INTRODUCCIÓN

Mi nombre es Angela y conoci a LadyAxR hace un tiempo a traves de algo que tenemos en comun, nos encanta la serie Xena Warrior Princess. Sus relatos me hicieron sentir y eso me hizo que les comentara a mis amigos, ellos me pidieron sus relatos para leerlos y coincidieron conmigo. Asi que decidimos crear este club sobre ella, sere la encargada de llevarlo aunque mis amigos me ayudaran de vez en cuando. Te damos la bienvenida y esperamos que tu tambien leas sus relatos.

Angela.

Tanks You.....

Thanks primarily to LadyAxR for having replied to the e-mail, the truth is that you never imagined you would....

" I do not like these deserve as much as you are working for me but I feel blessed for having made feel with my stories, I think they have very sweet fan of Lucy and Renee, with great respect that I do ..... "

These stories are good and a good writer who sent us but we will not publish respect for her. On behalf of all want to thank us Misslane who kindly responded to our request soon banner, thanks and hope to keep contact with you, does a great job, is an artist. Thanks to all those we have asked translations in Greek and some other languages .... time, little by little they will soon published many more .....

Heather.

domingo, 22 de febrero de 2009

(Greek) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΊΡΕΣΗ ΙΙ ΜΥΑΛΩΝ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΊΡΕΣΗ ΙΙ ΜΥΑΛΩΝ
Γράψιμο από LadyAxR

