INTRODUCCIÓN

Mi nombre es Angela y conoci a LadyAxR hace un tiempo a traves de algo que tenemos en comun, nos encanta la serie Xena Warrior Princess. Sus relatos me hicieron sentir y eso me hizo que les comentara a mis amigos, ellos me pidieron sus relatos para leerlos y coincidieron conmigo. Asi que decidimos crear este club sobre ella, sere la encargada de llevarlo aunque mis amigos me ayudaran de vez en cuando. Te damos la bienvenida y esperamos que tu tambien leas sus relatos.

Angela.

Tanks You.....

Thanks primarily to LadyAxR for having replied to the e-mail, the truth is that you never imagined you would....

" I do not like these deserve as much as you are working for me but I feel blessed for having made feel with my stories, I think they have very sweet fan of Lucy and Renee, with great respect that I do ..... "

These stories are good and a good writer who sent us but we will not publish respect for her. On behalf of all want to thank us Misslane who kindly responded to our request soon banner, thanks and hope to keep contact with you, does a great job, is an artist. Thanks to all those we have asked translations in Greek and some other languages .... time, little by little they will soon published many more .....

Heather.

domingo, 22 de febrero de 2009

(Greek) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ
(από LadyAxR)

Lucy
*******************************************************
Προς λιγότερο από μια εβδομάδα από δεν το είδε και ήδη πέθανε για να είναι σε δικοί του πλευρά, ότι η ημέρα ως υπόλοιπο είχε αυξήσει τη σκέψη σε με για την, στο πρόσωπό της, το χαμόγελό της, οι πράσινες περιποιήσεις ματιών της από τους χαμηλότερους κλάδους. Έπρεπε εγώ που γαντζώθηκα, ήταν όπως ένα φάρμακο για με. Ήταν μπροστά από τον καθρέφτη χρωματίζοντας σε με τη γραμμή των ματιών, έπρεπε να φύγει για να ψαχτούν τα παιδιά μου στο σχολείο.
- Ίχνη αγάπης… που επάνω αυτοί στα σύννεφα. Είπε για να ληστεψει την προσέγγισή μου και cojiendome σε με ο χειλικός, pinto μου φραγμός και προφορά των χειλιών του συνεχών. - Η ζωή μου με λέει, σκέφτεστε ότι έχω φύγει καλά;
- Jaja Jaja οριστικά όχι, πιστεύω ότι το rosita πηγαίνει σε σας αλλά
Το μυαλό μου έκανε τη μύγα όταν άρχισα να φεύγω με Rob. Ι, ήδη εργασμένος στη σειρά, ένα έτος μας ξέραμε και ήταν και είναι πολύ ευχάριστος. Μια ημέρα καλούμαι στο γραφείο και είπε σε με.
- LU, μπορούμε να μιλήσουμε κάτι σημαντικό;
- Καθαρίστε. Τον κάθισα μπροστά από. - Αυτός συμβαίνει Rob; , υπάρχει κάποιο πρόβλημα με…
- Ο προσωπικός φίλος , πολύ προσωπικός είναι κάτι
- Huy, το οποίο σοβαρός, μου πέστε έπειτα, ο οποίος συμβαίνω;
- Χρειάζομαι , χρειάζομαι το σώμα σας σε σας, σας χρειάζομαι…
- Jajaja, αλλά για το οποίο μιλάτε Rob; , εάν σε σας συμπαθείτε αλλά ένα νέο αγόρι που σε ένα αγόρι ένα piruleta
- Jaja, εάν, ήδη, αλλά πρέπει proponerte κάτι, πρέπει εγώ υπέθεσα δεξιά μια πρόταση
- Indecente; Jaja
- Είναι στο σοβαρό φίλο
- Αυτό το αγαθό, για να δούμε μιλάμε σοβαρά. Είπε την αύξηση σε τον του αριστερού φρυδιού μου σε τον
- Άκουσμα, αυτό συχνά έχουμε μιλήσει, είμαστε οι ίδιοι φίλοι και με λέτε ότι απέναντι από την κοινωνία, αλλά είμαι σε σας ειλικρινής επιθυμία να μην κάνει, ξέρετε ήδη ότι είμαι κάτι που διατηρείται με και δεν συμπαθώ ότι δείχνουν σε με με το δάχτυλο. Θέλω ότι παντρεύετε με με, θέλω ότι…
- Για να παντρεψει με μας; , αυτοί τρελλό πρόσωπο; , Ι….
- LU, σοβαρό για την κοινωνία, ρολόγια, είμαστε φίλοι, σας επιθυμείτε να έχετε έναν γιο και ένα Ι για να καλύψετε τι περπατά ήδη να μιλήσει για κοντά όλες τις πλευρές μου.
Φάνηκε σε με μια παράλογη ιδέα αλλά ότι οι δαίμονες, λόγος κεστοειδών σκωλήκων, θέλησαν πάλι για να είναι μητέρα και η εποχή ένα ιδανικό συμβαλλόμενο μέρος, ότι σοβαρός ένας καλός πατέρας και ότι αυτό θα φρόντιζε σε μας καλά. Και ο σημαντικότερος είναι από είμαστε πολύ φίλοι και είμαστε συμπεριλαμβανόμενοι/κατανοητοί αμοιβαία.
- Δεσμός, αποδοχή
- Συνετό Dea, θα αρχίσουμε να φεύγουμε και σύντομα αναγγείλαμε την υποχρέωση
Επέστρεψα στο παρόν, συνεχής παρουσίαση αποδείξεων το maquillaje μου και δεν άφησα το γέλιο στην πλευρά του, με τα πράγματα προς τα οποία. Πήρα την άδεια δεδομένου ότι έπρεπε να πάει από τα παιδιά, από αυτό έπειτα εμείς είχα δύο θαυμάσια παιδιά και δίπλα στη μεγαλύτερη κόρη μου διαμορφώσαμε ένα θαυμάσιο και σταθερό σπίτι για τα. Ο γάμος μου; , καλά, θαυμάσιος, προς τα πράγματά του ήταν και ίσο Ι, το σπίτι που τον σεβαστήκαμε. Αν και προς μακροπρόθεσμο που δεν ήταν με οποιο δήποτε, αγαθό ουσιαστικά δεδομένου ότι τελειώνω τη σειρά επειδή δέσμευσα λάθος grandísimo στο enamor σε με με αυτό δεν είχα.
Ενώ πήγε στο αυτοκίνητο άκουσε το CD μου, τραγούδησε και αισθάνθηκε σε με ευτυχή, έτσι ώστε προς δεν είχαμε αποφασίσει Rob πολύ και το Ι που θα πηγαίναμε των διακοπών και του καλύτερου πράγματος από θα πηγαίναμε σε αναζήτηση οι φίλοι μας Renee και Steve. Πήραμε αρκετά καλό και εμείς χρησιμοποιήσαμε για να φύγουμε μαζί όταν είχαμε την ευκαιρία. Αν και στο μου, με κόστισε αρκετά να δει δεδομένου ότι ο Steve το αγκαλίασε ή τον έδωσε στην αγάπη ότι επιθύμησα να τον δώσω, αλλά προσαρμόστηκε σε με στην ύπαρξη στην πλευρά της και την κατοχή της φιλίας της. Ήταν αυτό όλα για το μου και Rob μετά από να ρωτήσει το sonsaco πολύς σε με πλάτη ετών, πράγμα ότι είπε πάντα σε με που διακινδύνευσε σε με και είπε έτσι για να τελειώσει αυτό το βάσανο σε τον, αλλά αποκρίθηκα πάντα σε τον χωρίς, δεν θέλησα να διακινδυνεύσω τη φιλία μας από τίποτα του κόσμου.
Μετά από να συλλέξουμε τα παιδιά μου, πήγαμε στο κέντρο, των αγορών, να αγοράσουμε το απαραίτητο πράγμα για το ταξίδι. Αύριο φύγαμε στην πρώτη ώρα στην κατεύθυνση του Χιούστον που είναι όπου οι φίλοι μας ήταν προς το παρόν δεδομένου ότι είχαν αρχίσει τις διακοπές τους μια εβδομάδα ενώπιον μας. Φθάσαμε σε καθυστέρηση στο σπίτι και ληστεύουμε ήδη είχαμε προετοιμάσει το βραδυνό, το καλό καλύτερο ρητό είχε διατάξει και ο έτοιμος κεστοειδής σκώληκας σε το στον πίνακα, δεδομένου ότι δεν ήταν πολύ καλό για την κουζίνα.
Μετά από ένα πολύ ευχάριστο βραδυνό και για να καθορίσουμε στα παιδιά μας, παραμείναμε στην αίθουσα μιλώντας τα πράγματά μας. Rob, μου είπε ότι είχε αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο των ατόμων μέχρι έναν χρόνο. Προς δεν είχαν βλάψει το αρκετά πολύ και κάτι αβέβαιος αισθητός.
Καθορίζουμε όχι πολύ μετά από τους μικρούς επειδή είχαμε σε madrugar από το ταξίδι. Νευρικός sentia, που διεγέρθηκε για να επιστρέψει για να τον δω, με κίνησα όταν πρόσεξε σε με tenderly. Έπρεπε να αφήσω να σκεφτώ για την, έπρεπε να στηριχτώ, το μακροχρόνιο και βαρύ σοβαρό ταξίδι.
Steve
*******************************************************
Το φως μιας νέας ημέρας με έκανε ξυπνήστε, η γυναίκα μου δεν ήταν πλέον, αυξάνει σε με γρήγορα και ήταν κάτω δίπλα στα παιδιά μου που έχουν το πρόγευμα, ενώθηκα σε τα.
- Ren, αγάπη, αποκαλούμενη ήδη; Sabes σε εκείνη την ώρα φθάνουν;
- Όχι, αυτό και δεν έχουν κληθεί
- Το Huy που δεν έχετε της πολύ καλής αλήθειας χιούμορ σήμερα;
