INTRODUCCIÓN

Mi nombre es Angela y conoci a LadyAxR hace un tiempo a traves de algo que tenemos en comun, nos encanta la serie Xena Warrior Princess. Sus relatos me hicieron sentir y eso me hizo que les comentara a mis amigos, ellos me pidieron sus relatos para leerlos y coincidieron conmigo. Asi que decidimos crear este club sobre ella, sere la encargada de llevarlo aunque mis amigos me ayudaran de vez en cuando. Te damos la bienvenida y esperamos que tu tambien leas sus relatos.

Angela.

Tanks You.....

Thanks primarily to LadyAxR for having replied to the e-mail, the truth is that you never imagined you would....

" I do not like these deserve as much as you are working for me but I feel blessed for having made feel with my stories, I think they have very sweet fan of Lucy and Renee, with great respect that I do ..... "

These stories are good and a good writer who sent us but we will not publish respect for her. On behalf of all want to thank us Misslane who kindly responded to our request soon banner, thanks and hope to keep contact with you, does a great job, is an artist. Thanks to all those we have asked translations in Greek and some other languages .... time, little by little they will soon published many more .....

Heather.

jueves, 19 de marzo de 2009

(Greek) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
(Από LadyAxR)

Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τι που συνέβαινε σε με, την πρώτη ημέρα μου και έφθασε σε καθυστέρηση, σε άλλες περιπτώσεις που είχαν φθάσει σε καθυστέρηση εάν ήταν από το ελάττωμά μου επειδή σε με κοιμόταν πάντα μέχρι σε καθυστέρηση να κάνει τα πράγματα, enchants η νύχτα και η χαλάρωση σε με που παρέχει σε με. Αλλά τώρα στην ύπαρξη η πρώτη ημέρα εργασίας μου είχε αυξήσει σε με νωρίς, αλλά το αυτοκίνητό μου δεν θέλησε να φθάσει. Αυτός αυθημερόν θα πήγαινε στο μηχανικό, δεν ήταν δυνατό ότι η προηγούμενη ημέρα που αυτοί το έδωσα και ποιος απέτυχε ήδη σε με. Το cWho θα σκότωνε σε με τον είχε καθορίσει , σταθερός; , καλύτερη σκέψη εγώ το είχαν αφήσει ίσο.
Το αυτοκίνητό μου δεν ήταν πλήρες πρότυπο Ι, και έτσι ώστε η μητέρα μου δεν μου είχε προσφέρει την ενίσχυση για να αγοράσει μιας νέας μιας, αλλά δεν θα μπορούσε να θεραπεύσει αυτό το αυτοκίνητό μου σε με, πίσω το αγοράζει με τα ahorrillos προς δύο έτη, μετατρέψιμος στόχος διάβασης scord, που βάζει σε τον και που βαφτίζει το ότι αυθημερόν με το όνομα «κρέμα LY». Ήταν από δεύτερο χέρι και με έδινε σε πολλά προβλήματα αλλά τον είχε πάρει αγάπη, η μητέρα μου ed *** reflx mng ο ίδιος μου από εκείνη την κατάσταση και συμβούλεψε μια νέα μια σε με δεδομένου ότι αυτή μπόρεσε να φέρει τα προβλήματα σε με και αν και δεν συμπάθησα, η μητέρα μου ήταν σωστή.
Μετά από διάφορες προσπάθειες και στοργικές λέξεις «κρέμα LY» αρχίζω και αυτό τις ευθυμίες σε με για εκείνο τον λόγο. Ευχαριστήστε τους ουρανούς που κανένας δεν είχε στην εθνική οδό που θα σκέφτονταν ότι ήταν τρελλή εάν είδαν με μιλούν σε τον στο αυτοκίνητο εκείνου του τρόπου μου. Φθάστε στο χώρο στάθμευσης όπου ήδη όλα τα αυτοκίνητα των ανώτερων υπαλλήλων και των δραστών στάθμευσαν, έπρεπε να το σταθμεύσω στο τέλος. Χαμηλότερος και πήγα στο γραφείο του παραγωγού, που φθάνει μια ώρα από την καθυστέρηση.
- Καλή ημέρα. Είπα συνεσταλμένα, ήμουν ντροπιασμένος της καθυστέρησής μου. Ο παραγωγός, ένα υψηλό άτομο, κάτι παχύ, προσέχω κάτι που ενοχλώ. - Αισθάνομαι για να φθάσω ο κ. Tapert σε καθυστέρηση, ότι δεν έχω τις δικαιολογίες αλλά το αυτοκίνητό μου που σταματιέμαι σε με ότι…
- DES αλλά δεν συγχωρώ τη νέα κυρία O´Connor, ελπίζω ότι δεν γίνεται για να επαναλάβει για… -. Άνοιξαν την πόρτα του γραφείου και εισάγω ένα άτομο με το αξιαγάπητο πρόσωπο
- Robert, ηρεμία, είναι η πρώτη ημέρα του, δεν την παίρνετε με την, γειά σου. Μου πρόσφερε το χέρι του σε όποιος δέχεται. - Καλούμαι SAM, υποδοχή στη σειρά, ελπίζω ότι αισθάνεστε για να δοκιμάσετε με μας. Χαμογέλασα σε τον, αυτό το κεφάλι ήταν αλλά αξιαγάπητος ποιοι προηγούμενο σκέψη Ι