www.xgsweb.es
***
Το Hudson Leick (Callisto)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Το Joder, που ήταν σε καθυστέρηση, τα κορίτσια θα με σκότωνε από την καθυστέρηση, αλλά αυτά τα πράγματα συνέβησαν Ι που μου αφήνει σε μέχρι έτσι σε καθυστέρηση του εορτασμού. Αυξάνει σε με του γρηγορότερου κρεβατιού από θα μπορούσα, ενώ πλημμύρισε σε με, εγώ ήμουν ευγνώμων ότι τουλάχιστον είχε προετοιμάσει το σακίδιο η προηγούμενη ημέρα. Όχι ακόμα έντυσε όταν ήχησε το κέρατο σε με ενός αυτοκινήτου, με παρουσιάζει από το παράθυρο του κοιτώνα μου, έχει ήταν, έτρεξα όλος ένας ότι τα πόδια μου με έδωσαν, ακόμη και βριαλμένος μου στα μέσα να ντύσουν όταν κάλεσαν στην πόρτα του σπιτιού μου, χαμηλώνουν για να ανοίξουν.
- Το θεωρώ, το θεωρώ πάρα πολλοί. Ρολόι Alexandre που πριν από το μου, προσεγμένος σε με παραιτήθηκε
- Είναι κάτι που το μόνο εμείς έχουν φανταστεί έτσι ενώ τέρμα του arreglarte από αυτό εσείς δεν αφήνετε σε μας περνάτε για να πάρετε ένα cafelito, είναι πολύ πρώτος και το χρειαστήκαμε
- Σαφείς συμβαίνετε, δεν παίρνω εγώ το βεβαιώνω εγώ δεν παίρνω. Είπε σε τον ενώ επέστρεψα για να αυξήσω τον κοιτώνα μου
Από το τέταρτό μου άκουσε τον ήχο των κοριτσιών στην κουζίνα μου, που έγινε αισθητό σε με ευτυχή, από το στόχο δεν θα γινόταν το ταξίδι μας, όλες οι συνεδριάσεις χωρίς συζύγους, ούτε παιδιά, ούτε τίποτα που θα μπορούσαν να διακόψουν τη συνεδρίασή μας μέχρι ένα Σαββατοκύριακο, για να θυμηθεί τους παλαιούς χρόνους και που η φιλία μας διάρκεσε για πολύ.
Η ζωή μου η αλήθεια δεν ήμουν πολύ σταθερός, στο έδαφος της αγάπης δεν βγήκε τα πράγματα καλά σε με, ειλικρινά δεν πείραξε σε με, επιθυμημένος να είναι ελεύθερος όπως το pajarillo. Παιδιά; , εάν, someday, αλλά τώρα προτίμησε να είναι θεία, ήταν αυτό, οι ανηψιοί μου ήταν θαυμάσιοι, γέμισαν σε με. Όσον αφορά την εργασία που πήγε σε με καλά, δεν θα μπορούσε να παραπονεθεί σε με.
Τελειώστε και εσείς χαμηλότερα το σακίδιό μου μαζί με σε με στις πλάτες, σε την πήρε όλα τι θα χρειαζόταν για την παραμονή μου στη στρατοπέδευση όπου θα φθάναμε. Το καταθέτει στην είσοδο του σπιτιού μου και πήγα στη σύγκρουση των φίλων μου, ήμουν όλοι , καλός εκεί σχεδόν όλος, Lucy δεν ήταν, η Jennifer με έδωσε σε έναν καφέ όταν κάθισε σε με στην πολυθρόνα μου, δίπλα σε Adrianne.
- Μικρός θεωρώ ότι υπάρχει χαμένος ανατολικός χρόνος είναι ότι χτες τη νύχτα εγώ….-. Πάλι συγχωρεί σε με
- Ήρεμος φίλος. Adrianne περνώ έναν βραχίονα πέρα από τους ώμους μου που παρεκκλίνουν της πορείας σε με ένα μάτι. - Για πολύ ότι εσείς ξέρουμε όμορφο, έτσι ηρεμούμε, ήδη θα φθάσουμε. Όλοι γέλασαν, συμφωνώντας με τα κεφάλια τους
- Εγώ δεν βλέπει Lucy, πού αυτό; , δεν ήρθε με σας; -. Γύρω από το ρολόι μου για να δει εάν ήταν υπέρ κάποιου μέρους
- Δεν έφθασε, είχε ένα μικρό πρόβλημα, το συλλέγουμε τώρα στο σπίτι της μετά από σας. Πρόσθεσε το Παρίσι
- Ah εντάξει, καλά έπειτα έπειτα όταν θέλετε. Ήπια σαφής τον καφέ μου. - Σε ποιο αυτοκίνητο έβαλα το σακίδιό μου;
- Πού σας θέλετε, σε ποιο αυτοκίνητο που θέλετε το σας; -. Renee επιβεβαιώνω. - Πηγαίνουμε σε τρία, το ορυχείο, ένα από Adrianne και ένα από Katy, fíjate έτσι εάν πρέπει πού να επιλεχτεί jaja-. Renee αυξάνομαι για να αφήσω στην κουζίνα το φλυτζάνι του
Λίγα αργότερα όχι ακόμα αυτό αποφάσισαν σε με, αφήσαμε όλο το σπίτι μου και το έκλεισα καλά με την το κλειδί, κατά προσέγγιση με τα αυτοκίνητα που έλαβαν την απόφαση από το μου, καλούμαι για να πάω στο αυτοκίνητο με Adrianne, στο οποίο επίσης venia Jennifer. Στο αυτοκίνητο Katy, πήγε αυτή που οδηγεί, το Παρίσι και η Danielle το συνόδευσαν. Το Willa, Alexandre, πήγε με Renee.
Renee O'Connor (Gabrielle)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Πρόσεξε την εθνική οδό, ενώ πήγαμε τρόπος Lucy. Ο Alex στην πλευρά συγκυβερνήτη μου σχολίασε με Willa, η νέα εργασία που έκανε σε μια ταινία, δεν ήταν ένα πολύ εκτενές έγγραφο, αλλά δοκιμάζει την προσωπικότητά του και αποφάσισε να την κάνει. Το Willa ενώ άκουσε το αφαίρεσε το δίσκο που ο Alex είχε ζητήσει σε τον πρίν αφήνει το σπίτι του Hudson. Το προσφέρθηκε και το έβαλε, ήταν ρομαντική μπαλάντα μουσικής. Συμπάθησα πολύς που με ορίζει, συμπάθησε ο Βοημίας, αν και εάν κάποιος έπρεπε επίσης να χορεψει τόλμησε σε με από καιρό σε καιρό.
Η σκέψη μου πέταξε μακριά, επιθυμώντας ότι όλο αυτό το Σαββατοκύριακο βγήκε καλά, για να ακούσει τα κορίτσια για να μιλήσει προς το χαμόγελο σε με και αλλά όταν είπε ο Alex οποιοδήποτε χαριτωμένο πράγμα ότι ήταν κάτι κοινό σε την. Το τηλέφωνό μου που ηχήθηκε, το έβαλα στα ελεύθερα χέρια και τις απαντήσεις.
- Dígame;
- Gaby, γειά σου, η οποία όπως αυτοί; , ήδη του τρόπου;
- Γειά σου πολύτιμος, το οποίο δοκιμάζει oírte-. Χαμογέλασα όταν ακούοντας η φωνή του φίλου Chamen μου, εκείνη η γυναίκα σε με
- Χάρι στο μου επίσης επιθυμώ να ακούσω τη φωνή σας, το AM άκουσε τις ευθυμίες, υποθέτω ότι ως όλο σώμα σας θα είστε πολύτιμοι
- Jajaja….δεν αρχίζετε με τα αστεία σας. Προσέξτε τους φίλους μου, τα πρόσωπά τους, η εποχή ματιών διαφωνίας τους
- Καλός, καλός, jajaja….ενιαίος θέλησε να ξέρει εάν όλοι που πήγε σε σας καλά
- Εάν, ήδη πάω στον τρόπο, έχουμε φύγει για να συλλέξουμε σε ένας από τους φίλους μου και θα φύγουμε στην εθνική οδό….Καλώ σε σας όταν φθάνει, όπως αυτό το bico;
- Καλά, extrañándote, οι επιθυμίες darte ένα φιλί lengueton ήδη εσείς ξέρουν το jaja
- Jajaja, ακούει ότι πρόκειται να σας αφήσω το δεσμό σε; , ότι οι φίλοι μου πρόκειται να σκεφτούν το jaja άσχημα
- Γυναίκα….εκείνος ο δεν λέω τίποτα κακό ούτε….επιπλέον εάν είπα στους φίλους σας τα πράγματα αυτοί ότι κάνετε σε με όταν μπαίνετε στο σπίτι μου και….
- Ήδη….cállate Chamen jaja-. Ήταν πολύ αστειεμένος. - Ακούοντας, σύντομα καλώ σε σας
- Besazo δεσμών… από όλο το jaja σωμάτων βουνών σας
- Αντίο
Ακούγομαι το pi pi της περικοπής της κλήσης, και τα δύο στη σιωπή, δεν είπα τίποτα, η μουσική ήταν σχεδόν χωρίς όγκο, το αύξησα. Ρολόι μετά από το οπισθοσκόπο προσοχή Willa. Η ένταση ειδοποίησης, εξηγεί σε τους που ήταν Chamen. Μια γυναίκα που προς ένα ζευγάρι των μηνών ήξερε σε ένα εστιατόριο, από μια ολίσθηση και οι δύο. Και χωρίς επιθυμία του είχαμε γίνει οικείοι, φεύγοντας σχεδόν καθημερινά για να φάει ή για να έχει το βραδυνό ή για να πάρει ένας καφές και για να κουβεντιάσουμε. Η αλήθεια είναι εκείνο το Ι enchant ο ίδιος για να το ξέρει έτσι ώστε σε αυτό το poquito ο χρόνος με είχε βοηθήσει πολύ, αισθάνθηκα μια πρόσθετη χημεία με την. Σκέφτηκε ότι δεν θα αισθανόταν ποτέ αυτού από ένα άλλο πρόσωπο που όχι η εξωτερική όψη Lucy, αλλά ήταν ένα άλλο πρόσωπο που είχε καταστήσει μου την αίσθηση καλή αυτή.
- Και κλήσεις Gaby σε σας; -. Ρωτώ το Alex που ρωτά σχεδόν σε με
- Εάν, είναι ένα αστείο ότι μιά φορά…
- Σκέφτηκε ότι εκείνος ο ενιαίος σωστός κεστοειδής σκώληκας Lucy ονόματος, φίλος acuérdate που ήταν πριν από πολλά χρόνια ότι στον εορτασμό του TED υποσχεθήκατε ότι….
- Ήδη ο Alex, δεν έχει ξεχάσει σε με, αλλά είναι ότι… το καλό ενιαίο Ι… αυτό είναι ένα αστείο
- Είτε αυτός ο είτε, Renee η ακτίνα σας που ανάγκη της ζωής σας, συγχωρήσεις, ξεχνάτε τι έχω πει
Σιωπή που επιστράφηκε για να βασιλεψει στο αυτοκίνητο, που έγινε αισθητό σε με περίεργα από τη συμπεριφορά και οι δύο, δεν το κατάλαβα, αλλά συνέχισα, συνεχής μουσική ήχος.
Lucy άναρχο (Xena)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Δεν θα έπαιρναν στην άφιξη, ήταν υπέρ νευρικοί του ταξιδιού ότι επρόκειτο να κάνουμε. Στην προηγούμενη νύχτα είχε μιλήσει με Alexandre, που συμβουλεύει σε με ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει το πέρασμα αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς δήλωση Renee σε με. Είπε σε με ότι ήδη ήταν ώρα της οποίας αποφάσισε να πει σε με σε τον και να ομολογήσει όλα τα συναισθήματά μου σε τον. Επιθύμησε να το κάνει, για για να τον πει ότι το αγάπησε, το οποίο το θέλησε με όλη την ψυχή μου, αλλά αισθάνθηκε πολύ φόβο. Και όχι άλλο ενιαίος ο φόβος σε την, για να αισθανθεί την απόρριψή του, εάν όχι στην οικογένειά μου. Τους αγάπησε όλοι εκτός από από το χωρισμό μου με Rob, είχαν ξαπλώσει σε με ανωτέρω, αντί της υποστήριξης σε με έκανε όλο το αντίθετο. Αλλά ήμουν ευτυχής, πολύ ευτυχής δίπλα στα παιδιά μου και διαβίωση ήρεμα χωρίς δόσιμο των εξηγήσεων σε καμία.
Ενιαίο ενόχλησε εκείνη την αγάπη σε με στη σιωπή που υπέφερε από Renee….Ήμουν ευγνώμων ότι ο Alex ήταν από την αρχή δίπλα σε με, ενισχυτικός σε με και παρηγορώντας σε με. Το φτωχό άτομο, τον είχε δώσει σε πολλούς πονοκέφαλους, είχε κρατήσει πολύ ορυχείο κλάματος, και τα μέσα παιχνιδιάρικα και σε σοβαρό είχαν διατάξει σε με ότι αυτές τις μέρες ομολογημένος σε τον σε Ren, αν και προτιμάται εκ των υστέρων για να μην το κάνουν.
Ο ήχος ενός αυτοκινήτου αφαιρώ από τις σκέψεις μου, έφυγα για να ανοίξω, να δει φθάνει σε Renee, Θεός που όμορφη εποχή….τα πράσινα μάτια τους καλύφθηκαν με τα γυαλιά ήλιων , ένα μπλε χρώμα ΚΑΠ, και ένα πουλόβερ που επέστρεψε σε με τρελλό, για να το δει σε με με εκείνο τον τύπο κατάλληλου camisetita, μαύρος γραπτός χρώμα κεστοειδής σκώληκας «Mírame που θα εκπλαγείτε καλά». Και τόσο πολύς που εξέπληξε σε με, όποτε είδε αυτό περισσότερο σε με, και το επιθύμησε περισσότερο, θαύμασε περισσότερων και επιθύμησε να το αγκαλιάσει για να το προστατεύσει αιώνια.
Τα άλλα κορίτσια σταμάτησαν τη εξωτερική όψη και με τα δύο αυτοκίνητα της πόρτας του σπιτιού, του ενιαίου Renee, του Alex και του Willa μου που χαμήλωσαν, με βοήθησαν για να τοποθετήσουν το σακίδιό μου και ο Alex παρήγαγε τη θέση συγκυβερνητών σε με. Εγώ δεν το σκέφτηκα, τοποθετώ σαφή σε με και έβαλα τη ζώνη, που θέλησαν για να είναι κοντά σε την, όποτε χαμογέλασε σε με που λείωσαν σε με.
Ήδη αρχίζοντας, Willa που ρωτήθηκε σε μου στη θέση όπου πήγαμε, του είπα ότι όλους επειδή την ήξερε, δεν είναι ότι είχε πάει προηγουμένως αλλά είδα στις φωτογραφίες, ήταν μια στρατοπέδευση μεταξύ δύο βουνών, ήταν μια απέραντη λίμνη στα οποία θα μπορούσε να γίνει πολύ θαλάσσιο αθλητισμό. Υπεάρξε senderismo, στο στόχο πολλά πράγματα που κάνουν, μισθώματα τρεις ξύλινες καμπίνες στις οποίες τέσσερις άνθρωποι από την καμπίνα ταιρίαξαν, κατά να φθάσουν ήδη εμείς θα έβαζαν το συνετό dea.
Το Willa που χαμογέλασαν, Alex παρέκκλινε της πορείας ένα μάτι σε με που σκέφτομαι για όχι αυτό, έτσι ώστε από τη ματιά του προς το χαμόγελο σε με, μουσική στο αυτοκίνητο Renee, πήγε έξοχος ρομαντικός. Είδε αυτό γελά, έκλεισε επάνω, προσέχοντας το μέτωπο, που επιθύμησαν μερικές φορές για να είναι μέσα στο κεφάλι του που βλέπει εάν αισθάνθηκε κάτι, για να το ξέρει καλύτερα. Πρόσεξε το τοπίο μετά από το παράθυρό μου, τα κορίτσια πίσω είχαν παραμείνει στη μέση σιωπή που μετακινήθηκε με μπουλντόζα μετά από μια ώρα του τρόπου.
- Ανάγκη Ι να σταματήσει για να αγοράζει κάτι που πίνει. Στροφή στο verla-. - Δεν αφορά την αλήθεια σε σας;
- Καθαρίστε ότι όχι, párate, είναι ήδη dormiditas σχεδόν. Προσέξτε πίσω και ήσαστε σίγουροι, χαμογέλασα σε τους. - Renee όταν θέλετε εμφανίστηκα αυτό και οδηγώ, εάν αυτοί κούρασαν το Ι….
- Noncalm δεν είμαι αυτό, ενιαίος είναι ότι επιθυμία να πάει αγαθό λουτρών και ......
- Αξίζει