- Αυτό συγχωρήσεις, δεν θέλησα hablarte έτσι, είμαι ότι….Δεν αισθάνομαι καλά, έχω πολλά πράγματα στο κεφάλι
- Καλή αγάπη, ήρεμη μια σας. Το άκουσμα, ότι έχετε πολύ να βρωμίσει με την εγκαινίαση εορτασμού της μητέρας σας, εσείς δεν ανησυχεί, σήμερα παίρνω στα παιδιά και το dedícate σας ενιαία στον εορτασμό
- Πολύς θα ευχαριστούσε για σας, είμαι που συντρίβεται κάτι
- Η σαφής αγάπη δεν θα έλειπε αλλά, βλέπουμε στο εσωτερικό της μητέρας σας κατά την διάρκεια των τροφίμων αξίζουμε; -. Είπε σε τον ενώ με πλησίασε αυτή και το φίλησε στο μέτωπο
Είδα το σπίτι και τους στεναγμούς άδειας έτσι ώστε ακόμη και να μπορεί να το έχει δίπλα στο μου. Το Renee ήταν θαυμάσια γυναίκα και ακόμα κι αν του χρόνου trascurrido συνέχισε που ευγενής γυναίκα που πολύ καιρό πριν ήξερα. Όταν πήγαμε στο πανεπιστήμιο σε με είμαστε με το της και έχασα τη διαδρομή σε τον όταν αποφάσισε να φύγει για να αποδείξει η τύχη στο παρόν επάγγελμά της, πράγμα που εκπλήρωσε επειδή έγινε μεγάλη ηθοποιός. Και κατά βλέποντας το έξι έτη πριν ήμουν σε θέση να το κατακτήσω και άρχισα δίπλα σε την μια νέα ζωή και το όνειρό μου ήταν εκπληρωμένο σύνολο όταν είχαμε δύο θαυμάσια παιδιά. Μετά από να έχετε το πρόγευμα και να προετοιμαστούμε σε μικρό μου, πήγαμε στο πάρκο να παίξουμε και να κάνουμε έναν μακροπρόθεσμο. Η ώρα για να φάω δεν παίρνω στην άφιξη και πήγα στο σπίτι της πεθεράς μου. Μια θαυμάσια ύπαρξη ότι αγάπησε τα παιδιά μου με την τρέλα και τους επέτρεψε σε όλα τι στο χέρι του ήταν. Όταν χαμηλώνει του αυτοκινήτου, coji στο IRIS στα όπλα και τον έδωσα στο χέρι στις χιλιάδες, κεστοειδής σκώληκας η άσχημη συνήθεια που τρέχει και δεν θέλησε εκείνο το ένα που δραπέτευσαν σε με μέχρι την ύπαρξη μέσα στο σπίτι. Ενώ εισαγάγαμε oía η φωνή Renee.
- Η βλασφημία αυτό είναι, πρέπει να έρθετε να τους αλλάξετε, δεν μπορώ να αρχίσω έναν εορτασμό με τα πλαστικά γυαλιά, δεν είμαι το πρόβλημά μου ότι τα γυαλιά ήταν σπασμένα
Δεν ήξερε σε Ren, δεν ήταν γυναίκα για να αυξήσει τη φωνή, και πολύ λιγότερος για να θεραπεύσει τους ανθρώπους έτσι. Δεν κατάλαβε έναν που καλά συνέβη σε τον αλλά σε εκείνους τους όρους που δεν θέλησε να το ανακαλύψει σε περίπτωση που στο μου κλήθηκε σε με για να λάβει. Από προς μια εβδομάδα η τοποθέτησή της αυτό είχε αλλάξει και δεν τόλμησα να του ρωτήσω σε αλλά ήταν εμφανές ότι σύντομα έπρεπε να κάνει έπειτα δεν την θέλησε ότι εκείνη η θαυμάσια γυναίκα ότι είναι, έγινε όλο το αντίθετο. Γυρίστε Vista του προς μας και κατά βλέποντας μας αλλάξτε τον τόνο φωνής, αισθάνθηκε ντροπιασμένος, Ι που ήξερα ότι δεν θέλησε ότι τα παιδιά τους το είδαν σε εκείνο το κράτος.
- Είτε, είτε, ακούνε, θα διατάξουν σε κάποιο από το υπόλοιπο των γυαλιών και ελπίζω ότι αυτή τη φορά δεν είναι σπασμένοι. Αντίο. Στην κορυφή κρέμασε το τηλέφωνο και η διάταξη θέσεων σε μια καρέκλα της τραπεζαρίας έκανε τα χέρια. - δεν μπορώ πλέον με αυτό, είμαι κουρασμένου
- Mami-. Πλησιάζω τις χιλιάδες σε τον και το αγκάλιασμα. - Δεν τίθεστε έτσι, εάν αγαπάτε το Ι που σας βοηθώ, μπορώ να κολλήσω τα γυαλιά με την έξοχη κόλλα μου
- Jaja, γιος ευχαριστιών αλλά όχι, καλύτεροι πηγαίνω από νέα. Έδωσε έναν έξοχο τον ωθεί. - Με αυτό ήδη έχετε ζωντανεψει την ημέρα σε με. Steve, η μητέρα μου αυτό…
- Εδώ… -. Ο εγγονός του είπε ενώ ένα που προσεγγίστηκε πίσω και που έγινε σε τον στα όπλα. - Γειά σου η αγάπη μου όπως αυτό τον πολύτιμο, όπου αυτό το chiquitina- μου. Έψαξε το IRIS
- Εδώ πεθερά… -. Είπε την παρουσίαση σε το του σε τον σε όποιο η κόρη μου αποκρίθηκε με την πράσινη ματιά της και το γοητευτικό χαμόγελό της, το είχε κληρονομήσει της μητέρας της.
- Του δίνει το Steve που, έχω με δίνω σε αυτόν ότι εγώ όπως τα φιλιά. Το πρόσφερα όταν φεύγω στις χιλιάδες στο έδαφος
- Στήθος, πρέπει να διατάξω κάποιο από…
- Η αγάπη… εσείς πρέπει calmarte, αυτό το όλο πολύ καλά, δεν είναι έτσι το perfeccionista, εσείς πρόκειται να δει ότι ο εορτασμός θα είναι μια επιτυχία και η μελλοντική επιχείρησή μου επίσης, ντομάτα αυτό με αλλά ηρεμεί από όποιους εάν δεν πρόκειται σε σας να ρίξω εδώ
- Pero….
- Τίποτα αλλά……. ήδηΠρόκειται μακριά να διατάξω των εγγονών μου με το γαμπρό μου
- Δεν έχετε έναν άλλο έναν. Είπα σε τον που χαμογελά σε τον
- Το TU Renee αυτό εμποδίζει για να στηριχτεί, αυξάνει το τέταρτό σας και στο duer σε με για λίγο
Υπάκουσα στη μητέρα του και το αναγκάζει για να αυξήσει τον κοιτώνα όταν του αυτός ήταν εφηβική, έτσι ώστε το ένα καθορίζει στο κρεβάτι και στηρίχτηκε έναν χρόνο. Πήρα την άδεια που δίνει ένα φιλί που στο μέτωπο έπειτα δεν επέτρεψε σε με για να το φιλήσει, έτσι ώστε το πρόσωπο θα με είχε γυρίσει; Δεν κατάλαβε ότι η αντίδραση προς με και την αλήθεια δεν ήταν η στιγμή για την ερώτηση σε τον, καλύτερα από στηρίχτηκε και ήδη θα μιλούσαμε σε μια άλλη στιγμή.
Renee
*******************************************************
Πρόσεξε το μου γύρω και με έκανε να θυμηθώ τον καλό χρόνο, όταν ήταν νέα και προστατεύθηκε από τη μητέρα μου, ότι ανύπαντρη που και που αγάπησε με όλη την ψυχή μου, έπαιξε και εκπλήρωσε μου για να έχει το σπουδαστή και ήταν πολύ ευτυχής. Τώρα τα πράγματα είχαν αλλάξει, συνεχισμένος εκείνη την προστασία της μητέρας μου αλλά ήταν διαφορετικό, έχω αυξηθεί ήδη τη μητέρα AM επίσης και πρέπει να προστατεύσω το ορυχείο. Η εργασία μου καταναλώνει μακροπρόθεσμο και την επιθυμία σε με να μην τελειώσει η χαρακτηριστική μητέρα που αφήνει των πλευρών τα παιδιά της. Ο σύζυγός μου είναι μεγάλο άτομο, είναι αξιαγάπητος, καλός και καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω σε τον, πρέπει να ομολογήσω όλα σε τον. Για να το ομολογήσει σε το; , εάν, και για να πει σε τον αυτός.
«Η αγάπη, αγάπη, είναι ότι έχω εξετάσει και είμαι έγκυος γυναίκα, ah, ένα άλλο πράγμα, θέλω να το αυξήσω ενιαίο, δεν θέλω σε σας στη ζωή μου, να επιθυμήσω το διαζύγιο έτσι ώστε είμαι με τον καλύτερο φίλο μου»
Αυτός άσχημος που στο κεφάλι μου ακούστηκε, αισθάνθηκα το σύρσιμο, πάντα αντιστοιχούσε σε με καλά και το είχα εξαπατήσει , αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τι αισθάνθηκε από Lucy. Από την αρχή παίρνω συγκινημένος, τη μορφή του να μιλήσω, να εκφραστώ, το γέλιό του, το όμορφο πρόσωπό του και την τρυφερή και ειλικρινή καρδιά του. Όταν ανακαλύπτει σε με η υποχρέωση της ήρθε ο κόσμος ανωτέρω σε με, δεν θα μπορούσε να το θεωρήσει, αλλά έπρεπε να αναμένεται, Lucy πάντα είχε την καλή σχέση με Rob, αν και η αλήθεια δεν φαντάστηκε σε με σε Robert με μια γυναίκα, Ι Ι σκεπτόμενο για τη στιγμή της που ήταν εύθυμη, αν και με μπερδεύει επειδή το Ι στη γυναίκα των ονείρων μου κατακτά πριν. Conquistar πριν; , δεν έπρεπε να σκεφτεί έτσι, ενιαίο Lucy που ήταν ο καλύτερος φίλος μου, δεν ήταν σε θέση ποτέ να το κατακτήσει.
