρώτη αύριο ώρα εγώ θα απομακρύνει τους δικηγόρους μου και μια από την ημέρα, την οποία ημέρα θέλετε; , αν και δεν πιστεύω ότι το cumplírtelo μπορεί
- Αυτή είναι παγίδα, πρέπει να εκπληρώσετε εάν όχι, εσείς δεν θα είναι σε θέση….
- Από το μου θα εκπλήρωνε, είναι από σας
- Από το μου;
- Εάν, το IRIS εγώ το έχει πει πρίν πέφτει κοιμισμένο, από τον τρόπο που του αφήσατε αρκετούς άσχημα
- Εγώ δεν καταλαβαίνει, σε αυτός που μιλάτε για; -. Η αλλαγή ματιάς του
- Το Ah ότι πρόκειται μακριά να πάτε, και εάν πάτε μακριά, είναι εμφανές ότι δεν θα είμαι σε θέση να μην εκπληρώσω κανένα στοίχημα
Η ματιά της που πέτρωσε , δεν άφησε σε με την πρόκληση ρολογιών, ψάχνοντας μια απάντηση σε με, που περιμένω το.
- Εσείς μπορώ να εξηγήσω, εάν, εάν είναι σίγουρο ότι είπα σε τον, Regina, πρέπει να πάω, σημαίνω ότι σε με είμαι πολύ είτε πάρα πολύ είτε και δεν μπορώ να σας κάνω κακή χρήση, επιπλέον ή είμαι καλύτερος, τρόπος και ή είμαι πολύς που .....
- Εάν, περιλαμβάνω/καταλάβετε σε σας, πρέπει να ακολουθήσετε με τη ζωή σας, ασφάλεια ότι πολλή ελπίδα ανθρώπων σε σας και σας χρειάζεστε, ήμαστε αλλά ποιοι… - Αυξάνομαι της καρέκλας και κατά συμβαίνοντας κοντά στο μου παίρνει τη λαβή ο βραχίονας σε τον, ενοχλώ ο ίδιος ότι είπε αυτού
- Όχι, αυτό δεν λέει ότι, εσείς δεν ήσαστε αλλά, είναι το καλύτερο πράγμα της ζωής μου, σημαίνω ότι είναι σημαντικοί για το μου, πολύ σημαντικός. Αυξάνει χωρίς το χαλαρώνει σε με. - Και, εσείς έχετε, σημαίνω σε με….σας…
- Αυτός; -. Η πυρκαγιά trasmitía ματιάς του, έτσι ώστε εγώ προς αυτήν; , δεν το κατάλαβε, δεν με είχε δώσει ποτέ στην ένδειξη δεν το αναφέρει, που συμπάθησε το Ι αλλά που η νύχτα έπαιζε με με και είπε τώρα στις λέξεις με τη διπλή αίσθηση και αυτό σε με, από αυτήν. Ίσως θέλησε ότι στάλην, ο οποίος είπα κάτι σε τον, ο οποίος… ενιαίο αυτό για να πει σε με
- Αυτός; , αυτός το οποίο;
- Δεν απαντά σε με με μια άλλη ερώτηση Angela, η οποία Ι που; , η φράση σας τελειώνει
- Σας θέλετε να επιστρέψετε σε με την τρελλή αλήθεια; , δεν καταλαβαίνω έτσι ώστε κάνετε αυτό σε με, έτσι ώστε λέτε αυτό σε με, ότι θέλετε που λένε σε σας; , το οποίο θέλετε ότι;
- Τίποτα, déjalo, καλύτερο déjalo, αυτό δεν είναι μια τρέλα, δεν θα είχαμε, είμαστε σε καθυστέρηση και….μπορείτε να χαλαρώσετε σε με παρακαλώ
- OH, εάν, βέβαιο αυτό συγχωρήσεις
Η στροφή ενώ έδωσε καλό η νύχτα εγώ, Ι, παραμένει βλέποντας καθώς απομακρύνθηκε, και δεν θέλησε, δεν θέλησα ότι απόσταση και έπειτα δεν σκέφτηκα, με έδωσε ήδη ίσο εάν με έριξε της ζωής της, αλλά θα την δοκίμαζε, αυτή πίσω από τις προσεγγίσεις εγώ αυτή αλλά γρήγορα ότι θα μπορούσα και προτού να αυξήσει τα σκαλοπάτια, την γυρίζει και χωρίς αλλά την φιλά γλυκά, το μυαλό μου που χάθηκε σε εκείνο το φιλί, το στόμα μου δίπλα σε έναν από την, ήταν κάτι μετουσιώνει, να αισθανθεί τη αγέλη θερμότητάς του τρελλή σε με, για να αισθανθεί το όμορφο σώμα του με έβαλε σε εκατό, γνωρίζει εγώ ότι δεν απομακρύνθηκε, αντιστοιχούσε εγώ στο φιλί. Ο Θεός, αυτό δεν θα μπορούσε να το θεωρήσει, αρεστός, τον συμπάθησε και αυτός με έδωσε στις δυνάμεις για να συνεχίσει το, χαμηλώνει προς το λαιμό και το φιλί του μετά από το φιλί που αισθάνθηκα έναν στεναγμό της που μου έκανε το σεβασμό αυτό.
- … Αισθάνομαι τη Regina. Είπα σε τον ενώ χώρισε σε με αργά της
- Αυτός… ότι αισθάνεστε; -. Ρωτιέμαι ενώ δεν με αφήνω χωρισμένο της εκμετάλλευσής της σε με από τη μέση. - Όχι ευχαρίστηση σε σας; , δεν το έκανα καλά;
- Δεν είναι αυτός, είναι ότι….Όχι πρέπει κάνω το, το AM που έσπασαν την εμπιστοσύνη σας και….