Σταματήσαμε σε ένα powerboat, αν και ό, τι σκεφτήκαμε σχεδόν ακριβώς ως Renee που δεν πήραμε πολύς στην τοποθέτηση σε μας στον τρόπο. Ήδη με τις ανανεώσεις μας, καθεμία, φθάσαμε στη θέση, συλλέξαμε τα κλειδιά των καμπινών, και πήγαμε προς τα, ακολουθηθήκαμε όλων.
Jennifer Sky (Amarice)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Πήγε των αυτοκινήτων που προσέξαμε δικούς μας γύρω, ήταν μια όμορφη θέση, φάνηκε ένας παράδεισος terrenal. Όλο και περισσότερο για να δει σε με που παρακολουθήθηκα αυτό το Σαββατοκύριακο, ευχαρίστησα για πολύ σε Adrianne που είχε προσκαλέσει σε με. Ήταν το νεαρό άτομο της ομάδας, αλλά η εμπειρία μου δίπλα σε τους στο παρελθόν, στη σειρά ήταν πολύ καλή και παραγωγική για τη φυλή μου. Όλες ήταν μεγάλες γυναίκες.
Πρόσφατα άφησε μια θυελλώδη σχέση, θα με έκανε αυτό το καλά να είμαι Σαββατοκύριακο μαζί σε αυτές τις θαυμάσιες γυναίκες, όπου μπόρεσε να μάθει πολλοί από αυτούς καταρχήν και, η φιλία που ένωσε σε με σε αλλά ένας από τους.
- Hey μικρό, Ι ότι είμαι αμαρτίες αυτό της ομάδας αλλά… δεδομένου ότι συνεχίσαμε και δεν βάλαμε το συνετό dea, έτσι ώστε δεν διανείμαμε όπως εμείς έρχεται στα αυτοκίνητα και η καμπίνα των μέσων να μπορεί να οριστεί όπως… mmmmm όπως την κεντρική καμπίνα
- Jajaja….-. Όλοι που χαμογελούν ομόφωνα
- Φαίνεται το νεώτερο ψέμα που αυτή της ομάδας είχε την καλύτερη ιδέα όλοι εκεί. Το Renee Ι με πλησιάζει που παρεκκλίνω της πορείας ένα μάτι σε με. - Είστε enchantment. Φιλιέμαι στο αριστερό μάγουλό μου. - Μικροί υπακούμε στο μωρό, αλλά τη Jennifer της Αμαζώνας, acuérdate ότι την επόμενη φορά θα ρίξω σε σας της φυλής εάν οι αρκούδες για να αυξήσουν στη βασίλισσά σας Αμαζώνα, οστεώδες πάλι mua, κατάλαβαν; -. Αγκαλιάζω να κάνω τη προσβολή μια γαργάλημα στη μέση μου
- Jajaja… αξίζει, αξίζει, αυτό αποδοχή η βασίλισσά μου
Ήταν αυτό που αλλά συμπάθησα Renee, τα αστεία του, εκείνα τα αστεία που πολύ καιρό πριν προς… και που συνέχισε τους παρά να έχουν αφήσει στις πολύτα από εμάς εκείνη την χρονική πλάτη. Κλίνει σε με στο γέλιο τρόπων σεβασμού, στο οποίο άλλα έκαναν το ίδιο πράγμα. Δίνοντας τα επιχειρήματα σε με την πρόταση στην καμπίνα ένα βάλτε εκείνων του αυτοκινήτου Katy σε ένα από το κέντρο εκείνοι του αυτοκινήτου Renee και στον τρίτο εκείνοι του αυτοκινήτου Adrianne. Μετά από καθέναν που τοποθετήθηκε στους αντίστοιχους κοιτώνες της τις ιδιότητές της, πήγαμε στην κεντρική καμπίνα, έπρεπε να βάλουμε σε μας σε συμφωνία με τα τρόφιμα. Όταν ενώ ήταν η ανοιγμένη πόρτα, είδα ότι η καμπίνα που ήταν μεγαλύτερη ότι δικοί μας, κεστοειδής σκώληκας μια μεγάλη αίθουσα, η οποία ήταν έπειτα η κουζίνα, όλος μαζί χωρίς πόρτες, ούτε τοίχοι, ήταν βλέποντας πολύ μεγάλος. Ένα ζευγάρι των πορτών ήταν κλειστό εγώ υποθέτει ότι ήταν κοιτώνες όπως στην καμπίνα όπου με είχε αγγίξει μου, και τα μικρά σκαλοπάτια που αύξησαν το ανώτερο μέρος όπου υπεάρξαν δύο κοιτώνες αλλά και ένα λουτρό. Είδα Renee που έφυγε πίσω από την πόρτα του ψυγείου που ήταν ανοικτό, στην κουζίνα, το παρατηρεί διεξοδικά το.
- Η βασίλισσά μου με λέει, όλα στην ευχαρίστησή σας; -. Αυτή ρολόι Ι ο ίδιος που χαμογελά, με λίγο χρώμα σάρκας στα μάγουλα
- Jajaja ..... εάν όλα στην προτίμησή μου, συγχωρήσεις… που εσείς έχω το jajaja pillado πρόσεξαν τα έπιπλα της κουζίνας ενώ περιμένω τα κορίτσια
- Αγαθό για να δούμε εάν φθάνουν… ήδη πρέπει να πάμε να αγοράσουμε
- Είναι σίγουρο, βλέπει… -. Περνώ έναν βραχίονα σε με μέσω της πλάτης μου. - Πηγαίνουμε στο κάθισμα στην αίθουσα ενώ περιμέναμε τους
- Και με λέει… σε εκείνο το τέταρτο που αγγίζω σε σας… ανωτέρω ή κατεβάζω;
- Στο ανωτέρω Renee μου, έχω πολύτιμο Vista στη λίμνη
- Πηγαίνει επειδή πιστεύω ότι έχει αγγίξει τον ίδιο σε σας ότι στο μου, σύντομα θα είμαστε σε θέση να μας δούμε στο ajaja παραθύρων
- Ή στο πεζούλι, έχετε πληρώσει στην προσοχή το πεζούλι που έχουμε ανωτέρω του σπιτιού; , τα τρία σπίτια επικοινωνούν
Παρίσι Jefferson (αθηναϊκά)
[[---------------------------------------------------------------------------------------]]
Κόστισε για να αυξήσει από τα τόσο στενά σκαλοπάτια αλλά άξιζε το πρόβλημα, Vista ότι ο κεστοειδής σκώληκας προτού μου να είσαι πολύτιμος, η λίμνη που απεικονίστηκε σε όλη τη λαμπρότητα του, άνθρωποι που πλέστηκαν, άλλοι στα σύνορα που λούστηκαν, παιδιά έτρεξε το παιχνίδι δίπλα στους γονείς του. Γύρω, γνωρίζει σε με ότι τα πεζούλια από μια μικρή άσπρη πόρτα που επικοινωνούν. Ο φρέσκος αέρας με έδωσε στο πρόσωπό μου, σκέφτηκα για το γιο μου, αφαιρώ το τηλέφωνό μου από το πορτοφόλι και τις κλήσεις που βλέπουνε όπως ήταν. Απαντώ στην ικανοποίηση, χαμογελώντας, έβλεπα μια ταινία στον κινηματογράφο και δεν θα μπορούσε να μιλήσει σε με πολύ. Με είπε ότι σύντομα θα με καλούσε κατά τον αναχώρηση. Το αγαθό τι πείραξε για να ξέρει το σοφό πρόσωπο ήδη σε με και αυτό ήταν που ήταν καλά δίπλα στους παππούδες και γιαγιάδες του.
Από το θάνατο του συζύγου μου, ο γιος μου υπάρξοντας παρμένος καταθλιπτικοί, κοστίσαμε και σοι δύο από την αρχή μιας νέας ζωής χωρίς σύζυγό μου πολύς, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Είχε περάσει ένα έτος, ήταν ήδη η πρώτη έξοδός μου, αποφάσισα να το κάνω για να ανακουφίσω λίγο τον πόνο μου, δεδομένου ότι στο ενιαίο κεφάλι μου ήταν αυτός, αλλά έπρεπε να παραιτηθώ σε με και να βγώ μπροστά ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή η ζωή μου ήταν παράξενη όλοι, και με αυτά τα κορίτσια θα το ελάμβανε . Υποστηριγμένο στο κιγκλίδωμα του πεζουλιού και έτσι της απώλειας στις σκέψεις μου ήταν ότι δεν ακούει για να φθάσει στο πρόσωπο που πίσω από είμαι φοβησμένου.
- Αισθάνομαι το Παρίσι, δεν θέλησα asustarte σε το
- Ήρεμο Lucy δεν είναι τίποτα
- Είναι ότι σας είδα από το πεζούλι μου, είστε καλά; -. Πλησιάζω να θέσω μου το ίδιο πράγμα μου που υποστηρίζεται στο κιγκλίδωμα
- Εάν, ενιαίος αυτό σκέψη, τελειώνω σε τον στο γιο μου
- Όπως αυτό;
- Καλά, ευχαριστεί, ήταν στον κινηματογράφο
- Το Παρίσι, εσείς ξέρει ότι πρέπει εμείς εδώ για το οποίο θέλετε, είμαστε οι φίλοι σας που δεν σταματάτε εάν επιθυμείτε να μιλήσετε ή….
- Το Lucy, το θυμάμαι πολύ, οι λέξεις σας ήδη ξέρετε ότι πάντα έχουν βοηθήσει με, αλλά την ηρεμία τώρα που αισθάνομαι καλά
- Καλά. Αντιμετωπίζω το ενδιάμεσο αγκάλιασμα σε με με το βραχίονά του, που προσέχω σε με, θερμός του κοιτάζει πάντα εγώ trasmitió ηρεμία, ειρήνη. - Πηγαίνουμε Παρίσι, πρέπει να πάμε να αγοράσουμε στην υπεραγορά για το Σαββατοκύριακο, σε σας ότι φαίνεται σε σας εάν αγοράσαμε μερικές καρέκλες και ένα ζευγάρι των μικρών πινάκων; , έτσι ώστε δεν πιστεύω ότι κλαδεψαμε για να αυξήσουμε τις πολυθρόνες κάτω εδώ ή το μεγάλο πίνακα της αίθουσας
- Ούτε οι καρέκλες ότι αγοράζουμε το jaja, εσείς έχουν δώσει την προσοχή που το entradita προς το πεζούλι σε κάτι μικρό;
- Jaja… στο στόχο δεν είναι ορισμένο έπειτα τίποτα έπειτα εμείς θα είναι αγορασμένα επομένως μαξιλάρια και τους ρίξαμε στο έδαφος όπως στο παρελθόν, έτσι ώστε εδώ στις νύχτες πρόκειται να είναι πολύ ψυχρό και Vista πρέπει της ύπαρξης πολύτιμο, εσείς δεν δημιουργούμε;
- Είστε σωστό Lucy
Χαμηλώσαμε τα escaleritas από την καμπίνα της, που φθάνει στην αίθουσα όπου ήταν ήδη όλα τα επανασυνδεμένα κορίτσια. Μετά από να είσαι ομιλία λεπτών, που κάνει το συλλέγει των χρημάτων για τα τρόφιμα, αρχίσαμε για το κατάστημα.
Αργότερα μιας ώρας ήδη αγοράσαμε όλα, Lucy ορίζω δύο σε δύο για να αγοράσω αλλά γρήγορα τα πράγματα, και έτσι δεδομένου ότι διανεμηθήκαμε για να αγοράσουμε εμείς έκανε το ίδιο πράγμα για να τοποθετήσει τα πράγματα στις καμπίνες, σχεδόν όλα που αφήνομαι στην κεντρική καμπίνα, επειδή η κουζίνα ήταν αλλά μεγάλος και θα μαγείρευε καλύτερα, το ίδιο πράγμα η αίθουσα στην οποία ταιριάξαμε όλων τέλεια.
Kathryn Morris (Najara)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Είχε τελειώσει ήδη την εργασία που μου είχε ορίσει σε, είχε την επιθυμία να φύγει για να περπατήσει, έπρεπε να καλέσει στο σπίτι μου, κεστοειδής σκώληκας που για να προειδοποιήσει ότι καλά είχε φθάσει.
- Μικρός, πρόκειται να ψάξω ένα τηλέφωνο που πρέπει…
- Η λήψη, χρησιμοποιεί το τηλέφωνό μου. Το Renee παρήγαγε δικοί του σε με
- Δεν ανησυχείτε Ren, πλευρές Ι…
- Δεν είστε ηλίθια γυναίκα, tómalo-. Αυτό το έδωσα στο χέρι
- Είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρόκειται να φύγω για να δει η θέση… έτσι αυτή. Θέλησα να το επιστρέψω σε το
- Αυτός nonwoman, τον οποίο δίνει στον ίσο, επειδή llévatelo, σύντομα εγώ εσείς το επιστρέφει
- Gracias Ren
Άφησα την καμπίνα, περπατά από το μονοπάτι, υπεάρξαν ενδείξεις σε όλες τις κατευθύνσεις, στην παραλία, το εστιατόριο, κατά προερχόμενος από τη στρατοπέδευση, στην αποβάθρα, μια άποψη, κ.λπ., παίρνουν αυτό ολοκληρώνουν. Φθάστε βλέποντας πολύς άνθρωποι τις φωτογραφίες, υπεάρξαν μερικές τράπεζες στην έδρα, δεν λαμβάνουν όλων ήταν κατειλημμένοι. Με πλησιάζει η άκρη για να θαυμάσει Vista, ενώ σχηματίζει τον αριθμό σπιτιού μου.
- Αγάπη;
- Γειά σου mami-. Ο παλαιότερος γιος μου Ι απάντηση
- Όπως αυτό το σύνολο; , είμαι παράξενος σε με;
- Πολύ mami, και σας, δεδομένου ότι έχουν φθάσει; , είναι όμορφος αυτός;
- Εάν, πολύ αρκετά, ήδη φωτογραφίες σε σας, και ο πατέρας σας;
- Έχει φύγει, εν λόγω σε με ότι είχε την εργασία που για να κάνει. Ούτε οι ώρες δεν είχαν συμβεί και ή εήταν απελευθερωμένο, ούτε η κλήση μου είχε ελπίσει. - Mami που δεν ξεχνά ταχυδρομικό ένα μου ήδη σε σας εσείς ξέρει ότι τους συλλέγω
- Ήδη η αγάπη, εσείς δεν ανησυχεί ότι εσείς αυτό θα το πάρει, όπως αυτό εσείς αδελφή;
- Είτε, αυτό στο παιχνίδι τετάρτων του, όλο αυτό το είτε, εμπιστοσύνες το mami μου
- Συνδέστε, dile με τον πατέρα σας που έχω καλέσει, αργότερα τη νύχτα θα προσπαθήσω να επιστρέψω στην κλήση, ένα τεράστιο φιλί, αντίο
- Αντίο mami, pásatelo καλά, θέλω πολύ σε σας
Κρατήστε το τηλέφωνο από Renee στην τσέπη μου του παντελονιού, σκέφτηκα για το σύζυγό μου, δεν έπρεπε να καλέσω σε τον έτσι ήδη, έτσι ώστε δεν ήταν αυτό, εμείς ήμουν μαζί αλλά éramos όπως δύο ξένους. Ο γάμος μου ήταν στους τελευταίους, δεν θέλησε το χωρισμό από τα παιδιά μου αλλά ήταν αναπόφευκτος, έπρεπε να το κάνει, αυτό το ταξίδι θα βοηθούσε να διευκρινίσει όλες τις ιδέες μου εγώ, για εκείνο τον λόγο είχε δεχτεί να έρθει. Η Danielle είχε συμβουλεψει σε με να γίνει, και ήταν σωστή, το κεφάλι μου θα σκεφτόταν εδώ πολύ καλύτερα, χωρίς πιέσεις.
Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι σκεφτόταν έτσι, όταν παντρεύει το Ι σκέφτηκε ότι σοβαρό για πάντα , πραγματικά ακολούθησε ότι αλλά δεν συμπεριφέρθηκε πλέον όπως έτσι, προηγουμένως ή είχε τις περιπέτειες, σοφό Ι σε με ή ποιες ήταν γυναίκες στη ζωή του αλλά ποτέ σκέφτηκα ότι θα άφηνε να αγαπήσει σε με, αλλά σε αυτούς τους μήνες το έχει κάνει και απομακρύνθηκε πολύ περισσότερο του μου, αλλά το ποιο θέλησα. Έχω παραμείνει ήδη χωρίς δυνάμεις που παλεύουν, πρέπει να αποφασίσω το μέλλον μου στη μοναξιά.
Το τηλέφωνο που ηχείται, το αφαιρεί από την τσέπη μου, από τις απαντήσεις αδράνειας, όχι πρέπει το κάνει δεδομένου ότι δεν ήταν το τηλέφωνό μου αλλά το έκανα.
- Gaby, πολύτιμη, έχω μια έκπληξη σε σας, ελπίζω ότι δεν ενοχλεί σε σας
- Αυτό συγχωρήσεις, πιστεύω ότι κάποιος έχει συγχθεί του αριθμού Ι
- OH, το θεωρώ, ψάχνω Renee