Φθάνω Steve στη ζωή μου και απογοητευμένος από εκείνο το χτύπημα που καθορίζω στα όπλα του που βλέπουνε εάν έτσι ήταν σε θέση να είναι ευτυχής, αν και ήταν εμφανής ότι ποτέ το σοβαρό πράγμα, είχα τα πολύτιμα παιδιά μου και τώρα σε αυτήν την στιγμή της ζωής μου θέλησε να τον αφήσει. Προς έναν μήνα είπαν σε με ότι είμαι έγκυος γυναίκα, και ότι θέλω να το αυξήσω ενιαίο, να επιθυμήσει να μην συνεχιστώ με τον, αλλά σε οποιοσδήποτε ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη μου δεν πιστεύω ότι θέλει να χωρίσει από τον, ξέρω το Steve και είμαι καλός πατέρας, σε κάθε περίπτωση σωστός κεστοειδής σκώληκας για να μην κάνω αυτού σε τον, σοβαρός ο πατέρας του. Το πρόβλημα είναι όπως το ρητό, λέγοντας σε το το σε τον χωρίς να βλάψει το ή τουλάχιστον για να αποφύγει έναν μεγάλο πόνο σε τον. Ο λόγος κεστοειδών σκωλήκων μητέρων μου έπρεπε να στηριχτεί έτσι ότι αφήνει να σκεφτεί για αυτόν και προσπαθεί στον ύπνο.
- Renee… Το Renee, ξυπνά ήδη τον εορτασμό αυτό για να αρχίσει
- Mmmm….-. Ήμουν στα awares μου αργά και τι είδα γεμίζω της χαράς, το πρόσωπο Lucy-. - Amiga… αλλά αυτό… εσείς είναι πραγματικά ή συνεχίζω ακόμη και; -. Ενσωματώνει σε με και το αγκαλιάζει, ένας αυτός αλλά συμπαθώ όλων είμαι ότι με αντιστοιχούσαν
- Soñabas με με; -. Ένα Lucy χωρίς χαλαρώνει σε με που λέομαι σε με, Ι, κοντά στους ψιθύρους αυτιών του σε τον
- Εάν, αλλά δεν λέτε ότι σε τον σε οποιο δήποτε είναι ένα μυστικό, εάν ο κόσμος subtex δεν θα τελείωνε jaja-. Είπα αυτός σε τον Ι πλήρες για να ολοκληρώσω και για να γυρίσω κατά μέρος τι τελείωσε ότι στο inconciencia μου που είχε φύγει χωρίς επιθυμία, δεν θέλησε ότι ήξερε για την αγάπη μου, επειδή δεν θα επέστρεφε για να με δει.
- Εάν… το jaja εσείς είναι σωστό
- Πότε έχετε φθάσει; , όπως; Και….-. Το χαλαρώνω πολλή κοστολόγηση σε με και τις στροφές το κεφάλι μου για να δω το παράθυρο, ήμουν όλο το σκοτάδι. - Τι ώρα είναι;
- Guau οποάλες δήποτε ερωτήσεις να δουν. Από όπως αρχίζω; , mmmm jaja. Έχουμε φθάσει για μια ώρα λίγο πολύ, ο Steve πήγε να μας ψάξει ο αερολιμένας.
- Είναι όλος κάτω;
- Το αγαθό, όχι, αυτό είναι αυτό στο ξενοδοχείο…
- Ξενοδοχείο; , το οποίο κάνετε στο ξενοδοχείο; … ήδη μπορείτε να έρθετε για να στεγάσετε της μητέρας μου. Lucy από το Θεό που είναι…
- Εάν, είτε, είτε, ηρεμήστε η μητέρα σας έχει ειπωθεί σε με και έλεγχος στη Daisy από σας αμαρτία αυτοί και Rob, δεν πιστεύω ότι παίρνουν στην άφιξη. Έχετε αφήσει μια ώρα για το vestirte, δεδομένου ότι ο εορτασμός άρχισε, από τον τρόπο που έχετε αφεθεί στο πολύτιμο σπίτι και τον κήπο αυτός ο τον πιό prettiesτον
- Αληθινά το δημιουργείτε;
- Εάν ο φίλος, ήδη έχει πει στη μητέρα σας το νευρικό πράγμα σε με ότι ήσαστε, πρέπει tranquilizarte αυτή θα αφήσετε όλου θαυμάσιου ενός που πρόκειται να δείτε
- Εάν, εκείνος ο ελπίζω, μια ώρα; , έχετε πει σε με ότι ενιαίος έχω μια ώρα; , πρέπει να πάρω ντυμένου και πρέπει…
- Ηρεμία, ηρεμία, tómalo με την άγονη γυναίκα. Είπε σε με ενώ βοήθησε να με αναθρέψει σε με του κρεβατιού
- Καλός σας αφήνω σε Renee, πρέπει να πάω στο δωμάτιο που η μητέρα σας εγώ ορίζει ο ίδιος για να ντύσει σε με και στην αποτύπωση σε σας αμαρτία αυτοί
- Έχει βάλει σε σας…
- Εάν, στο μεγάλο δωμάτιο της σοφίτας και των ευχαριστιών για όλο το Ren, η παραμονή και για να μας προσκαλέσει σε αυτόν τον εορτασμό και…
- Η γυναίκα δεν έχει όποιων, για το είναι μια ευχαρίστηση που είστε εδώ και συμπαθώ την ιδέα να ξοδεψω τις διακοπές με σας, και τα αγόρια όπως είναι;
- Μεγάλος και πολύτιμος όπως δικούς σας, ήδη είδα και με έφαγα jaja, για όταν επόμενο; -. Είπε ότι σε με με ένα μάτι κλείστε το μάτι
Ότι το είπε παιχνιδιάρικα, αλλά είχε συμβεί πραγματικά σε με, και δεν τόλμησε να μην πει σε τον τίποτα σε με, αλλά κεστοειδής σκώληκας που για να πει κάποιο, ήταν ο καλύτερος φίλος και όχι ακόμα σοφή κράτους μου μου, το πρόσεξε με τη σοβαρή κατάπληξη και ενώ εισήγαγε το λουτρό εγώ είπε σε τον.
- Lucy, πρέπει να μιλήσω με σας, δεν είναι τώρα κανένας χρόνος αλλά σύντομα εγώ πρέπει να μιλήσει αξίζει;
- Καθαρίστε… hey με λέει, εάν είναι κάτι σημαντικό εγώ παραμένει και…
- Κατόπιν… εάν… και … και… καλύτερα σύντομα δεν μιλήσαμε
- Δεσμός, έπειτα πηγαίνω μακριά ήδη, βλέπουμε ο κοντός ενώ
Είδα την άδεια και εάν ενώ με έδωσε σε ένα λουτρό, ήδη είχε αποφασίσει τις αλλαγές που θα είχε στη ζωή μου.
Rob
*******************************************************
- Daisy, πρόκειται να πληρώσω στην ημέρα, αγαθό οι ώρες ότι ήμαστε, ενώ σας βάζει στα αγόρια στο αυτοκίνητο, Ι εδώ που πηγαίνω ακολουθούμενος. Χαμογέλασα Rob
- Βέβαιος δεδομένου ότι αγαπάτε γενικό. Απαντώ με μια χειρονομία παραδίδω το μέτωπό του και παρέκκλιση από την πορεία ενός ματιού σε τον, κάτι που μου έκανε το γέλιο
- Πηγαίνουμε, κόρη, déjate του jaja payasadas
Το ένα ακολούθησε την κατεύθυνση του χώρου στάθμευσης και σταμάτησα στο μετρητή προκειμένου να γίνει η πληρωμή, η νέα κυρία που γίνεται ελπίζει εγώ, έπρεπε να ελέγξει την κάρτα μου και ενώ προς αυτή γύρω από τα ρολόγια μου, οι άνθρωποι που πήγαν και venia με τις βαλίτσες, και εγώ είδαν τι δεν φαντάζεται ποτέ για να δει, Steve. Ήταν με μια άλλη γυναίκα, μιλούσε πολύ animatedly στο φραγμό του φραγμού, Ι που δεν πίστεψα τι τα μάτια μου είδαν, δεν μπόρεσαν να είναι ο Steve, αλλά πάντα ήταν πιστός σε Renee. Ίσως το αγαθό αυτό μπέρδεψε σε με, εμφανίστηκα η επιστροφή όταν στρέφω την προσοχή μου recepcionista, τελειώνω και δεν θέλησα να σκεφτώ άσχημα έτσι αποφάσισα να με πλησιάσω αυτοί, πήγα στον τρόπο όταν είδα το αδιανόητο πράγμα, άρχισα να φιλιέμαι, ότι μου έκανε πίσω κάτω και είναι pasmado, και τώρα που; , δεν επιθύμησα να βρεθώ σε τον… όχι, δεν έπρεπε να βάλω σε με. Από τις σκέψεις μου απομακρύνω τη Daisy που πλησιάζω πίσω.
- Ήδη πληρώσατε; , το οποίο διακρίνει;
- Τίποτα, πηγαίνουμε. Λήψη του του βραχίονα και στροφή του έτσι ώστε δεν είδε το Steve. - Πηγαίνουμε ήδη, εάν η μητέρα σας δεν θα παλεψει σε μας εάν φθάσαμε σε καθυστέρηση
Ενώ μόλυβδος σκέφτηκε για τη θέα, το είπε σε Lucy; , το είπε σε Renee; Ή ακτίνα με τον; Οριστικά κάτι έπρεπε να κάνει, δεν θα μπορούσε να αφήσει εξαπατημένο Renee εκείνης της μορφής, δεν ήταν σωστό, κάτι ότι εάν έχω είμαι εκείνος ο συμπαθώ την ειλικρίνεια. Φθάσαμε και τα αγόρια χαιρέτησαν τη μητέρα Renee, στον κήπο, οι σερβιτόροι πήγαν και ήρθαν ολοκληρώνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες, οι μουσικοί τοποθέτησαν τα όργανά τους. Δεν στερήθηκε πολύ για τον εορτασμό.
- Αγόρια, πηγαίνουμε ανωτέρω, απορροφάμε αυτήν την ελπίδα σε μας. Η Daisy είπε
- Είναι σίγουρο, πηγαίνουμε αγόρια
Όταν φθάσαμε στο δίκλινο δωμάτιο Lucy τοποθετούσαμε τα ενδύματα των αγοριών στο κρεβάτι.
- Τέλος, αλλά όπου ήσαστε;
- Είναι ότι καθυστέρησαν σε με με….
- Δίνει ίσο Rob, πρέπει να ντύσω τα αγόρια, παρακαλώ Daisy ayúdame, εισάγω το λουτρό ......
- Εάν ήδη ένας ότι υπάρχει να κάνει. Παίρνω pequeñín στα όπλα
- Και το Julios σας βλέπει με με ότι…
- Lucy, πιστεύω ότι έχω contarte κάτι. Είπε σε τον ενώ πήρε τη λαβή τα ενδύματα βαλίτσας μου μου
- Rob, της εύνοιας, τώρα πολύ κυλιέμαι με τα αγόρια, δεν μπορείτε….
- Αγαθό, εάν, καλύτερο λέω, σύντομα σας μιλήσαμε σύντομα
- Αλλά αγαθό, το οποίο εσείς για να χωρίσει σε τετράγωνα σήμερα σε όλοι που λέτε σε με το ίδιο πράγμα;
- Σε αυτός μιλάτε για;
- Είναι ότι Renee έχει πει σε με το ίδιο πράγμα και….
- Mami, Julios αυτή η ρίψη….- Daisy Shouted από το λουτρό