- Η τέλεια Angela, θαυμάσια, θεωρώ ότι δεν έχετε συμπαθήσει το φιλί μου. Ο σαρκασμός του έβλαψε σε με, αλλά τον άξιζαν. - Ι περισσότερη αίσθηση που δεν έχουν παρακαλέσει σε σας. Χαλαρώνει σε με και το ένα πήγε χωρίς τη μεσολάβηση αλλά λέξεις
- Καθυστέρηση
Δεν θα μπορούσε να αφήσει τη σκέψη που δεν είχα συμπαθήσει, έτσι ώστε επιθύμησε, έτσι ώστε το αγάπησε, συνεχή αυτή σε το ο τρόπος της, δεν σταμάτησε στις αιτήσεις και το λόφο μου τον κοιτώνα της με το portazo. Φθάνει στην πόρτα της, το χτυπά, επιθυμητός να είναι με την, έπρεπε να εξηγήσει σε τον, ζητούμενος σε τον να εισαγάγει, ζητούμενος σε τον να εισαγάγει, δεν απάντησε σε με, πίσω από εκείνη την πόρτα ήταν η αγάπη της ζωής μου και το είχα χαλάσει όλα.
- Regina, από την εύνοια. Ήταν μια αίτηση. - Déjame που εξηγεί σε σας, δεν είναι αυτό που δημιουργείτε. Ενιαίος έλαβα τη σιωπή. - Παρακαλώ….Χρειάζομαι hablarte
- Έτσι ώστε; -. Ακούστε τη φωνή του η άλλη πλευρά. - Δεν θέλω ότι δεν εξηγείτε τίποτα σε με, σε κάθε περίπτωση πρόκειται μακριά να πάτε, έτσι ώστε εξυπηρετούν τις εξηγήσεις; , εμποδίζει για να στηριχτεί τη Angela, πρόκειται να είναι το καλύτερο πράγμα, ξεχνά τι έχει συμβεί
- Δεν μπορώ να το κάνω, δεν θέλω να το κάνω, ábreme η πόρτα παρακαλώ
- Όχι, márchate ενός καλού χρόνου, lárgate-. Η φωνή της έγινε σπασμένη στα δάκρυα, τα οποία διαίρεσαν την ψυχή σε με
- Permíteme explicarte ότι….
- Δεν θέλω τις εξηγήσεις σας, η βλασφημία είναι η Angela. Το χέρι του χτυπώ την πόρτα. - Márchate, έτσι ώστε παίζετε επομένως με με; , έτσι ώστε; , δεν θέλω ότι βλάπτετε σε με αλλά το οποίο το έχετε κάνει
- Και δεν θέλω να το κάνω, παρακαλώ ανοίγει ενός χρόνου. Άρχισα να είμαι μάταιος, ακούω έτσι τον και να μην είσαι σε θέση να παρηγορηθεί, έτσι ώστε επιθύμησε να τον αγκαλιάσει, για να τον έχω δίπλα σε με, και μια πόρτα βλασφημίας εγώ τον απέτρεψε. Πέρασαν ένα ζευγάρι των πρακτικών όταν ακούει το μπουλόνι και την πόρτα άνοιξαν, το πρόσωπο enlagrimado της που λυπήθηκε σε με
- Είστε όμορφοι. Χαμογέλασα σε τον. - Αγάπη Ι σε σας. Ενιαία πρόσεξε σε με στη σιωπή. - Ενιαία ευτυχής επιθυμία hacerte, αλλά φοβάμαι ότι δεν θέλετε ότι, για εκείνο τον λόγο είπα σε σας ότι την θεωρώ, αλλά δεν αισθάνομαι haberte φιλημένου, ούτε εγώ αισθάνεστε quererte, ούτε αισθάνομαι amarte, ούτε αισθάνομαι desearte με την τρέλα, ούτε αισθάνομαι….
- Το Cállate είτε Angela, cállate, είτε εσείς έχει κερδίσει σε με δεδομένου ότι έχετε πει ότι είστε. Παρήγαγε τα χέρια του σε με όποιοι δέχονται η προσέγγιση με αυτή και το φίλημα σε με ενθουσιωδώς.
Το βήμα νύχτας, πλημμύρα της αγάπης, μαγικό, καθαρό άγριο πάθος, συναισθήματα και από τα δύο μέρη. Η αυγή ημέρα, ημέρα μετά από την ημέρα, συνεδριάσεις με την αγάπη, ευτυχία, συνενοχή, που λαμβάνει τελικά μια οικογένεια επιθυμήσαμε για πολύ για το μου. Η αλλαγή ζωής μου ριζικά κατά να μεταφέρει με στην όμορφη πόλη του, όπως πολύς επαγγελματικά, από τις φιλίες, αγάπη, οικογένεια….μια οικογένεια που σύντομα θα αυξηθεί ακριβώς λίγο αλλά, από την πάλι αυτή η έγκυος γυναίκα, ένας γιος ότι ελπίσαμε με τη χαρά, την ειρήνη και με αλλά την καθαρή και απόλυτη αγάπη.

No hay comentarios:

Poster FanReals By LadyAxR

And of course this should not be less, our beloved LadyAxR not only writes FanReal .... if not more. Thanks for sending us the link. Clicking on the cover you can buy his novel.

Novela Corta: Vida Ajena

Novela Corta: Vida Ajena
Autora: LadyAxR

Poesia en Movimiento

Poesia en Movimiento
Muchas cosas salen de nuestros corazones, mas dejemos el odio fuera de el....