- Γειά σου, οι ευχαριστίες, δεν θα γίνουν για να επαναλάβουν ότι τον σιγουρεύομαι
Μετά από να μιλήσει για λίγο και με τους δύο παραγωγούς, υπογράφει τη νέα σύμβαση εργασίας μου, και με έναν βοηθό μου έστειλαν σε για να ξέρουν τη διανομή υπολοίπου που ήδη λειτουργούσε και κυλούσε σε ισχύ διάφορες. Ό, τι έλαβαν σε με με ένα χαμόγελο και εκείνος ο συμπαθώ, ήμουν ως μεγάλη οικογένεια και ήλπισα να γίνω αποδεκτό. Ήμουν έκπληκτος τη γνώση που σοβαρός άναρχος Lucy ο σύντροφός μου. Είχαμε εργαστεί ήδη, προηγουμένως ενιαίος μια ημέρα, σε μια άλλη σειρά της TV. Αυτή η ηθοποιός που έμεινε έκπληκτη σε με, τα πολύτιμα μάτια κεστοειδών σκωλήκων και το ύψος της ήταν εξαιρετική και η ασταμάτητη ομορφιά του, δεν εκπλήσσω τίποτα σε με ότι άφησε επιλεγμένος στην ενίσχυση της ομορφιάς επειδή ήταν αυτή από τη εξωτερική όψη, χωρίς υπολογισμό μιας από αυτήν που ήταν χαριτωμένη, χαμογελώντας, μέσα να αστειευτεί και ο κόσμος δεν εμφανίστηκε ακόμα του έξοχου αστεριού που είναι αξιαγάπητου.
Το βήμα ετησίως και ό, τι ήμαστε ευτυχείς για να ανήκουμε σε εκείνη την σειρά, εγώ δημοσιεύει είχε σε τον και στο μου εγώ είχαν κάνει τη νέα σύμβαση. Μεταξύ ό, τι είχαμε πολλή συνενοχή, στο βαθμό της οποίας μερικοί από μας φίλοι φωτογραφικών μηχανών éramos εξωτερικών όψεων, μερικές φορές εμείς συναντήθηκαν και κάναμε τους εορτασμούς. Μεταξύ Lucy και του Ι μια μεγάλη φιλία άρχισε και είχαμε πολλή χημεία, δεδομένου ότι είπαν σε μερικούς φίλους δικούς μας, η οποία ήταν η επιτυχία της σειράς. Αλλά όλη η αλλαγή για με η ημέρα ότι που παίρνει έναν καφέ στην καφετέρια εμπιστεύθηκε κάτι σε με της ζωής της ότι δεν είμαι ο ίδιος ευχάριστος.
- Renee, buscándote, πού τεθήκατε; -. Το ένα κάθισε το μου μπροστά από
- Χρόνος, ήδη που επαναφορτίζει τις μπαταρίες με το caffein. Χαμογέλασα σε τον. - Quieres ένα;
- Εάν
- Με το γάλα;
- Από την εύνοια. Είπε σε με που παίρνω τη βάρκα της ζάχαρης. - Έχω contarte κάτι φίλος
- Με λέει, ο οποίος συμβαίνω;
- Αλλά ότι παραμένει εδώ, αξίζει. Robert έχει ζητήσει σε με να φύγει με τον
Τον πρόσεξα και είμαι έκπληκτος, αισθάνθηκα στην καρδιά μου ένα τρύπημα της ζηλοτυπίας, ζηλοτυπία; , έτσι ώστε. Δεν συμπαθώ ότι είπε ότι σε με, προσέχει τον καφέ μου ενώ συνέχισε σε με για τον, του οποίου είχε φύγει ήδη αρκετές φορές όπως τους φίλους και που σκέφτηκε ότι άρχισε να αισθάνεται κάτι από τον. Βλασφημία ηλίθια, τύχη κεστοειδών σκωλήκων που καταδικάζουν να είσαι σε θέση να υπάρξει κοντά, να φύγει με την και….δεν θέλησε να σκεφτεί ότι το είχε αγγίξει, ότι η κατάσταση έγινε άρρωστη σε με. Αλλά δεν έπρεπε να σκεφτεί έτσι, ήταν ο φίλος μου και εάν αυτό προς ευτυχή έπρεπε να το σεβαστεί και να το υποστηρίξει.
- Είμαι ευτυχής για σας φίλος. Είπα σε τον που προσέχει τον καφέ μου
- .pues κοντά όπως πηγαίνει. τον λέτε , φαίνεστε ότι δεν είναι έτσι
- Όχι… εάν, εάν, σε σοβαρό είμαι ευτυχής. Έριξα ένα ψεύτικο χαμόγελο σε τον. - Εάν εσείς κάνει ευτυχησμένος, μπροστά, θα είμαι ευχαριστημένος από το πρόσωπο που κάνετε ευτυχησμένο
- Ο φίλος ευχαριστιών δεν ήλπισε λιγότεροι σας, πάντα έχετε υποστηρίξει σε με σε καλό και τις κακές, ευχαριστίες για όλα. Ο καφές του ήπιε εγώ απορροφά και δίνοντας καλύτερό του με χαμογελάστε εγώ φεύγει για να εργαστεί. - Βλέπουμε ο κοντός ενώ. Είπε το δόσιμο του του η επιστροφή σε με
Παραμένω quiets, χωρίς λέξεις αλλά με πολλές σκέψεις, σπάνιος, σπάνιες έτσι ώστε άρχισε να αισθάνεται κάτι από την. Το Lucy πάντα είχε υποστηρίξει σε με σε όλα και στην εργασία με βοήθησε πάρα πολλοί. Και ενός χρόνου σε αυτό το μέρος δεν συμπάθησα ότι κανένα προσεγγισμένου σε τον, ή ότι αστειεύεται λέγοντας σε τον το όμορφο πράγμα σε τον ότι ήταν. Περίπου οι νύχτες μου σκέφτηκε για την, αισθάνθηκε σε με ντροπιασμένο όταν αστειεύτηκε με με και αισθαμένος την επαφή ενός χεριού δικός της ή ένα αγκάλιασμα που αναφλέχτηκε σε με υπερβολικά. Έπρεπε να την ξεχάσει σε με, και εκείνων των συναισθημάτων, έπρεπε να είναι με την έτσι ώστε ήταν ο φίλος μου.