- Rob που ακούει, σύντομα μιλήσαμε
Lucy
*******************************************************
Μετά από να κρατήσει τα αγόρια πολύ, στο wade, για να παίξει, έχει ήταν όλοι οι έτοιμοι αυτοί για την περίπτωση, εγώ παρακαλώ για να με δει αυτοί με τα κοστούμια του γραβάτας και στην κόρη μου το ύφος του. Ενιαίο αφέθηκε το Ι….
- Το cari Robert, llévatelos κατεβάζει και espérenme… τώρα με αγγίζει μου
- Σαφές Lucy, η ήρεμη ντομάτα σας ο χρόνος σας, βλέπουμε ο κοντός ενώ κάτω από
- Τα αγόρια εσείς είναι πολύτιμα, φαίνεστε angelitos
Έφυγαν αφότου τους φιλά κατ' επανάληψη και απομακρύνθηκαν φεύγοντας ενώ χαμογέλασαν και έπαιξαν τα pistolitas. Μεταξύ το λουτρό και ήταν όλη η αφθονία των τιναγμένων πραγμάτων, δεν είμαι ενδιαφερόμενος, γεμίζει το λουτρό με το καυτό ύδωρ και υπόβαλα τη χαλάρωση σε με αν και ήταν περίπου πέντε λεπτά. Ούτε δύο είχαν συμβεί πότε άγγιξαν στην πόρτα του τετάρτου. Πολύ στη θλίψη μου, άφησα το λουτρό που αναμίχθηκα σε μια πετσέτα ότι δεν επιτυγχάνομαι δεδομένου ότι ήταν γιου μου. Άνοιξα την πόρτα αργά και το Ι πίσω από ενιαίο αυτή αυτό αφαιρώ το κεφάλι.
- Εάν;
- Lucy; -. Το Renee ήταν στην άλλη πλευρά, χαμόγελο, όμορφο, σε ένα άσπρο Albornoz, το μυαλό μου η σκέψη ότι κάτω από το δεν άνοιξε αλλά ότι το όμορφο σώμα του και το δέρμα του
- Έχετε το pillado σε με στα μέσα να λουστεί το jaja, το οποίο συμβαίνει; , χρειάζεστε κάτι ή….
- Εάν, σας χρειάζομαι. Παραμένω παγετός πριν από εκείνη την επιβεβαίωση, η πετσέτα εγώ έκλεισα επάνω ο ίδιος και το σώμα μου που είμαι γυμνός
- Το OH… η συγχώρηση πετσετών… είναι ότι….- Παίρνει πάλι τη λαβή που αυτό του εδάφους και εγώ την έβαλαν δεδομένου ότι μπόρεσα, εγώ να τεθώ νευρικός
- Ήρεμος φίλος, σας χρειάζομαι έτσι ώστε χρειάζομαι στις σκιές του jaja ματιών
- Εάν….καθαρίστε….Σημαίνω ότι… φαντάζεται… εάν….ελπίζει ότι πηγαίνω ο ίδιος λουτρό και εισάγετε, στη βαλίτσα μου αυτό το neceser μου
Έβαλα πάλι να τρέξω στην μπανιέρα ενώ μίλησε σε με από τον κοιτώνα. Το σώμα μου αισθάνθηκε όλο το αντίθετο αντί της ύπαρξης ήρεμο στο ύδωρ που έγινε αισθητό σε με ανήσυχο, άκουσε τη φωνή του και αυτό σε με έβαλε νευρικό και αλλά όταν είδαν τα μάτια μου την πόρτα καθώς αργά το άνοιξαν και το κεφάλι του παρουσιάζομαι.
- Μπορώ να συμβώ;
- Mmmm εάν, συμβαίνει
- Guay που έξοχο λουτρό, δεδομένου ότι θα επιθυμούσα να είμαι μέσα
- Perdona; -. Είπα σε τον ενώ τη ματιά μου γύρισαν κατά μέρος προς το ύδωρ και τα χέρια μου άρχισαν να καλύπτουν σε με με τον αφρό
- Αυτός είναι εύγευστος το jaja φίλων λουτρών. Όχι ανοικτή ντροπιασμένη αλήθεια σε σας;
- Από εάν αριθ. Έριξα ένα συνοπτικό νευρικό γέλιο σε τον. Αυτός ήταν σίγουρος αυτή δεν ήταν ο πρώτος χρόνος που με είδε έπειτα σε ένα λουτρό όταν εργαστήκαμε στη σειρά που είχαμε κάποια μια άλλη ευκαιρία. Αν και ήξερα για να ελέγχεται πάντα το πράγμα νευρικότητάς μου που σε εκείνη την περίπτωση δεν κατάλαβε έτσι ώστε δεν το έλαβε.
- Αγαθό, πρέπει να φύγω, πρέπει να πάρω ντυμένου εάν όχι, δεν θα είμαι έτοιμος, βλέπουμε Lucy σύντομα
- Αυτό το καλό, hey Renee, επ'ευκαιρία που ήταν ότι αυτό που έπρεπε να πείτε σε με;
- Ι….mmmm σε αυτός μιλάτε για;
- Πηγαίνουμε φίλος, δεν γίνεστε το ηλίθιος, σας ξέρω και κάτι συμβαίνει, με σου λέει σε, ο οποίος συμβαίνετε σε σας;
- Είμαι έγκυος. Και χωρίς αλλά αφήνω να κλείσω την πόρτα το λουτρό πίσω εάν και ακούω την πόρτα του κοιτώνα στενού ο ίδιος
Το μυαλό μου είμαι στο στόχο, που προσέχουν στο ύδωρ χωρίς σκέψη, ενιαίος στο μυαλό μου ήταν εκείνες οι δύο λέξεις, (είμαι έγκυος). Αλλά όπως την ύπαρξη έγκυος; , είχε πει σε με που προς το παρόν δεν επιθυμεί να έχει αλλά παιδιά, επειδή ήδη κεστοειδής σκώληκας το ζευγάρι, και τώρα ένας άλλος γιος αλλά. Η απογοήτευσή μου ήταν στην αύξηση, που έγινε αισθητή σε με ευτυχή από το μελλοντικό φωτισμό της, αλλά ήταν ένα άλλο εμπόδιο αλλά στη ζωή μου που λέει σε τον…. για να πει σε τον αυτός; , δεν έπρεπε να σκεφτεί για τίποτα για ενιαίο αυτή σε εκείνη την φιλία που επέτρεψε σε με για να έχει. Το Renee ήταν ο φίλος μου και το σημείο, έπρεπε να το υποστηρίξει, έπρεπε να είναι με την, αλλά δεν κατάλαβα έτσι ώστε αυτό το είπα εκείνης της μορφής, έτσι ώστε πήγε μακριά και δεν αφέθηκα να δώσει ούτε τα συγχαρητήρια αυτός.
Daisy
*******************************************************
Ήμαστε στον κήπο, η μητέρα Renee, jugueteaba με τους εγγονούς της και τους αδελφούς μου, τον προσέξαμε και είδαμε δεδομένου ότι απόλαυσε τους εγγονούς του, τα παιδιά σε τον, αυτό ήταν αναμφισβήτητα. Τελείωσαν τα διογκώσιμα παιχνίδια άφιξης που είχαν ζητήσει για τα παιδιά και η κυρία που γίνεται τη θέση λέει σε τον στα αγόρια πού να αυτοί τοποθετηθούν, ήμουν ο ίδιος με τους και κάνω την εργασία μου. Μετά από να τοποθετήσω τους τους απομάκρυνα στην πόρτα και είδα αυτήν μπροστά από το σπίτι ήμουν εκεί ένα αυτοκίνητο που στάθμευσαν με μια γυναίκα μέσα, δεδομένου ότι δεν άφησε το ρολόι προς το σπίτι. Αυτός με έκανε να ενοχλήσω σε με και αμέσως πλησιάζει σε με, αλλά συνειδητοποίησε και αρχίζω στη μεγάλη ταχύτητα, εκπλήσσω εκείνη την κατάσταση σε με.
Γυρίζει σε με για να επιστρέψει για να μπεί στο σπίτι αλλά πίσω από το μου ήταν ο Steve.
- Ότι αυτοί που κάνουν εδώ; -. Ρωτιέμαι νευρικός
- Αγαθό, έφυγα για να απομακρυνθούν εκείνοι τα παιχνίδια και είδα ένα αυτοκίνητο ότι σκέφτηκα ότι ήταν βαδισμένος φιλοξενούμενος αλλά
- Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από εισάγετε και ξεχνάτε αυτό
Με το Steve, αν και ένας μεγάλος τύπος είδε, δεν χρησιμοποίησε για να έχει την επικοινωνία, ήταν κύριος που δεν έπεσε σε με καλά, από το οποίο από τον ήταν ότι η μητέρα μου ήταν ανεπιτυχής, και αυτή σε με. Η μητέρα μου προσπάθησε να κρύψει εκείνη την αγάπη ότι κεστοειδής σκώληκας σε Ren, αλλά ήταν κάτι εμφανές προς το χρόνο Ι, ήδη είχε δώσει με λογαριάζει. Αλλά δεν είπα ποτέ τίποτα σε τον και δεν θα το καταστήσω ποτέ ενιαίο έως ότου αποφασίζεται για να με πει.
Άρχισα να βλέπω φθάνω στους φιλοξενουμένους, η μουσική άρχισε να ηχεί ελαφρώς ενώ οι άνθρωποι που κάθονται μέσα τους τραβούν για να δοκιμάσουν τα τρόφιμα, είδε το μου γύρω, η μητέρα μου ήταν όχι ακόμα, αποφάσισα να πάω να το ψάξω. Αύξησα τα σκαλοπάτια συμβαίνω μέσω μιας πόρτας όπου ακούει ένα αναφιλητό, γνωρίζει σε με ότι ήταν το δωμάτιο Ren. Πλησιάζει λίγο σε με αλλά και πράγματι έλεγξα ότι ήταν αυτή που φωνάζει. Αφή στην πόρτα και το κλάμα σταματώ εν συντομία.
- Αυτός είναι; , είμαι κατειλημμένος και…
- Είμαι η Daisy, Ren, συμβαίνω κάτι;
- Όχι, ενιαίο αυτό είναι ότι….
- Μπορώ να συμβώ;
- Ι… είναι ότι….- Δεν περιμένει την απάντησή του, η ασφάλεια δεν θέλησε ότι την είδε σε εκείνο το κράτος, αποφάσισα να ανοίξω, μεταξύ, κάθισα στο κρεβάτι με τα μάτια όλους τους κόκκινους αυτούς
- Αυτός συμβαίνει σε σας; -. Είπε σε τον ενώ με πλησίασε αυτή, κάθισα στην πλευρά του
- Τίποτα, τελειώνω και….
- Και έκλεισα επάνω το σαπούνι σε σας στα μάτια ορισμένα; -. Η φράση από τα τέρματά της, εγώ ανυψώνει το πρόσωπό της και προσέχομαι. - Ηρεμία είναι κάτι που λέει συνήθως πότε δεν θέλετε ότι το πρόσωπο ανακαλύπτει ότι αυτοί να φωνάξει, έτσι ώστε η μητέρα μου βάζει επίσης εκείνη την δικαιολογία σε με
