INTRODUCCIÓN

Mi nombre es Angela y conoci a LadyAxR hace un tiempo a traves de algo que tenemos en comun, nos encanta la serie Xena Warrior Princess. Sus relatos me hicieron sentir y eso me hizo que les comentara a mis amigos, ellos me pidieron sus relatos para leerlos y coincidieron conmigo. Asi que decidimos crear este club sobre ella, sere la encargada de llevarlo aunque mis amigos me ayudaran de vez en cuando. Te damos la bienvenida y esperamos que tu tambien leas sus relatos.

Angela.

Tanks You.....

Thanks primarily to LadyAxR for having replied to the e-mail, the truth is that you never imagined you would....

" I do not like these deserve as much as you are working for me but I feel blessed for having made feel with my stories, I think they have very sweet fan of Lucy and Renee, with great respect that I do ..... "

These stories are good and a good writer who sent us but we will not publish respect for her. On behalf of all want to thank us Misslane who kindly responded to our request soon banner, thanks and hope to keep contact with you, does a great job, is an artist. Thanks to all those we have asked translations in Greek and some other languages .... time, little by little they will soon published many more .....

Heather.

miércoles, 4 de marzo de 2009

(Greek) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
(Από LadyAxR)

Ένα όνειρο που έγιναν πραγματικότητα, μια ζωή ότι έζησα αμέσως, και μια αγάπη ότι δεν θα είμαι σε θέση ποτέ να ξεχάσω. Όλα άρχισαν όταν έλαβα την επιστολή Γραφείο ομοσπονδιακό της έρευνας (FBI). Η αλλαγή ζωής μου εντελώς ότι ημέρα, πάντα ήμουν ένα πολύ αρμόδιο πρόσωπο, που είναι νέο οι φίλοι είπε ακόμη και σε τον στους γονείς μου. Η οικογένειά μου αφιερώθηκε για να είναι η στρατιωτική, ή αστυνομία ή πυροσβέστες, κάνοντας πάντα κάτι που βοηθά σε άλλοι και το Ι παρά για να είναι γυναίκα και ότι η μητέρα μου με είπε ότι πήγε για τη διορισμένη συμβουλή , αλλάζει τη σειρά μαθημάτων μου και με αφιερώνει στη γνωστή παράδοση, κατά πολύ η προσπάθεια κατορθώνει να πάρει να είναι λοχίας της αστυνομίας, με τη στρατιωτική προετοιμασία, μιας ημέρας που φθάνω μετά από αιτήματα γραφείων FBI μου, και εμείς το άφησαν ανωτέρω, ζήτησαν από τους ισπανικούς λαούς της ανταλλαγής στο Λος Άντζελες 3 μήνες μια σύντομη σειρά μαθημάτων προετοιμασιών και εάν το ξεπεράσαμε εμείς μπόρεσαν να παραμείνουν στην ομοσπονδιακή αντιπροσωπεία εάν επομένως το επιλέξαμε.
Ένα ορυχείο συντρόφων και φίλων ήδη το είχε κάνει το προηγούμενο έτος και η αλήθεια που πολύ αισθάνθηκε όπως για να δοκιμάσει ανήκοντας την αντιπροσωπεία. Τόσο σοφό Ι που nonserious που επιλέχτηκε επειδή υπεάρξαν πολλοί ηλικιωμένοι αλλά και με αλλά τροχιά που Ι, το οποίο θέλησε τη θέση, αλλά συνέβη ότι επιλέχτηκα, μεταξύ 50 συντρόφων που εμφανιστήκαμε 10 επιλεχτήκαμε μεταξύ τους το Ι. Όταν δηλώνει την κατάσταση στην οικογένειά μου, ο πατέρας μου αντίθετα υποστηρίζω ότι η μητέρα μου σε με που δοκιμάζει την ιδέα, αν και το αγαθό δεν είχε άλλο για να δεχτεί ότι έχω αποφασίσει να πάω συγκεκριμενα εγώ μέχρι εκείνους τους τρεις μήνες στις ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες.
Προετοιμάστε όλα για την παραμονή μου σε αυτήν την πόλη, η μητέρα μου που τοποθετούμαι όλα όπως είχαν στη βαλίτσα.
- Κόρη, κλήσεις εσείς στο τηλέφωνο. Είπε σε με που φθάνω στο τέταρτό μου με τα savannahs
- Οι ευχαριστίες απορροφούν, όπου εσείς πηγαίνουν με αυτήν; , πρόκειται να μου δώσουν savannahs, μητέρα σε εκεί ότι πρόκειται να πάω σε μια κατοικία με άλλους συντρόφους και…
- Αγαθό, αγαθό αλλά δεν θα είναι περισσότεροι. Δεν συζήτησα σε τον και πήγα μακριά να λάβω την κλήση
- Diga;
- Πολύτιμος είμαι
- Ah γειά σου, το οποίο έτσι αυτή η Raquel;
- Καλά ήδη προετοιμάζοντας τις αποσκευές μου
- Πότε πηγαίνετε μακριά;
- Κατόπιν πρέπει να εμφανιστώ μέσα σε δύο εβδομάδες αλλά τη μητέρα μου εγώ…
- Αυτός ο καλός, τέλειος
- Τέλειος έτσι ώστε;
- Ότι λέτε αύριο εάν στα άλατα με με σε με για το Λος Άντζελες;
- Αλλά σας έχετε γίνει τρελλοί, λέω σε σας ότι πρέπει να εμφανιστώ δίνω…
- Εάν έχω ακούσει ήδη σας, αλλά ακούει, προσκαλώ σε σας για να υπάρξει το βραδυνό και λέω εσείς αξίζω;
- Συνετό Dea, βλέπουμε όπου πάντα
- Δεσμός, αντίο
Η Raquel, ο φίλος μου, ο πληροφοριοδότης μου, δεδομένου ότι τα chiquitas éramos και αυτό πήγαν μαζί στο σχολείο, συχνά δεν το κατάλαβε, επιθύμησε πολύς για να αφήσει το Μάρτιο, αλλά συμφιλιωθήκαμε αυτού με άλλο και ήμαστε επιθυμητοί πολύ, χωρίς μια αμφιβολία ήταν θαυμάσιο πρόσωπο και ήταν με με στις χειρότερες και καλύτερες στιγμές μου όπως το Ι για την. Όταν ομολόγησα το λεσβιασμό μου σε τον αυτή υποστηρίζω σε με και βοηθώ στις κακές στιγμές μου, στο κλάμα και τη θλίψη μου, εάν, ήταν φίλος που ήταν δυνατό συνολικά να εμπιστευθεί.
Αφήστε τη μητέρα μου που τελείωσε τη βαλίτσα μου αλλά μόλις pille αφαιρεί η ευκαιρία τα πράγματα που δεν εξυπηρέτησαν σε με χωρίς αυτή πραγματοποίησαν.
Έχοντας το βραδυνό με τη Raquel είπε έτσι ώστε για να για να πάει στο Λος Άντζελες. Υπεάρξε μια σύμβαση όχι εκείνης της σειράς από την οποία πρόκυψε προς μακροπρόθεσμο, μίλησε σε με για εκείνη την σειρά αν και η αλήθεια Ι δεν παίρνει ποτέ να το δει σε το, σε ενδιαφερόμενό μου αλλά να μελετήσει και να αφιερώσει σε με σε με για να κάνει άλλα πράγματα. Αλλά ζήτησε σε με παρακαλώ ότι συνοδευόμενος το, δεν θέλησε να πάει μακριά μέχρι τώρα ενιαίος. Δεν θα μπορούσα να μου αρνηθώ σε και δέχτηκα το. Όταν είπα ότι σε τον κατά τον επιστροφή στη μητέρα μου αύξησε τη στέγη σε με, αλλά ως καλή μητέρα αφέθηκα να πάω.
Εκείνη η νύχτα που δεν κοιμήθηκα πολύ την αλήθεια, έδωσε τις επιστροφές και επιστροφές στο κρεβάτι μου, αισθάνθηκα σε με νευρικό, δεν είχαν συμπαθήσει ποτέ τα αεροπλάνα, αλλά δεν υπεάρξε καμία θεραπεία εάν θέλησε να φθάσει μέχρι το πεπρωμένο μου. Προετοιμάζει έναν φορτωμένο εύπορο καφέ σε με και μετά από να απομακρύνω με της οικογένειάς μου βγήκα με δύο μεγάλες βαλίτσες μου. Raquel ed *** reflx mng ο ίδιος και είπα σε τον ότι πήγε ήδη προετοιμασμένη για τρεις μήνες παραμονής μου.
Φθάσαμε μετά από πολλές ώρες πτήσης και ευχαρίστησα για πολλή στο φίλο μου που δεν σταματήθηκε σε οποιοδήποτε κατάστημα του αερολιμένα που ήταν πολύ κοινός αυτή τα ενδύματα στα καταστήματα. Φθάσαμε στο ξενοδοχείο όπου θα μέναμε οι ίδιοι σύμφωνα με τη σύμβαση. Η Raquel το είχε προετοιμάσει όλα και ήταν υπεύθυνη για το ξενοδοχείο και για να καθορίσει όλο απαραίτητο ένα, όπως τις εισόδους στην περίφραξη και άλλες ερωτήσεις. Περπάτησε τα συναρπασμένα πράγματα αφήγησης εγώ της σειράς, πρωταγωνιστών της και ποιος ακόμη και δεν σκέφτηκε ότι θα τα ήξερε προσωπικά. Το είδε ευτυχές όπως προς μακροπρόθεσμο δεν ήταν αυτό, που με έκανε να είμαι υπέρ ευτυχή της, αυτό για να το δει σε με γέλιο και να απολαύσει.
Αφήσαμε τις βαλίτσες και τοποθετήσαμε τα ενδύματα, εγώ δεν τελειώνει το δεδομένου ότι ζήτησε σε χαμηλότερο σε με να προσέξει για να δει εάν είδε μερικών από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του, Ι που είπα σε τον ότι δεν θα πήγαινε αισθητό σε με που κουράζομαι πάρα πολύ και αν και επέμεινε στο τέλος πήγε μακριά ενιαίος. Έπεσα στο κρεβάτι και έπεσα κοιμισμένος λόγω της κούρασης.
- Ξυπνά, ξυπνά. Άκουσε του κατώτατου σημείου η φωνή της Raquel
- Το Hey, γειά σου, τι ώρα είναι αυτό;
- Είναι τα εννέα τη νύχτα, έχετε κοιμηθεί όλο αυτό τον χρόνο;
- Φαίνεται ότι εάν φίλος. Ενσωματώνει σε με στο κρεβάτι. - Είναι αλλά θα επιθυμούσα να συνεχίσω σας βλέπω αύριο
- Εάν, βλέπει πολύ κουράσατε
- Και σας πώς είναι όλα; , ντύνετε μερικούς καλλιτέχνες σας;
- Εάν, ενιαίος σε δύο, αλλά αύριο στην πρώτη ώρα η σύμβαση αρχίζει, έχω ζητήσει το βραδυνό, το αυξάνουμε τώρα, πρόκειται να εμφανιστώ ένας επιδέξιος φίλος, μπορείτε να λάβετε το βραδυνό;
- Εάν βέβαιοι δεν ανησυχείτε περπατά βλέπει το Ι τον λαμβάνω