Εκείνο το βήμα ημέρας, και ακολουθία και πολύ περισσότεροι. Έναν μήνα αργότερα ενώπιον μου ήταν ευτυχές και δραπέτευσα κάθε χρόνο ότι μας πλησίασε και χώρισε σε μας. Δεν θέλησε να δει αυτό χαμογελά, έτσι ώστε δεν επιθύμησε εκείνη την εξωτερική όψη ευτυχή, αλλά όχι με τον, θέλησε ότι ήταν με με.
Εάν Robert παρατηρήθηκε της κατάστασής μου αλλά το δεν άρχισαν για να ζητά τα πρόσθετα πράγματα σε με στην εργασία ή για να ακυρώνει σε με στις ερωτήσεις που πρότεινα. Αλλά ακολούθησα το ορυχείο, δεν θέλησε να είναι ένα εμπόδιο και μια τίποτα άλλο που αφιέρωσε σε με για να εκπληρώσει την εργασία μου ήδη και.
Φθάνω ένας νέος σύντροφος από τη διανομή, μια θαυμάσια, θαυμάσια γυναίκα και ήδη με τη φυλή του που παγιώνεται όπως την ηθοποιό, το όνομα Kathryn του, αν και ζήτησε ότι καλέσαμε Katy. Έπρεπε να προκαλέσει ότι η προσωπικότητά του μου έκανε το ορυχείο και την απομάκρυνση αμφιβολίας σε Xena. Εκείνη η ημέρα η εργασία ήταν σκληρή και ήταν κουρασμένη. Βαδίζει σαφή δεν θέλησε να με βρεί με Lucy ούτε Robert σε με, αν και είχε ζητήσει να μιλήσει σε με για τις ερωτήσεις, δεν θέλησε να το δει, άρχιζε σε με να βλάπτει πάρα πολύ την παρουσία του.
Έφυγα και αρχίζω, παίρνοντας την εθνική οδό στην κατεύθυνση του σπιτιού μου, ενιαία αυτό σκέψη για την άφιξη και την τοποθέτηση σε με στην μπανιέρα για να χαλαρώσω σε με. Πάλι «η κρέμα LY» επέστρεψε για να αποτύχει σε με όχι απολύτως, αγαθό, δεδομένου ότι κάποια κυλά το αγκάθι και άφησα τον τρόπο μετά από έναν ελιγμό. Χαμηλότεροι του αυτοκινήτου μου και προσέχετε το πράγμα, δεν θα μπορούσε να το θεωρήσει, είναι ότι όλοι αυτό πέρασαν στο μου, με διάρκεσε τώρα όλοι σε εκείνη την εβδομάδα με πολλά προβλήματα και αυτό, άρχισα να σκέφτομαι ότι μια πληγή με είχε ρίξει . Το τηλέφωνο δεν είχε την μπαταρία, αυτό το surrealista. Αφαιρέστε την εφεδρική ρόδα, δεν ήξερε ώστε να τεθεί αλλά άρχισα να κάνω την προσπάθεια. Η οδός ήταν έρημος και δεν υπεάρξε κανένα φως αυτό που έπρεπε στο χέρι να φωτίσω τη ρόδα. Πρόσεξε το μου γύρω και είμαι φοβησμένου όπως πολύ μελαχροινός, του ρώτησα σε τον άγγελό μου της φρουράς που με βοήθησε ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί σε με μαζί τόσο ακριβώς σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως πολύς, φαίνεται ότι ακούγομαι το απόμακρο σημείο descries ένα φως. Με πλησιάζει η άκρη της εθνικής οδού και τινάζει τα όπλα μου, σύντομα, και εάν ήταν κάποιο τρελλό πρόσωπο.
Η πρόθεση αυτοκινήτων nontapeworm να σταματηθεί, το είδε να έρθει στη μεγάλη ταχύτητα, τόσο καλύτερα απομακρύνεται λίγο σε με και προσέχει για να δει την αντίδρασή του, μετάβαση πριν από το μου με τη λιγότερη ταχύτητα αλλά δεν σταμάτησε, μέχρι το οποίο έκανε λίγο μακριά αλλά. Ι, AM quiets στην προσδοκία και είδα την άδεια σε μια γυναίκα, την διάκρινα γρήγορα παρά το σκοτάδι, ήμουν Lucy.
Τρόπος προς το μου, ενώ ο αγωγός χαμηλός, εποχή της υπόθεσης που ήταν αυτός, ενώ φώναξε σε τον.
- Το Lucy, επιστροφές εδώ, είναι ήδη mayorcita, το οποίο καθορίζεται ενιαίος
- Rob-. Στροφή στο verlo-. - Déjame ειρηνικά, ζήτησα σε σας ότι σταματήσατε και σημείο, πρέπει να το βοηθήσουμε
- Εάν δεν επιστρέφετε αμέσως, θα αυξηθώ το αυτοκίνητο και παραμείνατε απόσταση εδώ
- Αυτοί που απειλούν σε με; …. ξέρετε ότι λέω σε σας; , ότι πηγαίνετε μακριά στο Rob περίττωμα, lárgate και olvídame
Είδα ως Rob που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε στη μεγάλη ταχύτητα, εγώ φθάνει στο ύψος μου.
- Hey Ren, το οποίο έχει συμβεί σε σας; -. Δεν συμπαθώ ότι συζήτησαν αλλά συμπαθώ τη μορφή δεδομένου ότι έγινε να αξίζει και ποιος προτίμησε να με βοηθήσει για να πάει μακριά με τον
- Amiga, θεωρώ ότι έχετε συζητήσει, επειδή βλέπετε ήδη εδώ είμαι ότι όλοι που μου αφήνει σε κακού, τρυπώ μια ρόδα σε με και το τηλέφωνο δεν εξυπηρετεί και δεν αλλάζει τη ρόδα σε με. Το πρόσωπό μου φάνηκε ένα ποίημα θλίψης
- Βλέπουνε εδώ. Πλησιάζω και λαμβάνομαι από τους ώμους. - Πρόκειται να δούμε δεδομένου ότι μπορούμε να το λύσουμε. Πλησιάσαμε το αυτοκίνητό μου. - Καλό αυτό με τα κατάλληλα εργαλεία καθορίζεται, τα έχετε ;
- Εάν φίλος εάν, αλλά όπως λέω σε σας για να μην γίνω αυτό, nonserious καλύτερα για να καλέσω σε έναν γερανό; , το τηλέφωνό σας….