- Η μητέρα σας….Το Lucy βάζει….αγαθό εάν, Daisy, φωνάζω, δεν αισθάνομαι καλά
- Και μπορεί να μαθευτεί έτσι ώστε; , μπορώ ayudarte….με λέει και…
- Δεν ανησυχείτε τη μαργαρίτα. Αυξάνομαι και το ένα κάθισε τον πίνακα επιδέσμου μπροστά από. - Όλα συνέβησαν ήδη, πρέπει να τελειώσω σε με τους ανθρώπους αυτή η άφιξη…
- Ren-. Τέθηκα πίσω από το της και τη λήψη των ώμων σε τον που προσέχει το στον καθρέφτη. - Όλα είναι ευκολότερα των οποίων φαίνεται, εάν ενιαίος εσείς αποφασίστηκε και εσείς που λαμβάνεστε το υποδεδειγμένο βήμα. Χαμογέλασα σε τον
- Είστε σωστοί, αλλά είναι ότι….η ζωή μου αυτό το κάτι… κάτι περιέπλεξε προς το παρόν… Θέλησα και είμαι αλλά ήδη σκέφτηκα για τη λήψη του βήματος αλλά είναι ότι… σας ξέρετε ότι δεν επιθυμώ να κάνω τη ζημία σε τον στους ανθρώπους
- Το Ren , αλλά αυτό ότι εσείς δεν κάνετε πρώτα πιό πρόσφατο κάνετε και η αλήθεια, για την οποία το υπόλοιπο είναι ευτυχές και ένας φτωχός διάβολός σας όλη η ζωή σας, επειδή θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να είναι έτσι
- Οι ευχαριστίες, οι λέξεις σας με βοηθούν και αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντύσει και σε χαμηλότερο σε με στον εορτασμό
- Κατανοητός. Είπα σε τον που κάνει έναν σεβασμό σε τον. - Φεύγω ήδη, σας αφήνω ενιαίους έτσι ώστε εσείς τέρμα του vestirte, ή μπορώ να παραμείνω; -. Ένα μάτι παρεκκλίνει της πορείας σε τον
- Daisy από το Θεό, ο οποίος θα μπορούσε να είναι το jaja μητέρων σας
- Εάν, είναι σίγουρο, θα μπορούσε να είναι η μητέρα μου αυτή που ήρθε ayudarte-. Χαμογέλασα σε τον του αυτιού αυτιών . - Λέω σε τον ότι έρχεται;
- Ή η Daisy ήδη, δεδομένου ότι συμπαθείτε τα παιχνίδια των λέξεων EH, εμποδίζει ότι πρέπει να καθορίσω το jaja
Renee
*******************************************************
Μπροστά από τον καθρέφτη που πρόσεξε σε με, ήδη ήταν ώρα, ήταν έτοιμη να με αφήσει και να αντιμετωπίσει ότι εορτασμός που δεδομένου ότι πολλή νευρικότητα είχε κοστίσει στην αποτύπωση σε με. Τα δακρυσμένα μάτια μου πολύ προσεκτικά εξαφανίστηκαν κατά να βάλουν σε με το maquillaje, αυτό αρώματα σε με τελικά και άφησα το δωμάτιό μου. Όταν ήταν στα πρόθυρα του χαμηλώματος κάποιου κλιμάκιου επιθέσεων καλούμαι στην πλάτη μου.
- Πολύτιμος, ελπίζω ότι διατηρείτε έναν χορό για με. Η στροφή και το όραμά μου ήταν ένας από έναν άγγελο. Lucy που προσεγγίζεται ακτινοβολία προς το μου, σε ένα όμορφο μαύρο χρώμα φορεμάτων
- Καθαρίστε αυτού εάν ο φίλος, και όχι μόνο ένα, όλη η νύχτα μου θα είναι δικοί σας. Όχι δεδομένου ότι τόλμησα να πω ότι σε τον, αν και δεν λυπήθηκα για και ήταν σίγουρο, θέλησε να είναι με την όλη η νύχτα μου
- Αυτοί πολύ όμορφο Renee-. Περνώ το βραχίονα σε με πέρα από τους ώμους μου. - Αλλά χαμηλώνουμε ήδη, οι άνθρωποι πρέπει extrañarte
- Δεν το δημιουργώ . Το προσέχει και αρχίσαμε σε χαμηλότερο. - Αλλά είστε σωστοί εμείς πρέπει να χαμηλώσετε ήδη, από ορισμένο, αυτούς σας επίσης όμορφος
- Gracias
Οι άνθρωποι ήδη είχαν το βραδυνό και άλλοι χόρεψαν είναι της μουσικής, η μητέρα μου που χαιρετίστηκε σε και σε άλλοι και πήγαμε στον πίνακά μας, σε την ήμαστε ο Steve και Rob, ομιλία. Καθίσαμε και προτού να περάσουν το παλτό πέντε Rob πρακτικών στο χορό Lucy, εκείνη η κατάσταση έγινε άρρωστη σε με, δεν επιθύμησα να δω ότι το άγγιξε, ούτε ποιοι πήρε τη λαβή για να χορεψει τόσο πολύ. Και όταν το μυαλό μου και σκέφτηκε ότι Rob το εχαΐδεψε στις νύχτες του επέστρεψε σε με τρελλό. Οι ώρες συνέβησαν και ο εορτασμός συνεχιζόμενος που είναι μια επιτυχία, είχαμε το βραδυνό και τα αγόρια πήγαν πάλι μακριά να παίξουν τη Daisy μαζί με. Αισθάνθηκα παρατηρηθείς και εκείνος ο δεν συμπάθησα, να με γυρίσω γύρω, δεν είδα οποιο δήποτε στους μεμονωμένους, ενιαίους ανθρώπους που χορεύουν και που απολαμβάνουν το βράδυ.
Lucy
*******************************************************
Πρόσεξε Renee, καθμένος μπροστά από με και δίπλα στο Steve, όχι ακόμα αφομοίωσε τι έπρεπε εγώ που μετρήθηκα, ήταν έγκυο. Δεν είχε θελήσει να το αναφέρει σε το όταν είδα στα σκαλοπάτια, αλλά έπρεπε να του ρωτήσει σε, δεν είχε πει τίποτα καθένα σε με στο θέμα. Χαμογέλασε σε τον σε τον, το πρόσεξε με τα μάτια.
- Rob, χορεψαμε; -. Είπα σε τον που παίρνει το βραχίονα σε τον και αυξάνοντας, δεν θέλησε να συνεχίσει τη σκηνή σε τον Renee και ο Steve
- Βέβαιος αλλά έτσι ώστε μου ρωτάτε σε εάν ήδη το έχετε αποφασίσει. Χαμογέλασε την προσοχή των φίλων μας. Ήδη στη διαδρομή, που χορεύει μια μπαλάντα
- Αυτός περνά Lucy σε σας; , που δεν επιθυμείτε να δείτε Renee έτσι αλλά μεταμφιέσεις λίγο αλλά καρδιά, εάν δεν θέλετε αυτού του απολογισμού
- Είναι ότι ήδη ξέρετε ότι sickens η κατάσταση σε με
- Κατόπιν εάν, αλλά όχι κατέληξε το, αν και λέω κάτι σε σας, για να δει εάν ο απολογισμός εμφανίζεται μιά φορά
- Ούτε παιχνιδιάρικα το λέτε, εάν Renee ανακαλύψει ότι τα συναισθήματά μου δεν θα θελήσουν ποτέ να πλησιάσουν το μου
- Το έχετε ρωτήσει ;
- Και έχετε γίνει τρελλοί ξαφνικά;
- Πηγαίνουμε Lucy, δεν παίρνετε με με, ήδη έχω πει χίλιες φορές σε σας ότι θα έπρεπε να πείτε σε τον, ότι τελειώνετε αυτήν την αγάπη στη σιωπή που αυτή η δολοφονία σε σας
- Αυτό είναι κάτι στο οποίο σας…
- Δεν πρέπει να βάλω, ήδη οι κανόνες που βάζουμε οι ίδιοι, αλλά είμαι αυτός, θέλω σε σας και θέλω ότι είστε ευτυχείς και εάν είναι η ευτυχία σας… έπειτα
- Κατόπιν τίποτα, μένοντας όπως μέχρι τώρα και ήδη… η αλλαγή του θέματος, εσείς λέγεται προτού να έπρεπε να μιλήσετε με με σε με, εν λόγω; -. Το ένα σταμάτησε και πρόσεξε σε με, το σοβαρό πρόσωπό του ανησυχώ. - Rob Hey, με λέει, ο οποίος συμβαίνω;
- Κατόπιν…. η αλήθεια όχι εάν πρέπει….decirte είναι ότι….καλύτερα πρόκειται να περπατήσουμε από τον κήπο
- Αυτό το αγαθό. Κατά συνέπεια το κάναμε, φύγαμε και ήδη στο συνοπτικό σκοτάδι του κήπου πήραμε έναν περίπατο και μιλιέμαι.
- Το Lucy, είναι κάτι περίπλοκο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ξέρετε, έτσι ώστε δεν θέλω ότι Renee υποφέρει έπειτα που θα έκανε τη ζημία σε σας σε σας και στο μου δεν θα ήθελα ότι και οι δύο υπέφεραν
- Ομιλία… ήδη που συμβαίνει με Renee; -. Του ρωτά σε απαιτητικού δεδομένου ότι άρχιζε σε με που φοβίζω
- Πλευρές, όταν πλήρωνε ο απολογισμός του ξενοδοχείου, είδα το Steve και….αγαθό, σκέφτηκα για το χαιρετισμό του αλλά… αλλά είδα με μια άλλη γυναίκα
- Δεν μπορώ creerte να ληστεψω, Steve με μια άλλη γυναίκα; , δεν είναι σίγουρο. Έκπληκτος και αρμένος το
- Lucy, αυτό που είδε τα μάτια μου και είναι οι ίδιοι σίγουρο τι λέω σε σας
- Δεν θα μπερδευόσαστε, ίσως δεν ήταν αυτός και….
- Lucy από το Θεό, ξέρω το Steve, επιπλέον ένα αυτό το σοβαρό σημείο στην επιθυμητή εύνοιά σας, έτσι ώστε το αρνείστε
- Αλλά είναι ότι….είναι κάτι που δεν μπορώ να σκεφτώ, αγάπες Renee του Steve και το έχουμε ελέγξει πάντα με τις ενέργειές της, είμαστε αδύνατοι ότι αυτή η εξαπάτηση που, εσείς είχε confundirte
- Επιθυμητός ότι δεν ήμουν ταραγμένος, ότι ήταν αυτός, σας λέω έτσι ώστε δεν θέλησε ότι ¨Tu Renee¨ υπέφερε
- Δεν είναι ¨Mi Renee¨