Πέρασαν πέντε λεπτά και φθάνω το βραδυνό, μετά από να έχε το βραδυνό και αυτή όχι μιλώ-από με του ενθουσιασμού του για να ήξερα εκείνους τους δύο δράστες. Πέσαμε κοιμισμένοι.
Πρώτος αυξάνομαι και βαδίσαμε δίπλα σε μια ομάδα ανθρώπων προς τη θέση όπου η σύμβαση γιορτάστηκε, κατά να εισαγάγει ήταν εκεί ένα μεγάλο δωμάτιο όπου υπεάρξαν πολλές θέσεις όπου πώλησαν όλο τον τύπο πραγμάτων που αναφέρονται στη σειρά. Ενώ είδε το φίλο μου αγοραστείτε όλων, μπλούζα, ΚΑΠ, αυτοκόλλητες ετικέττες, ανακαλύπτει λίγο σε με όποιος πήγε. Από ένα ζευγάρι των φίλων ενιαίος-τα ομοιόμορφα σακάκια που πάλευαν ενάντια άσχημα και βοήθησαν το ανυπεράσπιστο. Σκέφτηκα ότι για αυτόν ήταν μια όμορφη ιστορία και είχα επιθυμήσει να τον δω.
Μετά από αυτόν που περνούν μας σε ένα άλλο μεγάλο δωμάτιο όπου υπεάρξαν πολλές αριθμημένες καρέκλες. Η Raquel είχε λάβει τις μεγάλες θέσεις πρώτα και ήταν συγκινημένη, το είδε και χαμογέλασε σε με που κινήθηκα με τη φωτογραφική μηχανή στο έτοιμους χέρι και τον κατάλογο για να πιάσω όλες τις στιγμές, και έτσι ένας-ένας περνούσαν τους καλλιτέχνες, άκουσαν την επιδοκιμασία, κραυγές των ανθρώπων, τραγούδησαν και πολλά χαρακτηριστικά πράγματα αλλά των ανεμιστήρων.
Αισθάνθηκε σε με που μετακινήθηκα με μπουλντόζα μετά από μια ώρα και είπα σε τον στη Raquel που επρόκειτο να ψάξει έναν καφέ, είπε σε με ότι όχι, ότι αυτή ήταν η στιγμή που τα κύρια αστέρια άφησαν στη σκηνή που ήλπισε σε με. Είπα σε τον ότι κάποιος δεν ανησύχησε ότι παρέμεινε ότι πήγα ενιαίος και επιστρεφόμενος σε πρακτικά, αποδοχή.
Αυξάνει σε με και εκφράζει έπειτα δεν θέλησε να ενοχλήσει σε εκείνοι της πλάτης, περίπατοι σε αναζήτηση που ένας κατασκευαστής καφέ, δεν είχε σε εκείνο το δωμάτιο έτσι Ι αριστερά μέσα ψάχνει σε ισχύ μια άλλη. Επέστρεψα στο πρώτο δωμάτιο από αυτό δεν συμβημεν των αγορών, ήμαστε κανένας, κανένα όλο δεν ήταν έρημος, άνθρωποι που ακούστηκε στο άλλο δωμάτιο, συνέχισε σε αναζήτηση τον καφέ μου και μεταξύ σε ένα νέο δωμάτιο, όχι τόσο μεγάλο όσο τα προηγούμενα αλλά αυτό ευθυμίες σε με όπως που εάν υπεάρξε κατασκευαστής καφέ, χρησιμοποίησα το ένα και η απαραίτητη ζάχαρή της ρίχνει σε τον, άρχισα να την πίνω όταν από ένα παράθυρο ακούει τους θορύβους, με πλησιάζει για να δει ότι ήταν, και είδα μια μεταχείρηση αγοριών υπερασπίζομαι ενός άλλου μεγαλύτερου αγοριού αλλά. Έφυγα από τη συνεχή πόρτα.
- Γειά σου, αυτός συμβαίνει εδώ; -. Είπε σε τον που προσέχει τους και σοι δύο
- Τίποτα που πειράζει σε σας. Είπε αλλά μεγάλος άγρια σε με
- Το ακούοντας αγόρι, αφήνει το αγόρι εν την ειρήνη. Με πλησιάζει αυτοί και βοηθά να ανέλθει στο μικρό. - Πηγαίνουμε márchate ή δεν θα θελήσετε ότι παίρνει σε με την αλήθεια;
- Ήδη εσείς pillare σύντομα. Το απειλώ και αφήνω το τρέξιμο. Αφαιρέστε ένα χαρτομάνδηλο από το σακίδιό μου που πήρε στην πλάτη και τη διάταξη θέσεών μου σε μας σε ένα βήμα, βοηθά να καθαρίσει σε τον το αίμα αυτός ότι αημένος σε του η μύτη
- Καλός μικρός… γειά σου καλούμαι Alejandra αλλά οι φίλοι μου καλούν το Alex σε με, και σας καθώς καλείστε;
- Χιλιάδες
- Καλά… ότι έχει συμβεί σε σας; Έτσι ώστε εκείνο το αγόρι κτύπησε σε σας; -. Παραμένω κλεισμένος. - Δεν θέλετε να το μου πείτε σε; , το αγαθό καθώς θέλετε, εάν δεν σημαίνετε σε με δεν πειράζει
- Είναι ότι… θέλησε να καθαρίσει τη σφαίρα μου σε με. Εγώ δείχνω ότι ήταν στο απόμακρο σημείο, στο άλλο μέρος του patio
- Το OH, αυτό είτε, φαίνεται σε με ή ότι δεν εμφανιστήκατε αυτό, δεν πρέπει dejarte να καθαρίσετε τα πράγματα
- Εάν, αυτός είναι αυτό που το στήθος μου λέει σε με, για εκείνο τον λόγο άρχισε να κτυπά σε με, μπορώ να πάω από την;
- Βέβαιος βλέπει, περπατά. Είδα γρήγορα τρεγμένος και επιστροφή με την στα χέρια του. - Είναι πολύ όμορφη
- Ευχαριστεί, στο μου επίσης συμπαθώ πολύ, εγώ το δώρο ο παπάς μου και από το εκείνο το παίρνω πάντα με με σε το, είμαι ότι ο παπάς μου φεύγω και ποτέ αλλά θα το επιστρέψω για να δω
- Ο, τιδήποτε αισθάνομαι τις χιλιάδες, οι οποίες γερνούν εσείς έχουν;
- Δέκα εκπληρώνω αύριο
- Είστε όλα ένα hombrecito έπειτα
- Εάν, το στήθος μου λέει επίσης αυτό σε με. Συμπάθησα εκείνο το παιδί, χαμογελούσα και με προκάλεσε στη θλίψη ότι δεν είχε τον παπά της, αν και ο λόγος για τον οποίο ειπωμένος στον κεστοειδή σκώληκα ένας μεγάλος με παράγει.
Μιλήσαμε αλλά χρόνος και ήμαστε γνωστοί, όταν άρχισε να παίζει εγώ εμπιστοσύνη cojio εμείς τη σφαίρα και επιθύμησα πολύ για να δω αυτό γελώ και απολαμβάνω το παιχνίδι και έτσι ώστε να εξαπατήσει το Ι σε με πήγε καλύτερα αυτό με εκείνο το αγόρι από μέσα με όλα αυτά άνθρωποι. Όχι ο χρόνος ότι βήμα αλλά μια φωνή φωνάζω σε μας πίσω, το τρέξιμο salio και το αγκάλιασμα σε μια γυναίκα. Υπέθεσα τη μητέρα του από τις χιλιάδες που εμοίασε με σε τον αρκετά, ξανθή τρίχα, πράσινα μάτια και ένα όμορφο χαμόγελο.
Δεν ήταν πολύ μακριά από το μου και ακούνε δεδομένου ότι τον είπε στο πράγμα, πλησιάζω.
- Ευχαριστία για να βοηθήσει το γιο μου, δεδομένου ότι μπορώ να του πληρώσω σε τι έκανε από τον. Είπε σε με που προσφέρω το χέρι του σε μου, δέχομαι και εγώ το embeleso το χαμόγελό του και η ματιά του
- Δεν έχει για ποια κυρία, δεν ανησυχεί, το όνομά μου είναι….
- Alex, εάν ήδη είπε τις χιλιάδες σε με, καλούμαι Renee, είμαι η μητέρα αυτού του αγοριού. Είπε σε τον ενώ οι χιλιάδες ακολουθούμενες παλεύουν το χέρι τους και χαμογέλασε σε με. - Ο Alex, εσείς δεν ντύνει πιό εδώ σε οποιο δήποτε όταν φθάσατε;
- Όχι, αισθάνομαι την κυρία αλλά καμία δεν είχε αλλά ποιοι αυτοί δύο
- Χιλιάδες, πού αυτό το Richard; -. Miro στο γιο του
- Δεν απορροφιέται, είπε σε με ότι ήλπισε εδώ σε με και ότι θα επέστρεφε σε καθυστέρηση αλλά
- Βλασφημία είναι ανατολικό άτομο, όταν….-. Η αλλαγή ματιάς του στη μανία
- Η κυρία, ηρεμία, δεν αξίζει τον κόπο ότι παίρνετε, δεν ευχαριστεί στο Θεό nonstep τίποτα. Πίσω από την προσέγγιση Ι ένα γερό άτομο, μια μαύρη τρίχα και μια νευρική, σοφή ματιά που είχαν το pillado αυτό, αλλά ευθυμίες σε με έτσι ώστε η παραμέληση δεν έπρεπε να δει τη μικρή. Θέλησε να μιλήσει με την αλλά δεν το άφησα να μιλήσει.
- Το άκουσμα Richard, αυτό είναι το ολοκληρώνει ότι κάνετε σε με, έχω ήδη σε σας αρκετών και δεν θέλω πλέον σε σας αλλά, έτσι lárgate και δεν επιστρέφετε
- Renee, ενιαίο πήγα στις στάσεις λουτρών…
- Κατά τη διάρκεια τόσου χρόνου; , δίνει ίσο εγώ με τελειώνει, δεν θέλω πλέον να λάβω αλλά δικαιολογίες δικοί σας, passs από το γραφείο αύριο ότι θα σας δώσω στην πληρωμή σας και δεν θέλω να επιστρέψω για να δω σε σας αλλά, έχετε καταλάβει;
- Pero….Ι….
- Όχι, Richard δεν κρατώ πλέον αλλά, τελειώνω σε σας, αυτοί απομακρυνθε'ντες
Το άτομο εμφανίστηκε η επιστροφή και φεύγω χωρίς το ρητό αλλά λέξεις, αλλά ήταν το σωστό πράγμα, την άξιζε, όταν λειτουργεί κάποιο για κάποιο όπως προστατευτικό δεν ειναι απαραίτητο να την αφήσει λιγότερο ενιαία και εάν είναι αγόρι. Merecia η απόλυση.
- Alex. Σταθερή σε με, η ματιά της που συναρπάστηκε σε με, ήταν όμορφη γυναίκα, φθονεί το πρόσωπο που ήταν στην πλευρά της. - Ότι πρόκειται σε σας να ζητήσω μια τρέλα αλλά…
- Dígame εσείς κυρία
- Μπορείτε quedarte με χιλιάδες, ενιαίος θα είναι 30 λεπτά ενώ τελειώνω
- Εάν βέβαιος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχω έναν φίλο εσωτερικό και πιστεύω ότι ακόμη και λίγο στην αναχώρηση πήρε έτσι δεν έχω τίποτα που κάνει
- Το OH, σας εσείς έχει έρθει στη σύμβαση;
- Εάν, με έναν φίλο, αυτό συνάρπασε και αυτό εσωτερικό και… σας επίσης εσείς έχει έρθει στη σύμβαση;
- Αγαθό… Ι….
- Εάν, το mami μου είναι… -. εγώ καλύπτει το συνεχές στόμα σε τον και μιλώντας
- Εάν, έχω έρθει στη σύμβαση, αυτό το αγαθό που βλέπει, αυτό που γίνεται τη νύχτα είναι καλύτερο από ελπίζετε σε με μέσα. Περίπου ο φίλος σας εσείς δεν ανησυχεί ότι μου πέστε το όνομά του και θα προσπαθήσω να το βρώ έτσι ώστε είναι με σας
- Ο δεσμός, καλείται Raquel Fernán, πηγαίνουμε χιλιάδες που δίνουμε τα επιχειρήματα στη μητέρα σας και το εσωτερικό metámonos είναι σίγουρο ότι αρχίζει να είναι κρύο