- Rob έχει πάρει σε το….-. Miro προς τα πάνω δεδομένου ότι ήταν κάτω από τη λήψη των εργαλείων. - Ότι γίνεται έτσι εάν ένα χέρι σε με και εσείς φωτίζει σε με;
- Εάν, βέβαιος ξέρετε για να αλλάζεται η ρόδα;
- Εάν. Χαμογέλασε σε με, ενώ επέστρεψε για να προσέξει τη ρόδα που ήταν περίπου να αλλάξει
- Η κόρη, εσείς είναι γυναίκα για πολλές χρήσεις EH; , εξυπηρετείτε για όλα, ενδεχομένως ήσαστε με με…
- Πού;
- Τίποτα φίλος τίποτα
Μετά από είκοσι λεπτά ότι στο ζύγισμα για να είμαστε σε εκείνη την κατάσταση ed *** reflx mng οι ίδιοι και εμείς αστειευόμαστε όπως πολύ καιρό πριν, αυτή τελειώνω τη ρόδα, στιγμή στην οποία ένα αυτοκίνητο Ι προσέγγιση σε μας. Το προσέχει, ήταν αυτός, βλασφημία, δεν θέλησε να με βοηθήσει και… έτσι ώστε επέστρεψε; , θα έσπαζε το μαγικό πάλι ότι αισθανόταν δίπλα σε την και εκείνες τις τόσο όμορφες στιγμές.
- Lucy-. Είπε ενώ χαμήλωσε και το ένα μας πλησίασε. - Αγάπη. .lo αισθάνομαι, αλλά είναι ότι η εργασία αποκτήθηκε και…
- Rob, όχι, ούτε η εργασία ούτε τίποτα δεν μπορεί να προκαλέσει ότι θέλετε να φύγετε στην απόσταση σε έναν φίλο ή έναν σύντροφο, καθώς θέλετε llamarla-. Κλείστε επάνω εγώ άκουσε τη συνομιλία του, πρόσεξε μερικές φορές σε με και όχι πρόθυμα, πράγμα που δεν κατάλαβε έτσι ώστε δεν είχα κάνει τίποτα
- Renee-. Το ένα πήγε στο μου. - Το θεωρώ, είμαι ότι θέλησε να φθάσει στο σπίτι
- Δεν ανησυχείτε Rob, ενιαίο Ι…
- Τίποτα… εσείς δεν τολμά να κατευθύνει τη Rob- λέξη σε τον. Η πολύ ενόχληση Lucy συμμετείχε. - Δεν είστε ντροπιασμένοι
- Lucy παρακαλώ, vamonos, παίρνω εσείς στεγάζω στο σας και μιλήσαμε εγώ θέλουμε…
- Κατόπιν fíjate ότι όχι, έχει κοστίσει πολλή εργασία για να αλλάξει τη ρόδα σε με όπως τώρα να πάει σε με με σας, έτσι είναι καλύτερο από απελευθερώνεστε
- Lucy δεν πρόκειται μακριά να πάω χωρίς σας, OH… ήδη σαφές…, προτιμάτε quedarte με την αλήθειά της;
- Η αλήθεια εάν, πρόκειται να μου δώσει την καλύτερη ικανοποίηση σε από σας
- Είμαι μην πηγαίνοντας αυτό να επιτρέψω. Παίρνω τη λαβή αυτό του βραχίονα και άρχισα να ρίχνω της. - Έρχεστε με με. Βεβαιώνω την αύξηση της φωνής, αυτή αποχώρηση ο βραχίονάς που του με τη δύναμη, που προκάλεσε ότι με έδωσε στο codazo στο στόμα μου δεδομένου ότι ήταν πίσω, αισθάνθηκα έναν μεγάλο πόνο και έχασα την ισορροπία που μειώνεται στο έδαφος. Αυτή προσέγγιση Ι μου.
- Ορυχείο Θεών, Ren, αυτό το αγαθό; , το θεωρώ, το θεωρώ. Ves τι με έχετε κάνει να κάνω; -. Αυτός εξαγριωμένη κραυγή. - Rob Márchate, δεν θέλω verte αλλά
- Αλλά Ι….
- Ότι απελευθερώνεστε. Κραυγή
- Sabéis αυτό; , είστε τρελλοί, και οι δύο που είστε κακοί, quedaros ή κάνετε εδώ τι εσείς της επιθυμίας. Φεύγω. εγώ αυξάνεται
- Αισθάνομαι Renee, δεν ξέρετε οποιο δήποτε σε το το θεωρώ
- Δεν ανησυχείτε. Είπα σε τον ενώ ανύψωσε το πρόσωπό μου που προσέχει σε με, βλαμμένος σε με αρκετών, αισθάνθηκα δεδομένου ότι το στόμα μου ήταν πρησμένο. - Ενιαίο ήταν ένα χτύπημα χωρίς σημασία
- Χωρίς σημασία; , δεν είναι αυτό που φαίνεται εγώ στο μου. Το αίμα μου άρχισε να φεύγει. - Βλέπουνε, πηγαίνουμε εγώ παίρνουμε στο σπίτι. - έβαλε το χαρτομάνδηλό του σε με για να σταματήσει το αίμα
Οδηγεί και δεν θέλησε να με εξαπατήσει ίδιος ένας μου έτσι ώστε εάν βλάπτεται σε με, το πρόσεξε και πρόσεξε σε με, τον κεστοειδή σκώληκα η λυπημένη και ανησυχημένη ματιά της, που έγινε αισθητή όπως τον ένοχο, αλλά nontapeworm έτσι ώστε. Σκέφτηκα ότι εκείνη η στιγμή αν και ήταν σε εκείνη την κατάσταση συμπάθησα, αν και έβλαψε τον κεστοειδή σκώληκα σε με. Εάν, υπεάρξε αμφιβολία, τώρα κανένας σοφός τι αισθάνθηκε από το φίλο μου, αυτό δεν είχε σε με με την χωρίς θεραπεία του. Φθάσαμε στο σπίτι μου και την εισαγάγαμε .
- Ευχαριστίες για όλο το Lucy-. Είπε σε τον που κρεμά τα κλειδιά σε ισχύ της. - Quieres ότι σας καλεί σε ένα ταξί ή…;
- Πηγαίνετε, σκέφτηκα ότι από λιγότερους που θα προσκαλούσατε σε με για να ληφθεί κάτι… επιπλέον εγώ δεν πηγαίνει μακριά μέχρι τον Μάρτιο έως ότου θεραπεύει εκείνη η πληγή σε σας