- Ah, εάν, αυτό αυτό είναι το τηλέφωνό του, θέλει να τον αφήσει σε ένα μήνυμα δεν μπορεί τώρα να απαντήσει
- Σίγουρο dígale ότι καλώ Chamen και ότι θα φθάσει σε μισή ώρα
- Εντάξει, θα πω σε τον μόλις τον βλέπει
Κρέμασα, ενώ με κατεύθυνε από την επιστροφή στην καμπίνα, σκέψη, Gaby; , που ονομάζει είμαι γνωστός, σαφής ήταν στον εορτασμό του TED, αλλά….Το Renee είχε υποσχεθεί ότι ενιαίο Lucy θα το καλούσε έτσι, ήταν όπως ένα είδος σύμφωνου. Ήταν σε με περίεργα ότι κατάσταση, σκέφτηκα ότι μεταξύ Lucy και Ren υπεάρξε κάτι αλλά ότι μια μεγάλη φιλία, που ήταν μια πρόσθετη χημεία, θα ήταν ταλαιπωρία σε με ότι κάποιος έβαλε μεταξύ τους δύο. Ό, τι ξέραμε ότι Lucy και Renee θα ήταν μαζί πάντα και ποιοι ένα άλλο πρόσωπο εισήγαγε την ομάδα ήταν κάτι ότι δεν θα ήθελε τα κορίτσια, φτωχό άτομο Chamen, και για να καταστήσει τα θέματα χειρότερα ήταν περίπου να φθάσει, αυτή η κατάσταση θα έφερνε τις συνέπειες.
Αλεξάνδρα Tydings (Aphrodite)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Διάταξη θέσεων στον καναπέ της αίθουσας που στηρίζεται, γελάσαμε ενώ μιλήσαμε, αλλά τα πρόσωπά μας άλλαξαν όταν Katy που εισάγω το δόσιμο ενός μηνύματος. Ένα μήνυμα που Lucy προσέχει και ήταν jarro του κρύου νερού σε την. Renee αυξάνομαι και ζητώντας συγγνώμη σε όλοι που έλαβε το τηλέφωνό του και αφήνω στη εξωτερική όψη την καμπίνα. Το Lucy άρχισε μια νέα συνομιλία σαν δεν είχε ακούσει τίποτα, Ι που την ήξερα, σε αυτές τις στιγμές κάλυπτε με τη φανταστική ασπίδα του τον πόνο που αισθάνθηκε.
Δεν θα μπορούσα να πιστεψω την κατάσταση και πολύ λιγότερο η χαρά του προσώπου Renee για να αφήσω πριν τη εξωτερική όψη. Πάντα σκέφτηκα ότι Ren αγάπησε Lucy, προς το οποίο πάντα ο κύριος στη σιωπή όπως Lucy. Αλλά αυτός είχε αλλάξει, ότι η γυναίκα είχε προκαλέσει ποιων το Renee μας άλλαξε, και το χειρότερο πράγμα ήταν που ήταν στον τρόπο, ο οποίος θα έφθανε εν συντομία , αλλά έτσι ώστε venia προς εδώ. Ότι επρόκειτο να κάνουμε. Προσεχτήκαμε μεταξύ όλων, συνεχίσαμε ομιλία, αλλά ό, τι ξέραμε για αυτήν την νέα κατάσταση που εμείς venia ανωτέρω.
- Μικρός, θα επιθυμούσα να μου δώσω ένα λουτρό στη λίμνη, πρόκειται να φύγω, εσείς που θέλετε να κάνετε; -. Το Lucy πήγε προς την κουζίνα ενώ περίμενε κάποια απάντηση
- Πιστεύω ότι είστε σωστοί. Βεβαιώνω το Παρίσι. - Θέλω επίσης να πάω να πάρω λίγο από τον ήλιο και να πάρω ένα λουτρό
- Καλά, κάποιος αλλά έρχεται; -. Ρωτώ Lucy πάλι ενώ Σέρβος μια ουρά γυαλιού κοκαΐνης με τον πάγο, προσέχω την αίθουσα. - Κάποιος θέλει κάτι για να πιει;
- Όχι… -. Ό, τι αρνηθήκαμε
- , ανέρχομαι καλά στην αλλαγή, αυτή ότι αυτός ο κατάλογος σε δέκα λεπτά θέλει αυτού
Το Nonwise που για να κάνω, σκέφτηκα για την ομιλία σε Renee, λέγοντας σε του τον της κατάστασης αλλά Lucy μου έκανε την υπόσχεση ότι δεν θα μιλούσε ποτέ σε αυτό το θέμα. Αλλά δεν επρόκειτο ούτε να επιτρέψει ότι κάποιος τους χώρισε, αν και εκείνη η κατάσταση ήταν τους έπρεπε να σεβαστεί την απόφαση που πήρε.
Ακόμη και μνήμη όταν ήταν λίγο πολύ το Ι, πριν από λίγο καιρό σε μια κατάσταση, αλλά στην περίπτωσή μου Ι αριστερά να χάσει, που αφήνεται σε μου μετά από έξι έτη σχέσης, υποβλήθηκα στην έλλειψη αγάπης και….Ο Θεός, όχι, δεν θα μπορούσε να αφήσει στο φίλο μου Lucy συνέβη για εκείνο τον λόγο, αγάπησε Ren, έπρεπε να το βοηθήσει ή τουλάχιστον να μεταχειριστεί από το οποίο ομολόγησε όλη την αγάπη σε τον που δήλωσε φανερά σε τον μέχρι τόσα πολλά έτη. Έπρεπε να πάει στην παραλία με την και να μιλήσει σε τον, για να τον πείσει. Αύξησα το δωμάτιό μου που έβαλα σαφής το κοστούμι λουτρού μου, προετοιμάζω το πορτοφόλι παραλιών μου και επέστρεψα σε χαμηλότερο στην αίθουσα.
Adrienne Wilkinson (Eva/Λιβύη)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Στον καθρέφτη του δωματίου που με είχε αγγίξει στο μου για εκείνο το Σαββατοκύριακο, πρόσεξε σε με, ενώ τελείωσε το μέρος σε με ανωτέρω bikini. Συμπάθησα εκείνο το χρώμα, που επιλέχτηκε από τη μητέρα μου σε ένα κατάστημα του κέντρου. Είχε καλέσει στα πρακτικά αδελφών μου πρίν επιβεβαιώνει σε τον ότι είχε φθάσει καλά στη στρατοπέδευση, οι ανηψιοί κατώτατου σημείου μου άκουσαν δεδομένου ότι του ρώτησαν σε τη μητέρα του που πήρε κάποιο δώρο σε τους. Το πρωί θα πήγαινε στα καταστήματα, σε τα τα καλύμματα σε τον.
Ενώ έβαλε τα ενδύματα σε με για να φθάσει μέχρι την παραλία, βάζοντας το αγαπημένο βιβλίο μου, τις κρέμες ενάντια στον ήλιο, κ.λπ., κ.λπ., στο χρηματιστήριο παραλιών μου, ήχησε το τηλέφωνό μου πάλι, προσέχει την οθόνη που βλέπει που ήταν. Ήταν αυτή, δεν θέλησε να απαντήσει σε τον, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητά μου και να πει ενός καλού χρόνου τα πράγματα σε τον.
- Dígame;
- Ξέρετε ήδη ποιους είμαι, ότι αποκρίνεστε σε με; -. Δεν είχε αλλάξει ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά είπε σε με ότι ήταν πηγαίνοντας αυτό να κάνει
- Η ακούοντας Andrea, δεν συμπαθώ ότι είστε πιέζοντας σε με, είπα σε σας ότι θα το σκεφτόταν, δεν θέλω ότι….
- Ότι Adri; … μας πολύ καλά και ξαφνικά άλλαξαν τη στάση σας απέναντι στο μου, από το οποίο; ….είναι ότι δεν καταλαβαίνω ότι εγώ….
- Ότι δεν το καταλαβαίνετε; , φαίνεται σε με βρίσκεται ότι μου ρωτάτε σε ίσως έτσι ώστε, δεν θυμάστε ποιο βήμα. Βλέπετε σε καθυστέρηση κανονικό που σε με DES ένα ράπισμα και σύντομα εσείς ζητούν σε με να παντρεψουν με μας, έχετε γίνει τρελλοί. Αισθάνομαι τη Andrea αλλά αυτό το τέλος εβδομάδας είναι ορυχείο και εγώ εσείς είναι μην πηγαίνοντας αυτό που ρίχνει για να χάσει
- Ήδη φαντάζομαι την αλήθεια; , έχει με όλους εκείνους τους υποτιθέμενους φίλους που λέτε για να έχετε, εκείνα τα golfas που…
- Cállate, εσείς δεν τους καλεί έτσι, είναι οι φίλοι μου και συμπαθείτε ή όχι…. σας έχει να ξέρετε αυτού; , olvídame….Τελειώνω, η απάντησή μου είναι όχι, τον έχετε ακούσει, αριθ. Φωνάζει σε τον, είμαι μάταιος
- Ότι περάσματα Adri σε σας; , αυτό το αγαθό; -. Το Jenni άνοιξε λίγο την πόρτα του κοιτώνα μου, έπρεπε να ακούσει την κραυγή μου
- Εάν, είμαι καλά ήρεμος
- Πηγαίνει, πηγαίνει, έτσι ώστε είναι τι συνέβη, για εκείνο τον λόγο που με έχετε αφήσει;
- Cállate Andrea, αυτοί τρελλό πρόσωπο εσείς δεν ξέρει τι λέτε, έτσι ώστε καλύτερα αναθεωρείτε το χαρακτήρα και τις πλευρές σας έτσι ώστε δεν θέλω τίποτα με σας
- Αφήνει ήδη κλεισμένος μέχρι με ηλίθιο. Αυξάνομαι η φωνή. - Escúchame σας τώρα wretch, σε κανένα μου που με αφήνετε, έχει υπάρξοντα αριστερό βέβαιο εσείς θα είναι ορυχείο ή εσείς δεν πρόκειται να είναι οποιου δήποτε, εσείς κατανοητός το;
- Καλά, έχετε κάνει μια μεγάλη αλλαγή δεδομένου ότι μου υποσχεθήκατε σε ότι θα κάνατε, σοφό πρόσωπο σπου εάν σε κάτι πήρε απέναντι από σας θα αποκρινόσαστε όπως είστε πραγματικά, αυτή η νεότητα είναι νέα, αυτοί που απειλούν σε με; -. Δεν περιμένει την απάντηση που κρέμασα και εξαφανίζει το τηλέφωνο σε τον
Κάθισα στο κρεβάτι μου, τα δάκρυα μου που αφέθηκαν γρήγορα, και αν και ενώπιον της δεν είχε θελήσει ότι παρατήρησε πραγματικά το contrariedad μου εάν φοβισμένο σε τον, Andrea ήταν βασανιστική γυναίκα, με έδινε στον απολογισμό αυτός ήταν με με και περίμενε οποιοδήποτε πράγμα σε με της. Jenni που κάθεται στην πλευρά μου, που συμβαίνει το χέρι του μέσω της πλάτης μου που μεταχειρίζεται για να παρηγορήσει το κλάμα μου.
- Adri, το οποίο συμβαίνει; , cuéntame, όχι αυτός ο ενιαίος, escúchame όχι αυτός ο ενιαίος, εσείς μας έχει εδώ σε όλοι, ήρεμοι
- Gracias Jenni-. Nontapeworm πολλή εμπιστοσύνη με την, αλλά αισθητός κάτι πρόσθετο προς την. - Ότι είστε με με, κάποιος είναι ότι η ζωή μου σε αυτούς τους μήνες είναι περίπλοκη λίγο σε με, αλλά… καλύτερα vamonos στην παραλία και έτσι χαλαρώνω
Danielle Cormack (Ephiny)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Είχαμε περάσει όλα απόγευμα στην παραλία όλα, εμείς ed *** reflx mng οι ίδιοι πολύ και το είχαμε περάσει λαμπρή, ενιαία ανάγκη ένα Ι και αυτό ήταν Renee, περίεργα η κατάσταση αλλά το έκανε. Αποφάσισε να παραμείνει με το φίλο Chamen της. Παρόν/επίδειξη Ι αυτό όταν επιστρέψαμε στην καμπίνα για να έχουμε το βραδυνό, εκείνη η νύχτα ήμαστε κάτι σπάνιο.
Το Chamen δεν ήταν κακό πρόσωπο, ήταν μια αξιαγάπητη γυναίκα, πολύ όμορφη, αγάπησε τα ζώα και πήρε με Renee στα χίλια αναρωτιέται, ήταν ed *** reflx mng πολύς μαζί, εκείνη η χαρά όλες ή το ξέραμε προηγουμένως σε Ren και ήμαστε πότε καταγράψαμε τη σειρά, η ματιά της έλαμψε όταν Lucy προς κάποιο αστείο ή μόνο όταν πήγε σε την. Αλλά αυτός είχε αλλάξει, δεδομένου ότι Chamen είχε λάβει αυτού σε την. Ένα άλλο πρόσωπο το είχε λάβει, αν και περισσότεροι του ενός μας δεν σκέφτηκε ποτέ εμείς ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.
Το Σάββατο το πρωί ήταν ήρεμο, καθένα salio για κάποια θέση, Ι που αποφάσισα να παραμείνω στο δωμάτιό μου, αισθάνθηκα κάτι σε με που κουράστηκα. Πρόσεξε το ανώτατο όριο του δωματίου μου, σκεπτόμενος για όλα και τίποτα. Η ζωή μου που είχα το trascurrido της σχέσης στη σχέση, της εργασίας στην εργασία, δεν επιθύμησε να είναι σταθερή, με επιθύμησε για να πάει από τις διαφορετικές σειρές μαθημάτων, αλλά αυτή ήταν ήδη κουραστική, αγάπησε όλο απέναντι από με. Ένας φίλος είχε μιλήσει σε με για να τοποθετήσει μια επιχείρηση, ένας μικρός παραγωγός του videoclip για τους τραγουδιστές που άφηναν νέος. Εκείνο το πρόγραμμα ενδιαφερόμενο σε με αλλά τα κερδημένα χρήματα δεν έφθασε, έπρεπε να ψάξει σε έναν οικονομικό συνεργάτη σε με, είχε αποφασίσει να το προτείνει σε το σε Lucy, ενδεχομένως και είχε δεχτεί την πρότασή μου.
Αποφασίσαμε να πάμε όλοι που τρώνε στο εστιατόριο της στρατοπέδευσης, αντί του μαγειρέματος. Συμπαθώ την ιδέα. Τραυματίσαμε, προετοιμάσαμε έναν μεγάλο πίνακα σε μας κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο που πρόσεξε τη μεγάλη λίμνη. Αφαιρώ τη φωτογραφική μηχανή μου, που θέλουν για να αποθανατίσει όλο αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως όχι, επίσης έκανα τις φωτογραφίες στα τρόφιμα, ενώ όλος έβαζε για τη φωτογραφία στα μισά από τα τρόφιμα, κάποιος εμφανίστηκα στο στόχο μου πλησιάζοντας και δεν έφερε το πολύ καλό πρόσωπο.
- Όχι μόνο έχετε το ένα, εάν όχι ότι έχετε όλα harem-. Πρόσεξε σε Adri με την έχθρα
- Andrea αλλά ποιοι….-. Adrianne αυξάνομαι αυτή μπροστά από την καρέκλα που τίθεται έτσι ώστε δεν κατόρθωσε να πλησιάσει μέχρι τον πίνακα. - Ότι ακτίνες εδώ;
- Έχω έρθει στο buscarte, πηγαίνουμε, έρχεστε με με
- Δεν πρόκειται να πάω σε οποιαδήποτε πλευρά, márchate δεν θέλω ότι ντροπιάζετε σε με μπροστά από τους φίλους μου
- Φίλοι; -. Στροφή λίγο το κεφάλι του και μας προσέχω καθόλου. - Σε αυτό φίλοι φλογών;
- Márchate εδώ, δεν θέλω ότι….
- Δεν πιστεύω ότι αυτό το αγαθό που μεταχειρίζεται έτσι σε Adri-. Jenni αυξάνομαι πίσω από την τοποθέτηση Adrianne
- Και σας ότι οι δαίμονες εσείς είναι chiquilla; , ένας που αυτό της στροφής στη ζωή Adri; , που έχετε αφήσει βέβαιο είναι ορυχείο, και καμία αλλά είναι πηγαίνοντας αυτό να λάβει
- Εάν, κατά συνέπεια είναι, κανένα δεν είναι πηγαίνοντας αυτό να λάβει έτσι ώστε δεν είναι ένα αντικείμενο, έτσι discúlpate και márchate, δεν θέλουμε να μην οπλίσουμε κανένα σκάνδαλο. Το Renee είπε την αύξηση ενώ προώθησε προς τους