- Το αγαθό, για την περίπτωση αυτό είναι το ίδιο, Lucy, σε σοβαρό, αυτή η εξαπάτηση, είδα πολύ σαφώς. Nonwise Ι εάν decirte ή όχι, το έχει κάνει, τώρα όχι ότι πρόκειται να κάνετε αυτό σας ακόμα
- Το ορυχείο Θεών, αλλά είναι ότι είναι τόσο απίστευτος, και…. τώρα που;
- , Η αλήθεια, στο μου όχι enchant εγώ που είπατε σε με εάν βλέπετε το ζευγάρι μου με ένα άλλο ένα, ίσως αλλά σε την δεν συμπαθεί ή δεν δημιουργεί σε σας ή….όχι, πραγματικά όχι που θα πρέπει να κάνουμε
- Rob και εσείς συμπαθεί το άτομο έτσι ώστε δεν μιλάτε σε τον σε τον;
- Άτομο; ….jaja, πού; Πού; -. Στροφή σε αναζήτηση μια
- Δεν κάνετε τη διασκέδαση, μιλώ σε σοβαρό
- Αυτό γυναίκα συγχωρήσεων, θέλω decirte ότι πριν από φθαμένος στον πίνακα κάτι μιλά σε τον, αλλά ο Steve I αποφεύγει σε με
- Και…;
- Δεδομένου ότι δεν είπε τίποτα σε με, η ενιαία αλλαγή Ι σε με της συνομιλίας και έπειτα εσείς έφθασε και κλείσαμε επάνω οι ίδιοι
- Πιστεύω ότι θα έπρεπε να επιστρέψουμε, πρέπει να λείψουμε σε μας
Rob συμφωνηθε'ν και τα δύο κλεισμένα επάνω επιστρέψαμε στον εορτασμό.
Renee
*******************************************************
Το μυαλό μου δεν αφομοίωσε το ακουσμένο πράγμα, το οποίο δεν είχε κάνει καλά στην ακολουθία τους και το άκουσμα η συνομιλία του αλλά με μια διαιρείται δεν έπρεπε να αρνηθεί ότι το Ι enchant ο ίδιος για να ακούσουν Lucy και Rob για να μιλήσουν για το μου, και ένας από Robert δεν άφησαν την κατάπληξή μου, να ληστεψει τον ομοφυλόφιλο; , κάτι που πολύ καιρό πριν αλλά κατά την πάντρεμα με Lucy Ι σκέφτηκε….αλλά αγαθό ή για το confir ότι αυτή δεν ήταν έτσι και ήταν με τη θαυμάσια και όμορφη γυναίκα αλλά ποιος μπόρεσε να επιθυμήσουν, το αγαθό ότι σε με σκέψη Ι, εγώ ήταν σαφές ότι ο γάμος τους ήταν κάτι πλασματικό και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να ζητήσει από Lucy για να ελέγξει, το υπόλοιπο με έκανε να πάρω, όχι έτσι ώστε ο Steve είχε μια περιπέτεια εάν όχι έτσι ώστε είχα σπαταλήσει την ευτυχία μου δίπλα σε τον, στην εξέταση να μην κάνει της ζημίας σε τον όταν αυτό ή είχε πάει μακριά με ένα άλλο ένα, ότι ηλίθιος ήταν, δεδομένου ότι δεν την πραγματοποίησα; , και εάν ήταν σίγουρο ότι Robert ως εν λόγω Lucy μπέρδεψε; , ίσως όχι… αν και εκ των υστέρων, αυτή ήταν η ευκαιρία μου να αφήσω αυτόν τον γάμο στον οποίο δεν αισθάνθηκα την τίποτα άλλο εκείνοι οι αγάπη και σεβασμός. Άφησα την κρύβοντας θέση μου και πήγα στον εορτασμό, πριν από το βήμα μου ένας σερβιτόρος και παίρνει τη λαβή που ένα γυαλί σε τον του κρασιού, πρέπει να έχω την αξία για να αντιμετωπίσω τι θα ερχόταν, το παίρνω από απορροφώ, απεικονίζω στο Steve στο τέλος του κήπου δίπλα στην ορχήστρα, μίλησα με ένα νεαρό άτομο, σοβαρό αυτή; , όχι, αυτό δεν ήταν δυνατό ότι το είχε φέρει στο σπίτι της μητέρας μου. Ο περίπατος προς τους και εσείς εξέπληξε το Steve.
- Steve, πρέπει να μιλήσουμε. Είπα σε τον χωρίς προσοχή της γυναίκας, εμφανίστηκε η επιστροφή
- Δεν είναι αυτός που φαίνεται
- Πηγαίνετε αυτό πηγαίνει, μια χαρακτηριστική φράση να αρνηθεί το εμφανές πράγμα, πήγε στο preguntarte σε περίπτωση που οι κεστοειδείς σκώληκες ένας καλυονται, αλλά είναι εμφανείς ότι τι έχετε πει σε με εξυπηρετεί ήδη σε με όπως την απάντηση
- Όχι, Renee ακούει, Ι…
- Έτσι από αυτόν τον πολύ δεν αποφασίσατε να με αφήσετε; , σκέφτηκα ότι ήταν κάτι αλλά ότι… -. Η γυναίκα συμμετείχε ποιος απεικονίζει και αριστερός πολύς που επιδιώκεται αν και το εγώ της εάν ήταν υψηλός
- Βάρβαρο Cállate και lárgate εδώ. Φωνάζει Steve. - Αυτοί τρελλό πρόσωπο, σας έχουν αφήσει για έναν μήνα και συνεχίζετε σε με, είπα σε σας ότι θέλω να είμαι με με γυναίκα και τα παιδιά μου, márchate
- Steve, ηρεμία, αλλά θα ήθελα ότι φύγατε και llévatela αυτήν τη στιγμή, δεν θέλω ότι αυτό εδώ στο εσωτερικό της μητέρας μου
- Η αγάπη, Renee, είναι τρελλό πρόσωπο, εσείς το δικαίωμα της διαρκούς ιδιοκτησίας, αυτή η παρενόχληση σε με, Ι… Δεν το έφερα, να εμφανιστεί ενιαίος αυτή, αυτό το chantajeando σε με
- Αφήνει , ή το déjalo, σας είδε, έχω ανακαλύψει, επιπλέον, είστε ή όχι μόνο ήσαστε και αυτό είναι ικανοποιητικό. Επρόκειτο να τον δώσει εγώ απορροφά στο γυαλί μου σε με όταν διατήρησε κάποιος το βραχίονα σε με
- Δεν θα πρέπει να πιείτε. Το Lucy Ι καθαρίζει το γυαλί σε με. - Ο Steve παρακαλώ τελειώνει αυτήν την κατάσταση, llévatela εδώ, δεδομένου ότι ήσαστε σε θέση;
- Lucy, το οποίο είναι τρελλό πρόσωπο, ότι δεν είμαι….
- Rob είδε, έτσι το déjalo είναι και márchate, Renee εσείς εσείς αυτή η αίτηση από τα καλά
- Lucy δεν έβαλα σε σας σε αυτό, αυτό είναι πράγμα του και του Ι. Είπα κάτι σε τον που εξαγριώθηκε
- Το Renee, αλλά αυτοί άλλαξε, και αυτοί που πίνουν και δεν συμφωνεί ότι πρέπει cuidarte σε σας και….
- Αυτός; , τώρα πρόκειται σε με να μεταχειριστείτε όπως ένα κορίτσι. Μεταξύ όλων τι περνούσε και επάνω από το venia Lucy για να πει σε με τι να κάνει, ανάφλεγε σε με ανά στιγμές. - Déjame ειρηνικά Lucy δεν είμαι στάσεις…
- Αυτό είναι η γυναίκα που έχει καθαρίσει τη μητέρα σε σας των παιδιών σας; , επειδή η αλήθεια δεν το καταλαβαίνω έτσι ώστε τόσο μεγάλο μέρος δεν βλέπει ως σας εγώ εσείς το μέτρησε. Είπε πάλι να εισαγάγει εκείνη την γυναίκα
- Από ποιους δαίμονες μιλάτε; -. Του ρωτά αυτή τη φορά σε εάν προσέχοντας το σταθερά
- Είστε ευπρόσδεκτοι. Ο Steve θέλησε για τη συνομιλία
- Το αγαθό αυτό είναι ότι αυτός κραυγή Ι ο ίδιος πολύ που λέει μου ότι σας είχατε πάει μακριά με μια άλλη γυναίκα και ποιοι δεν το καταλάβατε και ότι εποχές….το αγαθό ήδη εσείς ξέρει… τη λεσβία
- Αυτός; -. Προσέχω στο Steve με την έχθρα, αυτό εάν ποιος ήταν καλός, Ι που σέβεται το όλος αυτός ο χρόνος και ήδη που ξέρει τα συναισθήματά μου βασάνισε σε με που είμαι στην πλευρά του.
- Καλά, τελειώνω αυτήν την συνομιλία εδώ. Αιχμηρό Lucy εν λόγω -.
- Ο Steve, αφαιρεί σε αυτήν την γυναίκα από εδώ, άνθρωποι αυτή η πραγματοποίηση και είναι το σπίτι της πεθεράς σας, συνεχίζει το
- Lucy που δεν έβαλα σε σας ότι…
- Ότι τίποτα Renee, εσείς δεν δίνει σε ένα θέαμα και η μητέρα σας όχι αξίζει αυτό
- Είστε σωστοί, είστε σίγουροι. Ρολόι Steve. - Θέλω ότι πηγαίνετε μακριά αμέσως αυτού του σπιτιού, δεν θέλω να επιστρέψω ποτέ στο verte, olvídate του μου και στα παιδιά σας ήδη οι πλευρές όταν αποφασίζει ο δικαστής
- Το Pero Renee, εσείς δεν μπορεί να πει σε εκείνο το Ι… Θέλω σε σας. Η επεξεργασία που αγκαλιάζει αλλά Lucy σε με μου έκανε πίσω κάτω μια μια πλάτη βημάτων
- Ο Steve, márchate, θα είναι το καλύτερο πράγμα για όλους. Είπε σε τον με ένα χαμόγελο επειδή οι άνθρωποι άρχισαν να προσέχουν
- Εάν σαφής. Το αντιμετωπίζω. - Κυρίως για σας, τους οποίους επομένως μπορείτε να έχετε αφήσει και να κάνετε την πραγματικότητα που είστε τόση χρονική επιθυμία
Παραμείναμε στη σιωπή, οποιος δήποτε που μιλώ, όχι ακόμη και mujerzuela του Steve. Εμφανίστηκα η επιστροφή και χωρίς αλλά βαδίζει σε με, σε εκείνες τις στιγμές δεν θέλησε να κρατήσει σε οποιο δήποτε ή να ακούσει οποιος δήποτε. Με πλησιάζει ο πίνακας πού ήταν η μητέρα μου.
- Μητέρα, πρόκειται μακριά να στηριχτώ, δεν αισθάνομαι καλά
- Η κόρη από το Θεό, που είναι από μπροστά, άνθρωποι άρχισε να μιλά και