- Βέβαιος εάν, το οποίο επιθυμείτε να πάρετε; , αυτό συγχωρήσεις, σκέφτηκα ότι θελήσατε το IRTE δεν θέλω πλέον που σε σας να προκαλέσω αλλά τα προβλήματα
- Δεν μου έχετε προκαλέσει το πρόβλημα Ren. Ότι έτσι κάτι στο ποτό είμαι διψασμένος. Πρόκειται να ψάξω την εξάρτηση ιατρικής τώρα που επιστρέφω. Ήξερε το σπίτι μου, δεν ήταν ο πρώτος χρόνος που επισκέφτηκε το και το σοφό πρόσωπο πού να βρεθεί κάθε πράγμα. Επιστροφή Lucy όταν κατάθεσα δύο ποτά στον πίνακα της αίθουσας
- Αγαθό, πρόκειται να δούμε εκείνο το όμορφο πρόσωπο, ότι παρά την ύπαρξη αιμορραγώντας αυτή είμαστε πολύτιμοι. Είπε σε με ενώ χαμογέλασε σε με και ένας μπροστά από κάθισε μέσα τη μια άλλη καρέκλα μου. Λαμβάνομαι από το πηγούνι και άρχισα να καθαρίζω το αίμα με το οινόπνευμα, το παιχνίδι λέξεών του που είναι αρεστών πριν, τώρα σε με έβαλα νευρικό
- Δεν πιστεύω ότι αυτό το πολύ αρκετά ένα, θα πρέπει να κάνω πολλά filigrees έτσι ώστε δεν παρατηρεί το Ι για την εργασία
- Δεν αφορά τι δημιουργείτε , Ι σε με εσείς εγώ εξετάζει αρκετά και δεν ανησυχείτε πιστεύω ότι για τη Δευτέρα αυτό θα έχει πάει σε σας και εάν δεν είναι έτσι, ελεύθερες ημέρες ντοματών, ασφαλές Katy που συνοδεύεται σε σας. Έτσι ώστε το ονόμασε; , εάν, πότε αυτός ο σύντροφος φθάνω και έτσι ώστε εργαστήκαμε σε πολλές μαζί σκηνές επειδή γίναμε φίλοι αλλά στο μυαλό μου όχι αυτό προς, αυτή εάν;
- Katy; ….mmmm… Εγώ δεν καταλαβαίνει το φίλο, έτσι ώστε λέτε αυτού σε με;
- Καλός έχω δει ότι πρόσφατα είστε μακροπρόθεσμοι από κοινού. Picarona που χαμογελούν σε με
- Ενιαίος το απαραίτητο πράγμα, αλλά εάν, πιστεύω ότι είναι καλοί πρόσωπο και φίλος και…
- Το βλέπετε… Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι αλλά, πιστεύω ότι…
- Από το Θεό Lucy… αλλά ποιων δαιμόνων μιλάτε; -. Παίρνω εξαγριωμένου, ότι με έδινε για να καταλάβει ότι ήταν… και έτσι ώστε για να το αρνηθεί εάν ήταν αυτό, αλλά δεν θα τον επιβεβαίωνε σε την τίποτα. Τελειώνω την πληγή και απομακρύνομαι λίγο μου ενώ σε αντιδιαστολή με ακολουθούμενος μια άλλη, ο πίνακας χωρίσαμε σε μας.
- Η αγάπη Ren…… εσείς δεν το αρνείται , πιστεύω ότι έχω την ικανοποιητική εμπιστοσύνη με σας έτσι ώστε εγώ εσείς το μετρώ
- Contarte αυτό; -. Εγώ salio ένα νευρικό χαμόγελο
- Πιστεύω ότι….το αγαθό… ότι είστε εύθυμοι, εσείς είναι αυτό; -. Νευρικό αυξάνει σε με της καρέκλας για να περπατήσει από την αίθουσα, με πλησιάζει η πόρτα που έδωσε στον κήπο μου. - Renee με λέει, είστε αυτό;
- Nooooooo-. Απαντά σε τον νευρικό, χωρίς προσοχή του, ήταν ντροπιασμένο, έτσι ώστε μου ρώτησε αυτόν σε; Όπως πολύς που παρατηρείται σε με;
- Το Amiga, εσείς δεν ανησυχεί ότι… για το μου δεν είναι κανένα πρόβλημα εάν είστε αυτό, Ι…
- Δεν είμαι αυτό. Εμφανίστηκα η εξαγριωμένη επιστροφή. - Έτσι ώστε σκέφτεστε ότι είμαι αυτός; -. εάν μου ρώτησε επίσης το Ι σε θα έκανα το ίδιο πράγμα
- Έχω δει δεδομένου ότι έχετε προσέξει Katy, και βλέπετε ότι η ματιά σας είναι φωτισμένη όταν αυτοί κοντά σε την. Πηγαίνω ηλίθια απάντηση με έδωσα, που πεθαίνω εγώ από το της και σκέφτηκα ότι προσεγμένος άλλων, σοβαρός πιθανός που δεν πραγματοποίησε όπως προσέχεται αυτή αλλά που εάν καθόρισε σε με σε άλλοι; , πράγμα που δεν ήταν έτσι, δεδομένου ότι σε κανέναν σύντροφο το είχε προσέξει όπως υπαινίχθηκε σε με
- Αυτοί μπερδεμένο Lucy, δεν έχω προσέξει σε οποιο δήποτε οποιουδήποτε τρόπου
- Κατόπιν στο μου φαίνεται σε με ότι εάν. Έτσι ώστε επέμεινε σε με; , κουράζει σε με
- Και εάν έτσι εξωτερική όψη αυτή; , ότι δεν είναι η περίπτωση, αλλά το είχε κάνει ότι ανησυχίες εσείς σε σας; -. Προκάλεσα επιθυμητός να το δω το πρόσωπό του. - Αυτοί σας με slimy του κεφαλιού σας και δεν λέω τίποτα σε σας, κάποιος χρόνος που έχω διαμαρτυρηθεί σε σας ή έχω σχολιάσει εσείς κάτι; , όχι, επειδή έπειτα déjame ήδη με τόση ηλίθια ερώτηση
- Το Renee, εσείς δεν παίρνει, δεν σκέφτηκα ότι εσείς ότι σκεπτόμενο Rob pe…
- Lucy παρακαλώ, αφήνουμε αυτήν την συνομιλία. Πήγα στην κουζίνα, θέλησα να ηρεμήσω σε με που έγινα αισθητό σε με ζηλότυπο, εξαγριωμένο και ανωτέρω έτσι να την κατευθύνω που ρωτά, η αλήθεια που ενοχλήθηκε σε με. Δεν παίρνω στην εμφάνιση στην κουζίνα, που υποστηρίζεται στην πόρτα