- Renee, επομένως εσείς καλείται αλήθεια; -. Η άφιξη Ι γυναικών ακριβώς το αντιμετωπίζει. - Αφορά το carajo σε με τι οι άνθρωποι αυτής της θέσης σκέφτονται και όχι πηγαίνω μέχρι τον Μάρτιο έως ότου δεν έρχεται Adri με με
- Επειδή είμαι φοβισμένος ότι θα είναι έτσι, αυτό το το κωφό πρόσωπό σας και όχι που ακούει, έχει πει σε σας ότι απελευθερώνεστε
- Ocurre κάτι κυρίες; -. Ένας σερβιτόρος της θέσης Ι προσέγγιση
- Τίποτα, η κυρία δεν πήγε ήδη μακριά. Απαντώ σε Renee χωρίς να αφήσω το ρολόι αυτό
- Συνδέστε, καλά, το σας εσείς έχει θελήσει Adri σε το, δεν θα είναι πάντα ο φίλος σας για το defenderte, πηγαίνω μακριά, και σας. Δείχνω σε Renee-. - Cuídate οι πλάτες
Willa O'Neill (Lila)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Τους είδε χαμογελά, άκουσε τους μιλά και σε με, αισθητός σε με για να δοκιμάσει έτσι με τους, ήταν ήδη η νύχτα του Σαββάτου και με έδωσε σε πολύ πόνο ότι το απόγευμα της Κυριακής έπρεπε να αφήσει εκείνη την όμορφη θέση, και ότι εμπειρία που με τους φίλους μου με ικανοποιούσε πολύ. Παρά την κατάσταση συνέβη στα τρόφιμα, και όλη η ένταση που δημιουργώ, δεν ήρθαμε κάτω, προετοιμάσαμε όλα τα πράγματα για να έχουμε το βραδυνό και για να περάσουμε τη νύχτα, ένας μικρός εορτασμός, στα πεζούλια που επικοινωνημένος.
- Willa; -. Alexandre κάλεσε σε με από τη γωνία που υποστηρίχθηκε έχοντας ήδη ένα ποτό
- Εάν jaja… -. Χαμογέλασα σε τον, αισθάνθηκε ήδη το contentilla σε με, μετά από δύο γυαλιά κρασιού
- Πρέπει να μιλήσω με σας
- Έχει εσείς δεν φοβίζει το φίλο, να με μου πει σε, ο οποίος συμβαίνω; -. Το χαμόγελό μου εξαφανίστηκε
- Δεν έχετε δώσει την προσοχή;
- Σε όποιοι;
- Σε Lucy και….
- Εάν, ήδη, αυτοί….και καλό Chamen που… ότι αυτό στη μέση, έτσι ώστε αυτό που έτσι;
- Όχι αυτό η αλήθεια, αλλά δεν θέλω ότι Lucy συνεχίζει
- Επειδή το βλέπω καλά, δεν φαίνεται ότι…
- Υπάρχει παρακαλώ Willa, πρέπει να είστε….το αγαθό αυτό δίνει τον ίσο, Ι ότι αυτό το να συμβεί άσχημα, Chamen δεν είναι κακό πρόσωπο αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι…
- Alex, που είναι πράγμα τους, δεν ειναι απαραίτητο να βάλουμε, πιστεύω ότι θα πρέπει να μείνουμε στο περιθώριο
- Ίσως είστε σωστοί, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω κλεισμένο επάνω ευτυχές Lucy όχι σε όλη τη ζωή του, έτσι ώστε αυτή είναι τι συνέβη εάν Ren….το αγαθό, μια εύνοια ακούει το hazme σας, εμποδίζει για να μιλήσει με Chamen, για να δει εάν μπορείτε να απομακρυνθείτε Renee επομένως Ι σε το στην προσέγγιση Lucy σε την, αξίζει;
- Έπειτα όχι δεδομένου ότι το κάνω, αλλά θα κάνω τι μπορεί
- Τέλειος
Δεν συμπάθησα τίποτα ότι η ιδέα αλλά στο λόγο κεστοειδών σκωλήκων του Alex στόχου, κεστοειδής σκώληκας Ι που η ίδια άποψη Lucy και Renee έπρεπε να είναι μαζί πάντα, ήταν δίδυμες ψυχές, ήταν τώρα η στιγμή τους. Πλησιάζει σε με Chamen που όπως όχι, μιλούσε με Ren, αυτή η γυναίκα δεν χώρισε σε τον για τίποτα.
Δεδομένου ότι το έκανα αλλά σε περίπου πέντε λεπτά δεν ήμουν ικανός ο ίδιος να τα χωρίσω με μια δικαιολογία της οποίας θέλησε να του διδάξει κάτι σε ότι είδε το απόμακρο σημείο από εκείνο το πεζούλι. Και ζητώντας σε τον σε Ren που εξυπηρέτησε ένα νέο γυαλί σε με, προσέχει ότι Lucy ήταν σε θέση επίσης να εξυπηρετήσει τα γυαλιά. Ενώ Chamen παρατήρησε τι έδειξα σε τον ότι ενιαίος ήταν το φως της θέσης, προσέχει ότι Lucy και Renee μίλησαν, αλλά δεν έπρεπε να βγεί η συνομιλία καλά έτσι ώστε και οι δύο δεν είχαν τα πολύ αξιαγάπητα πρόσωπα και Ren που απομακρύνομαι εισάγοντας την καμπίνα.
Ο χρόνος συνέβη και όχι άλλο σοφός αυτός αλλά για να εφεύρω σε τον, Chamen στροφή σε αναζήτηση Renee, που δεν είδε προφανώς αλλά δεν είπα ούτε σε τον ότι είδα εισάγομαι στην καμπίνα. Chamen αφήνω τη συγγνώμη με με στην κατεύθυνση της έρευνας του. Ο Alex I με πλησιάζει. Του ρωτά σε που ήταν εκεί από μπροστά, που αρνήθηκε με το κεφάλι έτσι ώστε Lucy δεν είχε θελήσει να μην μιλήσει τίποτα σε τον, το μόνο πράγμα που σοφός είναι ότι εάν πολύ αποκτήθηκε. Οριστικά το σχέδιό μας δεν είχε αφήσει τίποτα καλά, δεδομένου ότι το είπα εμείς δεν πρέπει σε μας να έχω βάλει μεταξύ τους.
Kathryn Morris (Najara)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Καθμένος μέσα των μαξιλαριών, άκουσε για να μιλήσει στο Παρίσι, υποθέτω ότι για να είμαι σε εκείνη την συνύπαρξη που ενώθηκα περισσότερο σε την. Δεν είχε ποτέ μια μεγάλη επαφή με την, και εντούτοις αισθάνθηκε σε με για να δοκιμάσει δίπλα σε την προς το παρόν, μίλησε σε με για την παρούσα κατάστασή του, το περίπλοκο πράγμα που είχε γίνει η ζωή χωρίς σύζυγό του.
Εμπιστεύθηκα τη ζωή μου και η κατάστασή μου σε τον, εγώ ενθαρρύνεται για να τον αφήσει, για να μην συνεχίσει εκείνη την κατάσταση, έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση καλύτερος σοβαρός τα παιδιά μου για να έχει χωρίσει τους γονείς καλά και ότι μαζί, αλλά συνολικά ξένοι. Σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι με είπε, ήταν ακόμα και πολύ νέος για να αρχίσει μια νέα ζωή, ότι καμένος μου γελάστε στα ξεσπάσματα του γέλιου.
Ακούστε δεδομένου ότι ψαγμένο Chamen Renee, κανένα το είχε δει σε έναν χρόνο, αρχιστήκαμε για να ανησυχούμε. Κατόπιν ακούγομαι μια εξωτερική όψη θορύβου η καμπίνα, ακούγομαι ως αυτοκίνητο που ολισθαίνεται με τον τρόπο και ήμουν μεγάλος ο ήχος έτσι ώστε μουσική βηματισμών ότι είχαμε την τοποθέτηση. Χαμηλώσαμε το ένα σε ένας που βλέπει ότι ήταν, τα πρόσωπά μας ήταν διαταραγμένα κατά βλέποντας ότι Ren μας πλησίασε στο travesando η πόρτα που τρικλίζει από μια πλευρά σε ένα άλλο ένα, η ματιά του που χανόταν, έπεφτε αργά προτού να συμβεί η πρόοδος σε μας Lucy και την διατήρησε στα όπλα του. Με τη βραδύτητα το αφήνω στο έδαφος, το χέρι του ο κεστοειδής σκώληκας που τίθεται σε μια πληγή εκείνο τον κεστοειδή σκώληκα στο στομάχι, το αίμα Renee που αφήνεται μεγάλο σε αθώο.
Κραυγή Lucy που ζητά ένα ασθενοφόρο, είδα ότι το Hudson το ζήτησε με το τηλέφωνό του, ό, τι πλησιάσαμε. Ήταν φοβερό, απαλλάξημο Lucy η μπλούζα του και συνδέω την πληγή με τον. Ό, τι ήμαστε νευρικοί. Το Lucy μίλησε σε τον εμείς έπρεπε να αποφύγει ότι έπεσε κοιμισμένη.
- Όμορφο Ren, πηγαίνουμε, ήδη σύντομα πρόκειται να φθάσει το ασθενοφόρο, míranos που είμαστε εδώ
- Luc….Lucy….Ι… έχουν διαπεράσει σε με….για να είναι ότι γυναίκα, έριξα για να χάσω το στόχο….Σαββατοκύριακο
- Δεν λέτε ότι πολύτιμος… ούτε εσείς το σκέφτεται, πρόκειται μακριά να βάλετε ή και… αύριο θα πάμε μακριά στο συνετό σπίτι dea;
- … Συγχωρήσεις Perdóname…. τι…. Είπα σε σας πριν από….Δεν θέλησα… να είμαι….
- Δεν ανησυχείτε μικρό, θα είστε όλο το αγαθό, ήδη πλευρές. Το Lucy πέρασε ένα σε τον από τα χέρια του μέσω του μετώπου
Ρολόι Chamen, η ακριβή αλλαγή του, τα δάκρυα του ως όλο αριστερό χωρίς παύση. Το Adri φώναξε με την απογοήτευση ενώ πήρε την επίπληξη από όλη μια. Το Jenni που αγκαλιάζεται, τρομαγμένο salio Adri της καμπίνας, φωνάζει που πήγε σε δικοί του να το ψάξει, το οποίο με τα χέρια της θα σκότωνε. Το σταμάτησα εξωτερική όψη, δεν έπρεπε να πάει ενιαίο, ήταν καλύτερο από η αστυνομία ήταν υπεύθυνη για την. Είδαμε φθάνουμε στο ασθενοφόρο, αμέσως μετά από αφαιρούμενος σε Renee σε ένα φορείο, με οξυγονώνω τη θέση. Το Lucy πήγε στο ασθενοφόρο με την, μετά από Chamen που θέλησαν για να παρεμβάλουν και Alexandre το αρνήθηκε.
Κλείσαμε τις καμπίνες και στα αυτοκίνητα πήγαμε στο νοσοκομείο, στην είσοδο είπε ότι έπρεπε να ελπίσουμε σε μας στο δωμάτιο αναμονής, Lucy Ι αργότερα φθάνει δέκα λεπτά χωρίς καμία είδηση ακόμη και. Ενώ πήγα από τους καφέδες για μερικοί απ' αυτούς, παρατηρεί ότι Chamen Ι προσέγγιση Lucy και μίλησε για λίγο. Αμέσως μόλις και οι δύο αγκαλιάστηκαν, παρηγομένος αμοιβαία.
Ακολουθήσαμε μισή ώρα αργότερα χωρίς τις ειδήσεις Ren αλλά της αστυνομίας που μας ρωτώ σε κάθε ένα, ζητώντας σε μας από τη Andrea. Αμέσως μόλις είπαν σε μας ότι υπεάρξε φυλακισμένος, τουλάχιστον ήδη το είχε κάτω από τη σύλληψη και Adrianne έβαλε μια καταγγελία ενάντια σε την.
Παρίσι Jefferson (αθηναϊκά)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Δύο ώρες αργότερα ακόμη και ακολουθήσαμε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν διαβίβασαν τίποτα σε μας της κατάστασης Renee. Η πλευρά μου που υποστηρίζεται στον ώμο μου που μετακινεί με μπουλντόζα σχεδόν τον κεστοειδή σκώληκα σε Jenni, αυτό το παρατηρεί, ακριβός κεστοειδής σκώληκας του κοριτσιού, δεν είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ ποτέ με την , αλλά είχαν πει σε με ότι ήταν καλός νεαρός, φτωχό άτομο, είχαν εμφανιστεί ένας τρόμος θανάτου και δεν ήταν για λιγότερους, ό, τι το είχαμε λάβει.
Προσέξτε το μέτωπο, Lucy που μιλιέται με Alexandre. Δεδομένου ότι θεώρησε ότι υπέφερε αυτής της μορφής, έτσι ώστε εάν σε μας είχε επιπτώσεις το machismo περισσότερο αυτό της ήταν αναμφισβήτητα. Η πλάτη επιστροφής χρόνου μυαλού μου όταν υποβλήθηκε ο σύζυγός μου στην τραγωδία και το Θεό του που το παίρνω της πλευράς μου. Μια περίπτωση, επεξεργασία στο interyield σε μια παύση έκανε ενός παντοπώλη αλλά είμαι ότι παίρνω το χειρότερο μέρος και το ληστή Ι πλήγμα αυτό στον πεθαμένο λαιμό που αφήνει το στην πράξη. Τα δάκρυα μου που αφήνονται φυσούν κατά να θυμηθούν πάλι τι συμβαίνει. Είδα Lucy που πλησίασε προς μας.
- Παρίσι, πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάνε μακριά να στηριχτούν, ήδη παραμένω, λέω σε σας μόλις ξέρει κάτι
- NonLucy, ηρεμία, θα παραμείνουμε, θέλουμε να ξέρουμε. Απαντά σε τον στη διάβασή μου παραδίδει Jenni στον τρόπο να προφυλαχθεί από την μπούκλα Ι επάνω ο ίδιος αλλά προς το μου
- Οικογένεια κα O´Connor; -. Στροφή Lucy το πρόσωπό του και πλησιάζω το γιατρό ότι φθάνω
- Εάν, εμείς, όπως αυτόν τον φίλο μου;
- Η κυρία αυτό το αγαθό, αυτό φάνηκε αλλά όποιος ήταν πραγματικά, αλλά εδώ δεν μπορείτε quedaros όλα, ενιαίος ένα πρόσωπο επιτρέπεται και….
- Μπορούμε να το δούμε; -. Το Adrianne συμμετείχε
- Όχι, το θεωρώ, έρχομαι αύριο στην ώρα της επίσκεψης, τώρα χρειάζεται το υπόλοιπο, και δεδομένου ότι εκεί το ενιαίο ρητό AM σε τους είναι δυνατό να αφεθεί ένα πρόσωπο, άλλοι πρέπει marcharse-. Εν λόγω αυτό φεύγω, αφήνοντας μας ενιαίους
- Καλά μικρός, marchémonos, Jenni, αυξάνει εμείς πρέπει να πάει να στηριχτεί. εγώ σηκώνεται ο ίδιος και ανήλθαμε στο χρόνο. - Lucy, θα φθάσουμε στις αρχές πρωινού, θα είστε καλά; -. Πρόσεξε σε με, έδωσα από το γεγονός ότι δεν παρέμεινε και κανένα εν λόγω τίποτα, αυτή με τη ματιά του που ευχαριστήθηκε για το, χαμογελασμένος σε με, εγώ αγκάλιασμα
- Οι ευχαριστίες του Παρισιού, αυτή η όλη καλά, είναι προσεκτικές, το πρωί βλέπουμε
Αργότερα το οποίο όλοι πήραν την άδεια συμπεριλαμβανομένου Chamen που δεν είπε τίποτα, αφήσαμε το νοσοκομείο. Φθάσαμε στην καμπίνα, όχι εάν από το φόβο, για να θελήσουμε να προστατεύσουμε όλων σε μας ή απλά έτσι ώστε είχαμε ακόμη και τον τρόμο στο σώμα, αποφασίσαμε όλους στις συνεδριάσεις του ύπνου στην κεντρική καμπίνα. Ληφθήκαμε θερμαίνουμε σε σας πριν από τον ύπνο, μιλήσαμε σε όλη την κατάσταση. Χάρι στο Θεό όλα είχαν φύγει είτε, προς το παρόν σύμφωνα με το γιατρό όλο αυτό είτε.
Κλείσαμε τις πόρτες και τα παράθυρα καλά - όντας με άλλες συνεδριάσεις, αποφάσισα να παραμείνω στον καναπέ, και τη Danielle αυτό σε άλλο του αντιθέτου, άλλες τοποθετήθηκαν ανωτέρω στα δωμάτια.
- Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Η Danielle είπε σε με από τη θέση του
- Οι πλευρές Ι τώρα δεν θα κάνουν την επίδραση ούτε, αλλά ήδη εσείς και το σώμα χαλαρώσατε σε μας
- Ότι ελπίζω, αυτή η κατάσταση αυτό δίνει με φοβάται, είναι…
- Το σημαντικό πράγμα είναι ότι αυτός ο φυλακισμένος, έτσι αυτό δεν είναι απαραίτητος για να μην φοβηθεί τίποτα, και Renee θα αφήσει αυτό, είναι ήδη ισχυρή γυναίκα, θα το λάβει
- Ενδεχομένως είστε Παρίσι σωστό, ντύνετε το πρόσωπο Lucy; , πρέπει το πολύ άσχημα
- Εάν, καλά, όταν ο σύζυγός μου…
- Οι συγχωρήσεις του Παρισιού, είναι σίγουρες,… το σας σας εσείς έχασε στο σύζυγό σας σε παρόμοια κατάσταση
- Εάν, αλλά δεν είχε την τύχη Renee
- Φαντάζομαι, πέθανα στην πράξη ορισμένη;
- Δεν το λέω για εκείνο τον λόγο, μιλώ για σε εκείνο τον κεστοειδή σκώληκα Ren στο πρόσωπο που αγαπά την πλευρά του, αλλά το Ι όταν πέθανε ο σύζυγός μου δεν ήταν με τον
- Αισθάνομαι το Παρίσι
Willa O'Neill (Lila)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Μια κραυγή ξύπνησε μέχρι με τη νύχτα στο μισό, τα μάτια μου άνοιξαν, και όχι μόνο η κραυγή αλλά εκείνος ο εγώ αισθάνθηκαν ένα χτύπημα στο πόδι μου. Alexandre κοιμήθηκε στην αριστερή πλευρά μου, τινάχτηκε από μια θέση σε ένα άλλο ένα, είχε έναν φρικτό εφιάλτη, τον ξύπνησα.
- Hey, ο hey, πανέξυπνος Alex
- Αυτός… ότι….noooooooo-. Κραυγή που τινάζει τα όπλα του
- Παρακαλώ ηρεμήστε, ένας εφιάλτης είναι ενιαίος, δεν ανησυχείτε τα ίχνη επάνω. Παίρνω επάνω ο ίδιος απότομα αυξανόμενος, το δωμάτιο που εισάγω Katy
- Είστε καλά; -. Πλησιάζω το κρεβάτι
- Εάν, εάν, είναι ο Alex, είχε έναν εφιάλτη
- Είναι κανονικό. Ένα που κάθεται στα πόδια του κρεβατιού
- Είναι φρικτός, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει γίνει το χειρότερο πράγμα από τη ζωή μου, η βλασφημία είναι, η ζωή μου δεν πρόκειται μακριά να καθορίσει ποτέ. Τα χέρια τους έκλιναν στο πρόσωπό τους δίπλα στην κραυγή
- Η ήρεμη γυναίκα, όλα θα βγεί καλά, εμείς πρόκειται να βοηθήσουμε σε σας. Αγκαλιάζει να παρηγορήσει το φίλο μου, Katy προστιθέμενο
- Queréis ότι έχω αφήσει ένα ratito με σας; , δεν μπορώ καθένας να κοιμηθώ
- Βέβαιοι μιλάμε λίγο, για να δούμε εάν. Πρόσθεσε το Alex
- Καλά, ακούνε εγώ πρόκειται σε χαμηλότερο να σας κάνουν, θέλουν κάτι;
- Το ίδιο πράγμα
- Τέλειος, τώρα επιστρέφω με τρία εσείς στην πράξη
Άφησα τον κοιτώνα ότι Adrianne μίλησε με κάποιο, που ακούει ότι είπε ότι δεν θα μπορούσε να συμβιβάσει προς το παρόν το όνειρο, οριστικά όλα σε τον εμείς ήταν χωρίς να κολλήσει το μάτι. Πλησιάζει σε με για να μου προσφέρει σε σε περίπτωση που θέλησαν κάτι της κουζίνας, όταν φθάνει στην πόρτα, εγώ είδε ότι Adri που αγκαλιάστηκε σε Jenni, έκοψα εκείνη την πράξη και πήγαινε σε με μέχρι τον Μάρτιο όταν με είδε.
- Ocurre κάτι Willa;
- Αριθ. Πλησιάζει σε με πάλι την πόρτα. - Στη συγχώρηση, είναι ότι ακούει θόρυβοι και πλησιάζει σε με που βλέπω εάν θελήσατε κάτι της κουζίνας, είναι ότι…
- Εάν, nonserious κακή ιδέα. Την αναγνώρισε. - Déjame που συνοδεύει σε σας
Και οι δύο μετά από να πούμε σε τον σε Jenni που έφυγε στο τέταρτό μου δεδομένου ότι εκεί άλλοι ήταν πανέξυπνοι, χαμηλώσαμε στην κουζίνα. Το Chamen, το Hudson συνέχισε ύπνος, Παρίσι και Danielle, στις πολυθρόνες που στηρίχτηκαν ήδη επίσης. Εκφράστε ότι κάναμε κάτι θερμαίνουμε και αυξήσαμε πιό σύντομα πιθανό να μην ενοχλήσουμε.
Φθάσαμε στο τέταρτό μου με τα ποτά, ο Alex καθόρισε σε ισχύ του του κρεβατιού, σε ισχύ μου είχε βάλει Katy, στα πόδια που κάθισαν ήταν Jenni, αφήσαμε τα ποτά στο μικρό πίνακα τη νύχτα. Το Adrianne πήγε από την επιστροφή στον κοιτώνα του, έφερε το στρώμα του κρεβατιού του, το τοποθετώ στα πόδια του κρεβατιού μου και έχω εμείς κάθισα όλα.
Μιλήσαμε και μιλήσαμε, μετά από μισή ώρα Jenni recostó ήδη που υποστηρίχθηκε σε ένα πόδι Adri, που παραμένει ύπνος. Άλλοι συνεχίσαμε για το πράγμα, από το οποίο νωρίς έπρεπε να φθάσουμε στο νοσοκομείο. Μετά από μια ώρα της συνομιλίας, ό, τι κοιμηθήκαμε.
Jennifer Sky (Amarice)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Το φως της αυγής ξύπνησε, ήμουν στα awares μου, προσέχω μετά από το παράθυρο χωρίς ανατροφή με του κρεβατιού, Adri ήταν στην πλευρά μου. Ήταν όμορφη, πολύ όμορφος, ευχαριστημένος σε με που προσέχω το, το βλάπτει ότι συνέβαινε μέσω εκείνων των κακών στιγμών, αλλά δεν θα άφηνε , θα ήταν στην πλευρά του, θα την προστάτευε άσχημα από οποιοδήποτε πρόσωπο ή ότι θέλησαν να κάνουν σε τον. Ότι δεν με είδε, ενιαίος όπως έναν καλό φίλο, αλλά την καρδιά μου αισθανόταν κάτι αλλά, κάτι που δεν έπρεπε να αισθανθεί από την, ούτε από καμία άλλη γυναίκα.
Αυξάνει σε με, στη σιωπή, δεν εμφανίστηκα στον απολογισμό αυτός ήμουν κανένας αλλά στο δωμάτιο… πού θα ήταν άλλοι; , πιθανώς ήδη είχαν πάει μακριά στο νοσοκομείο, αλλά…. ανοιγμένος σε μας οκνηρός ενιαίος. Η ημέρα ήταν πολύ λυπημένη, πάρα πολύ, ήταν βροχερή. Άφησα τη εξωτερική όψη που το δωμάτιο, χαμηλώνει κάτω και δεν υπεάρξε κανένας, κανένας είδα αυτό στον πίνακα της αίθουσας ήμουν εκεί μια σημείωση.
«Μικρός, έχουμε πάει στο νοσοκομείο, ελπίσαμε σε σας εκεί. Katy»
Αύξησα το δωμάτιο που ξυπνά μέχρι Adrianne πάλι. Κόστος σε τον, δεδομένου ότι ήμαστε μέχρι σε καθυστέρηση να μιλήσουμε. Μετά από πέντε λεπτά αυτό ενώ πλημμύρισα σαφή. Κατά αναχώρηση την παίρνει μια έκπληξη σε με.
- Έχει, αυτό συγχωρήσεις, δεν θέλησα asustarte-. Adri που χαμογελούν σε με
- Το ήρεμο jaja… δεν ήλπισε σε σας, αγγίζει το ντους σε σας, το ύδωρ αυτό το calentita
- Φαντάζομαι ήδη, τελειώνετε σας έχετε μέσα
- Jajajaj….εάν, ότι τα πράγματα εσείς λένε τη γυναίκα, πηγαίνουμε, πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο
- Εάν, είναι σίγουρο, αλλά ..... ήδη μιλάμε το σας και το Ι, αξίζει; -. Κατεύθυνε μια ματιά συνενοχής σε με
- Όταν θέλετε. Δεν επρόκειτο να αφήσω σε με εκφοβίζω, τον οποίο το παιχνίδι των λέξεων συμπάθησε
Μια ώρα αργότερα, ήδη ήμαστε και οι δύο κατάλογοι, φύγαμε….πήραμε το αυτοκίνητο Adri και φθάσαμε στο νοσοκομείο. Κατά είσοδο του δωματίου αναμονής την ήταν σχεδόν όλοι. Το Katy πήγε της εξόδου με Chamen, να το πάρει στο υπόλοιπο δεδομένου ότι χωρίς άδεια του γιατρού είχε παραμείνει στο δωμάτιο αναμονής, το υπόλοιπο πήρε τον καφέ. Το Adrianne που προσφέρθηκε σε μου για να μου φέρει ένα σε όποιος δέχεται.
Danielle Cormack (Ephiny)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Ήταν η στροφή μου, ευχαρίστησα για Lucy που παρήγαγε λίγο σε με διαστημικό για να το δει, δεδομένου ότι σε δύο το μεμονωμένο πρόσωπο δωματίων μπόρεσε να είναι και σε την ήταν ήδη το Hudson. Κατά είσοδο τη είδα το χαμόγελο από σχόλια που υποθέτω χαριτωμένο του Hudson. Είμαι ευτυχής να το δω έτσι, χαμόγελο. Το αγκαλιάζει αργά, αισθάνθηκα τα όπλα του για να διασχίσω την το σώμα μου, κατά χωρισμό σε με των ρολογιών της του μέτωπο, χαμογελώντας σε τον.
- Ότι αυτοί τόσο μικροί; , όπως αισθάνεστε;
- Καλά, ευχαριστίες Danielle, είμαι ευγνώμων ότι έχετε έρθει
- Παρακαλώ Ren, το σίγουρο Ι και όλα είναι εδώ, ώστε να αφήσουν αριστερή τη βασίλισσά μας Αμαζώνα; -. Ένα μάτι με ένα μεγάλο χαμόγελο παρεκκλίνει της πορείας σε τον
- Ευχαριστίες. Το ένα ζυγίζει για να σχίσει το salio ένα από τα μάτια του
- … Όμορφος hey Hey. Καθαρίζει το δάκρυ της σε τον. - Για να δει, cuéntame, ότι…; , θελήσατε να αφαιρέσετε στο χαρακτήρα σας Αμαζώνα ή ποιοι;
- Υπάρχει φίλος….τίποτα άλλο μακριά από την πραγματικότητα, έφυγα για να ληφθεί ο αέρας και… Ήμουν σε εκείνο το tipa. Θέλησε… το αγαθό για να μπεί στο σπίτι για να πάρει σε Adrianne και το διατήρησα, μέχρι τα πρακτικά, δεν φαντάζεται ποτέ ότι αφαίρεσε ένα μαχαίρι σε με, το έκανε, προσπαθεί υπερασπίζει σε με, ζήτησα την ενίσχυση αλλά καμία που ακούγομαι και εγώ δυστυχώς το καρφί, φεύγοντας με τη μεγάλη ταχύτητα
- Βλέπετε, το οποίο εκεί AM αυτός ο φίλος σε σας, έτσι ώστε δεν υποβάλατε την καμπίνα; , αλλά το αγαθό που δίνει ήδη τον ίσο, το σημαντικό πράγμα είναι ότι αυτό το αγαθό εντάξει; , τώρα πρέπει concentrarte στο recuperarte, έχετε δώσει έναν θάνατο μας φοβίζετε
- Το θεωρώ, αλλά όχι….
- Δεσμός, ήδη αυτό. Το Hudson συμμετείχε. - Τώρα πρέπει ponerte αγαθό. Η Danielle πρόκειται να απαλλάξει από το νοσοκομείο σε τον το απόγευμα
- Τέλειοι, πρόκειται σε σας να μεταχειριστούμε ως jaja βασίλισσας
- Πηγαίνει. Το Ren χαμογέλασε ανοιχτά, βάζοντας τη χειρονομία του πόνου τα σημεία που πήραν. - Ευχαριστήστε τους ουρανούς από τους οποίους κάτι καλή θέληση αφαιρεί, ελπίζω ότι μου επιτρέπετε πολύ σε jaja
Τελειώνω στη στροφή μου και όσο Hudson, εμείς άφησα το τέταρτο, εισήγαγε Jenni και Adrianne. Αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε έναν καφέ, στην καφετέρια του νοσοκομείου. Lucy συνοδεύω σε μας, όπως Alexandre. Καθίσαμε σε έναν πίνακα, ελπίζοντας που ο Alex μας έφερε σε τι ζητήσαμε σε τον.
- Δεδομένου ότι έχει περάσει τη νύχτα Lucy;
- Καλά. Το πρόσωπό του ήταν κουρασμένη και θαμπή ματιά του. - Σχεδόν όλο κατά μήκος του ήταν sedada, awoke στην αυγή, που πρώτα ζήτησε σε με ήταν ύδωρ
- Οι γιατροί λένε ποιοι αυτό είναι ένα καλό σύμπτωμα
- Εάν, η αλήθεια ήδη αυτός ο κίνδυνος εξωτερικών όψεων, αλλά….τα κορίτσια φοβίζουν πολύς σε με
- Δεν είναι για λιγότερους. Το Hudson που ερευνιέται
- Εάν κάτι τον είχε περάσει, πιστεύω ότι είχε πεθάνει σε με
- Δεν το είχατε κάνει. Το Παρίσι πρόσθεσε ενώ κάθισε σε μια καρέκλα που ήταν ελεύθερη. - Mírame στο φίλο μου, εσείς τον κρατά αν και βυθίζετε στην κόλαση, σύντομα επιστρέφετε στην άδεια, σιγά-σιγά, αλλά τα άλατα
- Είστε σωστός φίλος. Lucy Ι ρολόι Παρίσι
Αργότερα από μια ώρα και χωρίς δόσιμο μας λογαριάστε εγώ φθάνει η ώρα για να φάει, φύγαμε για να φάμε, αποφασίσαμε ότι σε εκείνη την περίπτωση Adrianne θα παρέμενε. Δεν ξέραμε ποτέ ότι Renee ούτε Chamen στο δωμάτιο μίλησε αλλά ενιαίος είδαμε αυτό παίρνουμε την άδεια και φεύγουμε στο σπίτι της.
Adrienne Wilkinson (Eva/Λιβύη)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Τους απομάκρυνα στην πόρτα του νοσοκομείου, Lucy δεν θέλησε να φύγει, το είχαμε για να αναγκάσουμε, έπρεπε να στηριχτούμε, δεδομένου ότι είπε ότι σοβαρός αυτό που θα οδηγούσε από την επιστροφή στο σπίτι. Η απαλλαγή σε Renee εμφανίστηκε αυτό το απόγευμα, και ο ίδιος είχε ζητήσει να επιστρέψει στο σπίτι, που επιθύμησαν όχι άλλο για να παραμείνει αλλά το χρόνο στη στρατοπέδευση. Μεταξύ στο δωμάτιο, όχι το είδα στο κρεβάτι, είδα την άδεια που το λουτρό έπειτα, τρικλίζει, προσεγγίσεις για να το βοηθήσει σε με, το παίρνει από τη μέση, που βοηθά το για να φθάσει στο κρεβάτι με τη δυσκολία.
- Δεν θα είχατε haberte Ren σηκωμένος
- Είναι εκείνος ο κεστοειδής σκώληκας που για να πάει λουτρό
- Η γυναίκα εσείς είχε καλέσει στη νοσοκόμα, η οποία το cabezona εσείς είναι
- Το αγαθό ήδη αυτό έχει συμβεί. Recostó στο κρεβάτι με μια χειρονομία του πόνου στο πρόσωπό του
- Αισθάνεστε καλά;
- Εάν, ηρεμήστε. Ρύθμιση στο κρεβάτι με την ενίσχυσή μου. - Ήδη πήγε μακριά;
- Εάν, πρόκειται να στηριχτούν, να φάνε κάτι και να συλλέξουν όλα, μόλις καλούν σε σας βαδίσαμε για το σπίτι
- Είμαι ευτυχές Adrianne, έτσι ώστε η αλήθεια δεν επιθυμεί τίποτα σε με για να είναι εδώ
- Ren, θέλησε decirte ότι αισθάνομαι….
- Ήδη Adri, εσείς δεν ανησυχεί για το Θεό, όλα για να είναι ένα ατύχημα, συνετό dea;