Renee μας περνώ στο δωμάτιο από όπου προηγουμένως είχε πάρει τον καφέ μου, αυτή salio από την μπροστινή πόρτα και χιλιάδες και παρέμεινα ενιαίος. Ζήτησε εάν σοφός να μου πει τις ιστορίες σε, είπα ότι λίγο και ζήτησα μια σε με, σε τον conte σε τον ένας από το φόβο που ήταν εκείνοι που συμπάθησαν. Αισθάνθηκε σε με για να δοκιμάσει με αυτό το αγόρι, αισθάνθηκε ευτυχές και μου επιθυμεί σε να το έχει όπως το γιο. Ήταν σαφές ότι το μητρικό ένστικτό μου σε με αλλά πρώτα έπρεπε να τελειώσει τη φυλή μου πρίν είναι μητέρα, όχι ακόμα σοφή εάν να τον υιοθετήσει ή απλά να έχει inseminando Ι σε με. Θέλησε κάποιο στην πλευρά μου για να είναι σε θέση να διαμορφώσει το σπίτι μου, αλλά αυτό ήταν προς το παρόν αδύνατο εγώ. Μισή ώρα βημάτων και φθάνω η ώρα όταν ακούσαμε την πόρτα ανοικτή ο ίδιος, είδα εισάγω τη Raquel που τρέχει προς μας. Οι χιλιάδες Ι προσέγγιση φόβισαν το αγκάλιασμά μου σε με, ήταν λογικές δεδομένου ότι δεν ήξερε του και venia το τρέξιμο απελπισμένο.
- Δεν μπορώ να τον πιστεψω Alex, δεν μπορώ να τον πιστεψω, με έχετε κάνει τη γυναίκα αλλά ευτυχής του κόσμου, εσείς είμαι πηγαίνοντας αυτός να είμαι ευγνώμων αιώνια με τη ζωή μου
- Αλλά το οποίο μιλάτε; -. Το πρόσεξε όντας παράξενο. - Περπατά, cálmate και siéntate ότι πρόκειται να σας δώσει κάτι σε, έτσι ώστε εσείς τρέξιμο εκείνης της μορφής; , αυτοί που φοβίζουν τις χιλιάδες φίλων μου. Θέα εσείς είμαι πηγαίνοντας αυτό σε παρόντα/την επίδειξη. Χίλια ηρεμία, αυτός ο λίγο τρελλός ο φίλος μου αλλά είναι καλό πρόσωπο. Είπε σε τον ενώ το ηρέμησε, δεδομένου ότι ήταν φοβησμένο και ακολούθησε το φυλακισμένο εγώ. - Δεν ανησυχείτε, είναι η Raquel, τόσο η όμορφη μικρή ανατολή Raquel είναι…
- Χιλιάδες, το ξέρω
- Κατά συνέπεια; -. Εκπλήσσω εκείνη την επιβεβαίωση σε με. - Δεδομένου ότι το ξέρετε; , έτσι ώστε από την αντίδρασή του δεν σας ξέρει εσείς
- Ο Alex, αλλά είναι ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει; , το αγαθό που μετρά εσείς πρόκειται να δώσει εάν σας δεν ξέρετε τίποτα η σειρά
- Εγώ δεν καταλαβαίνει τη Raquel, δεν καταλαβαίνω τίποτα σε σας για το οποίο μιλάτε σε με, περπατά siéntate και relájate, η μητέρα των χιλιάδων δεν πήρε στην άφιξη, επίσης έχει έρθει να δει τη σύμβαση και με είπε που θα εντόπιζε σε σας δεδομένου ότι ζητούμενοι με ότι φρόντισε το αγόρι του, σύντομα πηγαίνουμε μακριά, αγαθό, εάν τελειώνω τη σύμβαση ήδη, ήδη εγώ τελειώνουμε;
- Εάν, ήδη τελειώνω, αλλά….Ο Θεός είναι απίστευτος, αλλά σας δεν ξέρετε ότι με αυτόν έχετε μιλήσει; , δεν ξέρετε που είναι αυτός ο μικρός ένας;
- Εάν χιλιάδες η αλήθεια φίλων μου; -. Χαμογέλασα σε τον και έλαβα την ίδια απάντηση
- Alex….είναι ο γιος Renee
- OH, εάν, ήδη η μητέρα του εγώ…
- Είναι Renee… -. Είπε σε με συγκινημένο. - Renee, η ηθοποιός, το κορίτσι της οποίας αυτός μιλά σε σας, μια από τη σειρά, μια από….
- Το guau Guau, περιμένει ένα δευτερόλεπτο, Renee είναι ηθοποιός; , σκέφτηκα ότι είχα προέλθει από την επίσκεψη στη σύμβαση όπως το σας και….-. Ακούσαμε την πόρτα πάλι, που εισάγει μια πολύτιμη υψηλή γυναίκα της σκοτεινής τρίχας και τα μπλε μάτια, που ακολουθήθηκε του στήθους των χιλιάδων, δεν θα μπορούσαν να την θεωρήσουν τι ο φίλος μου μου είπε
Με πλησιάζω η υψηλή γυναίκα που ήταν πολύ όμορφη, αν και δεν ήταν του τύπου μου, δίνοντας μου ένα αγκάλιασμα και όντας ευγνώμων σε με τι είχε κάνει από το chaval, δεν τον έδωσα στη σημασία και χαμογέλασα σε τον. Το Renee Ι με πλησιάζει πάλι και επιστρεφόμενος για να είναι ευγνώμον σε με. Πρόσεξε το φίλο μου και έγινε απορροφημένο στη σκέψη με εκείνους τους δύο ανθρώπους, τα μάτια τους έλαμψαν της ευτυχίας και τους πρόσεξε συνεχώς. Αυτό ευθυμίες εγώ για την που θα μπορούσε να είναι σε θέση να είναι κοντά στα αγαπημένα αστέρια της. Ζήτησε τα αυτόγραφα σε τον και έκανα διάφορες φωτογραφίες σε τα. Καθίσαμε πάλι και φθάσαμε σερβιτόροι με τους δίσκους και τα τρόφιμα για να έχουμε το βραδυνό. Θέλησα να φύγω αλλά και οι δύο ηθοποιοί είπαν σε μας ότι ήταν καλύτερος να περιμένει δεδομένου ότι υπεάρξε πολύς άνθρωποι ήλπιζε και σοβαρός μια τρέλα.
- Και καλά Alex; -. Renee sonriéndome-. - Ήδη υπάρχει αυτή η Raquel που αφιερώνετε οι ίδιοι στην αστυνομία και που έχετε έρθει εδώ στο incorporarte στη FBI. Ήταν η απίστευτη Raquel μετρήθηκε η ζωή μου σε τον σε λεπτά, την προσέχει και χαμογέλασε σε με συνεσταλμένα
- Αγαθό… εάν, κάτι αυτό έχει, αλλά αυτό το ορυχείο φίλων ήδη βλέπω που είμαι εκεί εσείς μέτρησα όλα. Το πρόσεξε inquisitoriamente
- Εάν, κάτι που έχει πει το jaja σε με, επιθυμεί να μιλήσει
- Εάν αρκετό jaja
- Αισθάνομαι το Alex. Ζητώ συγγνώμη. - Είναι ότι είμαι νευρικός και…
- Ηρεμία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά την επόμενη φορά déjame ότι μετρώ τη ζωή μου
- Εάν αλήθεια. Το Lucy συμμετείχε, κατά συνέπεια είναι καθώς η υψηλή ηθοποιός των μπλε ματιών καλείται. - Αυτό είναι κάτι ότι κάποιος θα έπρεπε να κάνει την αρίθμηση η ζωή του
- Εάν αλλά οι άνθρωποι κάνουν μερικές φορές από ένα jaja, αν και ήδη θα είστε συνήθεις σε αυτό κάνουν αυτού σε τους, την λέω από τη σαφή εργασία σας
- Εάν, είναι κάτι ότι στο τέλος είστε εξοικειωμένοι και δεν σκέφτεστε για το. Lucy που χαμογελούν σε με
Χιλιάδες που έπειτα έπαιζε με τη σφαίρα του Ι την προσέγγιση στο αίτημα το ίδιο για να παίξει, πράγμα ότι η μητέρα της είπε σε τον ότι δεν ήταν πλέον η κατάλληλη θέση χρόνος ούτε. Έγινε σε καθυστέρηση και πιέζει χρονικά για να πει σε με.
- Raquel, πιστεύω ότι είναι ώρα μέχρι τον Μάρτιο σε μας, θα θελήσουν να στηριχτούν και…
- Noncalm. Renee που αυξάνεται, πράγμα που επιθυμώ να το δω έτσι ώστε είχε ένα πολύτιμο σώμα και είδε πολύ καλά σε εκείνα τα τζιν. - Ακούοντας, έχουμε ένα αυτοκίνητο στην πόρτα ελπίζοντας να πάρουμε σε μας στο σπίτι, το οποίο φαίνεται σε τους εάν έρχονται με μας και τους αφήσαμε στο ξενοδοχείο της;
- Siiiiiii-. Κινημένη κραυγή Raquel
- Αριθ. Διόρθωσα. - Είναι μια ευχαρίστηση να είναι γνωστοί μικροί, αλλά είναι ότι είναι ήδη πολλή ενόχληση, όχι….
- Δεν είναι καμία ενόχληση του Alex. Lucy που ρίχνει σε με έναν βραχίονα από τους ώμους μου. - Επιπλέον, ο λόγος για τον οποίο βλέπω εσείς είναι ένα καλό πρόσωπο για να έχει όταν ένα στενό αυτό στις δυσκολίες
- Jaja, εάν βέβαιο ότι ασφάλεια
- Το λέω σε σοβαρό, έρχομαι εμείς πηγαίνω, σας πήραμε ξενοδοχείο στο σας
Μεταξύ των χιλιάδων που ζητούν το και των τριών σε με που επιμένω δέχτηκα για να πάω δίπλα σε τους, όταν κανονιστήκαμε για να φύγουμε, ήμαστε ακόμη και άνθρωποι που περιμένουν τους και αποφασίσαμε να φύγουμε από την πλάτη. Αποφασίσαμε ότι θα πήγαινα να προειδοποιήσω τον οδηγό για το αυτοκίνητο, δεδομένου ότι σε κανένα μου θα έκανε την περίπτωση σε με. Κατά συνέπεια το έκανα , άνθρωποι όταν με είδαν αφήνουν εν συντομία προσεγμένος σε με και εν λόγω. Το OH δεν είναι αυτοί, βλάπτει. Αλλά συνειδητοποίησα που ήμουν κάτι απελπισμένο για να δω τα ídolos τους. Υπόβαλα το αυτοκίνητο που δίνει τις διαταγές των οποίων η μια πήγε σε τον στο πίσω μέρος, πράγμα που οι άνθρωποι άρχισαν να ακολουθούν το αυτοκίνητο. Σκέφτηκα ότι έτσι σοβαρός αδύνατος που άφησαν και ανησυχεί για τις χιλιάδες που ήταν πολύ μικρή και θα φοβόταν όλων αυτών τους ανθρώπους που ήταν εκεί.
Προηγουμένως είχε κληθεί σε με από την εργασία μου για να προστατεύσει τους ανθρώπους και ήξερε όπως εκείνοι οι άνθρωποι κάτω από εκείνη την υποκίνηση θα μπορούσαν να αντιδράσουν για να δουν τους καλλιτέχνες της. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε περισσότερο στενό πιθανό, έφυγα και μεταξύ όπου ήλπιζαν.
- Υπάρχουν οι αρκετοί άνθρωποι ακόμα και εκεί στη εξωτερική όψη. Προσέχει σε τον που βλέπει ότι σκέφτηκαν
- Αυτός ο ο καλός Alex, αλλά είναι ότι είναι ήδη σε καθυστέρηση και πρέπει να πάμε σε μας, εάν δεν το κάνουμε τώρα δεν πρόκειται να φύγουμε ποτέ. Lucy με την παραίτηση
- Και σας ότι σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να κάνουμε; -. Renee που ρωτιέται σε μου