- Τίποτα ήρεμο, σύντομα σας λέω, despídeme των φίλων σας, μπορείτε encargarte των αγοριών;
- Βέβαιο εμποδίζει για να στηριχτεί αφότου δίνω μια επιστροφή
- Αυτή η καλή μητέρα. Φιλά το μέτωπο σε τον και βαδίζει στο δωμάτιό μου
Steve
*******************************************************
Το πρόσεξε για να περπατήσει μπροστά από το μου, δεν κατάλαβε δεδομένου ότι είχε κάνει και έτσι ώστε είχε συμπεριφερθεί εκείνης της μορφής, οριστικά αυτή η γυναίκα δεν ήταν το άδολο πρόσωπο καραμελών εκεί AM ότι ήξερα δύο μήνες πίσω.
- Έτσι ώστε βάρβαρος; , έτσι ώστε έχετε έρθει να στεγάσετε της πεθεράς μου και έχετε οπλίσει το ανατολικό σκάνδαλο σε με;
- Έτσι ώστε; , ακόμη και εξετάζει; , έτσι ώστε σ'αγαπώ Steve, έτσι ώστε δεν είμαι κανένας χωρίς σας
- Αυτοί τρελλή γυναίκα, δεν σας είπα ποτέ ότι θα άφηνε στη γυναίκα μου από σας, δεν σας υποσχέθηκα ποτέ τίποτα σε και κάνατε να θεωρήσετε κάτι εγώ ότι noneras. Αλλά πρόκειται να πω κάτι σε σας, καταλαβαίνω ότι αγαπώ Renee και δεν είμαι πηγαίνοντας ποτέ αυτό να φύγω από σας ούτε από οποιο δήποτε
- Αυτός δεν πειράζει σε με, σε κάθε περίπτωση ήδη σας έχει αφήσει, αγαπά το φίλο της, εσείς οι ίδιοι εγώ εσείς το είπε και έχω πραγματοποιήσει απόψε
- Αποκτήθηκε για εκείνο τον λόγο που είπε ότι, αλλά μόλις μιλά αύριο με την αυτή θα τον ηρεμήσει και θα επιστρέψει για να είναι ορυχείο
- Εάν θέλετε να ζήσετε στις παραισθήσεις μπορείτε να το κάνετε το Steve, αλλά έχω δει τις ματιές του, αισθάνομαι μικρός, ήρθα εδώ με την πρόθεση του reconquistarte αλλά έχω αλλάξει της άποψης, παραμένετε ενιαίοι, από εγωιστικό, εξαπατώντας το, που αποφεύγει στη φτωχή γυναίκα σας για να είστε ευτυχείς, εάν αυτή που είναι η μητέρα των παιδιών σας και ότι σε τους εσείς adore αυτός ακτίνες που βλάπτουν, imagínate τι μπορέσατε να με κάνετε στο μου. NonSteve, ήδη όχι, όλο αυτό τελειώνω, καλύτερα ενιαίος από άσχημα συνοδευόμενος. Το ένα αυξήθηκε το αυτοκίνητό του. - Και εάν αγαπάτε ότι συμβουλών, αυτό ψάχνετε μέσα σε ίδιο εσείς και μαθαίνουν ή από το μείον προσπαθούν να μην εξαπατήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά σε σας.
Rob
*******************************************************
- Ότι ακτίνες εδώ; , βλέπει μετά από την. Είπε σε τον σε Lucy με το χαμόγελο, ενώ κάθισε στον πίνακα με τη χαμένη ματιά της
- Δεν πιστεύω ότι είναι ενδεδειγμένος, αυτό άλλαξε και θα μπορούσε να αισθανθεί τις ενοχλήσεις
- Επιθυμητό Lucy, αυτή αφημένος στο σύζυγο, ανάγκες ότι το παρηγορούν
- Αφήνει ήδη να πει εκείνα τα πράγματα, ξέρετε ότι οι γυναίκες είμαστε διαφορετικοί, επιπλέον ξέρετε κάτι, δεν μιλώ γενικά, μιλώ από την, μου, είμαστε διαφορετικοί και δεν συμπαθούμε ότι…
- Αυτό είτε, αυτός ο είτε, δεν θέλησα molestarte, επεξεργασία του decirte ότι χρειάζεται τώρα έναν φίλο στον οποίο για να κλίνει
- Εάν, εκείνη η ασφάλεια, αλλά όχι σε έναν φίλο που αγαπά σε σας ακόμα και τι είπε σε εκείνη την συνομιλία, δίνει με ντροπιάστε για να με πλησιάσετε αυτή
- Acercarte σε την; , δίνει για να σας ντροπιάσει acercarte στο πρόσωπο που θέλει σε σας, τους οποίους αγαπά σε σας;
- Αυτή όχι εγώ…
- Acuérdate που είπε σε εκείνο το fulana Lucy
- Δεν πιστεύω ότι ξέρει για…
- Κατόπιν Ι εάν, έτσι ώστε εάν όχι, όπου επρόκειτο να αφαιρέσει αυτού από, αυτό είναι η γυναίκα που καθάρισε τη μητέρα σε σας των παιδιών σας. Δεν είναι λογικό εάν ο Steve δεν τον έλεγε, δεδομένου ότι μπόρεσε να το ξέρει; Και ένα άλλο πράγμα Lucy, εάν αναλύσαμε τη φράση καλά, η οποία σημαίνει ότι αγάπες Renee σε σας και που Steve ήδη το σοφό πρόσωπο
- Αγάπες σε με; , εάν… θα μπορούσε να είναι εκείνη η εξωτερική όψη ορισμένη ότι….όχι, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια
- Πηγαίνουμε αγάπη, όχι τυφλός αλλά, βλέπει με την, τρέχει για να του ρωτήσει σε, atrévete ενός χρόνου, όχι μόνο την παίρνετε, αλλά και εάν σας δίνει εάν;
Ακολούθησε quiets, χωρίς κίνηση τίποτα του σώματός της, ήλπισα, ήλπισα ότι αποφασίστηκε και αυτή που ρίχτηκε για να τρέξει στα όπλα του αγαπημένου προσώπου. Το Lucy ήταν πολύ cabezona και του κόστισε σε για να δεχτεί τα συναισθήματά της, σοφό Ι που εάν αποφασίστηκε Renee θα τον δεχόταν.
Daisy
*******************************************************
Το τρέξιμο απελπισμένο και πολύ που φοβάται αυτό με πλησιάζει ο πίνακας όπου είδα την καθισμένα μητέρα και Rob μου. Ήταν απίστευτος, ο τρόμος που είχε φθάσει στα αυτιά μου στα παιχνίδια για τα παιδιά και όλα φάνηκαν να είναι ψέμα. Όχι ακόμα ήταν παράξενο σε με ότι οι άνθρωποι ήταν τόσο ομιλητικοί. Υπό την προεδρία της ανήσυχης αναπνοής μου μειώνεται ακόμη και σε με δίπλα Rob.
- Αλλά ότι δαίμονες στο παρελθόν;
- Από το οποίο μιλάτε τη Daisy; -. Ρωτώ έκπληκτο Rob
- Αυτός για τον οποίο μιλώ; , είπαν σε με ότι ο Steve και η μητέρα μου παλεφθηκαν και ποιοι το είχε χτυπήσει και ότι σας…
- Nondaughter. Η μητέρα μου. - Ηρεμήστε, δεν ανησυχείτε δεν έχετε περάσει τίποτα αυτός, ο οποίος είπε εκείνη την βαρβαρότητα σε σας;
- Κατόπιν ηλίθιοι ηλίθιοι που συνέβησαν μέσω των παιχνιδιών, είπαν όλα αυτά σε με και ήρθα τρέχοντας, στο joder δεν καταλαβαίνω έτσι ώστε στους ανθρώπους επιθυμεί να πει όλα αυτά τα ηλίθια πακέτα των ψεμάτων
- Ξέρετε ήδη δεδομένου ότι είναι αγάπη. - Η μητέρα μου είπε σε με που μεταχειρίζομαι για να ελέγξει τα δάκρυα της
- Pero ..... έπειτα ότι έχει συμβεί; , έτσι ώστε δεν έχετε η ευτυχία αντιμετωπίζει ούτε
Rob έδωσε έναν συνοπτικό με αναθεωρεί του πράγματος και αφήνεται το pensativa, δεν κατάλαβε έτσι ώστε η μητέρα μου αντέδρασε έτσι και δεν αποφασίστηκε μια για πάντα, με ληστεύει κλείνει το μάτι ένα μάτι, ζητώντας σε με υποστήριξη, το πρόσφερα.
- Μητέρα, και έτσι ώστε δεν πηγαίνετε από την;
- Ένας άλλος ίσος ένας, έτσι ώστε πρέπει της ύπαρξης αυτός ότι πηγαίνω;
- Έτσι ώστε αγαπιέστε ίσως αμοιβαία; -. Είπα σε τον ήδη χωρίς τρίχες στη γλώσσα. -- Μητέρα, θέλει σε σας για πολύ, πεθαίνει από σας και σας ούτε είναι απαραίτητο ότι λέω σε σας τι που αισθάνεστε, πολύ καιρό πριν και δεν είπα ποτέ τίποτα σε σας, αλλά πιστεύω ότι είναι ώρα που τελικά εσείς πηγαίνει και λέτε όλα τα συναισθήματά σας σε τον
- Κόρη… αλλά….DES… από όταν….
- Εκεί είναι το στήθος, από όταν; , πόσο μακρύς; , έτσι ώστε. Ακτινοβολείτε την ευτυχία όταν λάμπουν αυτοί με την, τα μάτια σας σαν η εξωτερική όψη το ουράνιο τόξο, εσείς χαμογελά συνολικά όταν τους έχετε να κλείσουν και ότι έχετε τις πεταλούδες στο ενιαίο στομάχι εάν σας πλησιάζει ή αγγίζει ένα χέρι ελαφρώς σε σας, όπως αυτό τα μάτια σας πλημμύρισαν της θλίψης έτσι ώστε ο Steve τους άγγιξε ή φιλήθηκαν. Τώρα έχετε μια ευκαιρία ευτυχείς, ότι είναι ευτυχείς, εσείς δεν αποτυγχάνετε να την εκμεταλλευτήτε
Lucy
*******************************************************
Η κόρη και Rob μου ήταν σωστές, ήταν δύο θαυμάσιοι άνθρωποι που έλεγαν όλη την αλήθεια σε με, καθορίστηκαν ήδη, θα διακινδύνευαν σε με, σε κάθε περίπτωση εάν αρνήθηκε επίσης αυτή θα τους έχανε για πάντα έτσι ώστε να μην μπορώ να συνεχίσω σε εκείνη την μορφή.
- Lucy; -. Γυρίστε το κεφάλι μου, η μητέρα Renee που προσεγγίζεται