- Renee, αισθάνομαι ότι δεν το θέλησα molestarte με τις ερωτήσεις μου, ενιαίος επιθυμητός ότι είπατε την αλήθεια σε με, είμαι ο φίλος σας και πιστεύω ότι εγώ εγώ το αξίζω μετά από όλο αυτό τον χρόνο
- Lucy-. Το προσέχει. - Μιλάμε τις ηλιθιότητες, πιστεύω ότι είναι καλύτερο από πηγαίνετε στο σπίτι σας. Με πλησιάζει για να αφήσει την κουζίνα, εγώ το απέτρεψε το σώμα εμποδίου της
- Δεν είναι φίλος ηλιθιοτήτων, δεν σταματούν το μου, θέλω και θέλω να ξέρω σε σας ότι συμβαίνει σε τον στο φίλο μου, δεν θέλω ότι….
- Εκείνο το Lucy; , αυτός; , θα ικανοποιηθείτε εάν πω σε σας ότι είμαι εύθυμος; , θα αισθανθείτε καλύτερα εάν εσείς εγώ το επιβεβαιώνετε; , όπως σοβαρός η διαφορά. Hazme η εύνοια Lucy-. Ζήτησα σε τον ότι το ένα χώρισε με το βραχίονά μου. - Déjame για να φύγω, θέλω να πάω….
- Δεν πρόκειται να πάτε σε οποιαδήποτε πλευρά
- Pero…. ότι εσείς ανάγκη του μου;
- Ότι λέτε την αλήθεια σε με
- Εκείνη η αλήθεια; -. Του ρωτά σε που κουράζεται εκείνης της κατάστασης. εγώ λαμβάνεται από τη μέση και έσυρε σε με προς την, που φιλά σε με. Τα πόδια μου flaquearon, για να αισθανθούν τα χείλια του ήταν μια έκπληξη και μια ικανοποίηση.
- Αισθάνομαι Renee, το θεωρώ . Η αποχώρηση και χωρίς αλλά εμφανισμένος η επιστροφή που αφήνει το σπίτι μου, Ι που αφήνομαι εκείνη την κατάσταση πριν από περιπλέκει, δεν θα μπορούσε να κινηθεί προς με, δεν αντιδρά μέχρι μετά από πέντε λεπτά.
Καθορίζω στον καναπέ μου, προσέχοντας το ανώτατο όριο σκεπτόμενο για όλα αυτά, ότι φάνηκε ένα όνειρο, ότι φάνηκε αυτό δεν είχε συμβεί, έτσι ώστε φιλιέμαι; ….αλλά… που για να σκεφτεί, το κεφάλι μου έδωσε στις επιστροφές και τις επιστροφές και όλο το Σαββατοκύριακο επομένως το περνά, δεν άφησα το σπίτι, ενιαίο αυτό σκέψη και περπάτησε και δεν συνήγαγε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Η Κυριακή τη νύχτα Katy που καλούμαι, είχε τα προβλήματα με το αυτοκίνητό της και ζήτησε σε με παρακαλώ ότι την πήρε στην εργασία , asentí και ήμαστε σε μια καφετέρια για να έχουμε το πρόγευμα και για να πάμε εμείς μαζί στην καταγραφή Seth.
Μιλούσαμε ενώ ο σερβικός σερβιτόρος εμείς το πρόγευμα που έχοντας μια ώρα του χρόνου που ζητήσαμε κάτι αλλά που καφές. Γελάσαμε, αυτή η γυναίκα σε με, ήταν γλυκός και με είπε όπως ήταν τόσο ευχαριστημένο από την παρούσα σχέση του, επειδή προηγούμενη πολλή ζημία τον είχε κάνει. Στο ζύγισμα του οποίου καλύπτει το χτύπημα σε με, πράγμα ότι Lucy είμαι μπερδεμένος ακόμη και κεστοειδής σκώληκας έπειτα μια μουριά ένα, Katy που πραγματοποιείται και ρωτιέμαι για το πράγμα. Εφευρίσκοντας μια δικαιολογία σε με, ήδη πήγαμε τρόπος στην εργασία. Φθάσαμε, αισθανθήκαμε τα νεύρα, έπρεπε να κυλήσουμε μαζί και δεν θέλησε να το κάνει, ούτε σοφός όπως το αντιδραστικό Lucy. Μετά από το maquillaje το είδαμε ότι ήταν ήδη έτοιμο να καταγράψει ενώ Katy και έπρεπε ακόμη και να πάω στα ενδύματα. Katy τελειώνω πριν από και το Ι που ντύνει ακόμη και σε με, είδε ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα.
- Manu, το θεωρώ εσείς πρέπει να μου φέρω το κίτρινο νήμα σε έτσι ώστε δεν θα είμαι σε θέση….
- Επιστροφές Manu σε πρακτικά. Το Lucy είπε σε με ενώ τον είδε με το κοστούμι Xena του που συνάρπασε για να τον δει σε με με, λόφος η πόρτα με το κλειδί. - Πρέπει να μιλήσουμε. Είμαι φοβησμένου το κλείσιμο του σύρτη και των αμφιβολιών
- Lucy….mmmm… Ι….ακούει….όχι….αυτός….Σημαίνω ….αυτός…
- Δεν θα φοβηθείτε σε με το φίλο αλήθειας; -. Πλησιάζω το μου, καλύπτω τα πόδια μου που ήταν στο ύπαιθρο με έναν μανδύα που είδα ριγμένος στην πολυθρόνα
- Για τίποτα. Χαμογέλασα σε τον συνεσταλμένα. - Είναι ότι πιστεύω ότι αυτό δεν είναι στιγμή για να μιλήσει
- Έτσι ώστε αριθ.; , αλλά για την εάν έχετε όλων εμπρός του κόσμου EH;
- Για αυτόν;
- Είστε επιθυμητοί για να αφεθείτε με με Renee; , ή πραγματικά σκέφτεστε ότι είμαι ηλίθιος;
- Ούτε ένα πράγμα ούτε ένα άλλο Lucy, αλλά εσείς δεν εξηγείται καλύτερα
- Σας έχω δει
- Με έχετε δει;
- Εάν, με Katy, αυτό το πρωί, στην καφετέρια, ενώ άγγιξε το πρόσωπο σε σας, ενώ….