- Έπειτα εάν, αλλά….αλλά όχι πρέπει εγώ… αγαθό….
- Ήδη, έρχεται, δεν ήταν τίποτα
Μιλήσαμε για την κατάσταση και ευχαρίστησα για πολύ ότι με βοήθησε, που παρεμβάλλω τη ζωή του στο ορυχείο. Αληθινά αυτή η γυναίκα ήταν μεγάλος φίλος, μιλά σε τον στο οποίο τα συναισθήματά μου ήταν ταραγμένα όσον αφορά Jenni, στη ζωή μου γενικά ποιος συνολικά μετατοπίστηκε. εγώ ενθαρρύνεται καλά, οριστικά θα ακολουθούσε τις συμβουλές του, αυτή όποτε δεν με είχαν βοηθήσει ποτέ είχαν μπερδευτεί. Μιλά σε τον για Lucy, που ρωτά σε του σε ποιοι αρνήθηκε για να μιλήσει σε με, ruborizo όπως το πολύ μικρό κορίτσι. Του ζητά σε Chamen που ενιαίος που λέεται σε με, αυτή είναι μια μεγάλη τίποτα άλλο φίλων.
Το Hudson Leick (Callisto)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
- Cálmate Alex, ήδη έχει πάει μακριά, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα hazme περίπτωση, εμπιστεύεται Ren
- Εάν το Ι αυτό εμπιστεύθηκε, αλλά σας το έχετε δει όταν ήταν με εκείνη την γυναίκα; , Ι σε το λέτε το Hudson, κάτι….-. Είπε σε με ενώ αύξησε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο Renee
- Παρακαλώ, πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχετε αλλά εμπιστοσύνη στους φίλους μας και να αφήσετε να σκεφτείτε για τους ανθρώπους άλλων ανθρώπων, και εάν εσείς δεν μπορεί να κάνει háblale και στο δύο μέτωπο, κατά συνέπεια δεν θα έχετε την ανατολική κακοτυχία μέσα σε σας, σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι δεν περνά τίποτα
- Ο δεσμός, αξίζει το σας εσείς θα πει τι θέλετε αλλά….
- Τελειώσατε ήδη; -. Το Παρίσι Ι μας πλησιάζει
- Εάν, ήδη είμαστε σε αυτός. Επιβεβαιώνω Alexandre. - Συνεχίζετε τις βαλίτσες ότι τις τοποθετήσαμε στα αυτοκίνητα
- Τέλειος. Το Παρίσι με έδωσε σε μια βαλίτσα αλλά και φεύγω
Ο Alex ακολούθησε ανησυχημένος, μιλώντας με για την ανησυχία, εκείνης της κατάστασής του που σε την δεν φάνηκε σε τον καλά. Είπα σε τον ότι κάποιος δεν ανησύχησε ότι τίποτα αυτός δεν συνέβη ότι τίποτα ανταλλαγή για μας, και πολύ λιγότεροι προς τη σχέση μεταξύ Lucy και Renee. Το Cabezona ακολούθησε, αλλά αυτός βήμα όταν φθάνω Lucy ενώπιον μας και μεταξύ των πραγμάτων και άλλου που επιβεβαιώνομαι σε μας εν συντομία ότι Chamen ήταν για Renee φίλος αλλά.
Αργότερα εκείνη η επιβεβαίωση Lucy φεύγω με όλα τα κλειδιά των καμπινών για να δοθούν στον ιδιοκτήτη της στρατοπέδευσης, προτίμησα να πάω ενιαίος αν και θέλησα να την συνοδεύσω. Συνέχισα την εργασία Ι μου που βοηθά Alexandre για να τοποθετήσω το υπόλοιπο των βαλιτσών. Μισή ώρα αργότερα ήδη ήμαστε τρόπος με τα αυτοκίνητα στο νοσοκομείο να συλλέξει Renee. Μια ώρα αργότερα salio στην αναπηρική καρέκλα, εμείς τον έβαλε στο κάθισμα του συγκυβερνήτη του αυτοκινήτου της, μόλυβδος Lucy.
Έτσι όπως φθάσαμε στη στρατοπέδευση, επιστρέψαμε από την επιστροφή στις ίδιες θέσεις, τα σχόλια αυτοκινήτων σε τους σε Adrianne και τη Jennifer που ο Alex είχε σχολιάσει σε με, αυτοί στην ίση σκεπτόμενος όπως το Ι. Τίποτα δεν θα μπορούσε να χωρίσει σε Lucy και Renee.
Αλεξάνδρα Tydings (Aphrodite)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Πήγαμε Willa, Lucy και Ι, που μιλά, θελήσαμε να αποφύγουμε ότι Renee θυμήθηκε κακός το τελευταίο πράγμα. Και ήμαστε αυτό που λαμβάνει μέχρι μια ώρα μετά από τον τρόπο, που είναι σχεδόν τρίωρο αλλά μπροστά Ren παραπονιέμαι η θέση που πήρε στο αυτοκίνητο, πρέπει να στηριχτεί, η νύχτα ξάπλωνε σε μας ανωτέρω. Παρά ποιο Renee δεν θέλησε, επειδή θέλησε να φθάσει στο σπίτι, είπε ότι αισθάνθηκε εκεί το χρηματοκιβώτιο. Το Lucy αποφάσισε να σταματηθεί στο ακόλουθο ξενοδοχείο που είδε.
Με ζήτησε ότι επικοινώνησε με τον με το υπόλοιπο με το κινητό τηλέφωνό μου. Το έκανα χωρίς rechistar, ο λόγος Renee κεστοειδών σκωλήκων ήταν λεπτός και δεν έπρεπε να πιέσουμε την επιστροφή μας χρονικά. Τα κορίτσια όλα είπαν ότι εάν. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα Lucy σταμάτησε σε ένα πανδοχείο εθνικών οδών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ένα ξενοδοχείο.
Όντας στην υποδοχή που νοικιάζει τα δωμάτια, το Παρίσι έλαβε ένα τηλεφώνημα στην εργασία, επεξεργασία για να το αποφύγει αλλά δεν ήταν ικανό αυτό, αποφάσισε να φύγει, με το αριστερό Katy της, τη Danielle, το Hudson και το Willa, πήραμε την άδεια τους που ζητούν σε τον ότι κατά την άφιξη στην πόλη που κάλεσαν σε μας, έδωσε στον ίσο το χρόνο της άφιξης , θελήσαμε να ξέρουμε ότι όλοι είχαν φθάσει καλά. Στο τέλος αφεθήκαμε το υπόλοιπο ενιαίοι. Και η αλήθεια ήρθε σε μας καλά έτσι ώστε στο ενιαίο πανδοχείο υπεάρξαν δύο ελεύθεροι χώροι και υπεάρξαν διπλά κρεβάτια, ζητήσαμε ένα βοηθητικό camita σε ένα από τα δωμάτια. Το Adrianne και Jenni παρέμειναν σε ένα δωμάτιο, ένα Lucy, ένα Ren και ένα Ι να τους βοηθήσουν και σοι δύο που κλήθηκαν να βάλουν το camita σε εκείνο το δωμάτιο.
Η βοήθεια Lucy για να καθορίσει σε Ren στο διπλό κρεβάτι, ήδη που στηρίζεται, Renee αυτό χαμογέλασε, ήταν μια γυναίκα πολύ σκληρή αυτή ήταν αναμφισβήτητα. Ενώ τοποθέτησα οι βαλίτσες μέσα στο δωμάτιο Lucy πήγαν μακριά να δουν τα κορίτσια στο άλλο τέταρτο, για να δουν εάν ήταν καλά. Πέντε λεπτά αργότερα επέστρεψε με την, Ι όχι ακόμα που εισήγαγα το δωμάτιο που παίρνει στο τέλος τη βαλίτσα όταν σταμάτησαν σε με πριν από την πόρτα.
- Hey Alex. Το Lucy ήταν πρώτο στην προσέγγιση με. - Έχουμε αποφασίσει να πάμε να αγοράσουμε τα τρόφιμα για να έχουμε το βραδυνό, quédate με Ren που επιστρέφουμε σύντομα
- Καλύτερος πηγαίνω με τους, το quédate σας με….
- Όχι, αυτό έρχεται εμείς έρχεται γρήγορα. Και χωρίς αλλά μέσα στο δωμάτιο, τα τρία τους ακολουθήσαμε
- Renee, θα αγοράσουμε το βραδυνό στην πόλη ο πιό κοντά, εδώ στο πανδοχείο δεν έχουν τίποτα καλό και… εν ολίγοις, μου λένε το φίλο ότι θέλετε να έχετε το βραδυνό;
- Όχι. Χαμογέλασε την αύξηση των ώμων του. - Στο tráiganme μου τι θέλουν ήδη ξέρει ότι δεν είμαι λεπτός με τα τρόφιμα
- Εάν, ήδη ξέρουμε τι επιθυμείτε να φάτε. Πρόσθεσε Adri, προκαλώντας ότι εκείνα τα σχόλια άφησαν το γέλιο σε όλοι
- Αυτός, εάν, μπορείτε να μου φέρετε τις ασπιρίνες σε, αυτό βλάπτει το κεφάλι σε με και είναι τελειωμένο ορυχείο σε με
- Γυναίκα και έτσι ώστε δεν το έχετε πει; -. Το Lucy Ι πλησιάζει τη βαλίτσα του με τα αποκτημένα μάτια. - Βλέπετε εδώ εγώ έχετε το Ι ή τα κορίτσια τα είχαν σε σας έχουν επίσης, όπως επιστρέφετε… -. Ren κάτω από Vista
- Καλά, αξίζει, ήδη αυτό που δεν περνά τίποτα. Συμμετείχα, Lucy μερικές φορές δεν έλεγξε τη μεγαλοφυία του και δεν ήταν Renee τώρα για το aguantarla-. - Lucy έρχεται, κυρία. Cogi η βάρκα που πήρε στο χέρι της. - Πηγαίνουν μακριά ήδη, οι οποίοι εάν δεν επέστρεψαν πολύ σε καθυστέρηση εδώ
Άφησαν τα τρία, κλείνοντας την πόρτα πίσω εάν. Με πλησιάζει το λουτρό, αυτός cogi ένα γυαλί ύδατος και τον έδωσα στην ταμπλέτα, αυτή ο όγκος χωρίς ομιλία σε με, χωρίς rechistar, σαν εξωτερική όψη ένα μικρό κορίτσι, εγώ δεν επιθύμησε να δει το φίλο μου με εκείνα τα κοκκινωπά ojillos που στοχεύω να φωνάξω. Επρόκειτο να μιλήσει για να το αποσπάσει σε τον όταν πήγε σε με.
- Έτσι ώστε Alex; , έτσι ώστε εξετάζει σε με ότι μορφή; , μερικές φορές δεν το καταλαβαίνω, επιθυμητός να ξέρω ότι είναι τι διασχίζει σε τον το μυαλό όταν μιλά σε με για εκείνη την μορφή
- Ανησυχίες Renee- για σας. Κάθισα στην πλευρά του στο κρεβάτι
- Έπειτα δεν φαίνεται αυτό, ενιαίος ζήτησα μια ασπιρίνη σε τον και όλοι που είδατε δεδομένου ότι πρέπει εγώ…
- Είναι ότι είναι φοβησμένο έτσι στο verte, είναι κατανοητός, φοβησμένος του φίλου perderte, εσείς ξέρει ήδη όπως είναι, αποφεύγει τον πόνο της το χειρότερο χαρακτήρα της, αλλά δεν το κάνει σκόπιμα, δεν το λαμβάνεστε υπόψη
- Είναι δυνατό, όπως το σας ήδη το ξέρω αλλά….αγαθό στο στόχο το αφήνουμε
Με φροντισμένος πλησιάζει σε με και τον έδωσα σε ένα αγκάλιασμα, ένα αγκάλιασμα αρκούδων gordote και αυτός που γίνεται αυτό γελά, και οι δύο που χαμογελάσαμε όταν η πόρτα άνοιξαν, εισάγοντας ακολουθούμενο Adri πρώτα Lucy που κατά βλέποντας έτσι, εγώ μας αφήνει στο χρηματιστήριο που πήραν στο χέρι και αφήνω την τοποθέτηση μιας δικαιολογίας. Έφυγα μετά από την.
Lucy άναρχο (Xena)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τι τα μάτια μου είχαν δει, περπατημένος από έναν δρόμο ρύπου όπως είδα στο κατώτατο σημείο έφθασα μέχρι έναν ποταμό. Η φωνή Alexandre πίσω από το μου δεν άφησε να ακούσει το. Αλλά ήταν τρελλή εάν σκέφτηκε ότι πήγαινε σε με που σταματώ δεδομένου ότι ήταν απαιτητικό σε με. Σε εκείνες τις στιγμές δεν θέλησε ούτε για να το δει, το μίσησε με όλη την ψυχή μου, το αναθεμάτισε σε κάθε βήμα που πήρε. Και κλήθηκε φίλο μου; , οι φίλοι δεν ήταν ότι η μορφή, δεν προδόθηκε εκείνης της μορφής.
Φθάστε μέχρι τον ποταμό, ήσαστε γενναίοι, το ύδωρ έτρεξε με τη μεγάλη ταχύτητα, σε εκείνες τις στιγμές επιθύμησε να ρίξει με όταν και τον εξαφανιμένος ποταμό κάτω. Στα σύνορα υπεάρξε μια μεγάλη πέτρα, cogi και όμως ο θυμός ότι κεστοειδής σκώληκας μέσα στο μου τον έστειλα στο ύδωρ που φωνάζει με όλες τις δυνάμεις ότι έπειτα αφημένος το εσωτερικό μου. Επέστρεψα για να πάρω μια άλλη πέτρα, που απαιτήθηκε για να ανακουφίσει σε με περισσότεροι, ο βραχίονάς μου στη στάση το είχε για να στείλει πότε κάποιος διατήρησε σε με. Ήταν ο Alex, ακολούθησε μπροστά και ρίχνει την τον πέτρα, με τέτοια δύναμη ότι κατά κίνηση του βραχίονά μου αυτή κάλος προς το έδαφος.
- Έχετε γίνει τρελλοί; -. Μου ρώτησε σε από το καθισμένο έδαφος. - Έτσι ώστε αυτό το comportándote έτσι Lucy;
- Alex… Θεός… Το θεωρώ. Προσπαθήστε να τον δώσετε στο χέρι μου, ποια απόρριψη που δίνει μου ένα χτύπημα σε την, εγώ αυξάνεται ενιαίος
- Δεν μπορώ να πιστεψω την αντίδρασή σας, στο φίλο σας, στον οποίο πάντα για να δηλώσει δίπλα σε σας, τους οποίους έχω συνοδεύσει σε σας σε πολλά πράγματα, ότι σας έχω βοηθήσει με….αξίζει, αυτό το αγαθό, ξέρετε ένα πράγμα; , μετάβαση σας, όχι εσείς .....
- Συγχωρήσεις, αυτό συγχωρήσεις, αυτό είναι ότι….
- Ότι Lucy; , αυτός; , είστε τρελλό πρόσωπο, αλλά τρελλός του κλεισίματος, έτσι ώστε δεν φεύγετε εξηγεί σε σας; , αν και η αλήθεια είναι πολύ αριθ. που εξηγεί ή ίσως τώρα δεν με δίνει στην επιθυμία. Επρόκειτο να φύγει και με το λόγο, είχε δεσμεύσει ένα μεγάλο λάθος, το salio κλάματός μου, δεν μπόρεσα να το αποφύγω, δεν ήμουν η συνήθειά μου αλλά salio χωρίς αλλά….
- Όχι ότι για να πείτε, παρακαλώ δεν πηγαίνετε μακριά, χρειάζομαι σε σας, χρειάζομαι ότι….
- Ότι χρειάζεστε Lucy; , έχετε δώσει την περιγραφή που πάντα χρειάζεστε σε άλλοι και είμαστε πάντα και σας όχι αυτό αυτοί όταν χρειαστήκαμε σε σας;
- Δεν καταλαβαίνω έτσι ώστε λέτε αυτόν σε με, Ι….
- Εάν, που είστε ένα μεγάλο πρόσωπο, καλός, αξιαγάπητο αλλά μερικές φορές δεν ελέγχετε τη μεγαλοφυία σας και που είναι κάτι που πρέπει να μάθετε
- Perdóname-. Είδα έναν κορμό πλησίον όπου ήμαστε, μας δείχνω σε τον στο κάθισμα, δέχτηκε, έχει φύγει στη σιωπή, αυτή ως περιλαμβάνει πάντα/κατανοητός χωρίς ούτε αγάπη Ι σε με για να μιλήσει σε τον
- Lucy….escúchame….αυτός ο ο σαφής που δεν θα έχω decirte χαρακτηριστική φράση «δεν είναι αυτός που φαίνεται», ορισμένος. Από το Θεό Lucy, είμαι ο Alex, εσείς φίλος, εσείς….