- Κατόπιν….το αγαθό… πολύ καιρό πριν αυτό με έχει κληθεί για να κάνει και για να ανατρέψουμε σε με ορισμένου πλήθους ανθρώπων έτσι εάν θέλει… μπορούμε…
- Εάν, dinos, είμαστε στο χέρι σας Alex, το οποίο πρέπει να κάνουμε; -. Το Lucy επέμεινε
- Κατόπιν προσέχουν, για να δούμε πρόκειται να κάνουμε το ακόλουθο πράγμα, η Raquel, σας εσείς πρόκειται να φύγει πρώτα, ακολουθούμενος Lucy, πίσω από εγώ θα μεταχειρίζεται του οποίου δεν πλησιάζουν ενώ παίρνω σε σας στις χιλιάδες στα όπλα και Renee που πρόκειται να πάτε πολύ ολοκληρώνει αλλά κόλλησε το μου, dea συνετό; , το έχετε καταλάβει. Και από τον τρόπο που πρέπει της ύπαρξης γρήγορο, να περπατήσει αλλά του γρήγορου πράγματος ότι των ποδιών και εσείς υποβάλλετε το αυτοκίνητο. Καλά…. όλος ο κατάλογος;
- Εάν… αυτό enchants σε με όταν τίθεστε αυταρχικός. Η Raquel χαμογέλασε σε με του αυτιού αυτιών. - Αλήθεια που κάνει καλά την εργασία της; -. Θέα και στις δύο ηθοποιούς
- Εάν, κάνει πολύ καλά. Το Renee εμείς κλείνει το μάτι ένα μάτι, συναρπάζω εκείνη την χειρονομία. Ήταν ένα βλάπτει ότι δεν είχε δει ποτέ αυτό ενεργεί, έτσι ώστε αυτή η γυναίκα ήταν πολύ καλά, το πρόσεξε από πάνω προς τα κάτω.
- Ελάτε εμείς πηγαίνει, dejaros των κοινοτοπιών, πρέπει να πάμε, οι χιλιάδες βλέπουνε σε μας. Παίρνει τη λαβή αυτό στα όπλα και αυτή, αισθάνθηκε το φοβησμένο σώμα του. - Δεν ανησυχείτε την αγάπη, δεν θα αφήσετε την προσέγγιση σε σας. Χαμογέλασε σε τον και πρόσεξε σε με που ζητώ την προστασία
Η Raquel άνοιξε την πόρτα και το salio, άνθρωποι άρχισε να πλησιάζει, Lucy ακολούθησε τον και τους ανθρώπους αλλά πλησιάζω, προσπάθησα να βάλω το βραχίονα που ελεύθερος κεστοειδής σκώληκας έτσι ώστε δεν τον πλησίασαν και δεν έβλαψαν , ζητώντας τους ανθρώπους σε τον στα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες κραυγών. Δεν θα καταλάβω ποτέ έτσι ώστε οι άνθρωποι συμπεριφέρονται εκείνης της μορφής για να δουν το ídolo του στενό. Σε ένα λεπτό ήμαστε σε θέση να εισαγάγουμε το αυτοκίνητο, αλλά Lucy πραγματοποίησε ότι Renee είχε παραμείνει πίσω και δεν το άφησαν να προωθήσει, στριμώχνοντας το κοντά στον τοίχο, φύλλα στις χιλιάδες μέσα στο αυτοκίνητο και έκλεισα την πόρτα, επιστρέφοντας για να βοηθήσω σε με Renee. Οι άνθρωποι δεν το άφησαν και στα χιλιοστόμετρά μου κόστους προσώπου του σε με για να φθάσουν σε την, έτσι βάζοντας σε με κοντά κάτω από τους ανθρώπους που φθάνουν όπου ήταν, ενσωματώνοντας σε με και αφήνοντας με μπροστά από την.
Τον προσέχει, ήταν φοβησμενός, ένας αισθητός κακός, θα μπορούσε να τον δει στα μάτια της, η πράσινη ματιά τους. Γοητεύω σε με έπειτα και αισθητές τις σώμα επιθυμίες μου να το αγκαλιάσω και να χαλαρώσω ποτέ το, τη μυρωδιά του Ι enchant και την εγγύτητά του εγώ embeleso. Αυτή ήταν μια τρέλα Alex, δεν έπρεπε να σκεφτεί έτσι. Θέλησα να το αφαιρέσω από το φόβο του.
- Γειά σου πολύτιμος, έφθασε η έξοχη μέγα εδώ σωματοφυλακή σας, έρχεστε με με;
- Jajaja….ευχαριστία για να έρθει. Απαντιέμαι σε που χαμογελώ και αλλά ανακουφισμένος
- Δεν έχει όποιοι, ήδη ξέρετε πάντα στην υπηρεσία σας, τώρα πρόκειται να δούμε εάν μπορώ να ηρεμήσω αυτό άνθρωποι. Γυρίζει σε με και σταμάτησε το ορυχείο πίσω, ενώ τα όπλα μου εμπόδισαν ότι την πλησίασαν. - Ακούνε, ακούνε, παρακαλώ, η ηρεμία, Renee αισθάνεται κουρασμένη και…
- Αλλά θέλουμε μια φωτογραφία με την. Φώναξαν. - Θέλουμε το αυτόγραφό της… εμείς θέλουμε…
- Περιλάβετε/καταλάβετε ένα πράγμα μικρό, αυτό παίρνει από πολύ νωρίς εδώ, επιθυμεί να πάει να στηριχτεί και αύριο θα το έχουν της επιστροφής εδώ, θέλει να πάει μακριά μαζί στο γιο της στο σπίτι της, έτσι ώστε δεν φεύγουν… Για σήμερα σε τον θελήσατε που ένα πλήθος ανθρώπων καθορίζει σε τους ανωτέρω;
- Κατόπιν όχι… -. Ένα νέο κορίτσι εν λόγω. - Αλλά ενιαίος θέλουμε να το δούμε
- Είτε, αυτό είτε, αλλά λίγη απομάκρυνση, είτε βλέπει και αύριο υπέγραψε τα αυτόγραφα που η έλλειψη κάνει και θα γίνει φωτογραφίες με σας αλλά τώρα αφήνετε το υπόλοιπο αυτό. Αισθάνθηκα καθώς Renee πήρε τη λαβή σε με πίσω, που προσπαθώ να προστατευθεί αν και Ι κατά την αίσθημα της επαφής του AM διαταραγμένης.
Οι άνθρωποι ακολούθησαν, λίγο αλλά ηρέμησαν αλλά συνέχισαν το όνομά του και λέγοντας ότι το θέλησαν, δεν είδα ότι αυτό που τελείωσαν, κατόπιν έγινα πάλι.
- Νέα κυρία O´Connor, το θέλω επίσης. Ένα μάτι στον τρόπο συνενοχής παρεκκλίνει της πορείας σε τον . - έτσι…. vayámonos εδώ ήδη. Σε μια συνοπτική μετακίνηση, παίρνει τη λαβή αυτό στα όπλα και χωρίς αλλά περπατά προς το αυτοκίνητο, που απομακρύνεται σε όλα που το ένα την πλησίασε, το έβαλα στο αυτοκίνητο και έκλεισα την πόρτα, βάζοντας σε με στο μέρος του συγκυβερνήτη, ο οδηγός που αρχίζω και φύγαμε ενώ είδε από τα κρύσταλλα ως άνθρωποι ακολουθούμενοι το αυτοκίνητο φρακτών.
Αφήνοντας τους ανθρώπους ένα περιφράξεων ήδη σταματημένους και δεν ακολούθησαν σε μας, ο αγωγός που ρωτιέμαι.
- Γειά σου καλούμαι Carlos, σας πρόκειται να είστε η νέα σωματοφυλακή;
- OH όχι, αριθ. Χαμογέλασα σε τον. - Καλούμαι Alejandra και τους ήξερα κατά τύχη και ενιαίος τους βοήθησε
- Πηγαίνετε, είστε ότι αφού δεν έχω δει Richard και σας….
- Δεδομένου ότι είπα σε σας ενιαίο που ενισχύθηκε τους τίποτα άλλο, Richard η αλήθεια πιστεύω ότι η κυρία το απομάκρυνε, όχι έτσι ώστε, αλλά ήταν τι ακούει
- Το OH… έπρεπε να αναμένεται
- Ο Carlos εσείς μπορείτε να ανοίξετε τον καθρέφτη της πλάτης
- Καθαρίστε. Ο χαμηλοί καθρέφτης και τα ρολόγια σε εκείνοι της πλάτης
- Είστε όλοι καλοί; -. Ήταν ήρεμη ομιλία
- Εάν. Συμφώνησε με Lucy
- Ευχαριστεί… εάν. Renee που πλησιάζει το παράθυρο. - Ευχαριστίες για την ενίσχυσή σας Alex, όχι δεδομένου ότι πρόκειται να σας πληρώσω όλα σε τι έχετε κάνει
- Μην τον αναφέρετε γυναίκα, ήρεμη μια σας. Χαμογέλασα σε τον, ενώ είδα ότι η Raquel δεν άφησε να μιλήσει με συγκινημένο Lucy
- Carlos. Το πρόσεξε. -. Το Lucy θέλει ότι τρέχετε πρώτα σε ένα της σπίτι σε το
- Καθαρίστε αυτού εάν κα O´Connor, και…. αργότερα
- Στο μου, σύντομα αφήνετε σε αυτά τα δύο κορίτσια στο ξενοδοχείο της παρακαλώ
Όπως τον έλεγχο, ο Carlos εγκιβώτισε σε τον, ήταν ο θηλυκός ηγέτης του, με είπε ενώ κουβεντιάσαμε ότι Renee ήταν μεγάλος θηλυκός ηγέτης, μια θαυμάσια ύπαρξη και ποιοι κεστοειδής σκώληκας η τύχη στην εργασία για την. Όταν φθάνω ένας από την Κούβα, καμία δεν θέλησε να το συμβληθεί και κατά τύχη το βρήκε και του πρόσφερε την εργασία σε. Μου είπε λίγο τη ζωή του και ήταν καλό άτομο, το οποίο φάνηκε εγώ στο μου, και επιθυμώ να κουβεντιάσω με τον. Είχαμε τη συνενοχή παρά ακριβώς έναν σύντομο χρόνο που το ήξερε, ξύπνησε σε με κάτι σαν ήξερε όλη τη ζωή μου.
Φύγαμε σε Lucy, στο σπίτι της, ένα τεράστιο σπίτι και πολύτιμος αυτό φθάνει ενός υποστηρίγματος, στο οποίο όλη η πόλη είδε ουσιαστικά, εάν, ήταν πολύτιμη, αυτή με έδωσε για να καταλάβει ότι είχε μια έξοχη προτίμηση κατά την διάρκεια της επιλογής του σπιτιού. Όταν το ένα πήρε την άδεια του φίλου μου αυτή παραμένω ότι λυπημένος θέλησε να συνεχίσει με την. Χαμογέλασε σε με και αφήνω να μπώ στο σπίτι του. Ακολουθήσαμε τον τρόπο μας, αυτή τη φορά τέθηκα πίσω με τους, και η Raquel θέλησε να τεθεί μπροστά και για να μιλήσω με το Carlos, ήδη το είδα να έρθει, σίγουρα θα προσπαθούσε να το δεσμεύσει σε το.
Το Renee με ρώτησε για την οικογένειά μου και είπε σε με ότι η χώρα μου σε τον και ότι αρκετοί να επισκεφτεί το και τον προτίμηση πολύ. Οι χιλιάδες Ι προσέγγιση και ένα που κάθισε έπειτα στην πλευρά μου που κατσαρώνει επάνω ο ίδιος ήταν ήδη σε καθυστέρηση και όνειρο κεστοειδών σκωλήκων. Χαμογέλασε σε με και με είπε ότι φάνηκε σε τον ξένος που ο γιος του έκανε αυτός, δεν ήταν κανονικός σε τον, να πλησιάσει τους ανθρώπους έτσι. Φθάσαμε στο σπίτι της, σε μια αστικοποίηση των όμορφων σπιτιών με τον μπροστινό κήπο.
- Εάν δεν είναι ενόχληση θα είχε σχέση llevarlo- σε σας. Είπε σε με ενώ έδειξε ότι οι χιλιάδες κοιμήθηκαν δίπλα στο μου
- Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χαμογέλασα σε τον συνεσταλμένα ενώ cojia στα όπλα στις χιλιάδες και αφήσαμε το αυτοκίνητο. Ο Carlos και η Raquel ήλπισαν σε με εξωτερική όψη.
Το Renee άνοιγε τις πόρτες σε με του σπιτιού του, μέχρι την άφιξη στον κοιτώνα των χιλιάδων όπου το καταθέτει στο κρεβάτι του, αυτός κατά το πίστη ότι το άφησε εν λόγω με ότι ήρθε αύριο στον εορτασμό του, μεταξύ κοιμησμένος και αριθ. Δεν απαντά σε τον όπως να κάνει το; , αισθάνθηκα ντροπιασμένος, από το οποίο αισθάνθηκε σε με έτσι παρουσία εκείνης της γυναίκας. Η αλήθεια ήδη είχε την εμπειρία αλλά αυτή η γυναίκα που παρακινήθηκε σε με και έβαλε σε με όπως το κορίτσι με τα νέα παπούτσια. Χαμηλότερος αλλά γρήγορα εκείνος ο θα μπορούσα, θέλησε να βγεί εκείνο το σπίτι, ήταν ντροπιασμένη.
- Alex, ευχαριστώ για όλα πάλι σε σας τι έχετε κάνει από μας δύο. Αγκαλιάζω
- Περίπου τίποτα γυναίκα, δεν ανησυχείτε, σε σοβαρό, για να είστε μια ευχαρίστηση, ότι περνάτε την καλή νύχτα. Είπε σε τον ενώ πήγε στον κήπο, διατηρημένη ομιλία σε με σε με
- Alex;
- Εάν;
- Δεν έχετε απαντήσει σε τον στις χιλιάδες, θα έρθετε;
- Perdona;
- Ότι εάν θα έρθετε στον εορτασμό της;
- Mmmmm….καλό… διοικητήριο… εάν προσκαλέσετε σε με θα πάω, η αλήθεια εγώ να ξέρω όχι ακόμα αυτήν την πόλη και αύριο ενώ η Raquel ήταν στη σύμβαση επρόκειτο μακριά να πάω για να την ξέρω, αλλά με δίνει στην κατεύθυνσή της και λέει η ώρα σε με θα είμαι σε θέση να έρθω
- Το Ah, είναι σίγουρο, μόλις φθάνετε, εσείς αγαπά έναν οδηγό; , μπορώ ayudarte να το ξέρω εάν το επιθυμείτε;
- Εάν, βέβαιος η αλήθεια εσείς θα ευχαριστούσε για το, περίπατοι της Raquel αλλά εκκρεμής ….έχει, οι συγχωρήσεις ξέχασαν σε με, σας είστε ένα από τα προσκεκλημένα αστέρια. Χαμογέλασα σε τον που διορθώνει στο λάθος μου από το οποίο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς
- Το Jaja δεν περνά τίποτα, δεν προσπαθώ ότι καθένας με ξέρει, είναι μερικές φορές αλλά επιθυμώ να είμαι με τους ανθρώπους που με ξέρουν λόγος για τον οποίο είμαι και όχι από αυτόν βλέπουνε στην οθόνη. Αύριο εάν έχω την εργασία, αλλά ο εορτασμός των χιλιάδων είναι σε 6 αργά. Δείχνω σε ένα έγγραφο την κατεύθυνση και το τηλέφωνό του. - Mira llámame και μπορώ να πάω στο recogerte προτού να αρχίσει τον εορτασμό και σας φέρνω σε ή έρχεστε στο ταξί όπως επιθυμείτε. Με έδωσε στο έγγραφο ότι εγώ συντηρήσεις αυτό στην τσέπη μου από το παντελόνι. - Μπορώ mostrarte μεθαύριο η πόλη, επομένως θα ευχαριστήσω για όλα σε σας τι έχετε κάνει από μας
- Και γυναίκα κοιλάδων, την οποία όχι πρέπει τίποτα εγώ, αλλά αποδοχή αυτή να παρουσιάσετε μου στην πόλη σε σε, ο οποίος είστε κατάλληλος εγώ το ενώπιον μου ένα η ακαδημία
- Το OH πηγαίνει… Ι το Ι σκέφτηκε ότι συμφώνησε με σας να είναι με με. Χαλαρώνει σε με με μια ματιά γοητείας, Ι που είμαι quiets, εγώ sonroje
- Επίσης. Είπα τα μέσα σε τον και σε σοβαρό παιχνιδιάρικα, εάν, επιθυμημένος να ξοδεψω περισσότερο χρόνο δίπλα σε εκείνη την όμορφη γυναίκα. - Αγαθό ήμαστε δεδομένου ότι, πηγαίνω μακριά ήδη, η Raquel πρέπει να είναι απελπισμένη
- Δεν το δημιουργώ. Είμαι υποδειγμένου που γυρίζει σε με και είδα στη Raquel που φιλιέται με το Carlos. - Πιστεύω ότι δεν είναι παράξενο σε σας πολύς
- Εάν, ήδη πραγματοποιώ. Προσέχει riéndome-. - Έτσι είναι ο φίλος μου επιθυμεί πάρα πολύ για να είναι με το jaja ατόμων
- Και σε σας; -. Εκείνη η ερώτηση μετατοπίζομαι αλλά δεν έπρεπε να μου παρουσιάσει σε όπως το κορίτσι
- Όχι, η αλήθεια όχι, τον δίνω σε περισσότερη σημασία στο ζευγάρι και τη συναισθηματική σταθερότητα, αλλά ή βλέπετε, προς το παρόν είμαι άγαμος, φαίνομαι ότι σε τον δεν γίνομαι όμορφος σε οποιο δήποτε ή….
- Στο μου φαίνεστε σε με όμορφοι και στοργικός, η τίποτα άλλο mirarte είναι αρκετή με το γιο μου
- Gracias καλό, καλύτερο Renee… Πηγαίνω μακριά έτσι ώστε εάν αυτό το ορυχείο φίλων δεν πρόκειται μακριά να βάλει….-. Το προσέχει
- Εάν, αυτό το αγαθό. Μιληθήκαμε στο τηλέφωνο αξίζουμε;
- Καλή ΕΝΤΑΞΕΙ… νύχτα. Τον έδωσα στο χέρι και βαδίζει σε με.
Όταν φθάνει ήδη στο αυτοκίνητο είχε υποβάλει το σπίτι της και είχε κλείσει τους σύρτες. Τέθηκα πίσω ενώ η Raquel στον ίσο τέθηκε δίπλα στο μου, λέγοντας σε μου σε ένας από το Carlos και θαυμάσιος ποιος επρόκειτο να δει γνωστός και τις δύο ηθοποιούς, Ι που πρόσεξα μετά από το παράθυρο την πόλη και δεν άκουσε το, σκέψη για Renee.
Κατά ξύπνημα μέχρι την επόμενη ημέρα, την αυτό βρήκα ενιαίος στο δωμάτιο, αυξάνω σε με δεν θα μπορούσα νωρίς να κοιμηθώ καλά. Ανησυχεί σε με για τη Raquel αλλά είδα μια σημείωση δικός της.
Amiga, παραμένω με το Carlos στον ύπνο jajá ήδη που ξέρετε….mmmmm….από τον έχει εγώ πρόκειται μακριά να πάει άμεσος στη σύμβαση, με έχει δώσει συμβαίνει να εισαγάγει από την πόρτα της πλάτης, βλέπουμε στη νύχτα. Αντίο
Αυτό το κορίτσι πάντα εγώ προς από ποιους ήξερε, αγαθό τουλάχιστον αυτή τη φορά το ήξερα και ήμουν καλό πρόσωπο. Για να μας δει τη νύχτα; , εάν πήγα μακριά στα χίλια γενέθλια … το αγαθό θα προσπαθούσε να είναι στο ξενοδοχείο νωρίς. Το τηλέφωνο ήχησε ενώ άφησε το ντους, γυμνά μέσα Ι που αφέθηκαν για να το πάρουν.
- Εάν;
- Η Δεσποινίς Alejandra Vázquez;
- Εάν, είμαι
- Γειά σου, είμαι Renee
- OH, κυρία που….
- Παρακαλώ…. μπορείτε να καλέσετε Renee σε με εσείς με κάνετε να αισθανθώ πολύ μεγαλύτερο
- Το σαφές σαφές perdóname jaja, μου λέει το βήμα κάτι;
- Όχι, αγαθό, όχι πολύ σοβαρό….αλλά είναι αυτός, έχει…. Δεν θέλω crearte τα προβλήματα… καλύτερα
- Όχι, Renee dígame, το οποίο συμβαίνει;
- Είναι ότι ντύνετε ότι απομάκρυνα Richard και τις κλήσεις στην αντιπροσωπεία ασφάλειας , αλλά δεν με έχουν στείλει σε οποιο δήποτε, ότι είναι όλα κατειλημμένα, παρακαλώ ότι είναι pedirte πολύς αλλά… μπορείτε να με βοηθήσετε;
- Καθαρίστε αυτού εάν. Είπα σε τον αμέσως. - Dígame που είναι τι επιθυμεί, εγώ δεν πρόκειται να μην κάνει τίποτα ξέρει ήδη ότι ενιαίος επρόκειτο να δει την πόλη, dígame ότι θέλει;
- Καλά, εσείς ευχαριστώ για το εκ των προτέρων, δεν ανησυχείτε θα σου πληρώσετε ενός σε που κάνετε την έλλειψη και…
- Δεν ειναι απαραίτητο να μην μου πληρώσει τίποτα σε, εσείς dígame που χρειάζεστε
- Χρειάζομαι την ασφάλεια, σημαίνω, ότι είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά μου. Οι χιλιάδες που το έχω αφήσει με τη μητέρα μου παρέμειναν εδώ στο σπίτι μου. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της σύμβασης και των ανθρώπων… έπειτα….
- Καθαρίστε αυτού εάν, δεν ανησυχεί, μπορώ να διατάξω της ενιαίας ασφάλειάς του… dígame σε με όταν θέλει ότι αυτό…
- Θέα, μέσα σε μια ώρα πρέπει να είμαι εκεί. Προσέξτε το ρολόι μου, τα 8.
- Quiere ότι πηγαίνει στο σπίτι του, ή περιμένω το στην είσοδο της περίφραξης;
- Carlos ήδη αυτό εδώ, θα πάμε στο buscarte σε μισή ώρα και πηγαίνουμε μακριά από κοινού
- Συνετό Dea, θα είμαι έτοιμος
- Καλά έπειτα μέχρι μέσα σε μισή ώρα και τις ευχαριστίες
- Από τίποτα, αντίο
Κρέμασα το τηλέφωνο και τελειώνω σε με εγώ τέθηκα άνετος, η αλήθεια δεν μου είχε φέρει τα ενδύματα για εκείνη την εργασία αλλά έβαλα αλλά άνετος το πιθανό πράγμα, τα τζιν και η άσπρη μπλούζα με ένα λεπτό σακάκι, μαύρο χρώμα. Χαμηλότερος κάτω και ενώ ήλπισε αυτό παίρνει έναν καφέ εγώ σε espabilar σε με. Είδα φθάνω στο Carlos, χαμογέλασα σε τον και κάθισα στο μπροστινό κάθισμα, δίνοντας του την καλημέρα, ήταν πίσω ενωμένο Renee σε με.
- Και στο μου δεν λέτε τίποτα σε με;
- Αισθάνομαι Renee, καλή ημέρα
- Σοβαρό Huy που αυτοί
- Το αγαθό, στην εργασία μια πρέπει να συμπεριφερθεί περισσότεροι του οφειλόμενου πράγματος. Τόλμησα να παρεκκλίνω της πορείας ένα μάτι σε τον, συμπαθώ ότι χαμογέλασε σε με
Πήγε μακριά προς τα πίσω και πρόσεξε μετά από το παράθυρο. Ο Carlos άρχισε να μιλά σε με. Επιθύμησα να μιλήσω με τον. Του ρωτά σε και με έδωσε στους λόγους από τη Raquel. Φθάσαμε και πάλι οι άνθρωποι ήταν στην προσδοκία ελπίζοντας στους καλλιτέχνες της. Επρόκειτο να ανοίξει την πόρτα…. αμέσως