- Καθένας… Το Lucy ή… déjalo… δεν είναι αυτό που αυτοί που σκέφτονται, αλλά τον ίσο τρόπο εγώ δεν έχουν έτσι ώστε darte εξηγήσεις… έτσι ανοίγει την πόρτα, πρέπει να πάμε να εργαστούμε
- Quieres για να φύγει εδώ; Cogela ίδιο ένα σας. Έβαλε το κλειδί από το decollete του
- Αλλά έχετε γίνει τρελλοί; … Lucy από το Θεό, αλλά αυτό συμβαίνει σε σας; , έτσι ώστε κάνετε όλο αυτό σε με;
- Ο φίλος δεν περνά τίποτα σε με, εάν θέλετε να βγείτε cogela, κανένα αυτή η παρεμπόδιση εσείς για να φύγετε. Το σώμα του επέκτεινε τα όπλα του που προσφέρουν σε μου. Ο σύρτης που κινήθηκε, ρωτημένος, θέλησε να εισαχθεί, δεν κινήθηκε, ακολουθούμενος με τα εκτεταμένα όπλα της προσέχοντας σε με και δεν κατάλαβα έτσι ώστε, ο φίλος μου, Lucy, συμπεριφέρθηκε εκείνης της μορφής
- Το Lucy, αφήνει κάνει τόσα πολλά bobadas και ανοίγει την πόρτα βλασφημίας, πρόκειται να υποψιαστεί, το άκουσμα δεν τα θέλει για να εισαχθεί
- Δεν πειράζει σε με που υποψιάζονται, με δίνει ίσο τι σκέφτονται. Αλλά δεν πρόκειται να της επιτρέψω αυτού σε εάν το αφήνετε και στο αριθ. μου
- Για να το αφήσει; , αλλά ποιων δαιμόνων μιλάτε σε με; , αυτοί σας πολύ άσχημα αληθινά φίλος πολύ άσχημα
- Εάν, από το ελάττωμά σας, όποιών σας έχετε κάνει μου την αίσθηση νέα πράγματα, έτσι ώστε σε την το αφήνετε και στο αριθ. μου; , ίσως όχι ευχαρίστηση σε σας; -. Πλησιάζω την ύπαρξη εκατοστόμετρα του μου
- Αλλά εκείνος ο δεν αφήνω οποιο δήποτε. Φωνάζει σε τον, την πόρτα άνοιξαν και εισήγαγε δύο ανθρώπους που αφόρησαν δεξιά τα πόδια μας, για να προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα στις ωθήσεις.
Sali γρήγορα αν και δεν ήταν ντυμένο και βαδίζει στο δωμάτιο επιδέσμου μου, έκλεισα με το κλειδί και άρχισα να παίρνω ντυμένου. Πάλι Sali μετά από για λίγο και SAM που παρεμβάλλεται με τον τρόπο μου, που λέεται σε με ότι έπρεπε να καταγράψει μερικές σκηνές. Ζήτησα την ημέρα σε τον, εγώ υποθέτει ότι με είδε με που συντρίφθηκαν και αυτό το παρήγαγε. Το χρειάστηκε, κουράστηκε για το πώς Lucy συμπεριφερόταν, δεν θέλησε εκείνο τον τύπο φιλίας, αλλά…. έτσι ώστε εγώ προς αυτόν; , το οποίο θέλησε να αποδείξει; , ίσως επιθυμητός να την αποδείξει ο ίδιος; , του είχα κάνει την αίσθηση νέα πράγματα; , εάν αυτή ήταν… έτσι ενδεχομένως αυτή… όχι, δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει τη φιλία μας και να πει σε τον τι αισθάνθηκε, αν και καλά καθεμία θέλησε εκείνη την τόσο σπάνια φιλία στη ζωή μου.
Όλοι οι περίπατοι ημέρας, παίρνουν έναν περίπατο από πολλές θέσεις, τελειώνοντας όπου αλλά συμπάθησα στον ωκεανό. Περίπατος από την άμμο με τα ξυπόλυτα πόδια μου και προσεγμένος τη θάλασσα. Να αισθανθεί τον αέρα στο πρόσωπό μου σε με και να αναπνεύσει βαθιά με έδωσε στη ζωή. Φθάστε μέχρι τους βράχους, προσέξατε τον ορίζοντα, είδα σε κάποιο ανωτέρω, είδα επεκτείνω τα όπλα του και στην πτώση η ίδια, που πρόσεξαν διεξοδικά, δεν τον άφησε, έπρεπε να βοηθήσει. Κολυμπήστε αλλά γρήγορα που θα μπορούσα σε καθυστέρηση και ένα ζευγάρι των πρακτικών στην άφιξη, βουτά και ψάχνει και βρήκα το σώμα μιας αδρανούς γυναίκας κάτω από το ύδωρ. Το Cogi το ανυψώνει και φύγαμε στην επιφάνεια, το πρόσωπό μου ήταν διαταραγμένο όταν είδα ότι ήταν αυτή, το Lucy μου. Κολυμπήστε γρήγορα στα σύνορα και το έβαλα στην άμμο, άρχισα να τον δίνω στα μασάζ στο στήθος μετά από να σπάσω το άσπρο πουκάμισό του που πήρε, έδωσα την αναπνοή τον.
- Πηγαίνουμε αγάπη, πηγαίνουμε. Συνέχισε αναπνέοντας τον. - Δεν μπορείτε να με αφήσετε, έτσι ώστε; Έτσι ώστε το έχετε κάνει; , πηγαίνουμε η αγάπη μου, ίχνη επάνω, εγώ θέλουμε σ'αγαπώ σε σας, αλλά αυτό στη ζωή μου, αυτό ξυπνά. Φωνάζει σε τον, το salio κλάματός μου και έγινε διαταραγμένο πότε εγώ περιβάλλει σε με με τα όπλα της και γυρίζομαι που τίθεμαι επάνω χωρίς να αφήσω μου στο φιλί το στόμα μου
- Σοφό Repítelo… που αγαπήσατε σε με. Είπε έτσι σε με κοντά σε με ότι αισθάνθηκε τη ματιά του που καρφώθηκε στο ορυχείο. Είχε προσποιηθεί; , δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τι με είχε κάνει να συμβώ, θέλησα να αυξηθώ αλλά εγώ κρατά τα χέρια προς τα πίσω σε με που διατηρώ το φυλακισμένο σε με με το σώμα του αυξάνουν