- , Και ζητώ τις δικαιολογίες σε σας από αυτήν την αντίδραση, είμαι ότι….στα veros επομένως εγώ….όχι ποια μετάβαση μέσα στο μου….Έγινα τρελλός, αισθάνθηκα ένα πλήγμα μέσα στην καρδιά μου, που θέλησαν για να εξαφανιστεί
- Πρέπει calmarte Lucy, είστε μην πηγαίνοντας αυτό να χάσετε αν και εάν συνεχίζετε να ενεργήσετε αυτής της μορφής που εγώ το βεβαιώνετε είστε πηγαίνοντας αυτό να χάσετε, αυτή η να πάρει που κουράζεται της συμπεριφοράς σας, σας εσείς δεν είναι έτσι, αφαιρεί στον καλύτερο φίλο απόψεών σας, εσείς κερδίσατε, φύλλα αυτό έτσι στην αρνητικά πλευρά και το enfréntala σας, αυτή….αγαπά σε σας
- Δεδομένου ότι μπορείτε να πείτε αυτού; , όχι ακόμη και ξέρετε ότι….
- Ήδη, cállate Lucy, hazme περίπτωση μέχρι έναν χρόνο βλασφημίας, εσείς κάνει τι που λέω σε σας, σας ξέρω και οι δύο συνεδριάσεις, χωριστά, και όλες άλλες σκέφτονται ακριβώς όπως με, dile ενός καλού χρόνου, πρόσωπα που τόσο μεγάλη αγάπη ότι πρέπει αυτός, όχι αυτός θέματα τίποτα ή οποιος δήποτε και πλευρές ότι πρόκειται σε σας να αντιστοιχεί όπως έτσι
Από όλα τι που είχε πει σε με σε έτσι λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν σίγουρος πρέπει να ζωντανεψει σε με, σε κάθε περίπτωση Renee ήταν ο φίλος μου, εάν δεν μου πρόσφερε τη σοφή αγάπη του σε ότι δεν θα με άφηνε, ούτε θα απομακρυνόταν σε με της φιλίας του, Ren εκτίμησε πολύ τη φιλία.
- Πάλι ζητώ τις δικαιολογίες σε σας Alex, έγινα τρελλός από τη ζηλοτυπία, verte με την, που βλέπει που αγκαλίασε σε σας και που κάνατε το ίδιο πράγμα, ήταν ζηλοτυπία για να θελήσουν να είναι στη θέση σας, να επιθυμήσουν που αγκαλιάζει σε με έτσι, επιθυμούν ότι .....
- Amiga, τι επιθυμείτε. Πέρασε έναν βραχίονα πέρα από με, προσεγμένος σε με στο μέτωπο. - Αλλά δεν μπορείτε να συνύπαγθείτε, πρόκειται να σας τελειώσετε όλη αυτά η κατάσταση εάν δεν το αντιμετωπίζετε και τελειώνετε αυτό το βασανιστήριο που βάζει σε σας…. έτσιαγαθό… έτσι….
- , Επιθετικός, τρελλός, ήδη κτητικός, συγχωρήσεις, αυτό δεν θα επιστρέψει για να συμβεί εντάξει;
- Συνδέστε, επιστρέφουμε στο δωμάτιο, πρέπει να σκεφτούμε ότι μπλέκουμε
- Jajajaja….καλά, πηγαίνουμε
Και αυξηθήκαμε και περπατήσαμε της επιστροφής, ο Alex συνέχισε τις συμβουλές για το πώς μιλώντας με σε τον σε Ren, είχε μια στρατηγική για να αφαιρέσει στα κορίτσια από ενιαίο το δωμάτιο για να αφήσει το χρόνο, για να διευκρινίσει όλη την κατάσταση εμείς, για να ομολογήσει τελικά τα συναισθήματά μου σε τον.
Renee O'Connor (Gabrielle)
[[----------------------------------------------------------------------------------------]]
Είχαμε το βραδυνό όλες οι συνεδριάσεις, γελάσαμε και ήμαστε σαν τίποτα δεν είχε συμβεί και ήταν έτσι, για το οποίο σε μια στιγμή της απόσπασης της προσοχής του ρωτά σε το Alex και μου αρνήθηκε σε με το κεφάλι, υποθέτω ότι όλα ήταν καλά και στο κεφάλι μου ότι η κατάσταση της ζηλοτυπίας με εφηύρισκε που ήμουν εμφανής ότι δεν είχε συμβεί ποτέ αν και Ι μέσα επιθυμημένη μου αυτό με όλη την ψυχή μου. Αυτός σήμανε ότι Lucy πέρα από επιθυμητός κάτι σε με της απλής ζηλοτυπίας του φίλου, αλλά δεν ήταν έτσι για την κακοτυχία μου.
Ενώ είχαμε το βραδυνό λάβαμε την κλήση Willa λέγοντας ότι όλοι είχαν φθάσει καλά στα αντίστοιχα σπίτια τους, μετά από αυτό και για να τελειώσουν το βραδυνό, εγώ recosté, η αλήθεια που έπρεπε να στηριχτεί, έβλαψε την πληγή σε με. Έπρεπε να με αλλάξει γάζες, σκέφτηκα ότι μια νοσοκόμα θα με έκανε του νοσοκομείου της πόλης μου, αλλά κατά μη άφιξη, την έπρεπε να ζητήσει την ενίσχυση, και για την κακή τύχη μου δεδομένου ότι δεν επιθύμησε να την έχει κοντά, όλη που αποφασίστηκε σε εκείνο το Lucy ήταν αυτή υπεύθυνη, έτσι το υπόλοιπο φεύγω στο άλλα δωμάτιο, το Lucy και το Ι που ήμαστε άγαμοι.
- Αυτοί καλό Renee έτσι ώστε καθαρίζει τον επίδεσμο σε σας;
Είπε σε με που αφήνω το λουτρό με τις γάζες και άλλες συσκευές για να θεραπεύσει την πληγή του αριστερού πλευρού μου. Μετά από τη λειτουργία μέσα όπου έλαβα την πληγή αλλά τα φορτία εμφανίστηκε αρίθμηση οι δύο γιατροί που ήταν και όχι ένα πλήγμα, δυστυχώς έλαβα δύο, ένα στο στομάχι που κατόρθωσε να λειτουργήσει και άλλος στο αριστερό πλευρό μου, που ήταν αλλά προσβολή, αυτή ήταν αυτή που χρειάστηκε την καθημερινή θεραπεία.
- Εάν Lucy, καλά και είμαι έτοιμος. Το προσέχει, κέρδισε την ομορφιά του σε με και το dulzura της ματιάς του
- Καλά….αρχίστε, εάν βλάπτει ενιαίο εγώ εμφανίστηκε αυτό σε σας και σταματώ
Καθάρισε τα ενδύματά μου σε με, με όλη την ευγένεια που δεν επιθύμησα, καθαρίζω την μπλούζα μου σε με κουμπί κουμπιών, Ι undress της, αημένος το καλυμμένο ενιαίο στήθος μου με το sujetador μου, κανονίστηκα για να καθαρίσω την κολλημένη γάζα σε με ότι ο κεστοειδής σκώληκας του νοσοκομείου, έβλαψε πάρα πολύ σε με, σταμάτησε. Παρήγαγε ένα κομμάτι σαβανών σε με στο δάγκωμα και ήταν σε θέση να καθαρίσει όλη τη γάζα σε με. Έκανα τον καθαρισμό ευγενικά, λαμβάνοντας τον πόνο αρεστό ακόμη και εκείνη την εξωτερική όψη αυτή αυτή που θεράπευσε την πληγή μου. Τελειώνω πέντε λεπτά αργότερα, τα κοκκινωπά μάτια του που λυπιούνται σε με.
- Πηγαίνουμε Lucy, δεν ανησυχείτε, όλο αυτό συμβημεν σύντομα
- Είναι ότι….Ι….αυτό το αγαθό, όπως πάντα, είστε σωστοί. Αυξάνομαι πηγαίνοντας στο λουτρό, καθαρίζοντας και ρίχνοντας τις παλαιές γάζες στα σκουπίσματα, αφήνοντας όλα τα πράγματα χρησιμοποιημένα σε ισχύ του
- Lucy;
- Με λέει, χρειάζεστε κάτι; -. Ντύνει το κεφάλι από την προσοχή λουτρών σε με
- Σε σας, μπορείτε να έρθετε;
- Καθαρίστε. Πλησιάζω αργά. - Ότι επιθυμείτε το φίλο;
- Ότι αφήνετε το φίλο κλήσης σε με
- Emmmm; ….αλλά είστε ο φίλος μου. Το πρόσωπό του ήταν παράξενο, δεν ήταν για λιγότερους, αλλά ήταν αποφασισμένη να του παρουσιάσει συναισθήματά μου σε και μετά μιλήσαμε Jenni, Adri και το Ι
- Εάν, αλλά….
- Perdóname Renee, πριν από….αγαθό πριν από….που ανέχεται σε με κακό και εάν δεν θέλετε να είστε ο φίλος μου αλλά θα περιλάβω/καταλαβαίνω σε σας αλλά….Ι….
- Δεν είναι ότι, δεν θέλω ότι καλείτε το φίλο σε με έτσι ώστε επιθυμία ότι καλείτε σε με μιας άλλης μορφής, η οποία…. έτσικαλά… Ι….Θα ήθελα ότι καλέσατε σε με…. αγάπη; , αγάπη; , μωρό; ….Προτού να αποκριθεί, ι ο ίδιος αποκρίθηκα ο ίδιος, είμαι φοβησμένου τη ματιά του. - Escúchame….αυτό συγχωρήσεις τι τελειώνω σε σας….είναι ότι….όχι τι λέω….Πιστεύω ότι οι ταμπλέτες πρέπει εγώ τοποθέτησαν….
- Εντάξει Ren, αυτοί που λέει σε με ότι μια ασπιρίνη πρέπει εσείς τοποθέτησε; -. Ρωτιέμαι στο χείλος της τρέλας που κάθομαι το κρεβάτι
- ..... Αγαθό ..... δεν σημαίνω ότι….εκείνος ο δεν είμαι καλά
- Τέλειοι, έπειτα σημαίνετε σε με ότι η ασπιρίνη σας κάνει να πείτε ότι….
- Ήδη… olvídalo Lucy, δεν είπα τίποτα σε σας, ενιαίος ήταν….
- Αυτό ήταν Renee;
- Τίποτα, παρακαλώ, εσείς δεν μπορεί να περάσει του πορτοφολιού μου τις ταμπλέτες σε με που ορίζομαι από το γιατρό; , τους χρειάζομαι μετά από την επεξεργασία
- Εάν σαφής
Είδα την απομάκρυνση, ορυχείο Θεών αλλά ποιος είχε προσπαθήσει να κάνει; , για να πει σε τον; , δεν είχε αποκριθεί δεδομένου ότι με επιθύμησε, είδα στη ματιά της. Ευχαριστήστε τους ουρανούς που να είναι σε θέση να αφήσουν την κατάσταση, που αμφισβητείται σε του όλα, σαν τίποτα δεν είχε συμβεί, ευχαριστούν στο Θεό που δεν είχε πραγματοποιήσει. Είδα την επιστροφή με τις ταμπλέτες στο χέρι και ένα γυαλί ύδατος, πρόσφερα το χέρι μου για να τις πάρω σε τον αλλά με αυτό δεν έδωσα το χωρισμό τους το χέρι του, που θέλησαν για να τις μου δώσει σε στο στόμα μου.
Τον το χέρι του βουρτσίζει τα χείλια μου κατά δόσιμο μου των ταμπλετών στο στόμα μου, να αισθανθεί τη διακριτικότητά του τίναξε σε με, εγώ παρατηρείται, θεωρήθηκε ότι η εποχή του κρύου επειδή προφυλάσσω σε με με τη σαβάνα, μετά από να δώσει στο ύδωρ με για να καταπιεί τις ταμπλέτες που χαμογελούν σε με, καλύπτεται με τη σαβάνα και βαδίζει για να αφήσει το γυαλί στο λουτρό, στην επιστροφή της.
- Necesitas κάτι περισσότεροι;
- Nonthanks
- Καλά. Το ένα καθορίζει στην πλευρά μου, ήταν στη σαβάνα, αλλά να θεωρήσει το τόσο κοντά και παρά τον πόνο που αισθάνθηκε στο πλευρό μου το επιθύμησε, το χρειάστηκε στην πλευρά μου, σώμα με το σώμα
- Είμαι κρύο Lucy
- Quieres ένα κάλυμμα; , έχω δει αυτόν στο ντουλάπι που έχει….-. Η επεξεργασία για να αυξηθεί, δεν το αφήνει, το διατήρησα
- Η σωματική θερμότητα είναι το καλύτερο πράγμα. Είπα σε τον ενώ χαμογέλασε σε τον
- Εντάξει….αυτός ο καλός….-. Με πλησιάζω χωρίς καθαρισμό της σαβάνας, αγκαλιάζοντας σε με κοντά πίσω. Χαμογέλασα. - Επομένως αισθάνεστε καλύτερα; -. Σκλήρυνση σε με μεταξύ των όπλων του
- Εάν, ευχαριστίες, ήδη εισάγω τη θερμότητα
- Θέλω Renee- σε σας. Ακούστε εκείνες τις λέξεις που αυτοσχεδιάζονται για το μου, το οποίο τα αυτιά μου ήταν ευτυχή στο άκουσμα
- Το Ι αγαπά επίσης Lucy σε σας, είστε το καλύτερο amig μου….
- Αριθ. Διέκοψε σε με. - Δεν καλείτε, θέλω σε με να είμαι έτσι κάτι αλλά, θέλω….Θέλω tenerte έτσι πάντα, θέλω ότι καλείτε σε με διαφορετικό, θέλω amarte, θέλω hacerte το ορυχείο, θέλω amarte όλη τη ζωή μου
Τα μάγουλά μου ήταν sonrojaron, το αγάπησαν, πάντα το θεώρησα έτσι, αλλά σε εκείνες τις στιγμές που μίλησε σε με τόσο άμεσα ντροπίασα, όπως την αντίδραση, γυρίζει σε με και παρήγαγε πριν από τη δράση μου, ρολόγια αυτό μέτωπο, τα μπλε μάτια της που γέμισαν σε με του dulzura, trasmitieron ηρεμία, ειρήνη, αγάπη σε με.
- Θέλετε σε με; -. Ρωτήστε δύσπιστο, όχι ακόμα θεωρημένος το ακουσμένο πράγμα
- Όχι, εσείς….Σ'αγαπώ μικρός, σ'αγαπώ δεδομένου ότι δεν αγαπά ποτέ οποιο δήποτε ποτέ στη ζωή μου
- Ανά….-. Η φράση δεν τελειώνει, φιλιέμαι, ένα τρυφερό, θερμό φιλί, το οποίο κάνει κακή χρήση δυστυχώς του πόνου ότι αισθάνθηκα πότε εγώ αγκαλιάζει και η πληγή που αντιδρώ στον πόνο
- Έχει….έχει…
- Το θεωρώ, συγχωρήσεις, αισθάνομαι habert….-. Έκλεισα τα χείλια του με το δείκτη μου
- Δεν ζητάτε από τη συγχώρηση για να φιλήσετε την αγάπη σε με. Χαμογέλασα σε τον. - Δεν ξέρετε οποιι δήποτε χρόνοι επιθυμούν tenerte έτσι, ότι έπρεπε εγώ εσείς να εισαγάγετε τα όπλα σας, τα οποία φιλήσατε σε με
- Και αγαπώ….και Ι….Σ'αγαπώ Ren, χρειάζομαι σε σας, πάντα έχω ονειρευτεί σε σας, σας έχω επιθυμήσει
Δεν αγαπήσαμε εκείνη την νύχτα, ούτε ο ακόλουθος, ήταν στην αποκατάσταση, αλλά όταν έκανα όλα ήταν διαφορετικά, καταδείξαμε όλη αυτήν την αγάπη που είχαμε οι ίδιοι. Οι φίλοι μας μας πρόσφεραν στην υποστήριξή τους και την επιβεβαίωσή του για τις οποίες ήδη ourself ξέραμε πριν από αυτήν τι αισθανθήκαμε αυτής από άλλη. Τελικά όλοι οι φίλοι μας συμπεριλαμβανομένου Lucy, έλεγξαν ότι Chamen ήταν απλά φίλος που βοηθώ ο ίδιος ακριβώς όπως τη βοήθεια του Alex I σε Lucy στη χειρότερη στιγμή του.
Ημέρα σήμερα, η αγάπη μας συνεχίζει, λεπτό μέχρι το λεπτό, χωρίς παύση, με όλους που πάθος που για πολύ έπρεπε να καταδείξουμε ο ίδιος. Και συνεχίζω το Θεό μας κάθε νύχτα, έτσι ώστε σε με συνεχίζει την αγάπη που ακόμα Lucy lavishes σε με καθημερινά της ζωής μου.

No hay comentarios:

Poster FanReals By LadyAxR

And of course this should not be less, our beloved LadyAxR not only writes FanReal .... if not more. Thanks for sending us the link. Clicking on the cover you can buy his novel.

Novela Corta: Vida Ajena

Novela Corta: Vida Ajena
Autora: LadyAxR

Poesia en Movimiento

Poesia en Movimiento
Muchas cosas salen de nuestros corazones, mas dejemos el odio fuera de el....