- Renee καθυστέρησης, ακόμη και αριθ. Είπε, επιθυμητός να ανοίξει σε τον την πόρτα σε τον επομένως θα την προστάτευε σε μια καλύτερη θέση
- Αλλά… Richard όχι .....
- Δεν είμαι Richard. Έφυγα και άνοιξα την πόρτα σε τον, salio και άνθρωποι άρχισε να πλησιάζει και να ξαπλώνει επάνω σε με, ενώ απέτρεψε ότι πλησίασαν με τα όπλα μου, αυτή τρόπος και εισαγάγαμε την περίφραξη.
Περπάτησε χωρίς παύση, την εισάγω δωμάτιο επιδέσμου, σε με ελπίζει στην πόρτα. Τελευταίο Salio η ώρα, που αλλάζουν και κατάλογος για δικούς του δημοσιεύω. Το ακολούθησα χωρίς μεσολάβηση της λέξης αν και σε εκείνη την κατάσταση θέλησα να φωνάξω σε τον ότι συμπάθησα πάρα πολλών. Είδε αυτό περπατά και συνάρπασαν δικών του σε με andares. Αυτό αφότου αύξησε μια παρουσίαση τη σκηνή, Ι τοποθετούμαι στο δικαίωμά της όπου μπόρεσε να την δει καλά.
Ήταν ενισχύει και δικοί του που δημοσιεύω αυτό το θέλησα πάρα πολλοί, ήταν πολύ χαριτωμένη και ήταν ed *** reflx mng και απόλαυσε τι προς, συμπάθησε. Παρατήρησα επιθύμησε το Ι για να προσέξει το και τους ανθρώπους που υποβλήθηκαν σε του πολλών πραγμάτων, αλλά μια ερώτηση αφήνω τον παγετό. Το Lucy και εσείς είναι κάτι περισσότεροι από τους φίλους.
Χαμογέλασε σε τον στο κορίτσι που έκανε την ερώτηση σε τον και Renee Ι απάντηση σε τον.
Αλλά ότι φίλοι; … mmmm… εάν….είμαστε οι καλύτεροι φίλοι
Το Salio της μετάβασης σε εκείνη την ερώτηση αλλά… σκέφτεται σε με, ήταν αλλά ότι φίλοι; , έτσι ώστε έκαναν αυτόν τον τύπο σε τον ερωτήσεων; … έπρεπε να του ρωτήσει τις πληροφορίες σε Raquel σε αυτό το θέμα, εάν ήταν έτσι θα είχε μια ευκαιρία να τις κατακτήσει, ήταν τρελλό, Ι δεν είχα αναμίξει ποτέ που την εργασία και η προσωπική ζωή μου, αν και η αλήθεια δεν ήταν μια ενιαία εργασία ήταν μέχρι μια ημέρα. Αλλά δεν είχε βάλει ποτέ σε με καθενός σε μια σχέση εάν είναι ότι είχαν το ένα, έτσι ώστε τη νύχτα η προηγούμενη αλήθεια δεν φάνηκε σε με.
Salio Ella της σκηνής και με τη ματιά του στο έδαφος το ακολούθησα κοντά όπου πήγε, επέστρεψε για να εισαγάγει το δωμάτιο επιδέσμου της. Ενώ περίμενε το στην πόρτα είδα φθάνω σε Lucy.
- Alex… γειά σου όπως αυτούς; -. Είπε σε με που αγκαλιάζω σε με και που φιλώ σε με
- Γειά σου καλημέρα Lucy, καλά, είμαι…. εδώ
- Εάν, ήδη έχω ανακαλύψει, εργασία EH; -. Χαμογέλασε σε με. - Μου καλούμαι Renee και αυτό το είπα, το οποίο φαίνεται σε σας ο θηλυκός ηγέτης σας;
- Καλά. Χαμογέλασα σε τον
- Αυτό μέσα;
- Εάν
- Πρόκειται να συμβώ
- Καθαρίστε. Άνοιξα την πόρτα σε τον και εισάγω, έκλεισα πάλι
Μισή ώρα αργότερα, ένα αγόρι μετά από να προσδιοριστώ όπως το βοηθό του regidor, πλησιάζω και ζήτησα να καλέσω, φύλλα αυτό, άνοιξε την πόρτα μετά από να ζητήσει την άδεια και απεικονίζει ως Renee και Lucy που χωρίστηκαν ενός αγκαλιάσματος. Δεν επιθυμώ να το δω και εξεπλάγησαν πριν από τη ματιά μας. Το αγόρι έδωσε το μήνυμα και αφήνω να κλείσω αμέσως πάλι, και είμαι περιπλέκω, ήμουν σωστοί έπειτα άνθρωποι, ήταν από κοινού. Αισθάνθηκα ένα τρύπημα της ζηλοτυπίας ενώ τα μάτια μου που τυφλώθηκαν από τον πόνο. Αισθάνθηκα κακός, κακός έτσι ώστε… έτσι ώστε; , αυτός συναίσθημα έπρεπε να το ελέγξει έτσι ώστε Renee είχε συμπεριφερθεί πολύ καλά με με και δεν έπρεπε να σκεφτεί έτσι. Μισή ώρα αργότερα έφυγαν.
- Alex. Είπε σε με που χαμογελώ. - Πρέπει να αφήσω στη εξωτερική όψη την περίφραξη
- Τέλειο, θα καλέσει….
- Όχι, είναι ότι τι επρόκειτο να πει σε σας, έχω προσπαθήσει να εντοπίσω στο Carlos, αυτό κατέλαβε….αγαθό….Θέλω ότι σας παίρνετε σε με, ξέρετε για να οδηγείτε;
- Εάν, βέβαιος αλλά δεν ξέρω την πόλη και….
- Δεν ανησυχείτε, Ι που δείχνω σε σας…
Κατά συνέπεια φύγαμε, μετά από να απομακρύνουμε Lucy, περπάτησε μπροστά από με και το αυτοκίνητο που στάθμευσαν στο χώρο στάθμευσης, το συλλέξαμε και βαδίσαμε στη θέση που υποδείχθηκε από την. Μετά από ήδη να κάνω διάφορα κλεισίματα και από την επιστροφή στη θέση της σύμβασης, ενώ εισαγάγαμε είδα τη Raquel που εισήγαγε τη θέση, το σταμάτησα ενώ δείχνει σε τον ότι ακολούθησε σε με, Renee που τέθηκαν πάλι στο δωμάτιο επιδέσμου και έχει ρωτά τη Raquel για τις ερωτήσεις και την κατάσταση σε τον που τόσα Lucy και Renee είχαν.
εγώ επιβεβαιώνεται τόσο πολύ ότι σε Διαδίκτυο όσο στον Τύπο ένα σχολίασε ότι ήταν κάτι περισσότερο από τους φίλους και απ'ό, τι από την αρχή της σειράς είχαν μια καλή χημεία. Είπε εν συντομία όλων σχετικών με τους τα δύο εγώ και η σχέση του, Ι, δεν σήμανε σε τον στο φίλο μου που είχε δει, επειδή αυτός θα επιβεβαίωνε σε τον τι καθένας σκέφτηκε, εάν, οριστικά ότι το αγκάλιασμα που είχε δει ήταν ήδη κάτι αλλά που φιλία, η οποία φάνηκε σε με. Αισθάνθηκα απογοητευμένος, έβλαψε σε με και αισθάνθηκα πολύ άσχημος μέσα σε με.
- Έτσι ώστε τόσος φίλος ερώτησης; , ίσως είναι αυτός;
- Τίποτα, εσείς δεν εφευρίσκει τις ταινίες. Είπε σε τον που αποκτήθηκε
- Κατόπιν η κόρη φαίνεται ότι… αγαθό ότι ενόχλησε εκείνη την κατάσταση σε σας
- Κατόπιν αριθ. Γυρίζει το πρόσωπο σε τον. - Και τώρα τα βέτο φίλων, κατά συνέπεια εσείς απολαμβάνουν τη σύμβασή σας
Φεύγω χωρίς ρητό της λέξης, με ήξερε ήδη όταν έβαλε έτσι και σοφός αυτή σε με που δεν επρόκειτο καλύτερα να μιλήσω με με όταν αισθάνθηκε σε με κακό. Ξοδεψαμε όλο το δόσιμο ημέρας επιστρεφόμενο και το πρόσεξα και χαμογέλασε σε με και στο μου το χαμόγελό του σε με αλλά σκέφτηκε για το της και Lucy μαζί και ήδη όλα κατέρρευσε μέσα στο μου. Πήραν την άδεια που ήταν τελικά πλήρης ημέρα Ι, οι άνθρωποι φώναξαν τα ονόματά του και επιδοκίμασαν σε τους στις οργές, όταν χαμήλωσαν της σκηνής που δημοσιεύω άρχισα να θέλω να τους αγκαλιάσω, έπρεπε να ενεργήσω γρήγορα και να τους πάρω γρήγορα. Φθάσαμε στο δωμάτιο επιδέσμου όπου ήταν μια ώρα και αναχώρηση προετοιμασμένος και κατάλογος για να επιστρέψει για να στεγάσει πού περίμενε τον εορτασμό σε το του γιου του. Είχα αποφασίσει να μην έχω φύγει, πιθανώς σε την θα ήμουν Lucy και δεν θα επιθυμούσα να τους δω μαζί, δεν με συμπάθησα ότι κατάσταση. Αν και υπεάρξε πολύς άνθρωποι στην έξοδο, κατορθώσαμε να φθάσουμε στο αυτοκίνητο πέντε λεπτά αργότερα και φθάσαμε στο σπίτι της. Χαμηλώνει σε με εγώ άνοιξε την πόρτα σε τον.
- Ευχαριστίες για όλο το Alex
- Μην το αναφέρετε, ήδη αυτοί στο ασφαλές σπίτι, ήταν εγώ επικυρώνει παρακαλώ, κοιλάδα ένα φιλί σε χιλιάδες μέρος μου από…
- Έτσι ώστε; , δεν πηγαίνετε στο quedarte;
- Όχι, είμαι κουρασμένου είμαι καλύτερος από πηγαίνει σε με….
- Όχι… -. Αυξάνω τη φωνή του. - Αυτό συγχωρήσεις, σημαίνω ότι…. επειδή δεν πηγαίνει στο quedarte; , Οι χιλιάδες ξέρουν ότι venias, είπα σε τον το πρωί και αυτήν την ελπίδα σε σας
- Το Renee ακούει… είναι ότι… Ι….
- Πηγαίνουμε παρακαλώ, επιπλέον ακόμη και είμαι pagarte….
- Το Renee δεν μου πληρώνει σε σε τίποτα, ήδη είπα για να είμαι μια ευχαρίστηση για το hacerlo- μου σε τον. Επέμεινε και επέμεινε στην πληρωμή σε με, Ι που δεν την θέλησα, η αλήθεια είναι ότι σε με για να την φροντίσει και ότι αντί της εργασίας ήταν θαυμάσια υπηρεσία, ενδεχομένως στη ζωή μου ήταν πολλές όπως αυτήν. - Ακούει εγώ έχει σκεφτεί κάτι, θα κάνουμε το ακόλουθο πράγμα, εγώ η πληρωμή που με να όντας σε θέση να είστε στον εορτασμό του γιου της, αξίζετε;
- Αλλά αυτή δεν είναι μια πληρωμή… για μας σε μια χαρά ότι έρχεστε στον εορτασμό
- Αγαθό αλλά Ι εάν το εξετάζω έτσι. Ένα μάτι με το χαμόγελο παρεκκλίνει της πορείας σε τον
- Αυτός ο καλός, έπειτα εισάγουμε
Μετά από να διατάξει στο Carlos που είπε σε τον στη Raquel που θα είχα αφήσει λίγο στον εορτασμό, εγώ φεύγει. Εισαγάγαμε και οι χιλιάδες έτρεξαν στα όπλα της μητέρας τους, με ακολούθησαν αγκάλιασμά μου και ευχαρίστησε σε με για να είναι στον εορτασμό του που ήδη είχε αρχίσει. Το σπίτι Renee ήταν όλη η πλημμύρα των μητέρων και των φίλων των χιλιάδων. Renee εμφανίζομαι η μητέρα του που ευχαρίστησε για πολύ σε με τη χειρονομία ότι είχα την πρώτη ημέρα με τις χιλιάδες. Αρκετός χρόνος μιλά με την κυρία και ενώ μιλήσαμε φθάνω Lucy. Ήταν πολύ όμορφη και αλλά με τα ενδύματα που πήραν ήταν λογικό ότι Renee χάθηκε σε εκείνη την όμορφη γυναίκα. Πλησιάζω για να μας χαιρετήσω αμέσως στα και τα δύο αλλά την αποχώρηση σε αναζήτηση Renee. Έχει τόσο καλά, ότι πέφτει σε με και άρχιζε να το μισεί έτσι ώστε αυτή αυτό κεστοειδής σκώληκας και Ι αριθ. Δεν θέλησε να δει δεδομένου ότι τα δύο ήταν ed *** reflx mng και μιλούσαν στην κουζίνα, πορείες σε με σε αναζήτηση χιλιάδες και το πρόσεξε για να παίξει σε ένα διογκώσιμο κάστρο με τα amiguitos του.