- Κυρία Dígame. Τέθηκα που στέκομαι επάνω, είδα τα παιδιά μου, Julios που έγινε στα όπλα μου
- Είναι ήδη εξαντλημένοι, πηγαίνω…
- Η ήρεμη κυρία δεν ανησυχεί, ήδη εγώ εγώ τους παίρνει στον ύπνο, Ι που τους αυξάνω τα δωμάτιά της
- Οι ευχαριστίες, εσείς μπορούν llevarte στις χιλιάδες λένε ότι θέλει να κοιμηθεί με τα παιδιά σας και λέω σε τις ότι δεν υπάρχει κανένα διάστημα αλλά επιμένουν
- Εάν mami-. Είπε Julios σε με που κινήθηκα. - Έδωσα αυτού εάν και λέτε μια ιστορία φόβου που εμείς στον ύπνο
- Αυτό το αγαθό, αλλά μια γρήγορη ιστορία, κυρία, δεν έχει τις στάσεις στρωμάτων πολύ καλά…
- Εάν το σίγουρο αγαθό αυτό είναι αλλά, αυτός ο ίδιος του τετάρτου του που μπορείτε να το πάρετε εάν το επιθυμείτε
- Τέλειοι, επειδή έπειτα όλος έτοιμος ένας, πηγαίνουμε μικροί, στον ύπνο, βοηθάτε την κόρη εγώ;
- Βέβαιοι πηγαίνουμε
Μαζί μας αφήσαμε μετά από να απομακρύνουμε σε Rob που είχε γίνει πολύ φίλος ενός μουσικού της ορχήστρας. Φθάσαμε στον κοιτώνα μου και το κλείσιμο τους αφήνει όλους μαζί ενώ η Daisy έβαλε τις πυτζάμες σε τους, το Ι Ι Μάρτιος στην κατεύθυνση του τετάρτου των χιλιάδων, αυτό passs από τον κοιτώνα Renee και έχει αφήσει μια στιγμή, αλλά ακολούθησα τον τρόπο μου, δεν μπόρεσα να σταματήσω σε με, έφερα το στρώμα και τους τοποθετούν, ήταν ήδη όλες που καθορίστηκαν και απομάκρυνα τη Daisy, επειδή το Ι στο σκοτάδι θέλησε ακόμη και και επιθύμησε για να συνεχίσει το festejando, κλείνοντας και έχοντας την με τους. Άρχισα να τους λέω στην επιθυμημένη ιστορία, που κάθονται στα πόδια του στρώματος των χιλιάδων, δεν πήραν πολύ το φθινόπωρο κοιμισμένο, ήταν εξαντλημένοι, έως ότου έκλεινα τα μάτια μου όταν θεώρησα ότι κάποιος έβαλε το χέρι του σε με στον ώμο μου, η αντίδρασή μου δεν έγινε την ελπίδα και το φοβησμένο cogi το χέρι που έχω εγώ έκανα την πτώση στο πρόσωπο ενώ το σώμα μου ήταν επάνω σε δικούς του, η αντανάκλαση του φεγγαριού ότι εισαγμένου από το παράθυρο αφήνομαι βλέπω το πρόσωπο έκπληκτου Renee, που ακολουθήθηκε ενός χαμόγελου.
- Αισθάνομαι, δεν το θέλησα asustarte-. Είπε σε με που ψιθυρίζω για να μην ξυπνήσει μέχρι τα παιδιά. Τα χέρια μου συνέχισαν το, αλλά αυτή προς καμία μετακίνηση που δεν σώζει και το Ι έτσι ώστε δεν αντέδρασε, έχει είναι παραλυμένο προσέχοντας το, που προσέχει τα όμορφα πράσινα μάτια τους, χωρίς το χαλαρώστε
- Φοβίσατε σε με εάν, αλλά το χαμόγελό σας προκαλεί ότι όλος ο φόβος πηγαίνει μακριά του μου
- Αυτός είναι ευχάριστος να ακούσει και είμαι ευτυχής που είμαι έτσι, το οποίο πρέπει να κάνω έτσι ώστε χαλαρώνετε σε με; , σας ζητά ότι θα πληρώσω οποιοδήποτε φόρο
- OH αισθάνομαι Renee-. Το αγαθό με συμφώνησε με νέο ένα του και από εγώ πηδά τις αυξήσεις, που βοηθούν το σε με αυτή για να σηκωθεί ο ίδιος, που αφήνει το στα εκατοστόμετρα του μου
- Σκέφτηκα ότι θα ζητούσατε κάτι σε με
- Ή αυτή εγώ ζητούμενος το. Είπα σε τον που περνά το χέρι μου μέσω της κοιλιάς του, αυτή ρολόι Ι τα νυσταλέα αγόρια
- Μπορούμε να μιλήσουμε τη εξωτερική όψη Lucy;
- Καθαρίστε. Παίρνει τη λαβή αυτό του χεριού και αφήσαμε στη εξωτερική όψη το δωμάτιο, συνέχισε και εισαγάγαμε τον κοιτώνα της, λόφος πίσω εάν
Renee
*******************************************************
Το πρόσεξε και ήταν πολύ νευρική, είχε ακούσει το είναι ήρεμο στην πόρτα μου όταν καθόριζε στα παιδιά, περιμένει το Μάρτιο της Daisy και πλησιάζει σε με για να ακούσει τη μετρημένη ιστορία και μεταξύ αργά και αισθάνθηκα μια ψύχρα όταν το είχα επάνω στο μου, θέλησα ότι παρέμεινε έτσι όλη η νύχτα, κάνοντας δικό της, θέλοντας σε με σε με και αγαπώντας με όπως αγαπώ με την αγάπη και την τρέλα, αλλά τώρα ήταν μπροστά από το μου και δεν είπε τίποτα σε με, νέου ήταν κλεισμένη επάνω απούσα και εκφοβισμένος αν και είχα πει μερικούς υπαινιγμούς σε τον αυτή δεν ήμουν αποφασισμένος, αν και προσπάθησε να ωθήσει αυτό δεν ομολόγησε σε με τι αισθάνθηκε, ή ίσως δεν το θεώρησε. Αλλά ήδη τίποτα που έχει σχέση , που η νύχτα σε με θα ρωτούσε σε τον άμεσα ότι ήταν τι αισθάνθηκε από με, δεν θα την άφηνε διαφυγή του τετάρτου μου εκτός αν εν λόγω σε με που δεν αγάπησε σε με.
- Όπως αισθάνεστε όπως Renee; -. Ρωτιέμαι που προσέχω το έδαφος
- Καλά. Με πλησιάζει της και την προσέχει στο έδαφος μαζί με. - Συμπαθείτε το έδαφος; , εάν θέλετε αύριο του ρωτώ σε τη μητέρα μου όπου του αγοράζω και εσείς το δώρο. Vista του που αυξάνεται.
- Jaja από το οποίο λέτε αυτού σε με, Ι….
- Lucy έχουμε κάτι αλλά σημαντικός που για να μιλήσετε και σας βάζετε οι ίδιοι για να προσέξετε το έδαφός μου, σκέφτεστε ότι η τοποθέτησή σας είναι λογική
- Όχι, αλλά… αγαθό… αυτό είναι ότι…
- Έτσι ώστε συμπεριφέρεστε έτσι; , πιστεύω ότι ήδη είμαστε mayorcitas όπως έτσι ώστε μιλάμε αυτόν τον τύπο κοινοτοπιών
- Και το οποίο επιθυμείτε να μιλήσετε; -. Το ένα που κάθισε στα πόδια του κρεβατιού μου, Ι που περπατώ προς το παράθυρο, ήταν νευρικό και δεν με βοήθησε
- Κατόπιν ..... …… ή… ο Θεός Lucy, ένα δεν είναι ότι σας εσείς καθένα δεν με βοηθά… στην καλή επεξεργασία του preguntarte decirte… καλύτερα….αυτός…
Το όραμά μου της αλλαγής παραθύρων που ήδη προσέγγιση Ι πίσω και κλειστός τις κουρτίνες και προσέγγιση του στόματός της το αυτί μου εγώ ψιθυρίζει σε με
- Από αυτό; -. Αισθάνθηκα τα χείλια του για να φιλήσω το λαιμό μου, ενώ τα όπλα τους περιέβαλαν τη μέση μου
- Θα μπορούσε να είναι. Εγώ salio αλλά ως στεναγμό
- Από αυτό; -. Γυρίζομαι που παίρνω αργά το πρόσωπό μου με τα χέρια του, ρίχνοντας το Ι προς τα πίσω ενώ υπάρχει αριστερά μεταξύ της και του υποστηριγμένου παραθύρου, φιλώντας σε με στο μέτωπο, που φιλώ σε με σε όλο το πρόσωπό μου μέχρι την άφιξη στο στόμα μου, πράγμα που αφήνει σε με να κάνει επειδή λείωνε σε με
- Από αυτό; -. Τα χέρια τους χαμήλωσαν το χάδι της μέσης μου, ενώ το στόμα του που ακολουθήθηκε στο λαιμό μου, τα χέρια τους άρχισε να αυξάνει το φόρεμά μου και εχαΐδεψε τα πόδια μου. Η αύξηση αναπνοής μου ενώ salio μια προσβολή ένα που στενάζεται της ευχαρίστησης. Ι χωριστό αργά και απελευθερώνοντας σε με του παραθύρου εγώ παίρνει τη λαβή τα χέρια και εγώ το φιλί
- Deseas για να μιλήσει για κάτι αλλά; -. Ρωτιέμαι picaramente χαμογελώντας
- Εάν, επιθυμήστε να μιλήσετε όλη τη νύχτα δίπλα σε σας
Και χωρίς αλλά το ρίχνει δίπλα μέσα στο κρεβάτι μου μου, που αγκαλιάζει το από το φόβο του οποίου ο ένας δραπέτευσε σε με, που αισθάνομαι το σώμα του δίπλα στο ορυχείο, ένα σώμα που επιθύμησε από προς μακροπρόθεσμο. Ένα σώμα που με έκανε να ονειρευτώ τόσους πολλούς χρόνους και που τώρα τα όνειρά μου είχαν γίνει την πραγματικότητα και θα μπορούσαν τελικά να την έχουν δίπλα σε με μέχρι όλη την αιωνιότητα και να ζήσουν αυτή η ευτυχία δίπλα σε την που όπως πολύς αυτό για και επιθύμησε να βρεί.

No hay comentarios:

Poster FanReals By LadyAxR

And of course this should not be less, our beloved LadyAxR not only writes FanReal .... if not more. Thanks for sending us the link. Clicking on the cover you can buy his novel.

Novela Corta: Vida Ajena

Novela Corta: Vida Ajena
Autora: LadyAxR

Poesia en Movimiento

Poesia en Movimiento
Muchas cosas salen de nuestros corazones, mas dejemos el odio fuera de el....