- Η βλασφημία Lucy… εσείς είναι σας και οι τρέλες σας, πηγαίνω στο matarte ι ο ίδιος, déjame να αυξηθώ
- … Δεν με δίνει ακριβώς όπως αναθεματίζετε σε με, με δίνει ακριβώς όπως δημιουργείτε το χειρότερο πρόσωπο σε με του κόσμου, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω σε σας εκτός από μέχρι όχι με DES οι απαντήσεις που θέλω. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε με, προς την προσπάθεια, αλλά ήταν εμφανές ότι ήταν αλλά ισχυρός και μεγάλος ποιοι Ι
- Renee εάν συνεχίζετε ότι πρόκειται να βλάψετε αλλά οι καρποί
- Κατόπιν suéltame-. Φωνάζει σε τον που εξαγριώνεται
- Όχι, είμαι μην πηγαίνοντας αυτό να κάνω έως ότου απαντάτε σε με σε τι επιθυμώ. Αφήστε τη δοκιμή αυτό, λόγος κεστοειδών σκωλήκων, πήγαινε σε με που βλάπτω αλλά, και δεν κράτησε πλέον αλλά, εάν τι θέλησε ήταν η ομολογία μου θα εμφανιζόταν αυτό
- Ότι θέλετε να ξέρετε; ….Εγώ είναι κουρασμένο Lucy, πολύ που κουράζεται όλου αυτού, όλο αυτό κατάσταση ότι αυτοί που προκαλούν στη ζωή μου και μου, εσείς ξέρουν αυτής; , όλη η ερώτηση Ι απάντηση σε σας ότι ΕΑΝ. Θέλω σε σας; , εάν, σ'αγαπώ; , εάν, σας επιθυμώ; , εάν, έχω τη ζηλοτυπία; , εάν, θα έδινε τη ζωή μου από σας; , εάν. Δεν κρατά αλλά και τα δάκρυα μου έπεσαν των ματιών μου, ήταν εξαντλημένα διανοητικά. - Lucy όλα είναι εάν, εγώ δεν καταλαβαίνει έτσι ώστε μεταχειρίζεστε σε με έτσι, έτσι ώστε ενεργείτε έτσι, έτσι ώστε επιθυμείτε να βλάψετε σε με;
- Δεν θέλω lastimarte Renee, είμαι ότι… Το θεωρώ, έτσι ώστε έχω συμπεριφερθεί αυτής της μορφής, εγώ δεν επιδιώκομαι , αισθάνομαι τα πράγματα εσείς ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ το φίλο και όταν σας βλέπω με katy δεν μπορώ να το κρατήσω. Και αισθάνομαι την ασθενικά ζηλοτυπία για να σκεφτώ ότι έχει αγγίξει και Ι σε σας όχι, αυτό που είχε ήδη και Ι σε σας όχι,…
- Το Lucy από την αγάπη του Θεού, κανένας με έχει κάνει ότι, ούτε katy ούτε κανένας, δεν μπορώ να υπάρξω έτσι ώστε καθένας αυτό ήμουν από σας, η ψυχή, η καρδιά και το σώμα μου έχουν ανήκει σε σας για πολύ
- Δεν φωνάζετε την αγάπη. Καθαρίζω τα δάκρυα σε με, αγαπημένος σε με, εάν αισθάνθηκε ότι εκείνη η ζηλοτυπία είναι ότι αγάπησε σε με και το επιβεβαιώνει. - Renee, σ'αγαπώ
- Μπορείτε να χαλαρώσετε σε με ήδη, από την εύνοια. Suplique που χαμογελά σε τον σε τον
- Όχι, συμπαθώ αυτήν την θέση. Ποια αλλαγή που κρατά σε με ενιαίο με ένα από το ορυχείο δύο χεριών του και που χαμηλώνει με άλλο από τη μέση μου, χάδι, που αυξάνει σε με πάλι το μάγουλό μου. - Είστε τόσο πολύτιμο Renee, τόσο αρκετά, τόσο όμορφο, το οποίο όχι ακόμα πιστεύω που πρέπει εσείς έτσι. Το χέρι του επέστρεψε σε χαμηλότερο και την καρδιά μου που αποφλοιώθηκε γρήγορα, η διέγερσή μου άρχισε και η ματιά lujuriosa της που ωθούμαι αλλά, θέλησε να το αγγίξει, επιθυμητός να το χαϊδεψει, αλλά δεν με επέτρεψε
- Déjame Lucy, suéltame, θέλω….-. Εγώ λόφος το στόμα με ένα φιλί passional, μετά από το λαιμό μου, που καταβροχθίζει τον σε τον
Όλη η αγάπη μας ολοκληρώθηκε σε εκείνη την παραλία, κατ' επανάληψη, μέχρι dusk. Βαδίσαμε κουρασμένος στο σπίτι μου και συνεχίσαμε ακόμα μας αυτό άλλο η αγάπη μας και απαγορεύσαμε το πάθος, ότι πάθος ότι τόσο πολλή ως προς την και καταβροχθισμένη μου οι οργανισμοί μας σε μας για να μην το κάνει, μέχρι όλες τις επιθυμίες μας έγινε πραγματικότητα και εξερράγημεν τη λήψη όλης της αμοιβαίας αγάπης ότι εμφανιστήκαμε. Τα πρωινά μου από το έχουν ήταν διαφορετικά, στοργικά, αξιαγάπητα, όμορφα και παρακάλεσαν έπειτα στην πλευρά μου που ήταν η αγάπη της ζωής μου.

No hay comentarios:

Poster FanReals By LadyAxR

And of course this should not be less, our beloved LadyAxR not only writes FanReal .... if not more. Thanks for sending us the link. Clicking on the cover you can buy his novel.

Novela Corta: Vida Ajena

Novela Corta: Vida Ajena
Autora: LadyAxR

Poesia en Movimiento

Poesia en Movimiento
Muchas cosas salen de nuestros corazones, mas dejemos el odio fuera de el....