Περίπατος από τον κήπο Renee, το οποίο ήταν πολύτιμο και φωτίστηκε μέχρι εκείνη την έναστρη νύχτα και με ένα λάμποντας πλήρες φεγγάρι. Αυτό σκέψη για πολλά πράγματα και αποφασίστηκα για να κάνω κάτι που χαλάρωσε πάντα και καθάρισε την ένταση σε με του σώματός μου, για να κολυμπήσω. Μια μεγάλη πισίνα προτού μου να είσαι και γυρίζει το πρόσωπό μου, το σπίτι ήταν πολύς θόρυβος και δεν πιστεύω ότι κανένας που συνειδητοποιείται του ποιου έβαλα. Στην έναρξη που αμφιβάλλει, δεν θέλησε να βάλει σε με χωρίς αίτηση της άδειας αλλά δεν ήταν πλέον στο ρολόι και δεν πιστεύω ότι αφορούσε τον ιδιοκτήτη σε τον του σπιτιού.
Σε ένα μικρό cabañita που ήταν στενό, μεταξύ του καθαρισμού των ενδυμάτων και είδα σε με ότι υπεάρξαν κοστούμια λουτρών, θα μπορούσα απότομα παντελόνι, υποθέτω Renee, έχω εγώ πραγματοποίησα ότι αυτή κεστοειδής σκώληκας ένα όμορφο σώμα αλλά ότι ορυχείο, αλλά όπως ήταν ελαστικός εγώ μπόρεσα να εισαγάγω. Αφήνει στην άσπρη μπλούζα μου με και το καθάρισμα που το σακάκι σε με εγώ έβαλε από τα σκαλοπάτια, δεν θέλησε να κάνει το θόρυβο, άρχισα να κολυμπώ στη σιωπή.
Περνώντας δέκα λεπτά θεώρησα ότι κάποιος που προσεγγίζεται από τον ο ίδιος τρόπος ότι είχα φθάσει πριν. Ήταν χιλιάδες.
- Alex, που η καλή ιδέα, εγώ θέλει επίσης, Ι θέλω να βάλω στην πισίνα
- Οι χιλιάδες καθυστερούν ίσως τη μητέρα σας…. τον έχετε ζητήσει άδεια;
- Όχι, για απότομα ενώ δεν το έχω δει, Ι πιστεύω ότι αυτό με Lucy και…
- Το Vente έρχεται έπειτα. Είπα σε τον, εάν η μητέρα της θέλησε να είναι με Lucy δεδομένου ότι πήγε με την, Ι, θα έπαιζα με εκείνο το τόσο όμορφο αγόρι ότι έπεσε σε με φαινομενικό
- Huy αυτό το κρύο ένα EH; -. Είπε σε με που προσέχω σε με
- Ενιαίοι στην έναρξη, αλλά métete και κολυμπάτε και πλευρές αυτή πλούσια
- Siiiiiiiiiiiiiii-. Και άλματος στο ύδωρ
Δεν πήραν στους φθάνοντας φίλους του, που πήγαν ένας-ένας μακριά, Ι που χαμογέλασα κατά βλέποντας τους, ήμουν φανταστικός τα παιδιά σε με. Τους έβαλα για να παίξω πολλά πράγματα, ο καρχαρίας, pilla pilla, γελάσαμε και το περάσαμε λαμπρό. Ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις αποστάσεις στην πισίνα προσέλκυσε μιας μιας στις μητέρες που από την άκρη γέλασαν και πρόσεξαν σε μας για να παίξουν, μερικές προστέθηκαν στα υδρόβια παιχνίδια, μεμονωμένο που από τις οποίες φθάνει είχε παρατηρήσει ότι αυτή δεν άφησε το ρολόι σε με.
- Τα αγόρια είναι θαυμάσια EH. Ο Alex, επομένως εσείς καλείται αλήθεια;
- Εάν, το σας είστε…
- Carol, η μητέρα του Miguel. Είδα τη σφαίρα παιχνιδιού με τις χιλιάδες
- Το OH… εσείς έχει ένα μεγάλο αγόρι, συγχαίρω σε σας. Είπε το δόσιμο του του χεριού μου σε τον, το οποίο προσέγγιση Ι και εγώ χαιρετά ο ίδιος με ένα φιλί.
- Ευχαριστεί… εάν, ζήσαμε στο σπίτι στο αντίθετο, και ο δύο ενιαίος, ο σύζυγός μου πέθανε ένα ζευγάρι πριν των ετών στην πράξη στο ρολόι
- OH, ο, τιδήποτε το θεωρώ. Αυτός ήταν. to.militar, αστυνομία;
- Αστυνομία
- Ήδη… επειδή αισθάνομαι την πολλή Carol
- Εάν, ήδη είμαι καλύτερος, τώρα αισθάνομαι καλά….αν και δυστυχώς είμαι πολύ solita….-. η ματιά της έγινε αισθησιακή… ήταν σίγουρες συλλήψεις ότι η γυναίκα θέλησε γρήγορα κάτι αλλά ότι για να μιλήσει. Είναι όμορφη, καφετιά τρίχα, πράσινα μάτια και σώμα του λόγου σκανδάλου για τον οποίο είδε. Αλλά όχι, στο μου συμπάθησα ένα άλλο πράγμα, ένα άλλο πρόσωπο. Αισθάνθηκα όπως ένα χέρι κατατέθηκε στον ώμο μου, στροφές και είδα Renee σταθερά σε με που προσέχω σε με.
- Μπορείτε να έρθετε Alex λίγο ενώ. Γειά σου. Ο αιχμηρός χαιρετισμός στη Carol, είχε πάρει πιθανώς για να μεταφέρει χωρίς επιθυμία του ο εορτασμός στην πισίνα του
Sali ενώ τα αγόρια φώναξαν το όνομά μου που αγαπήθηκε που επέστρεψε για να βάλει σε με, που χαμογελά εγώ αυτοί που λένε που θα επέστρεφε σύντομα. Περίπατος μετά από γρηγορότερο αυτή από θα μπορούσα από δεν ήταν πολύς, πήγε απογειώνεται και ο πλήρης τρόπος των piedritas, εγώ ήταν αυτοί που καρφώνουν. Μπαίνω στο σπίτι του που δεν ήταν κανένας άνθρωπος επειδή ήταν όλοι κάτω, Ι που είμαι quiets, ήμουν όλα υγρά, δεν θέλησα να εισαγάγω.
- Η δικαιολογία Renee, εσείς είναι ότι είμαι και πηγαίνω σε τον….
- Καθυστέρηση. Το ένα πήγε σε ένα ντουλάπι, με ντύνει μια πετσέτα και αυτό το πρόσφερε. - Τώρα βλέπουνε. Ήταν εξαγριωμένη θα μπορούσε να το θεωρήσει, αλλά έτσι ώστε. Μπήκαμε στο γραφείο και το λόφο της η πόρτα. - Μπορεί να μαθευτεί που αυτοί να κάνει; -. incrimino εγώ
- Disculpe; , σε εκείνος ο ένας μιλά για, αλλά κάποιος δεν είναι από την πισίνα είναι ότι….
- Δεν είναι αυτός, δεν πειράζει σε με ότι έχετε πάρει τον εορτασμό εκεί
- Κατόπιν….Δεν καταλαβαίνω την κυρία σε τον
- Αφήνει την κλήση σε με έτσι και δεν γίνεστε ηλίθιος. Παραμένω για το πώς αντιδρούσε, εάν δεν ήταν από την πισίνα, για την οποία μίλησε σε με;
- Renee, δεν είμαι ηλίθιος αλλά δεν καταλαβαίνω τι που λέτε σε με, μπορώ explicármelo-. Η ηρεμία μου φάνηκε να το κάνει hopeles αλλά
- Καλά, πρόκειται να μιλήσω σε σας βέβαιους ότι κάνατε την ομιλία με τη Carol;
- Carol; ….mmmm, η μητέρα του Miguel;
- Εάν, αυτός. Αυτό μπροστά από την προκαλεσμένη συνεδρίαση σε με πίσω μου το γράφω-γραφείο του
- Καλή… εγώ εμφανίζεται και τον χαιρετώ αλλά….-. Το πρόσεξε και δεν άφησα την κατάπληξή μου, αλλά έτσι ώστε ενοχλητική τον ότι ακτίνα με έναν γείτονα δικός της; , ίσως αυτή; , θα ανακάλυπτε στη στιγμή. - Έτσι ώστε η ερώτηση Renee; , δεν μπορώ να χαιρετήσω έναν γείτονα δικός της;
- … Όχι παρακαλώ σε με. Κραυγή. - Εάν, αλλά όχι μπροστά από τα αγόρια. Διόρθωσε το sonrojada
- Μπροστά από τα αγόρια; , αυτός συμβαίνει με τους; Ενιαίος χαιρέτισα σε έναν γνωστό, δεν έχω καταστήσει τίποτα κακό
- Υπάρχει παρακαλώ ο Alex. Αυξάνομαι της καρέκλας περπατώντας από το γραφείο του. - Όλος έχει δει όπως μίλησε σε σας και όπως πρόσεξε σε σας και ως καλό εσείς… υπαινίχθηκε σε σας
- Renee, πιστεύω ότι δεν είναι σωστός τι λέει, είναι αλλά πιστεύω ότι αυτό που μπερδεύεται. Ενιαίο Ι….χαιρέτισε σε με και…
- Κατόπιν δεν θέλω ότι το χαιρετάτε, ούτε ότι το προσέχετε, ούτε ότι φιλά σε σας, ούτε ότι….Αυτό συγχωρήσεις, σημαίνω ότι….-. Γυρίζει σε με της καρέκλας και αυξάνει σε με που προσέχω σταθερά το, αποφάσισα ίσως να τολμήσω λαμβανόμενος εάν, ότι γίνοντας μου το χαμόγελο.
- Αυτός ο ζηλότυπος ένας;
- Αυτοί τρελλό πρόσωπο; , ζηλότυπο Ι; , έτσι ώστε; Και αυτός. .de αυτός; -. ο περίπατος προς την και τη χειρονομία του ήταν να δοθεί ένα ένα βήμα πίσω….εάν… ότι συμπαθώ, έτσι ώστε εάν, ήταν ζηλότυπος και επιπλέον εγώ rehuia και ήταν sonrojada, για να το δει έτσι σε με. Ζηλότυπο και όμορφο κορίτσι. Δεν ήταν με Lucy, τώρα θα το ελάμβανε για με.
- Εάν….Renee, αυτό το ζηλότυπο ένα, και δεν καταλαβαίνω έτσι ώστε, επειδή στο μου δεν συμπαθώ εκείνο τον τύπο γυναίκας. Το προσέχει από πάνω προς τα κάτω, ενώ περπατά προς την και πάλι έδωσε μια μια πλάτη βημάτων. - Στο μου συμπαθώ μια ξανθή γυναίκα, των πράσινων ματιών, με την καθαρή και κρυστάλλινη ματιά, της ευγενούς καρδιάς, των καλών συναισθημάτων και μιας εσωτερικής ομορφιάς που τίποτα δεν πρέπει να φθονήσει η όμορφη εξωτερική ομορφιά του. Γωνίες αυτό στη βιβλιοθήκη βιβλίων που είχε το γραφείο της και τοποθέτηση των όπλων μου έτσι ώστε να μην μπορεί να δραπετεύσει, αυτό το πρόσεξε σταθερά. - Πιστεύω ότι σε αυτόν τον ενιαίο εορτασμό υπάρχει ένα πρόσωπο που επανασυνδέει εκείνα τα χαρακτηριστικά, εσείς ότι δημιουργείτε; -. Πρόσεξε σε με, τα μάγουλά της sonrojaron ο ίδιος.
Ήταν κλεισμένο επάνω, κάτω από Vista του, όταν αποφασίστηκα για να φιλήσω αποκαλούμενος του στην πόρτα, χωρίζει σε με της από το ένστικτο, εγώ απομακρύνεται για να ανοίξει, ήταν Lucy.
- Renee….βλέπουνε το τρέξιμο, είναι….-. Είπε φοβισμένος, προσεγγίσεις σε με
- Αυτός στο παρελθόν; -. Πιέζει χρονικά για να μου ρωτήσει σε
- Είναι χιλιάδες, στην πισίνα….-. Δεν ακούει το τελειώνει, έτρεξα γρήγορα αλλά εκείνος ο μπόρεσα
Όταν φθάνει, οι χιλιάδες ήταν στο ύδωρ, ενώ η Carol προσπάθησε να το αφαιρέσει, ρίχνει σε με γρήγορα και τον έδωσα στην επιστροφή, ήταν αδρανής, οι ιδιαίτερες προσοχές του, παίρνει τη λαβή αυτό στα όπλα και με την ενίσχυση μιας άλλης μητέρας αφήσαμε στο ύδωρ και των δύο, το αφήνει στην άκρη της πισίνας, πλησιάζει το αυτί μου το στήθος που του, δεν ανάπνευσε, άρχισα να τον δίνω στα μασάζ στο στήθος, ενώ έδωσε στοματικό τον αερίζει, δεν ανάπνευσε, φοβίζει και άκουσε του κατώτατου σημείου το κλάμα με Renee. Δεν θα μπορούσε να φύγει, πηγαίνουμε σκεπτόμενοι του, πρέπει να αντιδράσετε. Συνέχισα τον στην αναπνοή και τα μασάζ και το ρητό έτσι ώστε ο Θεός μου με βοήθησε για να του σώσει σε, αυτός έδωσαν τη νοημοσύνη στο reanimate εγώ σε τον. Ζήτησα έναν γιατρό στις κραυγές, πότε στις τρίτες χιλιάδες φορά ήδη αντιδρώ, άρχισε να ρίχνει το ύδωρ του στόματός του και γυρίζει για την οποία αφαίρεσε όλα σε το, tosía ενώ χτύπησε αυτό ζυγίζει στην πλάτη του.
- Ή μικρός, ήδη, αισθάνεστε καλύτερα; -. Χαμογέλασα σε τον
- Εάν… εάν… -. Αγκαλιάζω, για να θεωρήσω ότι το αγκάλιασμα ήταν το καλύτερο πράγμα από είχε συμβεί σε με στη ζωή μου, ότι η χειρονομία μου έκανε την κραυγή
- Αγάπη αυτό το αγαθό; -. Πλησιάζω ένα φοβησμένο Renee και φωνάζοντας ακόμη και, προσέχομαι. - Gracias Alex, ευχαριστίες, εσείς είναι ένας άγγελος για μας
- Για να δει muchachote-. Ζήτησα από Renee, για να το πάρω σε τον στο τέταρτό του, δέχτηκα. - Πηγαίνουμε ότι είναι πολύ σε καθυστέρηση και αρχίζει να κάνει κρύος. Το Coji στα όπλα και με το παίρνει δωμάτιο στο του
Το αλλάζει των ενδυμάτων και του ενός που τίθενται στο κρεβάτι του, δεδομένου ότι ήταν αυτοί οι παιδί, τόσο έτοιμος και ευφυής, και πολύ γενναίος έτσι ώστε περασμένος ένα ratito ούτε ένα ένα θυμήθηκε το πράγμα. Κάποιος που εισάγω τον κοιτώνα ήταν ο γιατρός που έφθασε με τη μητέρα του. Ι, επρόκειτο να μου αφήσει σε όταν ζητούμενο Ι για να υπάρξει που αφέθηκε σε μου. Μετά από διαβουλεύσεις, ο γιατρός του ορίζω την αντίστοιχη ιατρική του σε και φεύγω. Renee απομακρυνθε'ν στην πόρτα που δίνει του τις ευχαριστίες και το Ι που χαμηλώνω δίπλα σε την δεδομένου ότι οι χιλιάδες ήδη είχαν πέσει κοιμισμένες, είδα σχεδόν ότι το σπίτι ήταν κενό , αγαθό… δεδομένου ότι Lucy ακολούθησε εκεί.
- Το Bueno Lucy, είναι πολύ αργά. Με πλησιάζει αυτή. - Πρόκειται να φύγω ήδη….
- Καθυστέρηση….
- Το άκουσμα, είναι ότι πολύ είμαι κουρασμένου και πρέπει να ξαπλώσω σύντομα σήμερα, πηγαίνω μακριά στο ξενοδοχείο και….-. Φθάνω Renee
- Ήδη πηγαίνετε μακριά μέχρι τον Μάρτιο;
- Εάν Renee, είναι ήδη χρόνος, αύριο θα καλέσει στις χιλιάδες που βλέπουνε όπως αυτό.
Πήρα ντυμένου μετά από να συλλέξω τα ενδύματά μου στο σπίτι της πισίνας και βαδίζει στο ξενοδοχείο, φθάνει σε ένα ταξί που Renee είχε κάνει παρακαλώ προειδοποιεί σε με και καθορίζω την έκρηξη από όλη μια.
Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι Renee που βρίσκομαι στο ξενοδοχείο, είχε ένα χρέος με με δεδομένου ότι υπεάρξε fiance σε με, για να μου διδάξει την πόλη σε. Δέχτηκα το αν και δεν θέλησε, έτσι ώστε βλέποντας το διέγειρε σε με αλλά. Βήμα πέταγμα της εβδομάδας και αριθ. των δύο μιλήσαμε για το πράγμα στον εορτασμό του γιου της. Από εκείνη την κατάσταση που ήταν στα πρόθυρα να συμβεί εάν Lucy δεν είχε διακόψει σε μας. Ήταν πιθανό ότι αυτή ήδη ούτε αναφερόμενος. Εκείνη η εβδομάδα ήταν φανταστική, τα τρία την περάσαμε πολύ καλά, πήγαμε στο básquet, συμβαλλόμενο μέρος του μπέιζ-μπώλ που ήταν το αγαπημένο παιχνίδι των χιλιάδων, στο πάρκο διασκέδασης και ακόμα και απρόθυμα έτσι ώστε στις χιλιάδες δεν συμπάθησε σε μερικά μουσεία. Διασχίσαμε ουσιαστικά τις σημαντικότερες θέσεις της πόλης. Αλλά φθάνω η ημέρα της οποίας έπρεπε Μάρτιος σε με να κλειδώσει μέχρι με σε εκείνο το σχολείο της FBI. Όταν ξύπνησα επάνω ότι ημέρα που έγινε αισθητή όχι άλλο σε με καλά, έπρεπε να απομακρύνει σε με έπειτα την επόμενη ημέρα έπρεπε να εγγραφτώ στην ακαδημία.
Πήγα να τους ψάξω δεδομένου ότι είχαμε αποφασίσει, ξέραμε ήδη για να οδηγούμε από εκείνη την φρενιτιώδη πόλη μετά από αρκετές ημέρες να γίνει. Φθάστε στην πόρτα και οι χιλιάδες εκείνης της ημέρας αυτό έπαιξαν ένα συμβαλλόμενο μέρος του μπέιζ-μπώλ με τον εξοπλισμό της, ήταν πολύ ικανοποιημένες και δεν θέλησε να το ρίξει σε το για να χάσει. Φθάσαμε στο συμβαλλόμενο μέρος και ενώ έπαιξε στις ολισθήσεις προώθησης, το Renee και μίλησα.
- Έχω σκεφτεί το φίλο για να μην πω τίποτα σε τον, αγαθό…. για να μην απομακρύνω σε με
- Ο Alex, εσείς πρέπει να το κάνει, εάν τον εξηγείτε ασφαλή θα καταλάβετε το αγόρι μου σε τον πολύ σε έτοιμο
- , Αλλά… όχι όπως την απομάκρυνση σε με…
- Ενιαίο dile ότι πρόκειται μακριά να πάτε μέχρι τρεις μήνες και ότι επιστρέψατε, έτσι ώστε επιστρέψατε την αλήθεια; -. Προσέχομαι με τη θλίψη
Οι χιλιάδες ρολογιών, δεν θέλησαν να τον αφήσουν, το θέλησε ως γιο και στη μητέρα του το θέλησε επίσης, το αγάπησε, αν και ενιαίος αυτή μεταχειρίστηκε σε με όπως μια απλή φιλία.
Τελειώνω το συμβαλλόμενο μέρος και πήγαμε να γιορτάσουμε τη νίκη σε ένα pizzería, η ημέρα ήταν σε με πολύ γρήγορα και τον κάλο νύχτας γρήγορα. Έπρεπε να είμαι ισχυρός και ενώ το ένα καθορίζει κάθισα στο κρεβάτι του και τον είπα της κατάστασής μου. Θέλησε να φωνάξει αλλά περιλήφθηκε και συμπεριφέρομαι όπως ένα hombrecito. Αγκάλιασμα σε με και αίτηση σε με ότι επέστρεψε και ότι αποκαλούμενος κάθε εβδομάδα σε τον. Πρίν βάζει σε με στην κραυγή, Sali του δωματίου. Renee που περιμένουν κάτω στην αίθουσα, που κάθεται σε με που προσέχω στην τηλεόραση αν και δεν αναφλέχτηκε. Κάθισα σε μια παρακείμενη πολυθρόνα.
- Αγαθό… ήδη το έκανα, το έχω πάρει αρκετά καλό
- Ο γιος μου είναι ισχυρό αγόρι. Είπε σε με χωρίς προσοχή σε με
- Εάν, μοιάζεται με τη μητέρα. Γυρίζει το πρόσωπό της στο ρολόι σε με
- Είναι τι καλείται σε μας για να υποβληθεί σε μας, όλη η αγαπητή άδεια οντων μας σε μας
- Δεν λέτε εκείνο το Renee, από την εύνοια. Με πλησιάζει αυτή που βάζει σε με των γονάτων
- Συνετό Dea Alex, εσείς δεν ανησυχεί για μας, θα είμαστε καλά
Αυξάνει σε με και χωρίς αλλά έδωσα την επιστροφή και οι περίπατοι προς την πόρτα, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν εκεί, θέλησα να παραμείνω, αλλά δεν με έδωσε σε μια ελπίδα ούτε. Όταν επρόκειτο να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του.
- Έτσι ώστε; , έτσι ώστε μας αφήνετε σε; Έτσι λίγα εσείς θέλουν σε μας; -. Γυρίζει και το Ι που στέκεται επάνω είδε σε Renee πίσω από το μου, με τα δάκρυα διασχίζοντας τα μάγουλά του σε με, χιλιάδες στην πλευρά του, ο κεστοειδής σκώληκας που λήφθηκε από το χέρι, που προσέχει σε με σταθερά
- Ενιαία μια λέξη Renee, ενιαίο μου λέει μια λέξη και θα έχετε στην πλευρά σας όλη η ζωή σας. Απαντά σε τον
- Quédate-. Είπαν και οι δύο από κοινού
Έτρεξα για να τους αγκαλιάσω και σοι δύο, τους θέλησα, τους αγάπησα, αισθάνθηκε την οικογένειά μου και είχαν καταδείξει σε με ότι ήταν αμοιβαίος. Δεν θα τους άφηνε από οποιαδήποτε σειρά μαθημάτων αστυνομίας. Από όλες τις μορφές η εργασία δεν ήταν πηγαίνοντας Ι που χρειάζεται, επειδή τώρα έπρεπε να προστατεύσει ..... Στην οικογένειά μου.

No hay comentarios:

Poster FanReals By LadyAxR

And of course this should not be less, our beloved LadyAxR not only writes FanReal .... if not more. Thanks for sending us the link. Clicking on the cover you can buy his novel.

Novela Corta: Vida Ajena

Novela Corta: Vida Ajena
Autora: LadyAxR

Poesia en Movimiento

Poesia en Movimiento
Muchas cosas salen de nuestros corazones, mas dejemos el odio fuera de el....